- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.561
- 158
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
senin kadar deliyim evet. :)))))Bu ne kin be. Ne oluyor kardeşim.deli misin nesin ?
Doktorumun eşi yanında çalışıyordu ona rağmen aldattı adam , kadınlar baya panter cherry en fazla 2-3 yılı var . Ya bir de karısı taş gibiydi adam yanına bile yakışmıyordu
phd ile tip doktorlugu farkli kulvarlar, doktorla kendinizi bir gormeniz komikYok bence kesinlikle fotografla ilgili ya. Ben kimsenin ayagini gormek istemem tatile cikti diye
Benim esim de doktor, ben de beraber fotograf atiyorum arada, sizin mantikla ben de doktora mezunu oldugum icin beni yanina yakistiriyorlar da mi gorgusuz demiyorlar? Ya da zaten varlikli bir ailede buyudugum icin hayattaki tek basarimi doktor koca bulmak olarak gormuyorlardir belki
Hic dusunmemistim esimin mesleginden dolayi birinin bana gorgusuz diyecegini. Sizin mantiginiz farkli calisiyor, sanirim sizin tabirinizle atladiginiz sinifi icinize sindiremediginiz icin.
Konuda ki estetik cerrah kocayi çok üst profil, konu sahibini de çok başarılı buldu ya, sözün bittiği yerdeyim... Emek verilmiş, doktor olmuş mutlaka zeka olarak, maddi olarak bir tık iyi konumdadır ama niye kıskanalım? Amerika'ya gitmedi, bilmem ne steak yemedi diye ( valla ben bu steak olayını ilk kez burda öğrendim) ölen bilmiyorum hiç.Yok ya eğlenceli geliyor, bi metres konusu bi de herkeşler beni gısganiyör konusu bizi bizden alıyor.Doktor koca deyince bi yaran deşildi tabi seni de anlıyorum.
Niye doktorluk nasıl bir makam ulaşılabilemez ulvi bir yer mi ahahahaphd ile tip doktorlugu farkli kulvarlar, doktorla kendinizi bir gormeniz komik
Ferhan genç ve güzel olduğuna emin misin? Nasıl işsiz güçsüz sap tipleri buluyorsun. Okumuş insanların etrafında hep kendi minvalinde insanlar olur. Ha karsılasmaz mı diğerleriyle elbette karşılaşır ama tercihlerime uymuyor diye ilişkiye başlamazsın olur biter. Ama seninki nasıl bir yokluksa eril görünce atlıyorsunHayya maşallah..eee bunca abaza kim ülkedeki o zaman.maşllah herkeisn üstüne atlıyorlar.ben delirdim valla genç, güzel kadin hâlimle.işi olanı bulamıyom ben neredeyse, bir de iyi kazanacak he mi? Sağım solum, önüm arkam çulsuz. Hadi besiyoruz da bari borç istemesin diye dua ediyorum.Benim kulvar çok altlarda sanirim.nasil değiştireceğiz bilmem.ayy cidden fena kötü oldum.hayy okumaz olaydım.
phd ile tip doktorlugu farkli kulvarlar, doktorla kendinizi bir gormeniz komik
Doktor olmayan herkesi cahil olarak görüyor, kocası plastik cerrah olmayanları da ayrica küçümsüyor. Hemşire olup doktor koca bulamayanlarsa kenafir gözlüler, işi gücü yok hep konu sahibini kiskaniyorlar.Niye doktorluk nasıl bir makam ulaşılabilemez ulvi bir yer mi ahahaha
Ciddi ciddi üşenmeyip konu sahibine cevap yazmanı ayakta alkışlıyorum... Cherrye e bile rezil oluyorsun yazdıHadi canim
4 sene PhD yapip 200 sayfalik tez yazdim, ama siz hemsire hanimdan ogrenecegim PhD ne demek sanirim kocaniz doktor oldugu icin dimi?
Tip doktorlugunu kafanizda nasil ulasilamaz bir yere koydunuz bilmiyorum ama bircok alanda PhD olmak oldukca prestijlidir. Ha kistasiniz para ve yurtdisi ise muhtemelen tanidiginiz bircok TIP DOKTORUNdan fazla kazaniyorum, sizin 1 ay tatil yaptik diye baskalarinin kiskancliktan catladigini dusundugunuz ulkede yasadim, yasiyorum.
Ayrica o mesajdan anlamaniz gereken kariyer olarak esimle olan uyumumdu, sizin aksinize, sonradan gormeliginiz sebebi basarilari kendiniz elde etmemis olmaniz, ya da parayi kazanan siz olmamaniz zaten. Kendinizin olsaydi bu kadar avam konusmalarda bulunmazdiniz.
Ciddi ciddi üşenmeyip konu sahibine cevap yazmanı ayakta alkışlıyorum... Cherrye e bile rezil oluyorsun yazdıbir tek kendisi herşeyi biliyor, diğer hepimiz salagiz.
Gercekten anlayamıyorum artik.
Liseden, ilkokuldan tanidigim kim varsa bu kiskanclik ve cekememezlikten dolayı hepsiyle araya mesafe koymak zorunda kaldim.
Universitede en yakin oldugum kiz arkadasim mesela, esimle gittigimiz amerika tatilini gorunce esimle sacma sapan konusmaya calismis internetten. yazdigi anda bana gosteriyordu adam.
o gunden beri hic kimseye arkadasim diyemiyorum.
ben hayata cok dusuk bi konumdan basladim, simdi cok sukur konumum işim, eşim iyi, mutluyuz. ben buna bagliyorum sahsen. bu insanlar benim kötü ve düsük hallerimi gorup benle konustular, icten ice benim oyle olmamdan hoslaniyolarmis demek ki. hayatimda iyiye giden seyleri gorunce yakistiramadilar bana.
Doğru bu arada. Benimde bir arkadaşım vardı. Evlenmiş boşanmış bir doktorla evlendi. Tek kriteri doktor olmasıydı adamın. Adama tapıyordu resmen.İşte bahsettiğim doktor kocaaa diye gezen kadınlar yüzünden, bunlar için adam sadık mı değil mi önemli değil, karşı taraf için de evli mi önemli değil, birbirlerinden çalıyorlar doktor kocaları.
Doktora da hava hoş tabi.Kapışılıyorlar.
Kedili bekarları koca bulamayan biri sanma varoşluğubu kocamla story atmami gorgusuzluk olarak nitelendirenler cok komik. bi arkadasim vardi, bekar, 3-4 kedi bakiyor.
bi keresinde kocasiyla ailesiyle story atanlara cok kizdigini, gorgusuz olduklarini soylemisti ayni siz gibi.
ama bu arkadas da her storysinde kedilerini atiyor gunde 10 defa falan.
yani insan neyi varsa onu paylasiyor oylesine bu niye rahatsizlik veriyor size anlamadim?
Yorum yazanların çoğu belli yaşlara gelmiş, çoğu en az 1 üniversite bitirmiş, büyük kısmı meslek sahibi olmuş kadınlar, ki anladığım kadarıyla konu sahibesi de okumuş hemşire olmuş yaşı da oturmuş, hal böyle olunca okumuş meslek edinmiş eh haliyle okumuşluğun verdiği bir vizyon da olmuştur dediğimiz kocaman kadınların bu kadar sığ bir tartışmaya girmesi, çoğunlukla küçümsedikleri mahalle kavgasına tutuşmalarını hep yadırgadım, şunu ev kadını olanlar yapsa güler dalga geçersiniz, demek ki 5 üniversite bitirse 10 dil bilip tüm dünyayı da gezse kadın yine kadın, tartıştığınız şeye bakın kıskanıyorlar-kıskanmıyoruz kavgası yapıyorsunuz, insan kendi benliğini kimliğini sindirirse kimin ne dediğini düşündüğünü önemsemez, rica ediyorum tartışmayı bırakın.
Gariptir, aklıma Doktorlar dizisindeki Sevda hemşire geldi.Doktor olmayan herkesi cahil olarak görüyor, kocası plastik cerrah olmayanları da ayrica küçümsüyor. Hemşire olup doktor koca bulamayanlarsa kenafir gözlüler, işi gücü yok hep konu sahibini kiskaniyorlar.
Hadi canim
4 sene PhD yapip 200 sayfalik tez yazdim, ama siz hemsire hanimdan ogrenecegim PhD ne demek sanirim kocaniz doktor oldugu icin dimi?
Tip doktorlugunu kafanizda nasil ulasilamaz bir yere koydunuz bilmiyorum ama bircok alanda PhD olmak oldukca prestijlidir. Ha kistasiniz para ve yurtdisi ise muhtemelen tanidiginiz bircok TIP DOKTORUNdan fazla kazaniyorum, sizin 1 ay tatil yaptik diye baskalarinin kiskancliktan catladigini dusundugunuz ulkede yasadim, yasiyorum.
Ayrica o mesajdan anlamaniz gereken kariyer olarak esimle olan uyumumdu, sizin aksinize, sonradan gormeliginiz sebebi basarilari kendiniz elde etmemis olmaniz, ya da parayi kazanan siz olmamaniz zaten. Kendinizin olsaydi bu kadar avam konusmalarda bulunmazdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?