- 29 Mayıs 2021
- 14.951
- 97.455
- 548
- 37
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
İnsanlar kıskanmışda olabilir, konu sahibide kıskanmalarini istiyor zaten. Ciddi çaba harcıyor bunun için.Kendinj sacma sapan durumlara dusurmenin alemi de yok. Bizim burda ne oldum delisi derler buna
en son baktigimda kimsenin kafasina silah dayamiyordum instagramimi takip etmeleri icin.Çok ayıp konu sahibesi ye tabi paracıkları yeme mi dediksadece milletin gözüne gözüne sokmak insanları bezdiren dedik o kadar.
Eee sen de şimdi çalışan bir kadını küçümsedin, kınadığını yaptın nolcek şinci?"ayni kulvarda bile degiliz"
hanfendi tam olarak sizin kulvariniz neresi, benim kulvarim neresi, anlayamadim da?
muhendissiniz galiba, hayırdır googleda falan mi calisiyorsunuz da bu havalar, en son twitterda saglik calisanlarina satasiyordu muhendisler 3 kurus icin.
herkesle anladigi dilden konusuyorum, beni kucumsemeye kalkti akli sira :dEee sen de şimdi çalışan bir kadını küçümsedin, kınadığını yaptın nolcek şinci?
Valla ben garibanım.benim kulvarımda değil artık.düne kadar öyleymiş valla.ben kendim gidemem, kocam da yok.neyse.ne yapalim.herkes aynı hayatta.intihar edecek hâlimiz yok bu yaştan sonra.ama koyuyor bazen.Ferhans benim arkadaşı kıskanmak için hiç sebebim yok, aynı kulvarda bile değiliz. Ayrıca benim Amerika'ya gitmek için cerrah kocaya ihtiyacımda yok ( kaldı ki eşimde doktor). Çok şükür mesleğim sayesinde, bir yerlerimden ter akarak Amerika'da calismisligim var. Business ucarak gittiğimi de ayrıca dip not düseyimbu fotoda burda dursun.
en son baktigimda kimsenin kafasina silah dayamiyordum instagramimi takip etmeleri icin.
Ne haddimize wagyu steak yemis insansinherkesle anladigi dilden konusuyorum, beni kucumsemeye kalkti akli sira :d
Maalesef, tren (metra) kullanarak gitmiştim Chicagoya, istasyondan sonra Millenium parka yürüdüm. Mc donaldsta foti cekmis olabilirim bakYemek fotosu, lux araba fotosu yok mu anacim? Napalim biz fonda cadiri bxjxjxj
Kocasıyla mutlu olana lafımız yok ama kocasının yaptığı burunlarla dolgu botokslarla mutlu olup hava atanı ilk kez görüyoruz bırakın da çekirdek çitleyip tadını çıkaralımlafa gelince kadinin yanindayiz dersiniz, guclu kadin okuyan calisan kadin olsun dersiniz,
ama kocasiyla mutlu bi kadin gorunce de "hah koca parasi yiyior, hemsiresin zaten ne emegi?" demeye basladiniz.
donup bi aynaya bakin bence size tavsiyem.
Görgü kulvarı olabilir"ayni kulvarda bile degiliz"
hanfendi tam olarak sizin kulvariniz neresi, benim kulvarim neresi, anlayamadim da?
muhendissiniz galiba, hayırdır googleda falan mi calisiyorsunuz da bu havalar, en son twitterda saglik calisanlarina satasiyordu muhendisler 3 kurus icin.
Michelin Yıldızlı restoranlar en çok Fransada varmış. Havasını da atmıyorsun yazzıklarım olsunNe haddimize wagyu steak yemis insansin
anlamadigim bi bicimde herkes ustume gelip benle topluca dalga gecmeye calisiyor.Eee haksız da değil valla.ne yalan söyleyeyim.bükemediğim eli öperim.helal olsun.kadının yanında bile kocaya yürüyorlar.hem de karun kadar zengin.hem de kariyerli.eee daha ne olacak ? Neden bu kadar mücadele edilmiş anlayamadim.basbaya da kıskançlıktan çatır çatır çatlanacak olaylar.ki gecenin bu saatinde milleti hırstan delirttiğine göre çok da haksız değil.ulann o kadar kıskanç kadınım, ben bu kadar hırs yapmadım gece gece.kendi seviyemdekini kıskanırım valla.bu hanım bildiğin terfi etmiş bizim aramızdan.bu kadarına yetişmeyip helal olsun diyorum ben.
Ee siz de size kıskanç ve haset gözle baktığını düşündüğünüz "diğer kadınları" çıkarın o zaman takipçilerinizden rahat edin mesele nedir?en son baktigimda kimsenin kafasina silah dayamiyordum instagramimi takip etmeleri icin.
Aslında akıllı kızsın ama kafanı başka şeylerle gereksiz meşgul etmesen keşke. Bende zengin değilim ama çabalıyoruz şu hayatta. Birilerinin sırtından değil, tırnaklarınıza kazidiklarimizin ekmeğini yiyoruz. Kimse de kıskanmiyor bence.Valla ben garibanım.benim kulvarımda değil artık.düne kadar öyleymiş valla.ben kendim gidemem, kocam da yok.neyse.ne yapalim.herkes aynı hayatta.intihar edecek hâlimiz yok bu yaştan sonra.ama koyuyor bazen.
hanfendi görgüsüzlük tam olarak neredE?Görgü kulvarı olabilir
yada mücadele kulvarı
Sende hiç varolmamış şeyler
"ayni kulvarda bile degiliz"
Kucuk dunya? Ayhanlamadigim bi bicimde herkes ustume gelip benle topluca dalga gecmeye calisiyor.
kucuk dunyalarinda tatmin oluyorlarsa yapsinlar elbet internet sonucta, komik geliyor yetiskin kadinlarin boyle davranmasi. sirk gibi.
tamam dalga gecin de rahatlayın, kocam zengin ben de asalak birisiyim parasini yiiyorum evet. hem koca parasi yiyiyorsun diyorlar hem de neden calisiyorsun kocan zengin diyorlar.
bunlara bi de diploma falan vermisler
herkes bizim onla universiteden beri cebimizde para yokken kutuphanelerde sabahladigimizi bilmeden konusur boyle.
yahu anlamıyorsunuz, tekrar tekrar anlatalım belki bi nebze anlayabilirsiniz.Kocasıyla mutlu olana lafımız yok ama kocasının yaptığı burunlarla dolgu botokslarla mutlu olup hava atanı ilk kez görüyoruz bırakın da çekirdek çitleyip tadını çıkaralım
Veganların ve vejetaryenlerin gözü yaşlı.Sığır eti yedim diye hava atanı ilk kez görüyorum hshshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?