Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
birmuhendisanne aynı kulvarda değilsiniz onun kocası koskocaman bir plastik rekonstrüktif cerrahi, senin başarılı bir mühendis olmanın hiçbir önemi yok lütfen.

Kocamın mesleğini sordukları için söyledim. ben de başarılı bi hemşireyim.

kimseye mesleğinden dolayı küçük görmedim. bu arkadaş aklı sıra hemşire doktor diye küçük gormeye kalktı. agzının payını aldı.
sonra yediremeyip ben de amerikaya gittim ama yaaa diye ağlamaya başladı :d

Ay yeter susun lütfen öldüm gülmekten

Diğer insanlar bir eli yağda bir eli balda mi çalışıp yaşıyor yani, şu ülkede tek emek koyan sen misin ablacım??

İyi tamam azmedip bulmuşsun bir zengin koca ye parasını bize ne, etrafındakilere ne? Para yedim yiyecem diye kendini kaybetmişsin adetaburda bu kadar acaip söylemleri ilk kez okuyorum, Ferhans bile şaştı kaldı

Siz sağlık çalisanisiniz, ben mühendisim. Bu nedenle evet aynı kulvarda değiliz. Aynı işi yapmıyoruz, aynı ortamlarda değiliz. İnşallah açıklayıcı olmuştur. Mühendislerin sağlık çalışanlarına satastigini bilmiyorum, çevremde hemşire arkadaşların maaşına satasacak kadar salak insan yok. Cogu gayet fazla kazanıyor zaten.

ya kotu niyetlisiniz, ya da anlamiyorsunuz problem var.

hem laf ediyorsunuz söyle böyle diye kendimi savununca da iyi kardesim calis diyorsunuz.

Şahsi fikrim eşinin işiyle parasıyla vs hava atmanın saçma olduğu yönünde. Ki bence konu sahibi bunu kendine yediremeyecek kadar hırslı ısrarla çalıştım emek verdim gibi cümleler sarf etmiş.
Bu arada bence eşi doktor,öyle hissettim

Bence meseleyi siz komik hale getirdiniz. Görgüsüzlüğü hakediyorum falan dediniz herkes size bunun normal bir şey olduğunu, kıskanılmadığınızı anlatmaya çalıştı. Siz başka arkadaşa eşinizin mesleği üzerinden bilgisiz diyerek küçümsemeye başladınız. Hiç iyi görünmüyorsunuz.

Size tek hak verdiğim konu arkadaşınızın eşinize mesaj atması. Onda da dayanamayıp çingene misali kadınla kavga etmişsiniz. Eşiniz gereken cevabı vermeliydi.

tamam ahnfendi, o kulvar lafini niye yazdiginizi herkes biliyor.

agzinizin payini alinca hemen yan cizip miy miy yapmaya baslamissiniz :d

amerikaya gitmisdiniz dimi siz de, hatta gorgusuz gibi cok fotograf da atmamissiniz ne kadar zeki gorgulu birbirisinz ya, tebrikler :d

hadi bu cumleler seni tatmin etsin, baska konuya.

ya kotu niyetlisiniz, ya da anlamiyorsunuz problem var.

hem laf ediyorsunuz söyle böyle diye kendimi savununca da iyi kardesim calis diyorsunuz.

Ben bir şey demedim ki, yersen ye bize ne .. abes olan taraf işin görmemişlik tarafı, işyerinde paranı gözlerine gözlerine soktuğun hemşire arkadaşların ne yapsın ne desin mesela?? Cücük kadar paraya nöbetten nöbete koşan canı çıkan kadınlar, tek başarısı zengin adam bulmak olan kadını alkışlayıp göklere mi çıkarsınlar ?? Arkandan sonradan görme diyip geçerler anca ne yapsınlar?

Bu üslubunuzu da kıskanıyor mu çevrenizdekiler?

Ağzının payını aldığını sizden başka düşünen yok size bir tavsiye vereyim hemen çocuk yapın plastik rekonstrüktif cerrahı garantileyin iyice zaten zor bulmuşsunuz

Burda asil mesele hem hava atmak icin hic bir firsati kacirmayip hem de beni kiskaniiler diye triplere gark olmasi. Cevrenin standartlarina gore lux sayilacak her turlu adimini, yedigini giydigini bindigin arabayi adim adim niye paylasirsin? Amac ne sence? Benim gezip tozdugum yerde en fazla koydugum enteresan bi mimari yapiya ait fotodur. Gerisi katiksiz goze sokmadir. Gorgusuzluktur.

Siz cidden psikiyatriye görünün bence. Ruh haliniz hiç iyi değil. Siz kimsiniz ki bana ağzımın payını verdiniz Neden yan çizme gereği duyacağım, hayatımdaki yeriniz ne? Beni ne kadar tanıyorsunuz ki çingene gibi saçma sapan yazıp duruyorsunuz?

Ve evet, mesleki anlamda ve diğer anlamda kesinlikle aynı kulvarda değiliz, burası çok net.

Görgüsüz olduğunu inkar etmiyor Acces görgüsüz olmayı hak ettiğini söylüyor

Hanfendi benm arkadaşımda cerrahla evli. Evlendiklerinde dünya borç vardı. Kv-kp ile yasadı 7 yıl.
Araba aldılar babası ille bize verin dedi.
Kız o kadar mücadele ettiki
Daha yeni yeni tadını çıkarıyor evliliğinin
Ama gidipte kıskanılıyorum şöyleyim böyleyim demedi.
Müstakil evde büyüyüpte havalara girdi buda deneceğini biliyordu

Ağır başlı olmak en güzel cevaptır
Siz zemin hazırlıyorsunuz görgüsüz denmesi için

Michelin Yıldızlı restoranlar en çok Fransada varmış. Havasını da atmıyorsun yazzıklarım olsun Hele havasını at hepimiz çatırdayalım kız
Fransizlarin en sevdigi yemek steak tartare anacim. Cig kiyma ustune cig yumurta. Foto koysam hepiniz kusarsiniz.bxbxbxbxb

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…