Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktorumun eşi yanında çalışıyordu ona rağmen aldattı adam , kadınlar baya panter cherry en fazla 2-3 yılı var . Ya bir de karısı taş gibiydi adam yanına bile yakışmıyordu

İşte bahsettiğim doktor kocaaa diye gezen kadınlar yüzünden, bunlar için adam sadık mı değil mi önemli değil, karşı taraf için de evli mi önemli değil, birbirlerinden çalıyorlar doktor kocaları.

Doktora da hava hoş tabi.Kapışılıyorlar.
 
phd ile tip doktorlugu farkli kulvarlar, doktorla kendinizi bir gormeniz komik
 
Yok ya eğlenceli geliyor, bi metres konusu bi de herkeşler beni gısganiyör konusu bizi bizden alıyor. Doktor koca deyince bi yaran deşildi tabi seni de anlıyorum.
Konuda ki estetik cerrah kocayi çok üst profil, konu sahibini de çok başarılı buldu ya, sözün bittiği yerdeyim... Emek verilmiş, doktor olmuş mutlaka zeka olarak, maddi olarak bir tık iyi konumdadır ama niye kıskanalım? Amerika'ya gitmedi, bilmem ne steak yemedi diye ( valla ben bu steak olayını ilk kez burda öğrendim) ölen bilmiyorum hiç.
 
Konu sahibi ciddi olarak yazacağım insanlar seni burada da dışladı fark ettin mi ? Yani mesele kıskançlık değil . Çünkü sen gerçekten o hayatı yasiyor musun hayal mi bilmiyoruz. Ama iletişimin berbat onu biliyoruz . Bir insan çıkıp herkeşler beni kıskanıyor çünkü kocam doktor Amerikaya gitttim deyince insanlar "Neyyy kocası doktor muymus Amerika ya da gitmiş vay be ne hayatlar var çok kıskandım "diye düşünmüyor.

Instagram a girdiğinde alabildiğince zenginlik ve lüks görebiliyoruz zaten . Ömrünüz bu şekilde hep dışlanarak geçer haberiniz olsun .
 
Ferhan genç ve güzel olduğuna emin misin? Nasıl işsiz güçsüz sap tipleri buluyorsun. Okumuş insanların etrafında hep kendi minvalinde insanlar olur. Ha karsılasmaz mı diğerleriyle elbette karşılaşır ama tercihlerime uymuyor diye ilişkiye başlamazsın olur biter. Ama seninki nasıl bir yokluksa eril görünce atlıyorsun
Misal ben hiç işsiz biriyle flört bile etmedim. Etrafımda hep mühendisler, akademisyenler falan oldu.
 
phd ile tip doktorlugu farkli kulvarlar, doktorla kendinizi bir gormeniz komik

Hadi canim
4 sene PhD yapip 200 sayfalik tez yazdim, ama siz hemsire hanimdan ogrenecegim PhD ne demek sanirim kocaniz doktor oldugu icin dimi?

Tip doktorlugunu kafanizda nasil ulasilamaz bir yere koydunuz bilmiyorum ama bircok alanda PhD olmak oldukca prestijlidir. Ha kistasiniz para ve yurtdisi ise muhtemelen tanidiginiz bircok TIP DOKTORUNdan fazla kazaniyorum, sizin 1 ay tatil yaptik diye baskalarinin kiskancliktan catladigini dusundugunuz ulkede yasadim, yasiyorum.

Ayrica o mesajdan anlamaniz gereken kariyer olarak esimle olan uyumumdu, sizin aksinize, sonradan gormeliginiz sebebi basarilari kendiniz elde etmemis olmaniz, ya da parayi kazanan siz olmamaniz zaten. Kendinizin olsaydi bu kadar avam konusmalarda bulunmazdiniz.
 
Niye doktorluk nasıl bir makam ulaşılabilemez ulvi bir yer mi ahahaha
Doktor olmayan herkesi cahil olarak görüyor, kocası plastik cerrah olmayanları da ayrica küçümsüyor. Hemşire olup doktor koca bulamayanlarsa kenafir gözlüler, işi gücü yok hep konu sahibini kiskaniyorlar.
 
Ciddi ciddi üşenmeyip konu sahibine cevap yazmanı ayakta alkışlıyorum... Cherrye e bile rezil oluyorsun yazdı bir tek kendisi herşeyi biliyor, diğer hepimiz salagiz.
 
Yorum yazanların çoğu belli yaşlara gelmiş, çoğu en az 1 üniversite bitirmiş, büyük kısmı meslek sahibi olmuş kadınlar, ki anladığım kadarıyla konu sahibesi de okumuş hemşire olmuş yaşı da oturmuş, hal böyle olunca okumuş meslek edinmiş eh haliyle okumuşluğun verdiği bir vizyon da olmuştur dediğimiz kocaman kadınların bu kadar sığ bir tartışmaya girmesi, çoğunlukla küçümsedikleri mahalle kavgasına tutuşmalarını hep yadırgadım, şunu ev kadını olanlar yapsa güler dalga geçersiniz, demek ki 5 üniversite bitirse 10 dil bilip tüm dünyayı da gezse kadın yine kadın, tartıştığınız şeye bakın kıskanıyorlar-kıskanmıyoruz kavgası yapıyorsunuz, insan kendi benliğini kimliğini sindirirse kimin ne dediğini düşündüğünü önemsemez, rica ediyorum tartışmayı bırakın.
 

Off yine klasik herkes beni kiskaniyor vakasi. Kimseler beni kiskanmadigi icin aglamaya gidiyorum
 
Doğru bu arada. Benimde bir arkadaşım vardı. Evlenmiş boşanmış bir doktorla evlendi. Tek kriteri doktor olmasıydı adamın. Adama tapıyordu resmen.
 
Kedili bekarları koca bulamayan biri sanma varoşluğu
 

The Yargı Machine
 
Doktor olmayan herkesi cahil olarak görüyor, kocası plastik cerrah olmayanları da ayrica küçümsüyor. Hemşire olup doktor koca bulamayanlarsa kenafir gözlüler, işi gücü yok hep konu sahibini kiskaniyorlar.
Gariptir, aklıma Doktorlar dizisindeki Sevda hemşire geldi.
 

Valla Margaret o konuda haksızsın, doktor dediğin insan herkesten üstün. Hele ki ABDde doktor eşittir mini Tanrı, görüyorsundur yani. Bu doktorlar sosyal medyada her yerde hep aynı pozu veriyor, cerrahi maskeyle bakın bakın ben de doktorum demek için. Doktorum diyince orda bir durmak gerekiyor tabi o bir Tanrı sense sıradan bir ölümlüsün bir de her fırsatta ben doktorum diyorlar

Ben visiting olarak gittiğimde bizim şirketin kiraladığı evler var onlardan birinde bir sitede kalıyordum. Akşam çöp atmaya gittim , etrafa bakınıyordum bir komşu adam geldi dedi ki çöp konteynerı şu tarafta, ben de doktorumBen de en ibiş kılığımlaydım tavşancıklı pijimle çıkmıştım adam bir üstüme bir bana baktı, adam da sitede yenisiniz herhal hoşgeldiniz dedi ben de sag olun dedim, sonra sen ne iş yapıyorsun diye sordu söyledim ama tatmin olmadı sanırsam sonunda babam doktor demek zorunda kaldım yoksa orda adam üstünlüğü alıp gidecekti
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…