Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Operatör doktor desen kabul ederdi belki.
Hayatta kabul etmez bence, tanımın plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı olması gerekiyor Allah affetsin ama bazıları çok kötü iş çıkarıyor maalesef. Bir arkadaşımın burnunu bir taraflarıma benzetmisler, söylesem söyleyemiyorum ama eski hali kat kat güzeldi kızın. Bu estetik furyasida bir yerlerde patlayacak ama hayırlısı...

Valla Amerika'ya da gittik, başka ülkelerde de yaşadık. Hiç sizin sıkıntıları yaşamadım. Garip bence.
Çünkü bazı insanlarda da "herkes beni kıskanıyor" modu var saçma şekilde. Kendini bir şey sanıp herkes onu kıskanıyor zanneden insanlar var. Konu sahibini tanımadığım için bu dediklerimden ayrı tutuyorum ama var böyle toksik insanlar

Tövbe yarabbim, Estetik cerrahlar mi Karun kadar zengin yapma gözünü sevdiğim...
Bir de milletin orasını burasını şekillendiren bir eş neden kıskanılsın ki ben onu da anlayamadım Doktorluk değerli bir meslek ama estetikçilere asla ısınamıyorum. Her şey de para değildir A Aysenimi

İnanin bana konu sahibini tanımak istemezsiniz. Maalesef insanlarin kendisini kıskandığına aşırı derece saplantılı şekilde inanmış. Ve üzgünüm yazdıklarından varoşluk akıyor.

Estetikçi dediğiniz için cahillikle ve rezil olmakla suclanacaksiniz maalesef . Estetik hekimi diye bişey olmadığı konusunda bana uzun uzun nutuk çekti kendisi plastik ve rekonstrüktif cerrahi dememiz gerekiyormuş.

michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim
Tamam abla en zengin doktor, klinik açmış,doktor,zengin,cerrah,doktor, Estetikçi,çok çok zengin,Dolarla tatil yaptıran,DoKtor koca senin tamam tüm kadınlar eşinin peşinde, tek rakibiniz Merkez Bankası anladık herkes seni kıskanıyor anladık okey git arkadaşlarını story atarak kıskandırmaya devam et. birmuhendisanne 'nin üzerine gitme yeter ki burada ben daraldım

Benim de yüzüne, artık kalıcı hale gelen cizgilerine ve fiziğine baksan 40 diyeceğin 32 yaşında arkadaşım ısrarla 'herkes yaşıma çok şaşırıyor, "en çok 20 diyorlar' diyor
Off bu genç gösteriyorum hastaligindan nefret ediyorum . Genç gostermek nasıl bir ozellik ki . Yaşımız neysem oyuz . Bana sorduklarında yaşları bilince tam yaşını söylüyorum ama.beklentileri şu en az 3-5 yaş küçük soylememiz

Şu coğrafya şartlarında gerçekten afet derecesinde güzel bir kadının boş kalma ihtimali yok ya bunu bi kabul edelim artık.
Aslında var katıp ya iki tane afet arkadaşım boşta bı türlü tutmuyor bir şeyler . Onların beğendikleri adamlar da erkeğin afeti olunca eşleşmeler sıkıntı

Kıskanç insanlar var bence. O kadar iyimser değilim ay kim neden kıskansın diyemiyorum. Bazen hiç aklınıza gelmeyecek şeyleri kıskanabiliyorlar. Ama bu tarz insanların genelde aşağılık kompleksi oluyor ve kendilerini belli ediyorlar zaten. Her kadın ya da her erkek kıskançtır diye bir genelleme de yapılamaz.

Ya konuya iyi guldum ona bir yorumum yok ama Chicago Beans'i gorunce bir anim aklima geldi. Chicago benim yurtdisinda yasadigim ilk sehir, oyle cok guvenli olmadigini hep soylediler ama ben Istanbul'da yasiyorum zaten yaaa diye hic onemsemedim.

Sonra bir gun trende inecegim duragi kacirdim, bir iki sonraki durakta indim ama merkezden baya uzakta olunca sanki bambaska bir boyuta gecmisim gibi bir gangster mahallesinde inmisim Bir sonraki trene 30dk var. Duragin hemen yaninda Walgreens mi Walmart mi ikisinden biri vardi ona girdim oyalanmaya ama her bir magaza calisani, ve musteriler tek tek gelip semsiye mi bakiyorsun, sen buraya nasil geldin, onu alma bunu al falan diye laf atiyor illa ama small talk degil yani rahatsiz edici bicimde bi anda etrafimda 3 adam beliriyor falan. Ortamdaki tek beyaz kadin olunca dikkat cektim o an sanirim ve hayatimin en uzun 30dksini gecirerek sonraki trene binmis olabilirim

Sonrasinda dunyanin en guvenli ulkelerinden birine tasinmamin sebeplerinden biri bu. Gerci simdi yine ABD'ye donuyoruz ama bu sefer farkli bir eyalete.

Herkes yaşını gösterir.

Tespit gibi tespit.

Dun baktığımda 15 msj vardi 300 olmuş konu sahibi almıştır yorumlari
Gecmisinizden gelenleri atamamissiniz sanirim .etrafinizdakileri degisseniz derdiniz kalmaz.

E olay anlattığın gibiyse kadının seni kıskanması ile bir alakasi yok ki. Kadın seni şeyine bile takmamis. O sadece senin erkeğini istemiş, onu elde etmeye çalışıyor. Konunun senle bir ilgisi yok yani. Kocanın eşi sen olmasaydın - baştan beri babasının prensesi bir Pelinsu olsa yine böyle davranacakti çünkü kancayı takmış.
Konunun senle tek alakası kadının senin arkadaşın olması.

Aslında var katıp ya iki tane afet arkadaşım boşta bı türlü tutmuyor bir şeyler . Onların beğendikleri adamlar da erkeğin afeti olunca eşleşmeler sıkıntı
Afet adamların seçimlerine bakınca aralarında afet kadınlarla mutlu olanların sayısı da çok az hep bunu anlamazdım, bir arkadaşım çok yakışıklı olan erkeklerin etrafında zaten hep çok güzel kadınlar olduğunu, güzelliğin artık onlara yeterli gelmediğini, ek olarak bazılarının başarı, bazılarının karakter veya çok iyi muhabbet gibi şeyler de aradığını söylemişti bu bi nevi mantıklı gelmişti

Gayet olabilir. Neden bu kadar linçlendiniz anlayamadım ama bu gayet doğal bişey kıskanabilir yakınlarımız, arkadaşlarımız, akrabalarımız bu yorumları yazanlar hiç karşılaşmamış olabilirler böyle bir durumla ama benimde bu şekilde hayatımdan çıkardığım bir sürü kişi oldu.

Tam olarak daha önce yaşadığınız yoklukları, artık mükemmel bir hayatım var bakın diye lanse etmeye çalışıp kıskandırmaya çalışarak kendinizi tatmin ediyorsunuz bence burda kimse saf değil anlıyoruz. Arkadaşım dediğiniz karaktersiz de standart bir avcı, sizi veya hayatınızı kıskanmıyor direk derdi adam. Muhtemelen etrafta parası olan çoğu adama aynı şeyi yapıyor. Onu zaten hayatınızdan çıkarın. Zamanında yaşadığınız zorlukları aşıp mutluysanız bunu yaşayın paylaşım da yapın ama kıskançlık konusunda bir destek almanızı tavsiye ederim çünkü istediğiniz kıskanma tepkisini çevrenizden alamayınca yaşadığınız şeyden de tat almamaya daha fazlasını aramaya başlayacaksınız bu da hayat kalitenizi çok düşürecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…