Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinj sacma sapan durumlara dusurmenin alemi de yok. Bizim burda ne oldum delisi derler buna
İnsanlar kıskanmışda olabilir, konu sahibide kıskanmalarini istiyor zaten. Ciddi çaba harcıyor bunun için.
Ama kıskandıklari içinde rahatsız oluyormuş gibi yapması komik.

Eee sen de şimdi çalışan bir kadını küçümsedin, kınadığını yaptın nolcek şinci?

Valla ben garibanım.benim kulvarımda değil artık.düne kadar öyleymiş valla.ben kendim gidemem, kocam da yok.neyse.ne yapalim.herkes aynı hayatta.intihar edecek hâlimiz yok bu yaştan sonra.ama koyuyor bazen.

lafa gelince kadinin yanindayiz dersiniz, guclu kadin okuyan calisan kadin olsun dersiniz,

ama kocasiyla mutlu bi kadin gorunce de "hah koca parasi yiyior, hemsiresin zaten ne emegi?" demeye basladiniz.

donup bi aynaya bakin bence size tavsiyem.
Kocasıyla mutlu olana lafımız yok ama kocasının yaptığı burunlarla dolgu botokslarla mutlu olup hava atanı ilk kez görüyoruz bırakın da çekirdek çitleyip tadını çıkaralım

Görgü kulvarı olabilir
yada mücadele kulvarı
Sende hiç varolmamış şeyler

anlamadigim bi bicimde herkes ustume gelip benle topluca dalga gecmeye calisiyor.

kucuk dunyalarinda tatmin oluyorlarsa yapsinlar elbet internet sonucta, komik geliyor yetiskin kadinlarin boyle davranmasi. sirk gibi.

tamam dalga gecin de rahatlayın, kocam zengin ben de asalak birisiyim parasini yiiyorum evet. hem koca parasi yiyiyorsun diyorlar hem de neden calisiyorsun kocan zengin diyorlar.

bunlara bi de diploma falan vermisler

herkes bizim onla universiteden beri cebimizde para yokken kutuphanelerde sabahladigimizi bilmeden konusur boyle.

Valla ben garibanım.benim kulvarımda değil artık.düne kadar öyleymiş valla.ben kendim gidemem, kocam da yok.neyse.ne yapalim.herkes aynı hayatta.intihar edecek hâlimiz yok bu yaştan sonra.ama koyuyor bazen.
Aslında akıllı kızsın ama kafanı başka şeylerle gereksiz meşgul etmesen keşke. Bende zengin değilim ama çabalıyoruz şu hayatta. Birilerinin sırtından değil, tırnaklarınıza kazidiklarimizin ekmeğini yiyoruz. Kimse de kıskanmiyor bence.

Görgü kulvarı olabilir
yada mücadele kulvarı
Sende hiç varolmamış şeyler
hanfendi görgüsüzlük tam olarak neredE?

ne yaptıgımızı sordular, ben de anlattım. bu anlattıgım seylerin hepsini soruldugu icin anlattim.

mucadele etmedigimi nerden biliyorsunuz? esimle beraber 0dan nelere katlanarak bugunlere geldigimiz hakkinda en ufak bi fikriniz bile yok.

birmuhendisanne aynı kulvarda değilsiniz onun kocası koskocaman bir plastik rekonstrüktif cerrahi, senin başarılı bir mühendis olmanın hiçbir önemi yok lütfen.

Kucuk dunya? Ayh

Kocasıyla mutlu olana lafımız yok ama kocasının yaptığı burunlarla dolgu botokslarla mutlu olup hava atanı ilk kez görüyoruz bırakın da çekirdek çitleyip tadını çıkaralım
yahu anlamıyorsunuz, tekrar tekrar anlatalım belki bi nebze anlayabilirsiniz.

burada anlattigim seyleri bana sorduklari icin anlattim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…