Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
phd ile tip doktorlugu farkli kulvarlar, doktorla kendinizi bir gormeniz komik

Kız konu sahibi, benim meslekten biri de ‘daktır’ koca buldu hemi de adam doçent Türkiye’de şimdi de Almanya’ya gitti orda uzman oldu.

Cocukları da oldu. Hiç kıskanmadım kadını, ben de mi bi problem var

Bana da arkadaşlarını ayarlamaya çalışıyordu hep reddediyordum büyük resmî göremiyor muyum acaba

Gold şimdi kocakarılık gibi olmasın ama (yaş 51 ya) yarışmak?? İnsan hayatta bir tek kendisiyle yarışmalı, tek rakibi de kendisi olmalı, kendisini daha ileriyle daha iyiye taşımalı, başkalarını rakip görüp yarışmak boğazda kulaç atmaya benzer boğazın akıntısı sizi olduğunuz noktadan uzağa sürükler varış noktanıza ulaşamazsınız.

Çok haklısınız dikkat etmeye çalışacağım

Benim böyle bir arkadaşım var durup durup sosyal medyasını kapatıp açıyor. Etiketleyecegiz fotoya bir bakıyoruz yok çıkmıyor offf yaa diyor çok ekliyorlar yazıyorlar kapattım o yüzden asghahaha. E diyorum görme muhatap olma beni de ekliyorlar arada ama tanımıyorsam öylece bekliyor.
Bıyık altından gülüyorum kıs kıs o da böyle napak diye

kötü bir ilgi çekmeye çalışma taktiği, he en güzel sensin dişil enerciiiin tavan sen kadınsan biz ağacız he he uyuz oluyorum. Birde sürekli taciz edildiğini anlatan tipler var elin armut mu topluyor çak gözüne yumrugu bir daha yapmasın. Anlamak zor.

Çok haklısınız dikkat etmeye çalışacağım
Haklı olmak için yazmadım ama bence böyle, insan kendisini daha ileriye taşımak amacıyla hırs yapabilir ama bu hırsı rekabet duygusunu başkalarına kanalize etmemeli, rekabeti de ve yarışı da kendisiyle olmalı, o zaman etrafındaki diğer insanların önemi kalmıyor, size karşı bir tavıra girmişlerse de komik geliyor, bazı insanlar sizi zorlar oklarınızı üzerine çekmeye uğraşır, o insanlara en güzel cevap muhatap olmamaktır, hayatınızda bir yeri değeri olmayan insanların söylediklerinin de değeri yoktur ki

Son düzenleme:
Konuyu takip edemedim, sondan gittim yine koptum. Kadınlar, insanlar, erkekler birbirlerini kıskanırlar. Nimetlerin bu kadar göz önünde olduğu bir dünyada, hele gelir dağılımının bu kadar haksız ve dengesiz dağıtıldığı bir ülkede kıskanmak en doğal aktivitelerden oldu.konuda aşağılama, dalga geçme , küçük görme, kıskanma ve sosyal sınıflar arasındaki çatışmalara dair örnekler görme mümkün. Ama yine de herkes beni kıskanıyor moduna girmemek, elde edilen nimetleri olgunlukla sindirmek lazım. Eşinize sosyal medyadan yürüyen arkadaşınız ahlaksızmış. Türkiyede old money kavramına sahip insan görmek pek nasip olmaz. Öyle bir kaç nesil zengin çok azdır çünkü. Koçların, sabancıların bir kaç nesil öncesine gitseniz yine haksızca el konulan mülkler çıkar ortaya. Sindirilmemiş, hakedilmemiş mal varlıkları...
O yüzden bu davranışlar bana normal geliyor. Şirketlerini yurt dışında vergisiz bölgelerde kurup burda iş insanı rollerine bürünen sosyete insanları da, ülkenin tüm vergi gelirini sıradan insandan çıkaran sistemin yarattığı zenginler de, ülkenin sağlıl sektörünü devasa büyüten ama sağlığa dair katkısı olmayan bir kısım insanlar da kıskançtır, onların çocukları da kıskanç olucaktır. Çok da şey etmemek, kırmamak lazım.

Evet ya valla. Adam son model araba aliyor adamlar atip tutuyor,yok baba parasi yok taksitle aldi yok yakinda kaza yapar vs vs. Biri yonetim koltuguna oturunca o koltugu kapmak icin erkekler neler neler yapiyor. Ama iste sizin de dediginiz gibi adimiz cikmis bir kere erkekler sinsice yapiyor cunki

hanfendi ben aksini mi soyledim de sanki soylemisim gibi bir de aciklama yapiyorsunuz.

okudugunuzu anlayamiyorsunuz, okulu nasil bitirdiniz?

Şimdi konu sahibi gibi dalış yapıyorum ben bunu yaşadım ve Kadın bir noktada saygı çerçevesine dönüyor iş akmaya başlıyor ama erkekler ben bundan emir almam ya bu kimki modunu çoook uzun bir süre sürdürüyor

evet ben tatil fotograflarini atinca arkadaslarimin kiskanma sebebini anlamis oldum.

cunku sorulunca ustunkoru bahsetmis olmama ragmen burdan bile kocam ve işimiz üzerinden linç geldi, bir de fotografları gorseniz tam da baslıktaki gibi bir durum olacak demek ki, beni hakli cikardiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…