Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hani değişiyordun Ferhans. Beni hayal kırıklığına uğrattın

Göze sokarak yaşamak ile bu hayatı özümseyerek yaşayanların farkı burada ortaya çıkıyor işte.

Eee niye sinirleniyorsun o zaman eğlenmene bak.hakaret ederek mi eğleniyorsun sen.o zaman daha büyük sıkıntı.
Ferhans seninle aynı frekansta değiliz anlayacağını düşünmek benim suçum özür dilerim. Metreslere de sinir oluyoruz, metres mi kıskanıyoruz şimdi?

Ferhans seninle aynı frekansta değiliz anlayacağını düşünmek benim suçum özür dilerim.
Seni yanlış kiş sandim.düzelttim

Allah aşkına tanımadığın anonim insanın neyini kıskanıyorsun? Aynı çevrede bile değilsin kendini karşılaştırabileceğin Bi ortamın yok.

Kafayı kırdı kıskançlıktan herkese hakaret, kıyamet saldırıp duruyor.sözde kıskanç değil ya.ne konuymuş arkadaş feleğimiz şaştı.sözde kıskanç değildik.

Şu kadını burada kimse kıskanmaz senden başka. Görgüsüzleri kıskanmayız şekerim biz

ferhans cidden başlıktaki kibiri bile göremiyor musun?
Aynı kafa yavru, çalışmayıp evde çocuğuna bakmayı tercih eden kadınlara sabah akşam saydıran Ferho bu konuda konu sahibine karşı deli gibi empati yaptı görmüyor musun? O kadınları da kıskanıyor ama burdaki olayı farklı, empati yaptı ya resmen.

Bunlar hep şu luxury lifestyle şovu yapan zıkkım hesaplar yüzünden.
Eki Görüntüle 3275364

Ya bu gercek mi? Lutfen troll olsun yoksa ben gidip 'Gorduklerimi sil' damlasi arayacagim.

Yazmayayim yazmayayim dedim ama duramadim yine... Universiteye kadar ozel okulda okudum. Genelde belirli bir sosyoekonomik seviyesinde olan sinif arkadaslarim vardi. Ama bazi aileler ya sans eseri ya da evlilik yoluyla sonradan parayi bulmus (!) oluyordu nadiren ve inanin eger uzerine oturmadiysa ekonomik durumu, bu sosyokulturel seviyesini degistirmiyor ve hemen belli ediyor kendini bu kisiler. Ornek, konu sahibi. Evet arkanizdan konusuluyordur ama keske neler dendigini bilseniz Bir sure sonra otomatik olarak dislaniyor zaten bu kisiler, adapte olamayan zayif halkalar elenir, hayat boyle.

ben hemsireyim, esim cerrah.

Doktor harici sağlık personelinde bu doktor kocaaa diye gezen bir çoğunluk var.

Bir doktor koca adayı bulunca da
yerde ekmek bulmuşçasına üç kere öpüp başlarına koyuyorlar ve bu zaten kendini tanrı sanan doktorların egosunu daha da tavan yapıyor.

Böyle olmayan sağlıkçılar da var eminim ama
doktor kocaaaa diye gezenleri de yabana kimse atmasın. Teşkilatın yüz karaları bunlar.

Konu sahibi de doktor kocam da doktor kocam bakın sonunda doktor koca buldum standartlarım yükseldi geziyorum diye zafer sarhoşu olmuş.

Başka bir arkadaşı da kocasına sosyal medyadan yürümüş, değişik vaziyetler.

Konu sahibi cidden dalga geçmiyorum ama sizin sandırınız gibi herkes doktor kocaaa diye gezmiyor, hastanede olan olaylar hastanede kalıyor.

Bi benzeri bizimkilerde de amir kocaaa diye gezenler var ama genelde bakımsız kadınlar da var bu. Bakımlı kendini bilen bir kadının peşinde amirler de oluyor zaten bu ucuzlukta olmuyorlar.

Bence siz sağlıkçı kadınlar olarak kendinizi bu kadar doktordan aşağı görmeyin, doktor bulduğunuz için zengin koca bulduğunuzu düşünmeyin.

Siz kendi değerinizi düşürürseniz herkes size öyle muamele eder.

Yok ya eğlenceli geliyor, bi metres konusu bi de herkeşler beni gısganiyör konusu bizi bizden alıyor. Doktor koca deyince bi yaran deşildi tabi seni de anlıyorum.

En bi favorim metres konulari. Cunku metreslere 'metres' denildiginde alinip oyle deme diyorlar ama evli adamla gorusmeye devam ederken alinma yok hic...Her metres dememe tepki verene itina ile TDK anlamini yaziyorum. Bir metres gelse de linclesek, canim cekti

siz benle dalga geçiyorsunuz sanırım, konuyla alakası ne?

gurbetçilerden vergisiz ticaretten falan bahsediyorsunuz, konuyla alakası ne?

ben eşimle gurur duruyorum da dünyadaki tek cerrah koca degil elbette. oyle bir sey de demedim. esimi ovup ohh doktor koca tek bende var dedigim yer neresi gosterir msiniz?

bu kocamla story atmami gorgusuzluk olarak nitelendirenler cok komik. bi arkadasim vardi, bekar, 3-4 kedi bakiyor.

bi keresinde kocasiyla ailesiyle story atanlara cok kizdigini, gorgusuz olduklarini soylemisti ayni siz gibi.

ama bu arkadas da her storysinde kedilerini atiyor gunde 10 defa falan.

yani insan neyi varsa onu paylasiyor oylesine bu niye rahatsizlik veriyor size anlamadim?

Tam redpill kafası bu Onlara göre koca bulabilen bulur, bulamayan kedi bakar di mi ?

Bizi reddettiniz ama kedi pokuuu temizleyeceksiniz de diyecek misin onlar gibi

Aynen kanka kim elinde ne varsa onu paylaşır, misal Tahin Helva nın paylaşacak hiç bir şeyi yok tüm gün evde minderde oturuyor ondan paylaşım yapamıyor gısganıyorrrr seni

T*itterda çok var bunlardan, azcık özgür kendine güvenen kadın görünce çıldırmış gibi atlıyorlar, favori lafları "Anca kedi bakarsın." Bi tanesi de kediler senin huysuz yaşlılığından iyidir demişti çok güldüm kfkffkf.

Hanimefendicim isterseniz kocaniz ile gunun her saati yuzunuzu paylasin ama rica ediyorum mantikli dusundugunuzde o arkadasin gonderdigi gibi kocanizin uzerine araba surerken ayaklarinizi koyarak cektiginiz fotografin nasil bir aciklamasi olabilir?

Hayatimda ilk defa gordum oyle bir fotograf (KOCAM da var aslinda hem de o da DOKTOR) ve umarim gercekten oyle bir fotograf paylasmamissinizdir. Arkadaslariniz icin uzulurum aksi halde.

Konu sahibesi yedirmez bence herkesin içi rahat olsun
Doktorumun eşi yanında çalışıyordu ona rağmen aldattı adam , kadınlar baya panter cherry en fazla 2-3 yılı var . Ya bir de karısı taş gibiydi adam yanına bile yakışmıyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…