- 8 Mart 2019
- 7.554
- 36.885
- 548
- 40
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
O zamanlar bırak cerrahı, kocam bile yoktu benim be...sen paralı kocan olmaması nasıl bişey bilir misin???? Haaa bilir misin? Ancak 8 dolara bilet alır belki 5 dolara burger menü yersinVizyonsuz musun kiz bxbxbxb
Ay olsun o zaman napiim bana ne be hxhxhxhxhGörgüsüz olduğunu inkar etmiyor Acces görgüsüz olmayı hak ettiğini söylüyor
Görgüsüz olduğunu inkar etmiyor Acces görgüsüz olmayı hak ettiğini söylüyor
Aynen öylehakettiği şekilde de kıskanılması gerektiğini düşünüyor yani. tamam şimdi anladım
Salyangoz kuyruklarını da söyleFransizlarin en sevdigi yemek steak tartare anacim. Cig kiyma ustune cig yumurta. Foto koysam hepiniz kusarsiniz.bxbxbxbxb
Nereye gidiyon bakiyimAynen öyle
Ayh başım ağrıdı çok da güldüm ula vize alırsam burda boy boy konu açacam hepiniz kiskanmayi hakediyorsunuz hshshsx
AmerikaNereye gidiyon bakiyiminşallah vize işin olur, bu ara sıkıntılı diye duydum
Arabada bacaklı story atmazsan kıskanmayız bize neAynen öyle
Ayh başım ağrıdı çok da güldüm ula vize alırsam burda boy boy konu açacam hepiniz kiskanmayi hakediyorsunuz hshshsx
Aynen öyle
Arabada bacaklı story atmazsan kıskanmayız bize neplastik rekonstrüktif cerrah koca ilk şart zaten onu hiç saymıyorum.
Kötüsünüz ve bu fiziksel değil.zengin kocasız vizeyi kimseyi kıskandırabileceğini sanmıyorum ama bir dene sen yinede
Yok bacim cok fakiriz biz ayrica Amariga bizi kiskanii keske uzakdoguya gideydinanlasilan sizin paylasilacak pek bir seyiniz yok gibi o yuzden paylasan insanlar hakkinda alakasiz ithamlarda bulunuyorsunuz,
Ya kadın bunları kaç kere anlattı onun adı estetik cerrahi değil, plastik rekonstrüktif cerrahi! Bilmeyip yazınca komik oluyorsunuzLucifercim bize ordan bir Estetik cerrahi lütfen
Off bu ne cahillik ya kınadım şuan kendimi.Ya kadın bunları kaç kere anlattı onun adı estetik cerrahi değil, plastik rekonstrüktif cerrahi! Bilmeyip yazınca komik oluyorsunuz
Amerika vizesine başvururken mutlaka otel rezervasyonu ve dönüş bileti rezervasyonun olsun. 2015 te Londra'dan almıştım vizeyi, şirket sponsor olmasına rağmen ilk görüşmede bunlar eksik diye red almıştım. Tamamlayınca vizem çıkmıştı. Belki değişmiştir ama çok büyük değişiklik olmaz. Birde sakın akrabam var, arkadaşım var demek gibi bir hata yapmaAmerikaevet çok zor diyorlar bekar olmam dezavantajmış oraya gidip evlenirim falan aman aman hshshx. Çıkarsa da sizden alırım bir dal linç
İyi de tatlım düşük dediğin ne mesela? Durumum iyi değilken desen anlarım da ben düşüktüm şimdi yüksekteyim zirvedeyim gibi bir şey mi demek istediğin? Amerika'ya gitmek zirve mi sizin hayatınızda? Sizin rotayı youteberlar yapıyor. Onlar böyle arabayla dolaşıp benzin istasyonunda aldığı sakızı bile çok değişik diye paylaşıyor.peki sunun ihtimali hic mi yok yani,,
bu insanlar benim dusuk halimdeyken icten ice benle konusurken mutlu hissediyorlardı, hani halimize sukredelim lucifera bak onun gibi degiliz en azindan diye, simdi isler benim icin iyi gidince bunu kiskanclikla belli ediyo olamazlar mş?
Bak bu bana komik geldi mesela. Benim eşim meraklıdır bu fine dining-michelin yıldızı restoranlara. Ben bildiğin basit yemekleri seven bir kadınım. Bir kaç kez gittim kendisiyle ama sonra sarmadı. Kereviz ketçabı falan bozar beni. Kendi şimdi arkadaşlarıyla veya tek gider. Sizin Wagyu dediğiniz eti millet yıllar yıllar önce keşfetmişti. Hangi wagyu eti yediniz mesela, onların bile aralarında sınıflandırması numaraları var. Bana aşşırı yağlı gelmişti bu et, bildiğin anne köftesini tercih ederim ben.michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim
Olayı ben başlattım aslında, estetik hekimi diyerek rezil oldum... Babamın cilt kanseri ameliyatını da plastik cerrahlar yapmıştı halbuki. Gerçi konu sahibi plastik cerrah nedir bilmediğimi düşünüyorYa kadın bunları kaç kere anlattı onun adı estetik cerrahi değil, plastik rekonstrüktif cerrahi! Bilmeyip yazınca komik oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?