Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çalışan herkes saygıyı hakeder.illa astronot olmaya gerek yok.çok yanlış yerlerden saldırıyorusn.
Çalışan çalışmayan herkes saygıyı hak eder. Çalışmak ultra yetenek isteyen birşey değil zaten. Bu konuda doğru yerden saldırıyor insanlar.

Bu kıskanma değil bacım arkadaşın kocana yürümüş hatta koşmuş
Eee bunu da kıskanmamız lazim.eşinin yanında bile kocaya yürünüyor.valla gerçekten kıskanılacak şeyler.ne diyeyim.şaka maka konu sahibi gerçekten çok üst düzey biriyle birlikte.anlatılanlara bakılırsa.eee hava atmayıp.da ne yapsın.ciddiyim.

Allah aşkına biri söylesin hemşireler kaç puanla atanıyor görende fullemis soruları da kazanmış sanır
Yahu mesele o değil, bu durum kimsede yokmuş gibi aşırı şekilde yüceltiyor ve övündüğü şey kocasının varlığı. Konu sahibinin herkesi kendisini kıskanıyor olarak gören bozuk düşünce yapısı asıl sorun.

Çalışan herkes saygıyı hakeder.illa astronot olmaya gerek yok.çok yanlış yerlerden saldırıyorusn.
Ya ne alakası var başarı başarı diye yırtınıyor konu sahibi görende kazanması çok zor bir bölüm bitirmişte çok iyi yerlere gelmiş gibi bahsediyor

Biliyorum bende konu sahibine başarısının ne olduğunu sormak istiyorum koca parası hariç

Ne boklayacam ya bende memurum ama konu sahibi gibi kendimi kaf dağında görsem o kucumsedigim tayfa ile aynı yerde çalışmam
Eee haksız da değil valla.ne yalan söyleyeyim.bükemediğim eli öperim.helal olsun.kadının yanında bile kocaya yürüyorlar.hem de karun kadar zengin.hem de kariyerli.eee daha ne olacak ? Neden bu kadar mücadele edilmiş anlayamadim.basbaya da kıskançlıktan çatır çatır çatlanacak olaylar.ki gecenin bu saatinde milleti hırstan delirttiğine göre çok da haksız değil.ulann o kadar kıskanç kadınım, ben bu kadar hırs yapmadım gece gece. kendi seviyemdekini kıskanırım valla.bu hanım bildiğin terfi etmiş bizim aramızdan.bu kadarına yetişmeyip helal olsun diyorum ben.

“düşük halimdeyken” derken… mesela nereye düşmüştünüz veya nereye kadar düşmüştünüz?
Çok mu zordu? Eşiniz mi düştüğünüz yerden kaldırdı? Düşkünlere yardım etmek çok iyi birşey.

Adam çok üst düzey biri değildir de sadece arkadaşı karaktersizdir ha ferhan. Bir şeyin de mokunu çıkarmasan
Bir şey olsa da kıskansam diye tetikte bekliyorsun.
Ben kıskanilacak bir şey göremedim misal sadece konu sahibinin ruh haline acıdım.

Tövbe yarabbim, Estetik cerrahlar mi Karun kadar zengin yapma gözünü sevdiğim...

konu sahibinin yaşadığı hayatı kıskandım ben ay sonunu zor getirirken onun bir ay lüks tatil yapmasını kıskandım ama konu sahibinin sonradan gormuslugunu kıskanmadım

Kadının herkesin kendini kıskandığını sanmasının normal olmadığını anlatmaya çalışırken Ferhans tarafından kıskanç ilan edilmek..

Neyse buralar daha çok su kaldırır. Bu da kafa yani. İyi geceler bebişler.

Karun kadar zengin asgshsj?
Kız kimmiş kimmiş? Bezos falan mıymış?

Hanımların dikkatine: plastik cerrah ayağınıza geldi, burun kenarına, dudak kenarına, yanaklara dolgu yapılır hemen teslim edilir

Yani kusura bakma da sanki diğerlerini kıskanan sensin de kendi kıskançlığını örtmek için böyle başkalarını suçlama yoluna başvurmuşsun gibi duruyor.

Ferhans nefes alanı bile kıskanacak potansiyele zaten

Kendisi tecavüze uğrayan bir kadını kıskanacak tıynette olduğu için çok ciddiye almıyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…