Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yani benim yasadiklarim normalmis, en iyi tesetture falan gireyim, sosyal medyada da kedi falan paylasayim, kocam da istifa etsin copcu falan olsun, alcakgonullulugunuze erisebilirim belkii.

bana sozde cevap yazarken bile bilenip kendinizi ispata giriyorsunuz ya cok komik gercekten.

Eleştirilme sebebin kıskanılıp aşağı çekilmeye çalışman değil , kendine , hayatına , yaşadıklarına olan bakış açın

Yani bir insan yaşadığı şeylerden anca bu kadar ders çıkaramazdı. İbretlik nedir diye sorana sizi göstereceğim.

Ay ne alakası var ya ne alakası var gerçekten? Çöpçü kelimesi de tarihe karıştı ayrıca, belediye temizlik işçisi de olsa ordinaryüs profesör de olsa bize ne ya? Herkes kendi totosunun derdinde ne yapalım sizin kocanızın mesleğini.

Tesettür ne alaka? Haddini bilmiyorsun. Ondan kimse sevmiyor seni. Sen de kıskanılıyorum sanıyorsun. Çöpçüymüş Tesettürmüş laflara bak.

Ayyy ne kadar yer yandııııı , tesettürlü biride nefis mücadelesini kazandığı için hayatıyla gurur duyuyor , çöp toplayan biride alın teri ile kazandığı helal parayla , insanın yapısı ‘belki bir gün çıkarım olur ‘ düşüncesiyle paraya mevkiye gereksiz hürmet göstermeye meyilli sadece ,, sende bunun yanılgısına düşüyorsun

Kedilerden neden nefret ediyorsunuz?

ABOVVV!!!
ciddi anlamda ben napiyorum demeniz lazim. Emirle evlenmis feriha gibi davraniyorsunuz
Butun dunya beni kiskaniyor diyeceginize bende hata ne desenize? Sizce size yazan herkes sizi kiskaniyor olabilir mi burda? Bir siru uye var yarisi sizden kotuyse yarisi hayalinizde goremeyeceginiz yerdedir. Hem sizi niye kiskaniyoruz yahu hahahaha yurtdisina gitmis birsey olmus size vizyon

Konu sahibi bayağı linçlenmiş ama bir konuda hak verdim sizin kötü halinizi bilenler iyi olduğunuzda sevinmiyor. İşsiz olduğumuz süreçte sürekli birlikte olduğumuz bir arkadaşım vardı ben iyi bir işe girdiğim dakika selamı sabahı kesti bir hayırlı olsun demeden. Kafamıza göre birini bulamadık evlenemedik diye dertleştiğim arkadaşım ben evlenince düğünüme bile gelmedi vs vs insanlar gerçekten amaçsız sevepsizce kıskanç olabiliyor

Ay cidden bu da ayrı bomba tesettürün konuyla alakası neydi ki
Çünkü o kadar kompleksli ki ona göre açık giyince insanlar onu kıskanıyor. Çünkü ona göre tesettürlü olmak aşağılanacak bir şey. Tesettürlü biri kıskanılmaya deymez. O kadar boş balon biri ki Şurda muhattap alıp yazdığımıza deymez.

Aile ve toplumdan baskı görerek yetişenlerde bu nefret oluşabiliyor, ne kadar açabilirlerse kâr sayıyorlar sonra. Aşırı tepkisellikten algıları kayıyor, nerde duracaklarını bilmedikleri için özel hayatlarında çok sıkıntı yaşıyorlar.

michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim
Yazdiklariniz icin sizin yerinize cok utaniyorum. Lutfen psikologla gorusun. Gecmis icin kirilmanizi anliyorum ama sonradan gorme sahika kocarslan gibi olmaniz sizin sucunuz.
Esi pilot olan, is adami olan kac kisi var burda kalkip biri soyle seyler yazmaz
Cok sukur bugunde baskasi adina utandim

Kelalakaya gel. Arkadaşım kafanda nasıl kodladıysan artık; tesettür, kedi, çöpçü vs ne alâka? Yaşadıklarınız neye göre normal, bence çok gülünç bakış açılara sahipsiniz. İnsanlar dalgaya vuruyor anlayın artık.

Şu nefreti hiç Bi zaman anlamayacağım. Karşılıklı olarak başkasının ne giydiği kafasına ne taktığı kimi ilgilendiriyor kime zararı var.

Ben sizin şu yazdiklarinizdan sonra konuyu eğlenme amaçlı actiginizi düşündüm . Herhalde yere göğe sığmayan doktor biri bu kadar saçma sapan şeyler yazan biriyle evlenmemistir. Vizyonu vardır diye düşünüyorum . Tesettür ne alaka çöpçüluk nerden cikti . Canın sıkılmış belli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…