Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlar hep şu luxury lifestyle şovu yapan zıkkım hesaplar yüzünden.
Eki Görüntüle 3275364

Benim kuzenim kendisi lise mezunuyken ve ailesinin durumu çok iyi degilken baya zengin bir adamla evlendi.
Lüks spor araba ve arabaları var. Kaç sene oldu evleneli bir kere o arabaların içinde fotoğraf çekip attığını görmedim.

I ıh. Olmaz. Yarın erkenden kalkıp taşlı sandaletli ayağını kocasının bacağına koyup atması lazım. Yoksa kocasının zenginliği kabul edilmiyor.

Kiskancliklarindan şekerim, takma sen.

yok borca sokmadan gittik, esim klinigini acip hasta portfolyosunu olusturdu, tl ile hesaplayinca pahali ama zaten hastalarinin cogu ydisindan, dolarla calisiyor.

tırnaklarıyla kazıyarak tipsiz bir doktor bulmuş öyle deme.
niye boyle seyler yazdiginizi hic mi hic anlayamadim, diger arkadaslar bu tutuma ne diyecek simdi, burda da mi ben sucluyum.
meslegime kadar kocama kadar laf soyleyip dalga geciyor, niye sizce?

burnunuzu kaf dağından indirirseniz belki de 'diğer' kadınların öyle olmadığını görürsünüz.

Ben de köyden çıktım ama bu kadarını ilk kez görüyorum canım köyüm meğer ne medeniymiş jshshs

I ıh. Olmaz. Yarın erkenden kalkıp taşlı sandaletli ayağını kocasının bacağına koyup atması lazım. Yoksa kocasının zenginliği kabul edilmiyor.
gercekten niye boyle dalga gectiginizi anlayamiyorum, o sekilde story atmak ne zamandan beri suc kabul ediliyor?

insanlar takipten cikabilir sonucta, mutlu oldugum anlari paylasmak niye bazilarini rahatsiz ediyor.

fotografi birak yazdim diye kocamla ve isimle dalga geciyorlar dunden beri.

niye boyle seyler yazdiginizi hic mi hic anlayamadim, diger arkadaslar bu tutuma ne diyecek simdi, burda da mi ben sucluyum.
meslegime kadar kocama kadar laf soyleyip dalga geciyor, niye sizce?
Yazdıklarını dönüp dışardan Bi okusan ne kadar itici olduğunu anlarsın. Burda böyle yazdıysan gerçek hayatında ne kadar insanların gözüne battığını düşünemiyorum.

Yazdıklarını dönüp dışardan Bi okusan ne kadar itici olduğunu anlarsın. Burda böyle yazdıysan gerçek hayatında ne kadar insanların gözüne battığını düşünemiyorum.
ne yazdim da boyle diyorsunuz ornek verir msiniz gercekten?

zaten sordugunuz icin anlattim kocami vesaire_

Ben devamlı birilerini kıskançlıkla itham eden insanların kendilerinin kıskanç olduğuna inanıyorum aslinda
Ha birde şu versiyonlar var, ay o bana laf attı, of sürekli beni kesiyor, herkes peşimde, ay sürekli sözlü tacize uğruyorum, ay tanımadığım numaralardan msjlar alıyorum şu bana yazdı bu beni ekledi o aradı vs vs vs ha bire güzelliği ile erkekleri vahşileştirdiğini düşünen tipler. Yav ablacım sende 3 tane var da bizde 1 tane mi var? Adriana lima bile erkeklerin ilgisini bu kadar çekmiyordur

ne yazdim da boyle diyorsunuz ornek verir msiniz gercekten?

zaten sordugunuz icin anlattim kocami vesaire_
Geriye dönüp bakarsan bunları başkası yazmış gibi okursan anlarsın. Mesela şu ilginç poza ne gerek var? Buram buram özentilik çiğlik kokuyor. Anı istiyorsan sarılırsın kocanla yan yana çekilirsin. Ben ne demek istediğimi anlayabileceğini sanmıyorum gerçi anlatıyorum ama. Önce sahip olduklarını senin içinde sindirmen gerekiyor. O kadar ne oldum delisi(deyim olarak) olmuşsun ki belki de gerçekten üzerinde basit duruyorlardır.

aynen öyle... adam da fena katılıyorum

Safa yatma stilinizi beğendim, bizimle paylaşır mısınız, lazım olur bir gün belki.

İnsan niye ayaklarını eşine uzatıp bunun fotosunu atar ki? Ve bunun kıskanıldığını düşünür?
ya fenomenlerin işi bu hep. onlardan görüyorlar yapıyorlar.

ben tipik memur çocuğuyum. her ortama girdim çıktım. zengini de gördüm fakiri de. kaliteli insanların böyle gösterme huylarına hiç rastlamadım.

sen ben neden yapmıyoruz da bu tipler çekiyor bu fotoları cevap belli aslında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…