Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hanfendi ben aksini mi soyledim de sanki soylemisim gibi bir de aciklama yapiyorsunuz.

okudugunuzu anlayamiyorsunuz, okulu nasil bitirdiniz?
Muhtemelen sizden daha kolay bitirmiştir, malum! kazanırken attığı farkı bitirirken de korumuştur bu tavırlarınız yüzünden sevilmiyorsunuz muhtemelen.

sordular da soyledim ya, bayiliyorum bi de insana zorla aciklama yaptirip da sonra aciklama yaptigi icin gorgusuz demenize.
nasil bi tartisma taktigi bu

Katip valla kadın gerçek olamayacak kadar Lucifer bir insan her şekilde toksik olamaz. Kadın düşmanlığı desen var , tesettür aşağılama , sosyo-ekonomik durumu aşağılama . Yani okumuş bir bireyin eşi olmadigini düşünüyorum utanır insan

Milletin anlayışına laf ediyor ama kendi anlamasında sıkıntısı olduğuna yemin edebilirim, keşke ispatlama şansım olsa...

Teseddüre gireyim derken

Girince ne oluyor yani
Sanki tuhaf bir şeymiş ezik bir şeymiş gibi

Çöpçü küçümsüyor yazık siz şimdi alim olsanız 7 cihan sultanı olsanız ne olucak ki haddinizi bilmediktten sonra

Bu kadar yukarda olmayın hayat bu kime ne yapacağı belli olmaz

Son düzenleme:
demedigim seyleri neden demişim gibi davranıyorsunuz? duzgun okuyun lutfen.

Bugün Amerika vizesine başvuru yapıyoruz ya 1-2 ay gidip tatil yapıcaz iş bakıcaz kalırız muhtemelen de şimdi benim kocama da derler mi bi irite oldum bak
Ya Allah aşkına herkes beni kıskanıyoru bir geçin.
Belli ki paralısınız araba şu bu vs olabilir.
Bizden çok refah içinde (yatılı bakıcılarla çocuk baktıran) arkadaşlarım da oldu bir kahveye parası yetmeyen de ne ben kıskandım ne de kıskanıldıgımı düşündüm.
Millet Antalya’da tatil yaparken o paraya hep Avrupa’yı gezdim instagramıma baksalar fena bisey sanarlar ama herkese de derim isteyen herkes yapabilir yolda gösteririm tüm arkadaşlarıma.
Geçin kıskanılıyorum ayaklarını yani.

Anlama sıkıntısı mi başka birşey mi bilmiyorum tanımadan gıcık oldum kadına
Banlanmak istemiyorum :) herkese ya rezil oluyorsun dedi, ya okulu nasıl bitirdin dedi Hemşire hanıma ne uzman doktor ne bilgisayar mühendisi begendiremedik. Çok sevdiğim hemşire arkadaşlarımda var ama bazi hemşireler aşırı aşırı kompleksli , bknz. Şekil 1A.

Bence gerçekten hemşireyse ki inanmıyorum eşinin doktor olmasının ezikligini yaşıyor . Normal hayatında da böyle ne dediğini bilmeden konuşuyorsa adam utaniyordur.

Michelin yıldızlı restoranlarda Steak wagyu yiyecek misiniz? Ya da son model araba da kocanın üstüne ayaklarını atıp instaya yükleyecek misin? Yoksa o tatili kimse kiskanmaz kusura bakma cikkssss

Bugün Amerika vizesine başvuru yapıyoruz ya 1-2 ay gidip tatil yapıcaz iş bakıcaz kalırız muhtemelen de şimdi benim kocama da derler mi bi irite oldum bak

Abimizin telefonunu ne olur ne olmaz ver bence panpa, vize cikarsa hemmen mesaj atalim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…