- 8 Nisan 2023
- 5.405
- 47.581
- 478
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Operatör doktor desen kabul ederdi belki.Olayı ben başlattım aslında, estetik hekimi diyerek rezil oldum... Babamın cilt kanseri ameliyatını da plastik cerrahlar yapmıştı halbuki. Gerçi konu sahibi plastik cerrah nedir bilmediğimi düşünüyor
Hayatta kabul etmez bence, tanımın plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı olması gerekiyorOperatör doktor desen kabul ederdi belki.
Çünkü bazı insanlarda da "herkes beni kıskanıyor" modu var saçma şekilde. Kendini bir şey sanıp herkes onu kıskanıyor zanneden insanlar var. Konu sahibini tanımadığım için bu dediklerimden ayrı tutuyorum ama var böyle toksik insanlarValla Amerika'ya da gittik, başka ülkelerde de yaşadık. Hiç sizin sıkıntıları yaşamadım. Garip bence.
İnanin bana konu sahibini tanımak istemezsiniz. Maalesef insanlarin kendisini kıskandığına aşırı derece saplantılı şekilde inanmış. Ve üzgünüm yazdıklarından varoşluk akıyor.Çünkü bazı insanlarda da "herkes beni kıskanıyor" modu var saçma şekilde. Kendini bir şey sanıp herkes onu kıskanıyor zanneden insanlar var. Konu sahibini tanımadığım için bu dediklerimden ayrı tutuyorum ama var böyle toksik insanlar
Estetikçi dediğiniz için cahillikle ve rezil olmakla suclanacaksiniz maalesef . Estetik hekimi diye bişey olmadığı konusunda bana uzun uzun nutuk çekti kendisi
Tamam abla en zengin doktor, klinik açmış,doktor,zengin,cerrah,doktor, Estetikçi,çok çok zengin,Dolarla tatil yaptıran,DoKtor koca senin tamam tüm kadınlar eşinin peşinde, tek rakibiniz Merkez Bankası anladık herkes seni kıskanıyor anladık okey git arkadaşlarını story atarak kıskandırmaya devam et.michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim
Off bu genç gösteriyorum hastaligindan nefret ediyorum . Genç gostermek nasıl bir ozellik ki . Yaşımız neysem oyuz . Bana sorduklarında yaşları bilince tam yaşını söylüyorum ama.beklentileri şu en az 3-5 yaş küçük soylememizBenim de yüzüne, artık kalıcı hale gelen cizgilerine ve fiziğine baksan 40 diyeceğin 32 yaşında arkadaşım ısrarla 'herkes yaşıma çok şaşırıyor, "en çok 20 diyorlar' diyor
Aslında var katıp ya iki tane afet arkadaşım boşta bı türlü tutmuyor bir şeyler . Onların beğendikleri adamlar da erkeğin afeti olunca eşleşmeler sıkıntıŞu coğrafya şartlarında gerçekten afet derecesinde güzel bir kadının boş kalma ihtimali yok ya bunu bi kabul edelim artık.
Ferhans benim arkadaşı kıskanmak için hiç sebebim yok, aynı kulvarda bile değiliz. Ayrıca benim Amerika'ya gitmek için cerrah kocaya ihtiyacımda yok ( kaldı ki eşimde doktor). Çok şükür mesleğim sayesinde, bir yerlerimden ter akarak Amerika'da calismisligim var. Business ucarak gittiğimi de ayrıca dip not düseyimbu fotoda burda dursun.
Herkes yaşını gösterir.Off bu genç gösteriyorum hastaligindan nefret ediyorum . Genç gostermek nasıl bir ozellik ki . Yaşımız neysem oyuz . Bana sorduklarında yaşları bilince tam yaşını söylüyorum ama.beklentileri şu en az 3-5 yaş küçük soylememiz
Tespit gibi tespit.şimdi konu sahibinin dediği gibi kendisi çok alt konumdan buralara ( artık her nerelerse) gelmiş. Dolayısıyla alt konumdayken hayatının içinde hep bir kıskanma vardı zaten. Zamanla daha iyilerini elde etti ama uzun süre kıskançlık içinde olunca insanlar kıskanılmak da istiyorlar. Ve kendilerine ekledikleri her iyi şeyi, vaktiyle kendileri gibi kıskanan birilerini gözleri arıyor. Her şeyi kıskanılmaya yoruyorlar çünkü kendileri bu hissi zamanında çok yaşamış oluyorlar
E olay anlattığın gibiyse kadının seni kıskanması ile bir alakasi yok ki. Kadın seni şeyine bile takmamis. O sadece senin erkeğini istemiş, onu elde etmeye çalışıyor. Konunun senle bir ilgisi yok yani. Kocanın eşi sen olmasaydın - baştan beri babasının prensesi bir Pelinsu olsa yine böyle davranacakti çünkü kancayı takmış.hepinizi okudum, bana laf ettiginiz icin alintilamiyorum herkesi tek tek topluca yazayim.
ben objektif bakmaya calisinca kimseyi kiskandigimi dusunmuyorum, hayatim boyunca hep kendime odaklandim, kariyerim gelecegim icin calistim, baskalarini dusunmeye firsat bulamadim.
amerika mevzusunu da gelince de esimle balayi yapamamistik, onu telafi etmek icin 1 ay amerika tatili yaptik. araba kiralayip dogudan batiya dogru gezdik cogu yerini. e gun icinde de yaptiklarimizi atiyorduk instagrama.
bu sozde "arkadasim" dedigim kisi esimle attigimiz araba story'isine - ben yan koltukta oturuyordum bacaklarim ona dogru uzaniyordu o araba suruyordu - "ya bi ara biz de yapalim turkiyeye gelince, o arabaya binmeyi cok istiyordum" yazmis.
( arabayi turkiyede bindigimiz araba sandi muhtemelen ondan boyle diyor, biraz modelli bisiydi de)
esim de araba 2 kisilik yalniz 3muz binemeyiz yazdi, beraber deneriz yazdi, esim bisi yazmadi, ben yazma dedim yani tum olaylar benim yanimda oluyor.
sonra ben buna yazdim, cok tartistim zaten, yanlis anlamisim onu vesaire bir suru sey sacmaladi ama biliyorum iyi niyet yok kesinlikle, sildim her yerden.
kafanizda beni cok komik karikaturize ediyorsunuz ama bence oyle degilim.
Afet adamların seçimlerine bakınca aralarında afet kadınlarla mutlu olanların sayısı da çok az hep bunu anlamazdım, bir arkadaşım çok yakışıklı olan erkeklerin etrafında zaten hep çok güzel kadınlar olduğunu, güzelliğin artık onlara yeterli gelmediğini, ek olarak bazılarının başarı, bazılarının karakter veya çok iyi muhabbet gibi şeyler de aradığını söylemişti bu bi nevi mantıklı gelmiştiAslında var katıp ya iki tane afet arkadaşım boşta bı türlü tutmuyor bir şeyler . Onların beğendikleri adamlar da erkeğin afeti olunca eşleşmeler sıkıntı
Gayet olabilir. Neden bu kadar linçlendiniz anlayamadım ama bu gayet doğal bişey kıskanabilir yakınlarımız, arkadaşlarımız, akrabalarımız bu yorumları yazanlar hiç karşılaşmamış olabilirler böyle bir durumla ama benimde bu şekilde hayatımdan çıkardığım bir sürü kişi oldu.peki sunun ihtimali hic mi yok yani,,
bu insanlar benim dusuk halimdeyken icten ice benle konusurken mutlu hissediyorlardı, hani halimize sukredelim lucifera bak onun gibi degiliz en azindan diye, simdi isler benim icin iyi gidince bunu kiskanclikla belli ediyo olamazlar mş?
Tam olarak daha önce yaşadığınız yoklukları, artık mükemmel bir hayatım var bakın diye lanse etmeye çalışıp kıskandırmaya çalışarak kendinizi tatmin ediyorsunuz bence burda kimse saf değil anlıyoruz. Arkadaşım dediğiniz karaktersiz de standart bir avcı, sizi veya hayatınızı kıskanmıyor direk derdi adam. Muhtemelen etrafta parası olan çoğu adama aynı şeyi yapıyor. Onu zaten hayatınızdan çıkarın. Zamanında yaşadığınız zorlukları aşıp mutluysanız bunu yaşayın paylaşım da yapın ama kıskançlık konusunda bir destek almanızı tavsiye ederim çünkü istediğiniz kıskanma tepkisini çevrenizden alamayınca yaşadığınız şeyden de tat almamaya daha fazlasını aramaya başlayacaksınız bu da hayat kalitenizi çok düşürecekhepinizi okudum, bana laf ettiginiz icin alintilamiyorum herkesi tek tek topluca yazayim.
ben objektif bakmaya calisinca kimseyi kiskandigimi dusunmuyorum, hayatim boyunca hep kendime odaklandim, kariyerim gelecegim icin calistim, baskalarini dusunmeye firsat bulamadim.
amerika mevzusunu da gelince de esimle balayi yapamamistik, onu telafi etmek icin 1 ay amerika tatili yaptik. araba kiralayip dogudan batiya dogru gezdik cogu yerini. e gun icinde de yaptiklarimizi atiyorduk instagrama.
bu sozde "arkadasim" dedigim kisi esimle attigimiz araba story'isine - ben yan koltukta oturuyordum bacaklarim ona dogru uzaniyordu o araba suruyordu - "ya bi ara biz de yapalim turkiyeye gelince, o arabaya binmeyi cok istiyordum" yazmis.
( arabayi turkiyede bindigimiz araba sandi muhtemelen ondan boyle diyor, biraz modelli bisiydi de)
esim de araba 2 kisilik yalniz 3muz binemeyiz yazdi, beraber deneriz yazdi, esim bisi yazmadi, ben yazma dedim yani tum olaylar benim yanimda oluyor.
sonra ben buna yazdim, cok tartistim zaten, yanlis anlamisim onu vesaire bir suru sey sacmaladi ama biliyorum iyi niyet yok kesinlikle, sildim her yerden.
kafanizda beni cok komik karikaturize ediyorsunuz ama bence oyle degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?