- 10 Ekim 2014
- 32.979
- 148.646
- 798
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Bunlar hep şu luxury lifestyle şovu yapan zıkkım hesaplar yüzünden.
Eki Görüntüle 3275364
I ıh. Olmaz. Yarın erkenden kalkıp taşlı sandaletli ayağını kocasının bacağına koyup atması lazım. Yoksa kocasının zenginliği kabul edilmiyor.Benim kuzenim kendisi lise mezunuyken ve ailesinin durumu çok iyi degilken baya zengin bir adamla evlendi.
Lüks spor araba ve arabaları var.Kaç sene oldu evleneli bir kere o arabaların içinde fotoğraf çekip attığını görmedim.
Kiskancliklarindan şekerim, takma sen.anlamadigim bi bicimde herkes ustume gelip benle topluca dalga gecmeye calisiyor.
kucuk dunyalarinda tatmin oluyorlarsa yapsinlar elbet internet sonucta, komik geliyor yetiskin kadinlarin boyle davranmasi. sirk gibi.
tamam dalga gecin de rahatlayın, kocam zengin ben de asalak birisiyim parasini yiiyorum evet. hem koca parasi yiyiyorsun diyorlar hem de neden calisiyorsun kocan zengin diyorlar.
bunlara bi de diploma falan vermisler
herkes bizim onla universiteden beri cebimizde para yokken kutuphanelerde sabahladigimizi bilmeden konusur boyle.
yok borca sokmadan gittik, esim klinigini acip hasta portfolyosunu olusturdu, tl ile hesaplayinca pahali ama zaten hastalarinin cogu ydisindan, dolarla calisiyor.zengin de değildir adam bak eminim. ne borçlara soktu da götürmüştür adamı . wagyu eti falan da öğrenmiş. yoksa nereden bilsin bu amerikayı sorsak haritada yerini gösteremez gittiği yerlerin.
bu sosyal medya denen illet en çok böyle sonradan görme varoşları bozdu.
niye boyle seyler yazdiginizi hic mi hic anlayamadim, diger arkadaslar bu tutuma ne diyecek simdi, burda da mi ben sucluyum.tırnaklarıyla kazıyarak tipsiz bir doktor bulmuş öyle deme.
burnunuzu kaf dağından indirirseniz belki de 'diğer' kadınların öyle olmadığını görürsünüz.Gercekten anlayamıyorum artik.
Liseden, ilkokuldan tanidigim kim varsa bu kiskanclik ve cekememezlikten dolayı hepsiyle araya mesafe koymak zorunda kaldim.
Universitede en yakin oldugum kiz arkadasim mesela, esimle gittigimiz amerika tatilini gorunce esimle sacma sapan konusmaya calismis internetten. yazdigi anda bana gosteriyordu adam.
o gunden beri hic kimseye arkadasim diyemiyorum.
ben hayata cok dusuk bi konumdan basladim, simdi cok sukur konumum işim, eşim iyi, mutluyuz. ben buna bagliyorum sahsen. bu insanlar benim kötü ve düsük hallerimi gorup benle konustular, icten ice benim oyle olmamdan hoslaniyolarmis demek ki. hayatimda iyiye giden seyleri gorunce yakistiramadilar bana.
Ben de köyden çıktım ama bu kadarını ilk kez görüyorum canım köyüm meğer ne medeniymiş jshshsayyyy doktor koca yapmak bu ülkede meziyet sayılıyor böyle köyden çıkma tipler hemşire olup bu doktorlara kanca atıyor işte. cerrah eş de napsın hayatında ilgi görmemiş inek gibi okumaktan bunları bir şey sanıyorlar.
gercekten niye boyle dalga gectiginizi anlayamiyorum, o sekilde story atmak ne zamandan beri suc kabul ediliyor?I ıh. Olmaz. Yarın erkenden kalkıp taşlı sandaletli ayağını kocasının bacağına koyup atması lazım. Yoksa kocasının zenginliği kabul edilmiyor.
Yazdıklarını dönüp dışardan Bi okusan ne kadar itici olduğunu anlarsın. Burda böyle yazdıysan gerçek hayatında ne kadar insanların gözüne battığını düşünemiyorum.niye boyle seyler yazdiginizi hic mi hic anlayamadim, diger arkadaslar bu tutuma ne diyecek simdi, burda da mi ben sucluyum.
meslegime kadar kocama kadar laf soyleyip dalga geciyor, niye sizce?
ne yazdim da boyle diyorsunuz ornek verir msiniz gercekten?Yazdıklarını dönüp dışardan Bi okusan ne kadar itici olduğunu anlarsın. Burda böyle yazdıysan gerçek hayatında ne kadar insanların gözüne battığını düşünemiyorum.
Ha birde şu versiyonlar var, ay o bana laf attı, of sürekli beni kesiyor, herkes peşimde, ay sürekli sözlü tacize uğruyorum, ay tanımadığım numaralardan msjlar alıyorum şu bana yazdı bu beni ekledi o aradı vs vs vs ha bire güzelliği ile erkekleri vahşileştirdiğini düşünen tipler. Yav ablacım sende 3 tane var da bizde 1 tane mi var? Adriana lima bile erkeklerin ilgisini bu kadar çekmiyordurBen devamlı birilerini kıskançlıkla itham eden insanların kendilerinin kıskanç olduğuna inanıyorum aslinda
Peki paylaşma motivasyonunuz ne insanlara göstermekten başka ?anlasilan sizin paylasilacak pek bir seyiniz yok gibi o yuzden paylasan insanlar hakkinda alakasiz ithamlarda bulunuyorsunuz,
Geriye dönüp bakarsan bunları başkası yazmış gibi okursan anlarsın. Mesela şu ilginç poza ne gerek var? Buram buram özentilik çiğlik kokuyor. Anı istiyorsan sarılırsın kocanla yan yana çekilirsin. Ben ne demek istediğimi anlayabileceğini sanmıyorum gerçi anlatıyorum ama. Önce sahip olduklarını senin içinde sindirmen gerekiyor. O kadar ne oldum delisi(deyim olarak) olmuşsun ki belki de gerçekten üzerinde basit duruyorlardır.ne yazdim da boyle diyorsunuz ornek verir msiniz gercekten?
zaten sordugunuz icin anlattim kocami vesaire_
başarılı hemşire nasıl oluyor tam olarak uluslararası kan alma yarışmasında birinci mi oldunuz?
Vay kıskanç vaytırnaklarıyla kazıyarak tipsiz bir doktor bulmuş öyle deme.
yok yani bu tamamen zihniyeti anlatmaya çalışırken öyle diyorum. yoksa ben de karadeniz köyünden gelmeyim. :)Ben de köyden çıktım ama bu kadarını ilk kez görüyorum canım köyüm meğer ne medeniymiş jshshs
aynen öyle... adam da fena katılıyorumYanında yazışmışlar. Ama eşinin yazdığı da bir garip. Konu sahibinin anlattığı gibi ise kadının niyeti bozuk. Peki Bu kadına araba iki kişilik denir mi? Resmen pas atmak gibi olmuş. Ama açıkçası ben bu diyaloğun bu şekilde olduğuna inanmıyorum. Bi kadın hiç Bi ışık almadığı arkadaşının eşine bu şekilde yürümeye cesaret edemez. Rezil olmaktan çekinir.
Safa yatma stilinizi beğendim, bizimle paylaşır mısınız, lazım olur bir gün belki.gercekten niye boyle dalga gectiginizi anlayamiyorum, o sekilde story atmak ne zamandan beri suc kabul ediliyor?
insanlar takipten cikabilir sonucta, mutlu oldugum anlari paylasmak niye bazilarini rahatsiz ediyor.
fotografi birak yazdim diye kocamla ve isimle dalga geciyorlar dunden beri.
ya fenomenlerin işi bu hep. onlardan görüyorlar yapıyorlar.İnsan niye ayaklarını eşine uzatıp bunun fotosunu atar ki? Ve bunun kıskanıldığını düşünür?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?