- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Çalışan herkes saygıyı hakeder.illa astronot olmaya gerek yok.çok yanlış yerlerden saldırıyorusn.Allah aşkına biri söylesin hemşireler kaç puanla atanıyor görende fullemis soruları da kazanmış sanır
Ne boklayacam ya bende memurum ama konu sahibi gibi kendimi kaf dağında görsem o kucumsedigim tayfa ile aynı yerde çalışmamNe saçma bir mesaj.senin de ruhun varoş.çalışmayı da b.kladiniz ya.
Çalışan çalışmayan herkes saygıyı hak eder. Çalışmak ultra yetenek isteyen birşey değil zaten. Bu konuda doğru yerden saldırıyor insanlar.Çalışan herkes saygıyı hakeder.illa astronot olmaya gerek yok.çok yanlış yerlerden saldırıyorusn.
Eee bunu da kıskanmamız lazim.eşinin yanında bile kocaya yürünüyor.valla gerçekten kıskanılacak şeyler.ne diyeyim.şaka maka konu sahibi gerçekten çok üst düzey biriyle birlikte.anlatılanlara bakılırsa.eee hava atmayıp.da ne yapsın.ciddiyim.Bu kıskanma değil bacım arkadaşın kocana yürümüş hatta koşmuş
Yahu mesele o değil, bu durum kimsede yokmuş gibi aşırı şekilde yüceltiyor ve övündüğü şey kocasının varlığı. Konu sahibinin herkesi kendisini kıskanıyor olarak gören bozuk düşünce yapısı asıl sorun.Allah aşkına biri söylesin hemşireler kaç puanla atanıyor görende fullemis soruları da kazanmış sanır
Ya ne alakası var başarı başarı diye yırtınıyor konu sahibi görende kazanması çok zor bir bölüm bitirmişte çok iyi yerlere gelmiş gibi bahsediyorÇalışan herkes saygıyı hakeder.illa astronot olmaya gerek yok.çok yanlış yerlerden saldırıyorusn.
Biliyorum bende konu sahibine başarısının ne olduğunu sormak istiyorum koca parası hariçYahu mesele o değil, bu durum kimsede yokmuş gibi aşırı şekilde yüceltiyor ve övündüğü şey kocasının varlığı. Konu sahibinin herkesi kendisini kıskanıyor olarak gören bozuk düşünce yapısı.
Eee haksız da değil valla.ne yalan söyleyeyim.bükemediğim eli öperim.helal olsun.kadının yanında bile kocaya yürüyorlar.hem de karun kadar zengin.hem de kariyerli.eee daha ne olacak ? Neden bu kadar mücadele edilmiş anlayamadim.basbaya da kıskançlıktan çatır çatır çatlanacak olaylar.ki gecenin bu saatinde milleti hırstan delirttiğine göre çok da haksız değil.ulann o kadar kıskanç kadınım, ben bu kadar hırs yapmadım gece gece.Ne boklayacam ya bende memurum ama konu sahibi gibi kendimi kaf dağında görsem o kucumsedigim tayfa ile aynı yerde çalışmam
“düşük halimdeyken” derken… mesela nereye düşmüştünüz veya nereye kadar düşmüştünüz?peki sunun ihtimali hic mi yok yani,,
bu insanlar benim dusuk halimdeyken icten ice benle konusurken mutlu hissediyorlardı, hani halimize sukredelim lucifera bak onun gibi degiliz en azindan diye, simdi isler benim icin iyi gidince bunu kiskanclikla belli ediyo olamazlar mş?
Adam çok üst düzey biri değildir de sadece arkadaşı karaktersizdir ha ferhan. Bir şeyin de mokunu çıkarmasanEee bunu da kıskanmamız lazim.eşinin yanında bile kocaya yürünüyor.valla gerçekten kıskanılacak şeyler.ne diyeyim.şaka maka konu sahibi gerçekten çok üst düzey biriyle birlikte.anlatılanlara bakılırsa.eee hava atmayıp.da ne yapsın.ciddiyim.
Tövbe yarabbim, Estetik cerrahlar mi Karun kadar zenginEee haksız da değil valla.ne yalan söyleyeyim.bükemediğim eli öperim.helal olsun.kadının yanında bile kocaya yürüyorlar.hem de karun kadar zengin.hem de kariyerli.eee daha ne olacak ? Neden bu kadar mücadele edilmiş anlayamadim.basbaya da kıskançlıktan çatır çatır çatlanacak olaylar.ki gecenin bu saatinde milleti hırstan delirttiğine göre çok da haksız değil.ulann o kadar kıskanç kadınım, ben bu kadar hırs yapmadım gece gece.
konu sahibinin yaşadığı hayatı kıskandım ben ay sonunu zor getirirken onun bir ay lüks tatil yapmasını kıskandım ama konu sahibinin sonradan gormuslugunu kıskanmadımEee haksız da değil valla.ne yalan söyleyeyim.bükemediğim eli öperim.helal olsun.kadının yanında bile kocaya yürüyorlar.hem de karun kadar zengin.hem de kariyerli.eee daha ne olacak ? Neden bu kadar mücadele edilmiş anlayamadim.basbaya da kıskançlıktan çatır çatır çatlanacak olaylar.ki gecenin bu saatinde milleti hırstan delirttiğine göre çok da haksız değil.ulann o kadar kıskanç kadınım, ben bu kadar hırs yapmadım gece gece.
Kadının herkesin kendini kıskandığını sanmasının normal olmadığını anlatmaya çalışırken Ferhans tarafından kıskanç ilan edilmek..Adam çok üst düzey biri değildir de sadece arkadaşı karaktersizdir ha ferhan. Bir şeyin de mokunu çıkarmasan
Bir şey olsa da kıskansam diye tetikte bekliyorsun.
Ben kıskanilacak bir şey göremedim misal sadece konu sahibinin ruh haline acıdım.
Karun kadar zengin asgshsj?Eee haksız da değil valla.ne yalan söyleyeyim.bükemediğim eli öperim.helal olsun.kadının yanında bile kocaya yürüyorlar.hem de karun kadar zengin.hem de kariyerli.eee daha ne olacak ? Neden bu kadar mücadele edilmiş anlayamadim.basbaya da kıskançlıktan çatır çatır çatlanacak olaylar.ki gecenin bu saatinde milleti hırstan delirttiğine göre çok da haksız değil.ulann o kadar kıskanç kadınım, ben bu kadar hırs yapmadım gece gece.kendi seviyemdekini kıskanırım valla.bu hanım bildiğin terfi etmiş bizim aramızdan.bu kadarına yetişmeyip helal olsun diyorum ben.
Hanımların dikkatine: plastik cerrah ayağınıza geldi, burun kenarına, dudak kenarına, yanaklara dolgu yapılır hemen teslim edilirplastik ve rek. cerrahi diye bir brans var ve estetik ameliyatlar yapılıyor. ama estetik diye ayri bi uzmanlik dali yok, bazi egitimlerle botox yapan duz pratisyenler var ama mesela.
tekrar ediyorum ayri bir brans degil. bilmiyorsunuz ve ustune rezil oluyorsunuz.
Ferhans nefes alanı bile kıskanacak potansiyele zatenKadının herkesin kendini kıskandığını sanmasının normal olmadığını anlatmaya çalışırken Ferhans tarafından kıskanç ilan edilmek..
Neyse buralar daha çok su kaldırır. Bu da kafa yani. İyi geceler..
michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim
Kendisi tecavüze uğrayan bir kadını kıskanacak tıynette olduğu için çok ciddiye almıyoruz.Kadının herkesin kendini kıskandığını sanmasının normal olmadığını anlatmaya çalışırken Ferhans tarafından kıskanç ilan edilmek..
Neyse buralar daha çok su kaldırır. Bu da kafa yani. İyi geceler..
Dünyaya baktığı o küçücük yerden bakıldığında kıskanılacak bir şey olabilir.Ferhans nefes alanı bile kıskanacak potansiyele zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?