- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Bu tişört gerçek olamaz hayııırrrHemen bu tshirti siparis veriyorum o zaman, belki konu sahibine de fikir verir:
Hemen bu tshirti siparis veriyorum o zaman, belki konu sahibine de fikir verir:
phd ile tip doktorlugu farkli kulvarlar, doktorla kendinizi bir gormeniz komik
Gold şimdi kocakarılık gibi olmasın ama (yaş 51 yaŞimdi ev hanımlarıyla yarışsa bi yerde ‘ben şu kadar üniversite bitirdim, ben hemşireyim siz anlamazsınız ( anlayamazsınız diyen zengin bebesi tribi) diyip onları susturabilecek kendi çapında.
Ama bizle yarışınca altta kalıyor bizim için sıradan bir şey yaşadıkların diyoruz alt ediyoruz kendi çapımızcaKi gerçekten öyle normal, kendine göre mevkili biriyle evlenen her memur yurtdışında balayı yapabilir. Hatta kendi dengi biriyle evlenen de yapabilir.
Ama evet çok haklısınız canımız sıkılıyor sanırım
Gold şimdi kocakarılık gibi olmasın ama (yaş 51 ya) yarışmak?? İnsan hayatta bir tek kendisiyle yarışmalı, tek rakibi de kendisi olmalı, kendisini daha ileriyle daha iyiye taşımalı, başkalarını rakip görüp yarışmak boğazda kulaç atmaya benzer boğazın akıntısı sizi olduğunuz noktadan uzağa sürükler varış noktanıza ulaşamazsınız.
Teyy Allah'ım, nelere dikkat etmişt harfi çok farklı yerlere gidiyor
Benim böyle bir arkadaşım var durup durup sosyal medyasını kapatıp açıyor. Etiketleyecegiz fotoya bir bakıyoruz yok çıkmıyor offf yaa diyor çok ekliyorlar yazıyorlar kapattım o yüzden asghahaha. E diyorum görme muhatap olma beni de ekliyorlar arada ama tanımıyorsam öylece bekliyor.Ha birde şu versiyonlar var, ay o bana laf attı, of sürekli beni kesiyor, herkes peşimde, ay sürekli sözlü tacize uğruyorum, ay tanımadığım numaralardan msjlar alıyorum şu bana yazdı bu beni ekledi o aradı vs vs vs ha bire güzelliği ile erkekleri vahşileştirdiğini düşünen tipler. Yav ablacım sende 3 tane var da bizde 1 tane mi var? Adriana lima bile erkeklerin ilgisini bu kadar çekmiyordur
kötü bir ilgi çekmeye çalışma taktiği, he en güzel sensin dişil enerciiiin tavan sen kadınsan biz ağacız he heBenim böyle bir arkadaşım var durup durup sosyal medyasını kapatıp açıyor. Etiketleyecegiz fotoya bir bakıyoruz yok çıkmıyor offf yaa diyor çok ekliyorlar yazıyorlar kapattım o yüzden asghahaha. E diyorum görme muhatap olma beni de ekliyorlar arada ama tanımıyorsam öylece bekliyor.
Bıyık altından gülüyorum kıs kıs o da böyle napak diye
Teyy Allah'ım, nelere dikkat etmiştekrar bakınca çözdüm olayı, haklısınız
Haklı olmak için yazmadım ama bence böyle, insan kendisini daha ileriye taşımak amacıyla hırs yapabilir ama bu hırsı rekabet duygusunu başkalarına kanalize etmemeli, rekabeti de ve yarışı da kendisiyle olmalı, o zaman etrafındaki diğer insanların önemi kalmıyor, size karşı bir tavıra girmişlerse de komik geliyor, bazı insanlar sizi zorlar oklarınızı üzerine çekmeye uğraşır, o insanlara en güzel cevap muhatap olmamaktır, hayatınızda bir yeri değeri olmayan insanların söylediklerinin de değeri yoktur kiÇok haklısınız dikkat etmeye çalışacağım
Boyle poz mu varmış , kaç koca kabul eder ya asddfBunlar hep şu luxury lifestyle şovu yapan zıkkım hesaplar yüzünden.
Eki Görüntüle 3275364
Evet ya valla. Adam son model araba aliyor adamlar atip tutuyor,yok baba parasi yok taksitle aldi yok yakinda kaza yapar vs vs. Biri yonetim koltuguna oturunca o koltugu kapmak icin erkekler neler neler yapiyor. Ama iste sizin de dediginiz gibi adimiz cikmis bir kereBu o kadar doğru bir tespit kikadınların adı çıkmış erkekler kendilerinden makamca paraca ve güzel partnerce üstün hangi erkeği görse kıskançlıktan ölüyorlar, defalarca şahit oldum, erkeklerin de kıskançlığı masaya yatırılsın
Boyle poz mu varmış , kaç koca kabul eder ya asddf
Şöyle poz vermek istesem yemin ediyorum kocam beni her yerde alay konusu yaparO kadar da cringe ki
hanfendi ben aksini mi soyledim de sanki soylemisim gibi bir de aciklama yapiyorsunuz.konu sahibi size bir doktor olarak dipnot geceyim .bu hayatta herkes doktor olmak istemiyor ,doktor koca istemeyen bir suru kadin var, plastik cerrahi geldigi halde tercih etmeyen ben dahil bir suru arkadasim var . yani sizin hayaliniz sevdiginiz seyler sizin sevdiginiz seyler inanin kimsenin umru degil
Evet ya valla. Adam son model araba aliyor adamlar atip tutuyor,yok baba parasi yok taksitle aldi yok yakinda kaza yapar vs vs. Biri yonetim koltuguna oturunca o koltugu kapmak icin erkekler neler neler yapiyor. Ama iste sizin de dediginiz gibi adimiz cikmis bir kereerkekler sinsice yapiyor cunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?