Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
normalde cok story atan bi tip degilim, ama guzel bi tatile cikinca atiyorum haliyle.

zaten bir tane atsam bile gorgusuz doktor koca bulmus diyecekler ayni siz gibi, o yuzden burda konu kesinlikle fotografla degil

ayy herkes beni kıskaniiiiii ayyyy

normalde cok story atan bi tip degilim, ama guzel bi tatile cikinca atiyorum haliyle.

zaten bir tane atsam bile gorgusuz doktor koca bulmus diyecekler ayni siz gibi, o yuzden burda konu kesinlikle fotografla degil

Yok bence kesinlikle fotografla ilgili ya. Ben kimsenin ayagini gormek istemem tatile cikti diye

Benim esim de doktor, ben de beraber fotograf atiyorum arada, sizin mantikla ben de doktora mezunu oldugum icin beni yanina yakistiriyorlar da mi gorgusuz demiyorlar? Ya da zaten varlikli bir ailede buyudugum icin hayattaki tek basarimi doktor koca bulmak olarak gormuyorlardir belki

Hic dusunmemistim esimin mesleginden dolayi birinin bana gorgusuz diyecegini. Sizin mantiginiz farkli calisiyor, sanirim sizin tabirinizle atladiginiz sinifi icinize sindiremediginiz icin.

Eşinizin meslegi o kadar fazla gelmiş ki size, insanların da yatıp kalkıp bunu konuştuğunu,kıskandığını falan düşünüyorsunuz. Gayet güzel meslekler, çok fazla kazanılan paralar var mesele buysa. Doktor da doktor.
İyi ki bir arkadaşınız doktorla falan evlenmemiş, ölürdünüz kıskançlıktan.

kendin diyordun ya çirkinim güzel kızları kıskanıyorum diye. kendi beyanından ben mi suçlu oldum şimdi muşmula.

Kibariyenin annesi kafayı kırdi valla.önüne çıkana hakaret, aşağılama gırla gidiyor.bu konu herkeisn dengesini bozdu valla.bir banlansın da kendine gelsin bari.
panpa sen misin buranın amiri hayırdır. seni tecavüz güzellediğin zaman savcılığa şikayet etmedik diye mi yapıyorsun böyle. memurluk gider valla.

Bir dizi sahnesi geldi aklıma ;adam diğerine diyor ki bana rol yapma ben senin varoş kokunu alırim diye . Belli ki gerçekten çok yokluktan gelmişsiniz . Bu halleriniz çok sonradan görme oluyor yapmayın . Gerçekten hava attiginiz kocanizla mutlu olmak istiyorsanız biraz kendinizi geliştirin . Birde gerçekten mutlu insan etraf beni kıskanıyor mu diye umursamaz mutluluğuyla meşguldür

birçok kedisi olanı da manyak ilan eden hemcinsimin sıradaki gafı ne olacak acaba?

aynen bence erkek olabilir soru sahibi, ferhans ve willy bunlar normal insan değil

Sen hâlâ banlanmadın mı kız bu sinirle.ben bile sakinleştim bu kıskançlıkla
aşkom sinirlediğimi mi düşünüyorsun cidden? eğleniyorum senin gibi zavallılarla. aynı seni kullanıp atan erkekler gibi :)

banlansam da banlanırım en azından tecavüz güzelleyicisi sapık biriyle dövüştüğüm için şerefimle banlanırım.

seni şikayet edeceğim savcılığa. van valiliğine ve il sağlık müdürlüğüne de yazacağım. van diye hatırlıyorum. ha değilse de zaman kazanmış olursun. namussuz bir memurun kamu görevi icra etmesi hoş değil.

Eee tamam sabahtan beri uğraşma madem benimle zavallıysam

Eee tamam sabahtan beri uğraşma madem benimle zavallıysam
seni şikayet edeceğim savcılığa. van valiliğine ve il sağlık müdürlüğüne de yazacağım. van diye hatırlıyorum. ha değilse de zaman kazanmış olursun. namussuz bir memurun kamu görevi icra etmesi hoş değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…