- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.561
- 158
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
sen misin genç güzel.Hayya maşallah..eee bunca abaza kim ülkedeki o zaman.maşllah herkeisn üstüne atlıyorlar.ben delirdim valla genç, güzel kadin hâlimle.işi olanı bulamıyom ben neredeyse, bir de iyi kazanacak he mi? Sağım solum, önüm arkam çulsuz. Hadi besiyoruz da bari borç istemesin diye dua ediyorum.Benim kulvar çok altlarda sanirim.nasil değiştireceğiz bilmem.ayy cidden fena kötü oldum.hayy okumaz olaydım.
aynen panpa kesin öyledir. daha ne senaryolar yazacaksın merak ediyorum.yok borca sokmadan gittik, esim klinigini acip hasta portfolyosunu olusturdu, tl ile hesaplayinca pahali ama zaten hastalarinin cogu ydisindan, dolarla calisiyor.
kocanın mesleğiyle övünen sonradan görme olduğu için.niye boyle seyler yazdiginizi hic mi hic anlayamadim, diger arkadaslar bu tutuma ne diyecek simdi, burda da mi ben sucluyum.
meslegime kadar kocama kadar laf soyleyip dalga geciyor, niye sizce?
kocanın mesleğiyle övünen sonradan görme olduğu için.
ayak fotosu neden atar insan ya, ayağının kokusu buraya kadar geldi.
tabi gerçeksen. fake olduğunu düşünüyorum
yırtınırcasına güldüm yaaaa nasıl espri bu çok iyiydi bebaşarılı hemşire nasıl oluyor tam olarak uluslararası kan alma yarışmasında birinci mi oldunuz?
Teşkkür edeirm.darbe yedikçe kaşınıyorum valla.sağdan soldan vurun abaliya.sanki beni gördün mü cicim.ne özgüvenlisiniz be.nasil oluyor yaaa.hayat böylr bakmayı nereden öğendiniz.herkesin ilişkisi aşırı kaliteli mi ? Herkes bulduğuna gidiyor.bu arada çüşşş yani bacım çüşşş. Ne yaptın yaaa.git bir hafta sakinleş.ohaaaa yaniii..sen misin genç güzel.
kalbini çirkinliği yüzüne yansımış, tecavüz güzelleyicisi sosyopat. bu halinle kim alsın seni herkes biliyor psikopat olduğunu.
konu sahibi en azından bir tanesine kanca atmış sen her ışık yakana koşuyorsun
Kibariyenin annesi kafayı kırdi valla.önüne çıkana hakaret, aşağılama gırla gidiyor.bu konu herkeisn dengesini bozdu valla.bir banlansın da kendine gelsin bari.yırtınırcasına güldüm yaaaa nasıl espri bu çok iyiydi be
Kafayı kırdı kıskançlıktan herkese hakaret, kıyamet saldırıp duruyor.sözde kıskanç değil ya.ne konuymuş arkadaşNe biçim bir üslup yahu?
Elden € $ CHF alıp vergi ödemeyenlerden mi yoksa kuruş kuruş vergi beyanında bulunanlardan mı? Maliye gelip hesapları incelese kaç tane gerçek hasta bulur? Benim bir kaç tanıdığım bu şekilde gitti Türkiye'ye. Şöyle oluyor; gurbetçiye diyor ki normal fiyat atıyorum 15 bin €. Eğer fatura isterseniz vergi çıkar, fatura almazsanız size 12 bin € olur. Memleketinin taşına toprağına kurban gurbetçi de tabi ki fatura almıyor. Ona ne ülkenin kaybından. Aynı şekilde yabancılardan da fatura istemeyenler oluyor. İşlemin maliyeti de taş çatlasın 5-6 bin€. Nasıl ve ne paralar kazandıklarını tahmin edin artık. Saç ektiren yağ aldıran vücut gerdiren ne ararsan var. Hiç öyle değil böyle değil demeyin özellikle İskandinav ülkelerinden bu şekilde gelen çok hasta var.yok borca sokmadan gittik, esim klinigini acip hasta portfolyosunu olusturdu, tl ile hesaplayinca pahali ama zaten hastalarinin cogu ydisindan, dolarla calisiyor.
Ferhans tek kıskanan sensin bebeğim çok üzgünüm.Kafayı kırdı kıskançlıktan herkese hakaret, kıyamet saldırıp duruyor.sözde kıskanç değil ya.ne konuymuş arkadaşfeleğimiz şaştı.sözde kıskanç değildik.
Hee canim.kimsenin umrunda olmadığı için millet kendinden geçmiş.millete saldırıp duruyor.konuda da 500 tane mesaj var.diğer konular gariban gariban bekliyorFerhans tek kıskanan sensin bebeğim çok üzgünüm.
Ferhans ne zaman bir konuya dahil olsanız mutlaka banlanma oluyor. Ya siz ya da kapıştığınız üye.Kibariyenin annesi kafayı kırdi valla.önüne çıkana hakaret, aşağılama gırla gidiyor.bu konu herkeisn dengesini bozdu valla.bir banlansın da kendine gelsin bari.
Yok ya eğlenceli geliyor, bi metres konusu bi de herkeşler beni gısganiyör konusu bizi bizden alıyor.Hee canim.kimsenin umrunda olmadığı için millet kendinden geçmiş.millete saldırıp duruyor.konuda da 500 tane mesaj var.diğer konular gariban gariban bekliyor
Hiç de komik ve eğlenceli değil bana göre de başka üyelere göre de.herkes hırstan perişan olmuş.hakaret, seviyesizlik gırla gidiyor.Yok ya eğlenceli geliyor, bi metres konusu bi de herkeşler beni gısganiyör konusu bizi bizden alıyor.Doktor koca deyince bi yaran deşildi tabi seni de anlıyorum.
Bence bakış açınızı değiştirmelisiniz.Kocamın mesleğini sordukları için söyledim. ben de başarılı bi hemşireyim.
kimseye mesleğinden dolayı küçük görmedim. bu arkadaş aklı sıra hemşire doktor diye küçük gormeye kalktı. agzının payını aldı.
sonra yediremeyip ben de amerikaya gittim ama yaaa diye ağlamaya başladı :d
Sana göre değil çünkü konu sahibi ile aynı kafadasın. İyi arkadaş olursunuz.Hiç de komik ve eğlenceli değil bana göre de başka üyelere göre de.herkes hırstan perişan olmuş.hakaret, seviyesizlik gırla gidiyor.
Bıde bunun nazar versiyonu var ona ne dıceksınBen devamlı birilerini kıskançlıkla itham eden insanların kendilerinin kıskanç olduğuna inanıyorum aslinda
Bu sefer ben birşey yapmadim valla.ileri gitmedim.katibin ruhu kendinden geçti bir anda.gözü birşey görmüyordu.banlandı mı bilmiyorum ama düşüğümüz şu uruma bak ya.gerçekten ne aciz, zavallı yaratıklarız.kimse iyi insan değil, olgun insan değil.kimse aşamıyor bu tarz şeyleri.dibine kadar kıskancız.birisi dert yazınca mutlu oluyoruz diyemem ama en azından kendimizi kötü ve ezik hissetmiyorum.kısaca çok zayıf canlılarız ve bunu kabul edebilecek kadar bile güçlü ve olgun değiliz.Ferhans ne zaman bir konuya dahil olsanız mutlaka banlanma oluyor. Ya siz ya da kapıştığınız üye.
Makam, guc para araba olan erkekleri erkeklerde kiskaniyor
Su yorumunuza bakılırsaKocamın mesleğini sordukları için söyledim. ben de başarılı bi hemşireyim.
kimseye mesleğinden dolayı küçük görmedim. bu arkadaş aklı sıra hemşire doktor diye küçük gormeye kalktı. agzının payını aldı.
sonra yediremeyip ben de amerikaya gittim ama yaaa diye ağlamaya başladı :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?