Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen misin genç güzel.

kalbini çirkinliği yüzüne yansımış, tecavüz güzelleyicisi sosyopat. bu halinle kim alsın seni herkes biliyor psikopat olduğunu.

konu sahibi en azından bir tanesine kanca atmış sen her ışık yakana koşuyorsun

yok borca sokmadan gittik, esim klinigini acip hasta portfolyosunu olusturdu, tl ile hesaplayinca pahali ama zaten hastalarinin cogu ydisindan, dolarla calisiyor.
aynen panpa kesin öyledir. daha ne senaryolar yazacaksın merak ediyorum.

böyle bir adam sana sümüğünü bile atmaz.

acilen kiralık aşk, kiraz mevsimi gibi dizileri bırakmalısın.

niye boyle seyler yazdiginizi hic mi hic anlayamadim, diger arkadaslar bu tutuma ne diyecek simdi, burda da mi ben sucluyum.
meslegime kadar kocama kadar laf soyleyip dalga geciyor, niye sizce?
kocanın mesleğiyle övünen sonradan görme olduğu için.

ayak fotosu neden atar insan ya, ayağının kokusu buraya kadar geldi.

tabi gerçeksen. fake olduğunu düşünüyorum

Teşkkür edeirm.darbe yedikçe kaşınıyorum valla.sağdan soldan vurun abaliya.sanki beni gördün mü cicim.ne özgüvenlisiniz be.nasil oluyor yaaa.hayat böylr bakmayı nereden öğendiniz.herkesin ilişkisi aşırı kaliteli mi ? Herkes bulduğuna gidiyor.bu arada çüşşş yani bacım çüşşş. Ne yaptın yaaa.git bir hafta sakinleş.ohaaaa yaniii..

yok borca sokmadan gittik, esim klinigini acip hasta portfolyosunu olusturdu, tl ile hesaplayinca pahali ama zaten hastalarinin cogu ydisindan, dolarla calisiyor.
Elden € $ CHF alıp vergi ödemeyenlerden mi yoksa kuruş kuruş vergi beyanında bulunanlardan mı? Maliye gelip hesapları incelese kaç tane gerçek hasta bulur? Benim bir kaç tanıdığım bu şekilde gitti Türkiye'ye. Şöyle oluyor; gurbetçiye diyor ki normal fiyat atıyorum 15 bin €. Eğer fatura isterseniz vergi çıkar, fatura almazsanız size 12 bin € olur. Memleketinin taşına toprağına kurban gurbetçi de tabi ki fatura almıyor. Ona ne ülkenin kaybından. Aynı şekilde yabancılardan da fatura istemeyenler oluyor. İşlemin maliyeti de taş çatlasın 5-6 bin€. Nasıl ve ne paralar kazandıklarını tahmin edin artık. Saç ektiren yağ aldıran vücut gerdiren ne ararsan var. Hiç öyle değil böyle değil demeyin özellikle İskandinav ülkelerinden bu şekilde gelen çok hasta var.

İnsanın eşiyle gurur duyması güzel bir şey. Ama eşiniz tıp fakültesini bitirip uzmanlığını yapmış bir doktor sadece. Size göre yüce master süper olabilir ama eşinizle birlikte aynı dönem yüzlerce doktor mezun olmuştur. Yani sakin olun sakin kalın. Aziz Sancar çok önemli bir şey keşfetti mesela. Parmağını şıklatsa bütün tıp alemi emrinde, nobel aldı. Bu adamcağızı hiç gördük mü sosyal medyada kociş pozlarında?

Kendinizi gördüğünüz kadar ulaşılmaz değilsiniz. Burada dalga konusu oldunuz farkındayım ama bazı yorumlardan ders çıkarmanız, ben nerede hata yapıyorum demeniz gerek. Bize bile çok itici geldi yazdıklarınız. Mesela bacaklarını kocasına doğru uzattığı fotoğrafı paylaşan biriyle arkadaş olmadım hiç. Büyük konuşmayayım ama olmam da heralde.

Kafayı kırdı kıskançlıktan herkese hakaret, kıyamet saldırıp duruyor.sözde kıskanç değil ya.ne konuymuş arkadaş feleğimiz şaştı.sözde kıskanç değildik.
Ferhans tek kıskanan sensin bebeğim çok üzgünüm.

Ferhans tek kıskanan sensin bebeğim çok üzgünüm.
Hee canim.kimsenin umrunda olmadığı için millet kendinden geçmiş.millete saldırıp duruyor.konuda da 500 tane mesaj var.diğer konular gariban gariban bekliyor basbaya dengelerimiz şaştı.kendi başarılarını öven mi dersin, millete saldıran mı dersin, kıskanmadığı kanıtlamak için espriye vuran mı dersin.iyice çirkinleşen, mahalle karısına bağlayan mı ararsın. Daha yeni bir arkadaş yarım sayfa paragraf döşemiş kişkanmadığını kanıtlamak için. kabullenmek bu kadar zor mu.doğamıź boyle işte.kaderimize lanet edip edip 2 gün sonra normal hâlimize döneceğiz zaten.bu yani.intihar edecek hâlimiz yok.ben en azından kabullenebiliyorum durumu.

Son düzenleme:
Kibariyenin annesi kafayı kırdi valla.önüne çıkana hakaret, aşağılama gırla gidiyor.bu konu herkeisn dengesini bozdu valla.bir banlansın da kendine gelsin bari.
Ferhans ne zaman bir konuya dahil olsanız mutlaka banlanma oluyor. Ya siz ya da kapıştığınız üye.

Hee canim.kimsenin umrunda olmadığı için millet kendinden geçmiş.millete saldırıp duruyor.konuda da 500 tane mesaj var.diğer konular gariban gariban bekliyor
Yok ya eğlenceli geliyor, bi metres konusu bi de herkeşler beni gısganiyör konusu bizi bizden alıyor. Doktor koca deyince bi yaran deşildi tabi seni de anlıyorum.

Yok ya eğlenceli geliyor, bi metres konusu bi de herkeşler beni gısganiyör konusu bizi bizden alıyor. Doktor koca deyince bi yaran deşildi tabi seni de anlıyorum.
Hiç de komik ve eğlenceli değil bana göre de başka üyelere göre de.herkes hırstan perişan olmuş.hakaret, seviyesizlik gırla gidiyor.

Bence bakış açınızı değiştirmelisiniz.
birmuhendisanne nin yazdıklarını da sizin cvplarınızı da okuyorum. Ve şu söylediğiniz hiçbir his bana geçmedi. Eğer etrafınızda olan kimselere de bu şekilde düşünüp yaklaşıyorsanız insanlar kıskanç değil sizin algınız yanlış demektir

Kadın basbayağı demiş ki aynı kulvarda değiliz (ben eşim dolayısıyla değil kendi imkanlarım ile gittim gördüm) kimse de beni kıskanmadı ya da ben konu sahibini kıskanmıyorum elindeki imkanlar sebebiyle diyor.

Konuda dalgaya alınan çok nokta var. Emeğinizle bir şeyler elde etmişsiniz bu hayatta. Hangimiz etmedik ki? Ama bu herkes bizi kıskanıyor kafasına sokmamalı bizleri. Her neyse. Okuduğunuzu yanlış algılayabilirsiniz ama lütfen kıskanıldığınız inancından çıkın. O zaman çok daha mutlu ve başarılı olursunuz.

Hiç de komik ve eğlenceli değil bana göre de başka üyelere göre de.herkes hırstan perişan olmuş.hakaret, seviyesizlik gırla gidiyor.
Sana göre değil çünkü konu sahibi ile aynı kafadasın. İyi arkadaş olursunuz.

Ben devamlı birilerini kıskançlıkla itham eden insanların kendilerinin kıskanç olduğuna inanıyorum aslinda
Bıde bunun nazar versiyonu var ona ne dıceksın

Uykun gelse esniyosun
Aha nazar degmıs

Cıldırcam vallahi

Ferhans ne zaman bir konuya dahil olsanız mutlaka banlanma oluyor. Ya siz ya da kapıştığınız üye.
Bu sefer ben birşey yapmadim valla.ileri gitmedim.katibin ruhu kendinden geçti bir anda.gözü birşey görmüyordu.banlandı mı bilmiyorum ama düşüğümüz şu uruma bak ya.gerçekten ne aciz, zavallı yaratıklarız.kimse iyi insan değil, olgun insan değil.kimse aşamıyor bu tarz şeyleri.dibine kadar kıskancız.birisi dert yazınca mutlu oluyoruz diyemem ama en azından kendimizi kötü ve ezik hissetmiyorum.kısaca çok zayıf canlılarız ve bunu kabul edebilecek kadar bile güçlü ve olgun değiliz.

Makam, guc para araba olan erkekleri erkeklerde kiskaniyor

Bu o kadar doğru bir tespit ki kadınların adı çıkmış erkekler kendilerinden makamca paraca ve güzel partnerce üstün hangi erkeği görse kıskançlıktan ölüyorlar, defalarca şahit oldum, erkeklerin de kıskançlığı masaya yatırılsın

Su yorumunuza bakılırsa
Sorun sizde
Herkes mi sizi kıskanıyor
Yorumu yapan kişi bile sızı kıskanıyor ha oyle mi?

Pes dogrusu ruh saglıgı ve hastalıklarında ablam doktor
Yardımcı olabiliriz ankaradaysanız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…