- 20 Temmuz 2023
- 52
- 79
- 3
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
evet ben tatil fotograflarini atinca arkadaslarimin kiskanma sebebini anlamis oldum.
cunku sorulunca ustunkoru bahsetmis olmama ragmen burdan bile kocam ve işimiz üzerinden linç geldi, bir de fotografları gorseniz tam da baslıktaki gibi bir durum olacak demek ki, beni hakli cikardiniz.
sukur misler gibi bitirdim valla masallah banahanfendi ben aksini mi soyledim de sanki soylemisim gibi bir de aciklama yapiyorsunuz.
okudugunuzu anlayamiyorsunuz, okulu nasil bitirdiniz?
Yani bir insan yaşadığı şeylerden anca bu kadar ders çıkaramazdı. İbretlik nedir diye sorana sizi göstereceğim.evet ben tatil fotograflarini atinca arkadaslarimin kiskanma sebebini anlamis oldum.
cunku sorulunca ustunkoru bahsetmis olmama ragmen burdan bile kocam ve işimiz üzerinden linç geldi, bir de fotografları gorseniz tam da baslıktaki gibi bir durum olacak demek ki, beni hakli cikardiniz.
Ay ne alakası var ya ne alakası var gerçekten? Çöpçü kelimesi de tarihe karıştı ayrıca, belediye temizlik işçisi de olsa ordinaryüs profesör de olsa bize ne ya? Herkes kendi totosunun derdinde ne yapalım sizin kocanızın mesleğini.yani benim yasadiklarim normalmis, en iyi tesetture falan gireyim, sosyal medyada da kedi falan paylasayim, kocam da istifa etsin copcu falan olsun, alcakgonullulugunuze erisebilirim belkii.
bana sozde cevap yazarken bile bilenip kendinizi ispata giriyorsunuz ya cok komik gercekten.
Tesettür ne alaka? Haddini bilmiyorsun. Ondan kimse sevmiyor seni. Sen de kıskanılıyorum sanıyorsun. Çöpçüymüş Tesettürmüş laflara bak.yani benim yasadiklarim normalmis, en iyi tesetture falan gireyim, sosyal medyada da kedi falan paylasayim, kocam da istifa etsin copcu falan olsun, alcakgonullulugunuze erisebilirim belkii.
bana sozde cevap yazarken bile bilenip kendinizi ispata giriyorsunuz ya cok komik gercekten.
yani benim yasadiklarim normalmis, en iyi tesetture falan gireyim, sosyal medyada da kedi falan paylasayim, kocam da istifa etsin copcu falan olsun, alcakgonullulugunuze erisebilirim belkii.
Kedilerden neden nefret ediyorsunuz?yani benim yasadiklarim normalmis, en iyi tesetture falan gireyim, sosyal medyada da kedi falan paylasayim, kocam da istifa etsin copcu falan olsun, alcakgonullulugunuze erisebilirim belkii.
Ay cidden bu da ayrı bomba tesettürün konuyla alakası neydi kiTesettür ne alaka? Haddini bilmiyorsun. Ondan kimse sevmiyor seni. Sen de kıskanılıyorum sanıyorsun. Çöpçüymüş Tesettürmüş laflara bak.
Kedilerden neden nefret ediyorsunuz?
ABOVVV!!!evet ben tatil fotograflarini atinca arkadaslarimin kiskanma sebebini anlamis oldum.
Çünkü o kadar kompleksli ki ona göre açık giyince insanlar onu kıskanıyor. Çünkü ona göre tesettürlü olmak aşağılanacak bir şey. Tesettürlü biri kıskanılmaya deymez. O kadar boş balon biri ki Şurda muhattap alıp yazdığımıza deymez.Ay cidden bu da ayrı bomba tesettürün konuyla alakası neydi ki
Aile ve toplumdan baskı görerek yetişenlerde bu nefret oluşabiliyor, ne kadar açabilirlerse kâr sayıyorlar sonra. Aşırı tepkisellikten algıları kayıyor, nerde duracaklarını bilmedikleri için özel hayatlarında çok sıkıntı yaşıyorlar.Çünkü o kadar kompleksli ki ona göre açık giyince insanlar onu kıskanıyor. Çünkü ona göre tesettürlü olmak aşağılanacak bir şey. Tesettürlü biri kıskanılmaya deymez. O kadar boş balon biri ki Şurda muhattap alıp yazdığımıza deymez.
Yazdiklariniz icin sizin yerinize cok utaniyorum. Lutfen psikologla gorusun. Gecmis icin kirilmanizi anliyorum ama sonradan gorme sahika kocarslan gibi olmaniz sizin sucunuz.michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim
Kelalakaya gel. Arkadaşım kafanda nasıl kodladıysan artık; tesettür, kedi, çöpçü vs ne alâka? Yaşadıklarınız neye göre normal, bence çok gülünç bakış açılara sahipsiniz. İnsanlar dalgaya vuruyor anlayın artık.yani benim yasadiklarim normalmis, en iyi tesetture falan gireyim, sosyal medyada da kedi falan paylasayim, kocam da istifa etsin copcu falan olsun, alcakgonullulugunuze erisebilirim belkii.
Şu nefreti hiç Bi zaman anlamayacağım. Karşılıklı olarak başkasının ne giydiği kafasına ne taktığı kimi ilgilendiriyor kime zararı var.Aile ve toplumdan baskı görerek yetişenlerde bu nefret oluşabiliyor, ne kadar açabilirlerse kâr sayıyorlar sonra. Aşırı tepkisellikten algıları kayıyor, nerde duracaklarını bilmedikleri için özel hayatlarında çok sıkıntı yaşıyorlar.
Tesettürü kendince düşük sosyoekonomik ve sosyokültürel statüyle kodlamış arkadaş. İnsan konuştukça alçalıyor işte.Ay cidden bu da ayrı bomba tesettürün konuyla alakası neydi ki
Ben sizin şu yazdiklarinizdan sonra konuyu eğlenme amaçlı actiginizi düşündüm . Herhalde yere göğe sığmayan doktor biri bu kadar saçma sapan şeyler yazan biriyle evlenmemistir. Vizyonu vardır diye düşünüyorum . Tesettür ne alaka çöpçüluk nerden cikti . Canın sıkılmış belliyani benim yasadiklarim normalmis, en iyi tesetture falan gireyim, sosyal medyada da kedi falan paylasayim, kocam da istifa etsin copcu falan olsun, alcakgonullulugunuze erisebilirim belkii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?