- 20 Temmuz 2023
- 52
- 79
- 3
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
normalde cok story atan bi tip degilim, ama guzel bi tatile cikinca atiyorum haliyle.Hanimefendicim isterseniz kocaniz ile gunun her saati yuzunuzu paylasin ama rica ediyorum mantikli dusundugunuzde o arkadasin gonderdigi gibi kocanizin uzerine araba surerken ayaklarinizi koyarak cektiginiz fotografin nasil bir aciklamasi olabilir?
Hayatimda ilk defa gordum oyle bir fotograf (KOCAM da var aslinda hem de o da DOKTOR) ve umarim gercekten oyle bir fotograf paylasmamissinizdir. Arkadaslariniz icin uzulurum aksi halde.
tamam.
Şu kadını burada kimse kıskanmaz senden başka. Görgüsüzleri kıskanmayız şekerim biz
bu kocamla story atmami gorgusuzluk olarak nitelendirenler cok komik. bi arkadasim vardi, bekar, 3-4 kedi bakiyor.
bi keresinde kocasiyla ailesiyle story atanlara cok kizdigini, gorgusuz olduklarini soylemisti ayni siz gibi.
ama bu arkadas da her storysinde kedilerini atiyor gunde 10 defa falan.
yani insan neyi varsa onu paylasiyor oylesine bu niye rahatsizlik veriyor size anlamadim?
normalde cok story atan bi tip degilim, ama guzel bi tatile cikinca atiyorum haliyle.
zaten bir tane atsam bile gorgusuz doktor koca bulmus diyecekler ayni siz gibi, o yuzden burda konu kesinlikle fotografla degil
Eşinizin meslegi o kadar fazla gelmiş ki size, insanların da yatıp kalkıp bunu konuştuğunu,kıskandığını falan düşünüyorsunuz. Gayet güzel meslekler, çok fazla kazanılan paralar var mesele buysa. Doktor da doktor.normalde cok story atan bi tip degilim, ama guzel bi tatile cikinca atiyorum haliyle.
zaten bir tane atsam bile gorgusuz doktor koca bulmus diyecekler ayni siz gibi, o yuzden burda konu kesinlikle fotografla degil
kendin diyordun ya çirkinim güzel kızları kıskanıyorum diye. kendi beyanından ben mi suçlu oldum şimdi muşmula.Teşkkür edeirm.darbe yedikçe kaşınıyorum valla.sağdan soldan vurun abaliya.sanki beni gördün mü cicim.ne özgüvenlisiniz be.nasil oluyor yaaa.hayat böylr bakmayı nereden öğendiniz.herkesin ilişkisi aşırı kaliteli mi ? Herkes bulduğuna gidiyor.bu arada çüşşş yani bacım çüşşş. Ne yaptın yaaa.git bir hafta sakinleş.ohaaaa yaniii..
panpa sen misin buranın amiri hayırdır. seni tecavüz güzellediğin zaman savcılığa şikayet etmedik diye mi yapıyorsun böyle. memurluk gider valla.Kibariyenin annesi kafayı kırdi valla.önüne çıkana hakaret, aşağılama gırla gidiyor.bu konu herkeisn dengesini bozdu valla.bir banlansın da kendine gelsin bari.
Bir dizi sahnesi geldi aklıma ;adam diğerine diyor ki bana rol yapma ben senin varoş kokunu alırim diye . Belli ki gerçekten çok yokluktan gelmişsiniz . Bu halleriniz çok sonradan görme oluyor yapmayın . Gerçekten hava attiginiz kocanizla mutlu olmak istiyorsanız biraz kendinizi geliştirin . Birde gerçekten mutlu insan etraf beni kıskanıyor mu diye umursamaz mutluluğuyla meşguldürtamam ahnfendi, o kulvar lafini niye yazdiginizi herkes biliyor.
agzinizin payini alinca hemen yan cizip miy miy yapmaya baslamissiniz :d
amerikaya gitmisdiniz dimi siz de, hatta gorgusuz gibi cok fotograf da atmamissiniz ne kadar zeki gorgulu birbirisinz ya, tebrikler :d
hadi bu cumleler seni tatmin etsin, baska konuya.
bunu diyecek en son insansın. hayır konularını bilmesek meryem ana dicez sana.Hiç de komik ve eğlenceli değil bana göre de başka üyelere göre de.herkes hırstan perişan olmuş.hakaret, seviyesizlik gırla gidiyor.
Sen hâlâ banlanmadın mı kız bu sinirle.ben bile sakinleştim bu kıskançlıklabunu diyecek en son insansın. hayır konularını bilmesek meryem ana dicez sana.
birçok kedisi olanı da manyak ilan eden hemcinsimin sıradaki gafı ne olacak acaba?bu kocamla story atmami gorgusuzluk olarak nitelendirenler cok komik. bi arkadasim vardi, bekar, 3-4 kedi bakiyor.
bi keresinde kocasiyla ailesiyle story atanlara cok kizdigini, gorgusuz olduklarini soylemisti ayni siz gibi.
ama bu arkadas da her storysinde kedilerini atiyor gunde 10 defa falan.
yani insan neyi varsa onu paylasiyor oylesine bu niye rahatsizlik veriyor size anlamadim?
aynen bence erkek olabilir soru sahibi, ferhans ve willy bunlar normal insan değilTam redpill kafası buOnlara göre koca bulabilen bulur, bulamayan kedi bakar di mi ?
Bizi reddettiniz ama kedi pokuuu temizleyeceksiniz de diyecek misin onlar gibi
Aynen kanka kim elinde ne varsa onu paylaşır, misalTahin Helva nın paylaşacak hiç bir şeyi yok tüm gün evde minderde oturuyor ondan paylaşım yapamıyor gısganıyorrrr seni
aşkom sinirlediğimi mi düşünüyorsun cidden? eğleniyorum senin gibi zavallılarla. aynı seni kullanıp atan erkekler gibi :)Sen hâlâ banlanmadın mı kız bu sinirle.ben bile sakinleştim bu kıskançlıkla
Konu sahibi X xxluciferxxKonu sahibine hak verenin Ferhans olması bile ona yeter aslında ya.
Eee tamam sabahtan beri uğraşma madem benimle zavallıysamaşkom sinirlediğimi mi düşünüyorsun cidden? eğleniyorum senin gibi zavallılarla. aynı seni kullanıp atan erkekler gibi :)
banlansam da banlanırım en azından tecavüz güzelleyicisi sapık biriyle dövüştüğüm için şerefimle banlanırım.
seni şikayet edeceğim savcılığa. van valiliğine ve il sağlık müdürlüğüne de yazacağım. van diye hatırlıyorum. ha değilse de zaman kazanmış olursun. namussuz bir memurun kamu görevi icra etmesi hoş değil.Eee tamam sabahtan beri uğraşma madem benimle zavallıysam
Sana ne istediğimi kıskanırım, kıskanmam.Konu sahibi X xxluciferxx
Ferhans eski isimli
A Aysenimi
Tecavüze uğrayan kadınları bile kıskanıyor, dikkat et bebeyim
zevk alıyorum :))))Eee tamam sabahtan beri uğraşma madem benimle zavallıysam
Bu ne kin be. Ne oluyor kardeşim.deli misin nesin ?seni şikayet edeceğim savcılığa. van valiliğine ve il sağlık müdürlüğüne de yazacağım. van diye hatırlıyorum. ha değilse de zaman kazanmış olursun. namussuz bir memurun kamu görevi icra etmesi hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?