- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Sünepe, çikrin, çulsuz herife kim yürüsün.sizin standart kafadan çok yüksek. Normalinin bu olduğunu kabullenerek yorum yapıyorsunuz.aynı güzel kadınların ilgiden şikayet etmesi gibi.oysa ki engelli ve beğenilmeyen kişiler de var.toplumdan dışlanan hor görülen bireyler.bir de o tarz biri olun bakalım, ya da o tarz biriyle birlikte olun.tüm bunları düşünmeyip, yüksek standardı normal görerek yorum yapıyorsunuz.yani kısaca pişkince.bu kadar standardınızı yüksek tutacak ne hayat yaşadınız onu da anlamıyorum.oyy ne ladar can sıkıcı bir konu.yıktı geçti forumu.çokk gereksiz.hepimizi aynı allah yarattı diyip konuyu kapatalim bari.bazılarınin kısmeti daha açık oluyor yanı.bize de bir değer vermese yaratmazdı.Kadının yanında kocasına yürünmesi iyi bir şey değil, bunu yapanın sana zerre saygısı yoktur senin de bir ağırlığını görememiştir. Seni bişey yerine koymuyordur yani bunu yapan. Kıskanılacak en son şey benim için ya. Bunu kıskanmana şaşırmadım tabi ki sen kıskanmayacaksın kim kıskanacak?
ay bir de bunun başka versiyonu bir arkadaşım vardı."Herkes bana aşııkk anlıyor musun kızımmm gözlerini benden alamıyorlar yhaaYine konu sahibi Amerika'ya gitmis. Yakın bir arkadaşım da iş yerindekiler beni kıskanıyor diyordu. 32 yaşında , bekar, babasının izin vermediği şeyleri yapamayan, M beden giyen, 160 boyunda, bazı cilt problemleri yaşayan, normal günlük giyinen bir kız . Asla küçümsemek için demiyorum, ben de 162yim, ben de 32 yaşındayım, ben de bekarım. Lütfen yanlış anlamayın. Ama yani herkes gibi, hepimiz gibi, otobüse binince bir benzerini görebileceğiniz güzelce bir kız. Benim gözümde birisinin onu kıskanması için bir sebep yok.
"Neden kıskanıyorlar?" Dedim, güzelim, onlardan gencim. Cekemiyorlar dedi.
Yani genç dediğin toplumun evde kaldı dediği yaştasın
O arkadaşım da devamlı birilerinin onu kıskandığıni iddia eder ama
Biri normal bir şey dese bile 'nispet yapıyor/ kıskandırmak icin yapıyor' der
Aşko seninle aynı kk da mıyız ya biz, sünepe çulsuz herifin de tonla alıcısı var, bak bi tane kadın bunu boşuyor mesela, saf kızın teki boşanmış çocuklu parasız demeden yapışıyor adama. Karısı olmasa açlıktan pasaktan abazalıktan ölür dediğimiz herifler gözümüzün önünde adam oldular.Sünepe, çikrin, çulsuz herife kim yürüsün.sizin standart kafadan çok yüksek. Normalinin bu olduğunu kabullenerek yorum yapıyorsunuz.aynı güzel kadınların ilgiden şikayet etmesi gibi.oysa ki engelli ve beğenilmeyen kişiler de var.toplumdan dışlanan hor görülen bireyler.bir de o tarz biri olun bakalım, ya da o tarz biriyle birlikte olun.tüm bunları düşünmeyip, yüksek standardı normal görerek yorum yapıyorsunuz.yani kısaca pişkince.bu kadar standardınızı yüksek tutacak ne hayat yaşadınız onu da anlamıyorum.oyy ne ladar can sıkıcı bir konu.yıktı geçti forumu.çokk gereksiz.
Tercih mi.tırnaklarıyla kazıyarak tipsiz bir doktor bulmuş öyle deme.
İnsan niye ayaklarını eşine uzatıp bunun fotosunu atar ki? Ve bunun kıskanıldığını düşünür?ezik olmak insanın yaydığı bir enerji. dışarıdan da belli oluyordur muhtemelen.
her anını sosyal medyada paylaşanlara keko diyoruz biz normal insanlar. :))
Hayya maşallah..eee bunca abaza kim ülkedeki o zaman.maşllah herkeisn üstüne atlıyorlar.ben delirdim valla genç, güzel kadin hâlimle.işi olanı bulamıyom ben neredeyse, bir de iyi kazanacak he mi? Sağım solum, önüm arkam çulsuz. Hadi besiyoruz da bari borç istemesin diye dua ediyorum.Benim kulvar çok altlarda sanirim.nasil değiştireceğiz bilmem.ayy cidden fena kötü oldum.hayy okumaz olaydım.Aşko seninle aynı kk da mıyız ya biz, sünepe çulsuz herifin de tonla alıcısı var, bak bi tane kadın bunu boşuyor mesela, saf kızın teki boşanmış çocuklu parasız demeden yapışıyor adama. Karısı olmasa açlıktan pasaktan abazalıktan ölür dediğimiz herifler gözümüzün önünde adam oldular.
Erkeğin ağzı laf yapacak. Yalan söylemeyi bilecek. Kadınlar bayılır yalana. Hayal satmayı bilecek erkek. Potansiyelinin olduğuna ikna edebilecek.Hayya maşallah..eee bunca abaza kim ülkedeki o zaman.maşllah herkeisn üstüne atlıyorlar.ben delirdim valla genç, güzel kadin hâlimle.
Bunlar hep şu luxury lifestyle şovu yapan zıkkım hesaplar yüzünden.İnsan niye ayaklarını eşine uzatıp bunun fotosunu atar ki? Ve bunun kıskanıldığını düşünür?
Bu senin için geçerli. Eşimle sevgiliyken bir sürü teklif aldım. İçlerinde Bi kaçı özellikle birisi çok zengindi niyeti direkt evlenmekti. Ama tipi yoktu bana göre. Sevgilim var diye reddettim 2 senelik ilişkimi maddiyata satmadım. . Eğer benim için önemli olan para olsaydı satardım. Hatta hedefim zengin koca bulmak olsa eşimle baştan sevgili olmazdım yükseklerde olurdu gözüm. Evet tercih yani. Kapıda kuyruk yoktu tabi ama tek seçeneğim eşim de değildi.Tercih nikapıda kuyruk var da biz mi tercih ediyoruz.ne saçma birşey yazmışsınız.tamam koju sahibi beş lara etmez biri ama tercih de değil şimdi o kadar da değil.
Ahahah yemin ediyorum aynısı. E bu poz meşhurmuş demek ki, sabah erken kalkan herkes atıyormuş. Sanki kendi icat etmiş gibi konuşuyor.Bunlar hep şu luxury lifestyle şovu yapan zıkkım hesaplar yüzünden.
Eki Görüntüle 3275364
Intihar etmeye gidiyorum.kan beynime sıçradı.tansiyonum düştü.zavallı bir yaratığım ben.niye beni yaratmışlar bilmem.tam bir sünepe, gereksiz ,ucube bir şeyim.acı çekmeye gelmişim sanırım.Bu senin için geçerli. Eşimle sevgiliyken bir sürü teklif aldım. İçlerinde Bi kaçı özellikle birisi çok zengindi niyeti direkt evlenmekti. Ama tipi yoktu bana göre. Sevgilim var diye reddettim 2 senelik ilişkimi maddiyata satmadım. . Eğer benim için önemli olan para olsaydı satardım. Hatta hedefim zengin koca bulmak olsa eşimle baştan sevgili olmazdım yükseklerde olurdu gözüm. Evet tercih yani. Kapıda kuyruk yoktu tabi ama tek seçeneğim eşim de değildi.
Bendeki evlenip hamile kaldıktan sonra bile sapıklamış, babamı falan rahatsız etmiş, babam icabına bakmış bana demeden. Para dediğin kazanılır, kimlerin kimlerin elinde para var. Aradığım çok başka şeylerdi.Bu senin için geçerli. Eşimle sevgiliyken bir sürü teklif aldım. İçlerinde Bi kaçı özellikle birisi çok zengindi niyeti direkt evlenmekti. Ama tipi yoktu bana göre. Sevgilim var diye reddettim 2 senelik ilişkimi maddiyata satmadım. . Eğer benim için önemli olan para olsaydı satardım. Hatta hedefim zengin koca bulmak olsa eşimle baştan sevgili olmazdım yükseklerde olurdu gözüm. Evet tercih yani. Kapıda kuyruk yoktu tabi ama tek seçeneğim eşim de değildi.
Niye öyle diyorsun aynı anda 3 kişiyi idare eden sen değil misin? Bak gayet de seçeneğin var.Intihar etmeye gidiyorum.kan beynime sıçradı.tansiyonum düştü.zavallı bir yaratığım ben.niye beni yaratmışlar bilmem.tam bir sünepe, gereksiz ,ucube bir şeyim.acı çekmeye gelmişim sanırım.
Ayy bilmem ki.bu tarz konular beni benden ediyor valla.dediğin gibi parası yerinde olan da tipsiz çıkıyor, hoşlandığın, yakışıklı olan çulsuz.yaa şunlar aynı anda neden olmuyor.biz kadınlarda herşey aynı anda olup duruyor da bu erkeklerde neden olamıyor.Niye öyle diyorsun aynı anda 3 kişiyi idare eden sen değil misin? Bak gayet de seçeneğin var.
Sorun zengin olmak, lüks giyinmek, üst segment araca binmek, kaliteli yiyip içmek değil; zenginsen iyi giyinir, iyisini kalitelisini yer içer, gezersiniz zaten; bu şekilde ekstrem şekilde gösterme ve göze sokma çabası biraz sıkıntılı. Ayakkabısının, kocasının saatinin, çantasının, aracın markasını hepsini tek kadraja toplayıp göze sokmak absürt. Bu sadece sonradan görenlerde görülen abartı bir çaba.Ahahah yemin ediyorum aynısı. E bu poz meşhurmuş demek ki, sabah erken kalkan herkes atıyormuş. Sanki kendi icat etmiş gibi konuşuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?