Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana ne istediğimi kıskanırım, kıskanmam.

Kızlar ferhans banlanmış kaçın konudan ban yemeden

Her kim ki saçma sapan bir konu açar ve ona ferhans destek çıkıp banlanırsa diğer üyeler de banlanmaya başlar

Doktor olmayan herkesi cahil olarak görüyor, kocası plastik cerrah olmayanları da ayrica küçümsüyor. Hemşire olup doktor koca bulamayanlarsa kenafir gözlüler, işi gücü yok hep konu sahibini kiskaniyorlar.
Ya tüm evren oturdu bu hanımefendinin küçük dunyasini kıskanıyor ne hayatlar var yahu

The Yargı Machine
Yargı değil aslında cidden sığ geliyor böyle tartışmalar ve sitede geçirdiğim yıllar boyunca şahit olduğum tartışmalarda meslek edinmemiş ev kadını olanlar rencide edilip vizyonsuz bulunurken en ateşli kavgaları mahalle ağzıyla yapanların çoğunlukla üniversite mezunu meslek sahibi kadınlar olduğunu görmek de tuhaf oluyor, okumuş insanın bir vizyonu olur rencide etmeden aşağılamadan hatta daha da ileri giderek hakaret etmeden kendisini ifade edebilir diye düşünürken bir bakıyorum en üstü açılmamış küfürler mürekkep yalamışlardan çıkıyor

Bu davranışın altında yatan sebepleri hep merak etmişimdir. Bir insan neden başkalarını aşağılar ya da bundan zevk alır.

Branşınız Plastik ve rekonstrüktif cerrahi mi acaba? Yoksa pratisyen ya da sıradan uzmanliklardan birine mi sahipsiniz? Kilit nokta burası şaka bir yana sizin gibi karı koca doktor olan arkadaşlarımız çok, oldukça sade yaşıyorlar. Konu sahibi kiskanilmak istiyor ama kiskanmadigimizi anlamak istemiyor.

Hemen bu tshirti siparis veriyorum o zaman, belki konu sahibine de fikir verir:

Eklentiler

• A1ntnF3PJOL._AC_CLa_2140,2000_71kedmU3NUL.png_0,0,2140,2000+0.0,0.0,2140.0,2000.0_UY1100_.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 45

normalde cok story atan bi tip degilim, ama guzel bi tatile cikinca atiyorum haliyle.

zaten bir tane atsam bile gorgusuz doktor koca bulmus diyecekler ayni siz gibi, o yuzden burda konu kesinlikle fotografla degil

Ben şuan hepiciiiinizi gısgandım. Yarın ilk işim bir türbeye gidip Allah'tan doktor koca istemek.

Şimdi ev hanımlarıyla yarışsa bi yerde ‘ben şu kadar üniversite bitirdim, ben hemşireyim siz anlamazsınız ( anlayamazsınız diyen zengin bebesi tribi) diyip onları susturabilecek kendi çapında.

Ama bizle yarışınca altta kalıyor bizim için sıradan bir şey yaşadıkların diyoruz alt ediyoruz kendi çapımızca Ki gerçekten öyle normal, kendine göre mevkili biriyle evlenen her memur yurtdışında balayı yapabilir. Hatta kendi dengi biriyle evlenen de yapabilir.

Ama evet çok haklısınız canımız sıkılıyor sanırım

plastigi cok pis bir bolum diye yazmamistim puanima ragmen o kabul olur mu kimseyi kiskanmiyorum sahsen bizim sinifta ozel hastanesi olan arkadas vardi yav fisfik gibi kizdi ceo oldu onu bile kiskanan gormedim herkes helal kocuma yuru modundaydi kiza

Yok, onu kabul etmiyoruz ben başarılı insanları çok takdir ediyorum, ayrıca gerçekten başarılı kişiler kimsenin gözüne birşey sokmaya çalışmıyor zaten.

Bu davranışın altında yatan sebepleri hep merak etmişimdir. Bir insan neden başkalarını aşağılar ya da bundan zevk alır.
Bilemem belki kibir ve egodur Belki kimliğini sindirememişliktir, belki evliler için diyorum kocayı statü atlama olarak görüyorlardır, ki evlilik ve statü ?

İnsanız olumlu olduğu kadar olumsuz duygularımız da olabilir ama ilk mesajımda da yazdığım gibi siz kim olduğunuzu biliyorsanız, kimliğinizi sindirmişseniz, kendinizi olduğu gibi kabul ediyor ve özgüvenli biriyseniz kim ne derse desin ne düşünürse düşünsün takmazsınız, benim Calcifer hakkındaki düşüncem önemli olmamalı, ben kimim ki hayatınızda ne kadar yerim var bir sekmeye bakıyor, sosyal medyada da böyle bir engele bakar istek talebini reddetmeye bakar, çok hayatınızın içinde biriyse herkes kendi hayatına baksın deyip bir daha görüşmemeye bakar.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…