- 8 Mart 2019
- 7.554
- 36.885
- 548
- 40
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Muhtemelen sizden daha kolay bitirmiştir, malum! kazanırken attığı farkı bitirirken de korumuşturhanfendi ben aksini mi soyledim de sanki soylemisim gibi bir de aciklama yapiyorsunuz.
okudugunuzu anlayamiyorsunuz, okulu nasil bitirdiniz?
Kendi iç dünyaları ile alakalı, bizlik bir şey yok.Şu nefreti hiç Bi zaman anlamayacağım. Karşılıklı olarak başkasının ne giydiği kafasına ne taktığı kimi ilgilendiriyor kime zararı var.
İlahi.Bir şikayet edelim en iyisi konuyu belli ki fake . Bu kadar tuhaf bir insanin var olduğunu düşünmüyorum
sordular da soyledim ya, bayiliyorum bi de insana zorla aciklama yaptirip da sonra aciklama yaptigi icin gorgusuz demenize.Yazdiklariniz icin sizin yerinize cok utaniyorum. Lutfen psikologla gorusun. Gecmis icin kirilmanizi anliyorum ama sonradan gorme sahika kocarslan gibi olmaniz sizin sucunuz.
Esi pilot olan, is adami olan kac kisi var burda kalkip biri soyle seyler yazmaz
Cok sukur bugunde baskasi adina utandim
Katip valla kadın gerçek olamayacak kadar Luciferİlahi.
Siz ne konuştuğunuzu bilmez misiniz ? Ortalığı karıştırmaya gelmişsiniz belli kitesettürü küçük görmedim, lafımı çarpıtıp üstüne onu demişim gibi bi de tartışma kazanıyorsunuz hayal aleminizde.
Milletin anlayışına laf ediyor ama kendi anlamasında sıkıntısı olduğuna yemin edebilirim, keşke ispatlama şansım olsa...Ben sizin şu yazdiklarinizdan sonra konuyu eğlenme amaçlı actiginizi düşündüm . Herhalde yere göğe sığmayan doktor biri bu kadar saçma sapan şeyler yazan biriyle evlenmemistir. Vizyonu vardır diye düşünüyorum . Tesettür ne alaka çöpçüluk nerden cikti . Canın sıkılmış belli
Anlama sıkıntısı mi başka birşey mi bilmiyorum tanımadan gıcık oldum kadınaMilletin anlayışına laf ediyor ama kendi anlamasında sıkıntısı olduğuna yemin edebilirim, keşke ispatlama şansım olsa...
Teseddüre gireyim derkenyani benim yasadiklarim normalmis, en iyi tesetture falan gireyim, sosyal medyada da kedi falan paylasayim, kocam da istifa etsin copcu falan olsun, alcakgonullulugunuze erisebilirim belkii.
bana sozde cevap yazarken bile bilenip kendinizi ispata giriyorsunuz ya cok komik gercekten.
demedigim seyleri neden demişim gibi davranıyorsunuz? duzgun okuyun lutfen.Teseddüre gireyim derken
Girince ne oluyor yani
Sanki tuhaf bir şeymiş ezik bir şeymiş gibi
Çobanı küçümsüyor yazık siz şimdi alim olsanız 7 cihan sultanı olsanız ne olucak ki haddinizi bilmediktten sonra
Bu kadar yukarda olmayın hayat bu kime ne yapacağı belli olmaz
Banlanmak istemiyorum :) herkese ya rezil oluyorsun dedi, ya okulu nasıl bitirdin dediAnlama sıkıntısı mi başka birşey mi bilmiyorum tanımadan gıcık oldum kadına
Tesettür ve çöpçülük örneğini neden verdiniz? Bir açıklar mısınız topluca merak ettik? Alakayı kuramadık da?tesettürü küçük görmedim, lafımı çarpıtıp üstüne onu demişim gibi bi de tartışma kazanıyorsunuz hayal aleminizde.
Bence gerçekten hemşireyse ki inanmıyorum eşinin doktor olmasının ezikligini yaşıyor . Normal hayatında da böyle ne dediğini bilmeden konuşuyorsa adam utaniyordur.Banlanmak istemiyorum :) herkese ya rezil oluyorsun dedi, ya okulu nasıl bitirdin dediHemşire hanıma ne uzman doktor ne bilgisayar mühendisi begendiremedik. Çok sevdiğim hemşire arkadaşlarımda var ama bazi hemşireler aşırı aşırı kompleksli , bknz. Şekil 1A.
Michelin yıldızlı restoranlarda Steak wagyu yiyecek misiniz? Ya da son model araba da kocanın üstüne ayaklarını atıp instaya yükleyecek misin? Yoksa o tatili kimse kiskanmaz kusura bakmaBugün Amerika vizesine başvuru yapıyoruz ya 1-2 ay gidip tatil yapıcaz iş bakıcaz kalırız muhtemelen de şimdi benim kocama da derler mi bi irite oldum bak
Ya Allah aşkına herkes beni kıskanıyoru bir geçin.
Belli ki paralısınız araba şu bu vs olabilir.
Bizden çok refah içinde (yatılı bakıcılarla çocuk baktıran) arkadaşlarım da oldu bir kahveye parası yetmeyen de ne ben kıskandım ne de kıskanıldıgımı düşündüm.
Millet Antalya’da tatil yaparken o paraya hep Avrupa’yı gezdim instagramıma baksalar fena bisey sanarlarama herkese de derim isteyen herkes yapabilir yolda gösteririm tüm arkadaşlarıma.
Geçin kıskanılıyorum ayaklarını yani.
Bugün Amerika vizesine başvuru yapıyoruz ya 1-2 ay gidip tatil yapıcaz iş bakıcaz kalırız muhtemelen de şimdi benim kocama da derler mi bi irite oldum bak
E dedin ya. Tesettüre gireyim de kimse kıskanmasın beni ne demek sen açıkla o zaman biz kafamızdan yazıyorsak? İnsanları kendin gibi mi sanıyorsun yazdıklarının alt metnini okuyamayacak?demedigim seyleri neden demişim gibi davranıyorsunuz? duzgun okuyun lutfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?