- 20 Temmuz 2023
- 52
- 79
- 3
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
birmuhendisanne aynı kulvarda değilsiniz onun kocası koskocaman bir plastik rekonstrüktif cerrahi, senin başarılı bir mühendis olmanın hiçbir önemi yok lütfen.
Ay yeter susun lütfen öldüm gülmektenanlamadigim bi bicimde herkes ustume gelip benle topluca dalga gecmeye calisiyor.
kucuk dunyalarinda tatmin oluyorlarsa yapsinlar elbet internet sonucta, komik geliyor yetiskin kadinlarin boyle davranmasi. sirk gibi.
tamam dalga gecin de rahatlayın, kocam zengin ben de asalak birisiyim parasini yiiyorum evet. hem koca parasi yiyiyorsun diyorlar hem de neden calisiyorsun kocan zengin diyorlar.
bunlara bi de diploma falan vermisler
herkes bizim onla universiteden beri cebimizde para yokken kutuphanelerde sabahladigimizi bilmeden konusur boyle.
hanfendi görgüsüzlük tam olarak neredE?
ne yaptıgımızı sordular, ben de anlattım. bu anlattıgım seylerin hepsini soruldugu icin anlattim.
mucadele etmedigimi nerden biliyorsunuz? esimle beraber 0dan nelere katlanarak bugunlere geldigimiz hakkinda en ufak bi fikriniz bile yok.
Siz sağlık çalisanisiniz, ben mühendisim. Bu nedenle evet aynı kulvarda değiliz. Aynı işi yapmıyoruz, aynı ortamlarda değiliz. İnşallah açıklayıcı olmuştur. Mühendislerin sağlık çalışanlarına satastigini bilmiyorum, çevremde hemşire arkadaşların maaşına satasacak kadar salak insan yok. Cogu gayet fazla kazanıyor zaten."ayni kulvarda bile degiliz"
hanfendi tam olarak sizin kulvariniz neresi, benim kulvarim neresi, anlayamadim da?
muhendissiniz galiba, hayırdır googleda falan mi calisiyorsunuz da bu havalar, en son twitterda saglik calisanlarina satasiyordu muhendisler 3 kurus icin.
10 saniye icindw lamborghini fotosu atmiyosan benimle konişma bidaaaaa jxjxjxjxjMaalesef, tren (metra) kullanarak gitmiştim Chicagoya, istasyondan sonra Millenium parka yürüdüm. Mc donaldsta foti cekmis olabilirim bak
Diğer insanlar bir eli yağda bir eli balda mi çalışıp yaşıyor yani, şu ülkede tek emek koyan sen misin ablacım??
İyi tamam azmedip bulmuşsun bir zengin koca ye parasını bize ne, etrafındakilere ne? Para yedim yiyecem diye kendini kaybetmişsin adeta
Eee bunu da kıskanmamız lazim.eşinin yanında bile kocaya yürünüyor.valla gerçekten kıskanılacak şeyler.ne diyeyim.şaka maka konu sahibi gerçekten çok üst düzey biriyle birlikte.anlatılanlara bakılırsa.eee hava atmayıp.da ne yapsın.ciddiyim.
tamam ahnfendi, o kulvar lafini niye yazdiginizi herkes biliyor.Siz sağlık çalisanisiniz, ben mühendisim. Bu nedenle evet aynı kulvarda değiliz. Aynı işi yapmıyoruz, aynı ortamlarda değiliz. İnşallah açıklayıcı olmuştur. Mühendislerin sağlık çalışanlarına satastigini bilmiyorum, çevremde hemşire arkadaşların maaşına satasacak kadar salak insan yok. Cogu gayet fazla kazanıyor zaten.
Keşke bir tanesinin üstüne oturup çektirseydim be, profil fotosu yapardım10 saniye icindw lamborghini fotosu atmiyosan benimle konişma bidaaaaa jxjxjxjxj
ya kotu niyetlisiniz, ya da anlamiyorsunuz problem var.
hem laf ediyorsunuz söyle böyle diye kendimi savununca da iyi kardesim calis diyorsunuz.
Bu üslubunuzu da kıskanıyor mu çevrenizdekiler?tamam ahnfendi, o kulvar lafini niye yazdiginizi herkes biliyor.
agzinizin payini alinca hemen yan cizip miy miy yapmaya baslamissiniz :d
amerikaya gitmisdiniz dimi siz de, hatta gorgusuz gibi cok fotograf da atmamissiniz ne kadar zeki gorgulu birbirisinz ya, tebrikler :d
hadi bu cumleler seni tatmin etsin, baska konuya.
Ağzının payını aldığını sizden başka düşünen yoktamam ahnfendi, o kulvar lafini niye yazdiginizi herkes biliyor.
amerikaya gitmisdiniz dimi siz de, hatta gorgusuz gibi cok fotograf da atmamissiniz ne kadar zeki gorgulu birbirisinz ya, tebrikler :d
Burda asil mesele hem hava atmak icin hic bir firsati kacirmayip hem de beni kiskaniiler diye triplere gark olmasi. Cevrenin standartlarina gore lux sayilacak her turlu adimini, yedigini giydigini bindigin arabayi adim adim niye paylasirsin? Amac ne sence? Benim gezip tozdugum yerde en fazla koydugum enteresan bi mimari yapiya ait fotodur. Gerisi katiksiz goze sokmadir. Gorgusuzluktur.Bence meseleyi siz komik hale getirdiniz. Görgüsüzlüğü hakediyorum falan dediniz herkes size bunun normal bir şey olduğunu, kıskanılmadığınızı anlatmaya çalıştı. Siz başka arkadaşa eşinizin mesleği üzerinden bilgisiz diyerek küçümsemeye başladınız. Hiç iyi görünmüyorsunuz.
Size tek hak verdiğim konu arkadaşınızın eşinize mesaj atması. Onda da dayanamayıp çingene misali kadınla kavga etmişsiniz. Eşiniz gereken cevabı vermeliydi.
Siz cidden psikiyatriye görünün bence. Ruh haliniz hiç iyi değil. Siz kimsiniz ki bana ağzımın payını verdiniztamam ahnfendi, o kulvar lafini niye yazdiginizi herkes biliyor.
Vizyonsuz musun kiz bxbxbxbKeşke bir tanesinin üstüne oturup çektirseydim be, profil fotosu yapardım8 dolara bilet alınca aklıma gelmedi muhtemelen
Görgüsüz olduğunu inkar etmiyor Acces görgüsüz olmayı hak ettiğini söylüyorBurda asil mesele hem hava atmak icin hic bir firsati kacirmayip hem de beni kiskaniiler diye triplere gark olmasi. Cevrenin standartlarina gore lux sayilacak her turlu adimini, yedigini giydigini bindigin arabayi adim adim niye paylasirsin? Amac ne sence? Benim gezip tozdugum yerde en fazla koydugum enteresan bi mimari yapiya ait fotodur. Gerisi katiksiz goze sokmadir. Gorgusuzluktur.
Hanfendi benm arkadaşımda cerrahla evli. Evlendiklerinde dünya borç vardı. Kv-kp ile yasadı 7 yıl.hanfendi görgüsüzlük tam olarak neredE?
ne yaptıgımızı sordular, ben de anlattım. bu anlattıgım seylerin hepsini soruldugu icin anlattim.
mucadele etmedigimi nerden biliyorsunuz? esimle beraber 0dan nelere katlanarak bugunlere geldigimiz hakkinda en ufak bi fikriniz bile yok.
Fransizlarin en sevdigi yemek steak tartare anacim. Cig kiyma ustune cig yumurta. Foto koysam hepiniz kusarsiniz.bxbxbxbxbMichelin Yıldızlı restoranlar en çok Fransada varmış. Havasını da atmıyorsun yazzıklarım olsunHele havasını at hepimiz çatırdayalım kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?