- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.386
- 138
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Sana ne istediğimi kıskanırım, kıskanmam.
Tövbe yarabbimDoğru bu arada. Benimde bir arkadaşım vardı. Evlenmiş boşanmış bir doktorla evlendi. Tek kriteri doktor olmasıydı adamın. Adama tapıyordu resmen.
Ya tüm evren oturdu bu hanımefendinin küçük dunyasini kıskanıyor ne hayatlar var yahuDoktor olmayan herkesi cahil olarak görüyor, kocası plastik cerrah olmayanları da ayrica küçümsüyor. Hemşire olup doktor koca bulamayanlarsa kenafir gözlüler, işi gücü yok hep konu sahibini kiskaniyorlar.
Kızlar ferhans banlanmış kaçın konudan ban yemeden
Her kim ki saçma sapan bir konu açar ve ona ferhans destek çıkıp bağlanırsa diğer üyeler de banlanmaya başlar
Onun ağzından çıkan emirdir benim için diyordu vallaha.Tövbe yarabbim
Yargı değil aslındaThe Yargı Machine
Yargı değil aslındacidden sığ geliyor böyle tartışmalar ve sitede geçirdiğim yıllar boyunca şahit olduğum tartışmalarda meslek edinmemiş ev kadını olanlar rencide edilip vizyonsuz bulunurken en ateşli kavgaları mahalle ağzıyla yapanların çoğunlukla üniversite mezunu meslek sahibi kadınlar olduğunu görmek de tuhaf oluyor, okumuş insanın bir vizyonu olur rencide etmeden aşağılamadan hatta daha da ileri giderek hakaret etmeden kendisini ifade edebilir diye düşünürken bir bakıyorum en üstü açılmamış küfürler mürekkep yalamışlardan çıkıyor
Branşınız Plastik ve rekonstrüktif cerrahi mi acaba? Yoksa pratisyen ya da sıradan uzmanliklardan birine mi sahipsiniz? Kilit nokta burasıablacim kari koca doktoruz aileden de gelirimiz var bizi niye kiskanmiyor yavvvv .bizim doktor arkadaslarla evlenen 50 storyli hanimlar var mesela cogunu cikarmisimdir .eger kocasi benim icin kiymetliyse ya sabir diyip sessize aliyorum milletin bacagi hic umrumda degil sahsen
Valla Margaret o konuda haksızsın, doktor dediğin insan herkesten üstün. Hele ki ABDde doktor eşittir mini Tanrı, görüyorsundur yani. Bu doktorlar sosyal medyada her yerde hep aynı pozu veriyor, cerrahi maskeyle bakın bakın ben de doktorum demek için. Doktorum diyince orda bir durmak gerekiyor tabi o bir Tanrı sense sıradan bir ölümlüsün bir de her fırsatta ben doktorum diyorlar
Ben visiting olarak gittiğimde bizim şirketin kiraladığı evler var onlardan birinde bir sitede kalıyordum. Akşam çöp atmaya gittim , etrafa bakınıyordum bir komşu adam geldi dedi ki çöp konteynerı şu tarafta, ben de doktorumBen de en ibiş kılığımlaydım tavşancıklı pijimle çıkmıştım adam bir üstüme bir bana baktı, adam da sitede yenisiniz herhal hoşgeldiniz dedi ben de sag olun dedim, sonra sen ne iş yapıyorsun diye sordu söyledim ama tatmin olmadı sanırsam sonunda babam doktor demek zorunda kaldım yoksa orda adam üstünlüğü alıp gidecekti
Şu anda olayın tüm büyüsü bitti...Ama boyle bir konu Ferhans olmadan olmaz ki ya
Ama boyle bir konu Ferhans olmadan olmaz ki ya
Kız kocası doktorsa nasıl Amerikalarda 1 ay fink atıyor. Benim kocamda doktor, yapamadık yani. İşin ilginci doktor akrabalardan, arkadaşlardan Michelin restoranlarda bilmem ne steak yiyen de görmedim. Eğer dediğin gibi çıkarsa, kesin tüyo almam lazım
normalde cok story atan bi tip degilim, ama guzel bi tatile cikinca atiyorum haliyle.
zaten bir tane atsam bile gorgusuz doktor koca bulmus diyecekler ayni siz gibi, o yuzden burda konu kesinlikle fotografla degil
Ben şuan hepiciiiinizi gısgandım.Yok bence kesinlikle fotografla ilgili ya. Ben kimsenin ayagini gormek istemem tatile cikti diye
Benim esim de doktor, ben de beraber fotograf atiyorum arada, sizin mantikla ben de doktora mezunu oldugum icin beni yanina yakistiriyorlar da mi gorgusuz demiyorlar? Ya da zaten varlikli bir ailede buyudugum icin hayattaki tek basarimi doktor koca bulmak olarak gormuyorlardir belki
Hic dusunmemistim esimin mesleginden dolayi birinin bana gorgusuz diyecegini. Sizin mantiginiz farkli calisiyor, sanirim sizin tabirinizle atladiginiz sinifi icinize sindiremediginiz icin.
Sanırım kibariyenin annesi ile atisti diye. Ikisi de banlanmis.Ferhans neden banlandi yahu,b ir sey demedi ki .. her zamanki sacmaliklari iste ben bir tane bullamadim millet 3er 5er tane buldu tarzi seyler
Yargı değil aslındacidden sığ geliyor böyle tartışmalar ve sitede geçirdiğim yıllar boyunca şahit olduğum tartışmalarda meslek edinmemiş ev kadını olanlar rencide edilip vizyonsuz bulunurken en ateşli kavgaları mahalle ağzıyla yapanların çoğunlukla üniversite mezunu meslek sahibi kadınlar olduğunu görmek de tuhaf oluyor, okumuş insanın bir vizyonu olur rencide etmeden aşağılamadan hatta daha da ileri giderek hakaret etmeden kendisini ifade edebilir diye düşünürken bir bakıyorum en üstü açılmamış küfürler mürekkep yalamışlardan çıkıyor
Ben şuan hepiciiiinizi gısgandım.Yarın ilk işim bir türbeye gidip Allah'tan doktor koca istemek.
plastigi cok pis bir bolum diye yazmamistim puanima ragmen o kabul olur muBranşınız Plastik ve rekonstrüktif cerrahi mi acaba? Yoksa pratisyen ya da sıradan uzmanliklardan birine mi sahipsiniz? Kilit nokta burasışaka bir yana sizin gibi karı koca doktor olan arkadaşlarımız çok, oldukça sade yaşıyorlar. Konu sahibi kiskanilmak istiyor ama kiskanmadigimizi anlamak istemiyor.
Gaçırdın sen.Ama boyle bir konu Ferhans olmadan olmaz ki ya
Yok, onu kabul etmiyoruzplastigi cok pis bir bolum diye yazmamistim puanima ragmen o kabul olur mukimseyi kiskanmiyorum sahsen bizim sinifta ozel hastanesi olan arkadas vardi yav fisfik gibi kizdi ceo oldu onu bile kiskanan gormedim herkes helal kocuma yuru modundaydi kiza
Ben şuan hepiciiiinizi gısgandım.Yarın ilk işim bir türbeye gidip Allah'tan doktor koca istemek.
Bilemem belki kibir ve egodurBu davranışın altında yatan sebepleri hep merak etmişimdir. Bir insan neden başkalarını aşağılar ya da bundan zevk alır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?