Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben daha farklı bir pencereden yorum yapmak isterim. Evet daha önceki hayatınızdan dolayı sizin bugün geldiğiniz nokta başkalarına şaşırtıyor, özendiriyor ya da kıskandırıyor olabilir. Şu net ki, bizim ülkemizde malesef kıskanma oranı çok ama çok yüksek. O yüzden ihtimal verebiliyorum. Yalnız siz de biraz böbürleniyor gibisiniz. Eğer arkadaşlarınıza da bunu hissettiriyorsanız onlar da ufaktan "neydin de ne oldun" diye düşünüp bir takım farklı davranışlar sergileyebilir. Kendi tutumlarınıza da dikkat etmenizi öneririm. Eğer kendinizden eminseniz de, gülümsemeyi, onlar için de en iyisini dilemeyi ve yolunuza devam etmeyi deneyin. Zaten yaşla birlikte azalan dostluk ve çevre sayısı bununla bağlantılı. Tadını çıkarın:)

hakettiği şekilde de kıskanılması gerektiğini düşünüyor yani. tamam şimdi anladım
Aynen öyle

Ayh başım ağrıdı çok da güldüm ula vize alırsam burda boy boy konu açacam hepiniz kiskanmayi hakediyorsunuz hshshsx

Fransizlarin en sevdigi yemek steak tartare anacim. Cig kiyma ustune cig yumurta. Foto koysam hepiniz kusarsiniz.bxbxbxbxb
Salyangoz kuyruklarını da söyle
Story atmıştım herkes tiksindi. Kimse kıskanmadı yaaa offf

Aynen öyle

Ayh başım ağrıdı çok da güldüm ula vize alırsam burda boy boy konu açacam hepiniz kiskanmayi hakediyorsunuz hshshsx
Arabada bacaklı story atmazsan kıskanmayız bize ne plastik rekonstrüktif cerrah koca ilk şart zaten onu hiç saymıyorum.

Ya kadın bunları kaç kere anlattı onun adı estetik cerrahi değil, plastik rekonstrüktif cerrahi! Bilmeyip yazınca komik oluyorsunuz
Off bu ne cahillik ya kınadım şuan kendimi.
Lucifer bak burda herkes senin kocanın mesleğini doğru söylemek için çaba gösteriyor. Hepimize birer ml dudak dolgusu yaptırırsın artık.

Amerika evet çok zor diyorlar bekar olmam dezavantajmış oraya gidip evlenirim falan aman aman hshshx. Çıkarsa da sizden alırım bir dal linç
Amerika vizesine başvururken mutlaka otel rezervasyonu ve dönüş bileti rezervasyonun olsun. 2015 te Londra'dan almıştım vizeyi, şirket sponsor olmasına rağmen ilk görüşmede bunlar eksik diye red almıştım. Tamamlayınca vizem çıkmıştı. Belki değişmiştir ama çok büyük değişiklik olmaz. Birde sakın akrabam var, arkadaşım var demek gibi bir hata yapma sen sadece Newyorku çok merak ediyorsun, zaten devlet memurusun.

Eki Görüntüle 3275315 Aslinda sen kendini gayet acik ifade etmissin. Fotolari koyarken ki amacini da yazmissin. O yuzden bu konuyu niye actigini cozemedim. Bize sizin paylasacak biseyiniz yok heralde derken de aklin sira bizi bile ezikledin. Bence gecmisten getirdigin agir bir asagilik kompleksin, kendini ispat etme çaban var. Belki yardim almalisin. Kimsenin umurunda degjl ama senin yedigin ictigin falan. Onu bi anla.Senin yerinde olsam biraz mutevazi olmayi denerim. Kendi iyiligim icin.

İyi de tatlım düşük dediğin ne mesela? Durumum iyi değilken desen anlarım da ben düşüktüm şimdi yüksekteyim zirvedeyim gibi bir şey mi demek istediğin? Amerika'ya gitmek zirve mi sizin hayatınızda? Sizin rotayı youteberlar yapıyor. Onlar böyle arabayla dolaşıp benzin istasyonunda aldığı sakızı bile çok değişik diye paylaşıyor.

Siz içten içe "seni sizi hepinizi yeneceğim bir gün" diyerek mi yaşadınız? Sizin şu an yaptıklarınızı yıllar önce yapanlar var. Amerika'ya da gittik Avrupaya'da gittik işte diyip kendinizi eğliyorsunuz. Burada bile benzer tavır sergiliyorsunuz, bir çok üye yazmış sizin ilk kez gördüğünüz yerleri onların da gördüğünü gezdiğini. Yani bu hava atılacak bir şey değil ki? Kıskanmakla imrenmek arasında ince bir çizgi var. Bu çizgiyi de sizin tavrınız belirler. Millete "alın bakın da kültürlenin gözünüz iki güzel yer görsün" mü diyorsunuz?
michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim
Bak bu bana komik geldi mesela. Benim eşim meraklıdır bu fine dining-michelin yıldızı restoranlara. Ben bildiğin basit yemekleri seven bir kadınım. Bir kaç kez gittim kendisiyle ama sonra sarmadı. Kereviz ketçabı falan bozar beni. Kendi şimdi arkadaşlarıyla veya tek gider. Sizin Wagyu dediğiniz eti millet yıllar yıllar önce keşfetmişti. Hangi wagyu eti yediniz mesela, onların bile aralarında sınıflandırması numaraları var. Bana aşşırı yağlı gelmişti bu et, bildiğin anne köftesini tercih ederim ben.

Yeni ülkeler yeni mutfaklar yemekler tanımak güzel bir şey ama siz keşfetmediniz ki. Sizin woow çok lüks dediğiniz şeyler başkasına sıradan gelebilir bu kadar heyecanlanmayın. Allah daha çok yer gezip görme imkanı versin ama hazmetmeyi de öğrenin. 2010 senesinden beri iki çocukla ülke ülke gezen biri olarak yazıyorum size bunu. Görmediğim çok az yer kalmıştır dünyada. Ama hiç kimseye bakın gördünüz mü biz nerelerdeyiz neler yapıyoruz deme ihtiyacı duymadım. Çoğu gittiğim yeri bilmezlerdi mesela, ben evdeymişim gibi konuşurdum, yaşadığım şehirde bir yerdeymişim gibi görüntülü arama yapardım. Hatta paylaştığımız fotoğraflarda sadece bizlerin görünmesine dikkat ederdim.

Ayrıca eşiniz belki çok efendi bir adamdır "cerrah hem de plastik cerrah siz bilmezsiniz" deyip her yerde de adamı utandırmayın. Türkiye'nin dışına çıktı mı uzmanlığı tanınmıyor. Bildiğin sınavlara sokup asistanlıktan başlatıyorlar. Denklik falan yok yani.

Ya kadın bunları kaç kere anlattı onun adı estetik cerrahi değil, plastik rekonstrüktif cerrahi! Bilmeyip yazınca komik oluyorsunuz
Olayı ben başlattım aslında, estetik hekimi diyerek rezil oldum... Babamın cilt kanseri ameliyatını da plastik cerrahlar yapmıştı halbuki. Gerçi konu sahibi plastik cerrah nedir bilmediğimi düşünüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…