Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Çirkin erkekler arkadaş grubunda biri güzel sevgili bulunca da ‘ o kızın geçmişi kötü, o kız bana da v.rdi , o kızı ben de s.tim’ diye karalama- iftira yapıyorlar.

Amaç biz 31 çekerken bu adam güzel kadınla olamaz kıskançlığı.

Eskiden de güzel karısı olanı kaçırırlarmış.

Beğendikleri bir kadın onları reddedince arkasından iftira atanlar da var.

Erkekler çok kıskanç herkes duysun

demedigim seyleri neden demişim gibi davranıyorsunuz? duzgun okuyun lutfen.
Ben okudum ama siz ne yazdığınızın farkında değilsiniz bir kere kadına hakaret var

Kılığı kıyafeti küçümseme var

Insanı küçümseme ve ezikleme var çöpçü olunca ne oluyor kapanınca ne oluyor kedi alıp alçakgönüllü olunuyormuş bence siz okuyun yazdığımızı

Teseddüre yada insanların işine gücüne laf etmeyin

Kimsenin yaşam şekline karışmaya hakkınız yok

Siz Abd gezisine gidin hava alın gelin

Aklınıza hayran kalmamak elde değil. Tesettüre girince noluyor ki?

Ay evet erkekler de en az kadınlar kadar kıskanç ve onlar da aynı şekilde dedikodu yapıyor. Nedense kötü her şey kadınlara addediliyor. Konu başlığı bile kıskanılıyorum değil kadınlar kıskanıyor. Hem de diğerleri. E bütün kadınlar kıskançsa sen de öylesin. Sen de sende olmayanı kıskanıyorsun o zaman. Yani Allah bu özelliği Bi tek sana mı vermemiş püff.

Ve üzgünüm, tiye almayı gülmeyi bir kenara bırakırsak, gerçekten sizi tanımıyoruz ki, kendi hayatınızda çevrenizdeki insanlara gülünç geliyorsunuz muhtemelen, o yüzden sizi alaya alıyorlar ve bu yüzden sizi kıskandıklarını düşünüyorsunuz.

Bana kalırsa bu tavırlarınız ve konuşmalarınız yüzünden kocanızın yanına sizi yakıştırmıyor da olabilirler ve hayır bunun hemşire olmanızla alâkası yok; yansıttığınız karakteriniz, tavırlarınız, düşünceleriniz ve paylaşımlarınızla alâkası var. Doktorluk belli bir noktada sosyal saygınlık kazandırır, doğruya doğru. Kıskanç insanlar evet var; fakat sizin durumunuzda sanmıyorum böyle bir kıskançlık olduğunu.

Evet gezin, yiyin için, paylaşın, bunda bir problem yok;ama göze sokma çabası olmasın. Doktor kocam, kobe eti, macera dolu Amerika ayrıntılarını, pankartla taşıyor gibi olmasın; hatta biri sormadan siz dillendirmeyin, anı yaşayın gitsin.

Bir çift var, yakın arkadaşımız ve aylık evlerine hatrı sayılır bir para giriyor; iyi bir meslek sahibi ikisi de, siz beğenmezsiniz mühendisler. Biri bir şirkette ARGE sorumlusu, biri yazılım geliştiriyor; habire geziyorlar, sosyal medyada sürekli aktifler. Hikâyelerinde yemek de paylaşıyorlar, manzara da, kendilerini de, aşklarını da, kedilerini köpeklerini de, evlerini de; ama o kadar doğal ve samimi geliyor ki. Biz görüyoruz, gözümüze gözümüze sokmuyor, sadece yaşadığı anı paylaşıyor.

Bir tanesi de var, aman siz pişiyor musunuz bu sıcakta diye havuzda kahvaltı paylaşıyor, tatile gideceğini gitmeden ilân ediyor, koca temasından gözümüz kanadı, kocasının aldığı air fryerı paylaşıp Ayfer diye elli tane hikâye attı. Kalburüstü mekana gitmiş, altı üstü bir saatlik yemek 70 tane fotoğrafla göze sokuyor. Fark var anlatabiliyor muyum?

Son düzenleme:
Hahahah size hangi eti yedin cabuk soyle cinsi neydi diyen mi oldu
hala ego tatmini yapiyorsunuz ama ben sizin hemcinsinizim cabalamissiniz guzel yerlere gelmissiniz, orda da kalin mutlu olun isterim. Ama siz dusunebiliyo musunuz koydugunuz fotografi arzu sabanci koysun. Mesela rihanna herkes beni kiskaniyo yeeaa diye konu aciyor mudur?
Bu bakis acisiyla esinizde zaman gecince napiyor bu kadin der siz uzulursunuz.. her yazdiginiz ayri fiyasko lutfen..
burada daha cok kazanan doktorlar da var sizin gibi yazmiyor, sevgilim pilot hem maddi hem yurtdisi acisindan cok avantajliyiz ve inanin cok yer gezdim cocuklugumdan beri hem de cok luks yerlerde. Bir gun bu sekilde anlatmayi kendime yedirmedim ve vay be buraya da gittin ya diyen arkadasimin beni kiskandigini degil benim adima mutlu oldugunu dusundum. Asagilik kompleksiniz var ki olabilir onemli olan farkedip duzeltmek. Benim, herkesin bi ton hatasi vardir. Lutfen silkelenin bu kadar insan diyorsa bi acaba ne diyorlar diyin.

Michelin yıldızlı restoranlarda Steak wagyu yiyecek misiniz? Ya da son model araba da kocanın üstüne ayaklarını atıp instaya yükleyecek misin? Yoksa o tatili kimse kiskanmaz kusura bakma cikkssss
Yok 1 dolara hot dog yiyip michelin restoranların önünde foto çekilmezsek işin tadı olmaz

Dilan Polat sen misin itiraf et hadi
Kocam da kocam
Kıskanıyorsunuz
Kıskanmayın hanımlar
Fotolarıma bakın videolarıma bakın görün beniii

Bir de enerciiiiii deyin tam olsun

Hanımefendi linç edilme sebebiniz, katıksız bir sonradan görme olmanız ama ısrarla bunu anlamanız, ayrıca kendinizi herkesten üstün görüyor olmanız

evet tam başlıktaki gibi siz ve diğer kadınlar.
kendi etrafınızda tam tur atıp başlığa geldiniz nihayet.

Dilan Polat sen misin itiraf et hadi
Kocam da kocam
Kıskanıyorsunuz
Kıskanmayın hanımlar
Fotolarıma bakın videolarıma bakın görün beniii

Bir de enerciiiiii deyin tam olsun
Dilan mi bilmem ama burda böyleyse kendi arkadaş çevresine de böyle davranıyorsa antipatik olurdur tepki alıyordur

Belki onun tavrını yapıyorlardır etrafı

bunun adını konu sahibi kıskançlık koyuyor

Burdaki algılarından yazdıklarından belli

Sen yurt dışında çalışıyordun zaten senin yurt dışına çıkmak için kocaya ihtiyacın yok kendi kendine yetersin.

Burda amme hizmeti yapmaya çalışıyorum kendim için istiyorsan ne olayım burdaki mesaj atmak isteyen kızlar için istedim

Aslında "herkes beni kıskanıyo" "çekememezlikten" "kıskanc fesat kudur" tarzında konusan, yorum yapan insanların icten ice asagılık kompleksli oldugunu düsünüyorum ben.

İnsanın agzından ne düsmüyorsa, ağzında ne dolasıyorsa o insan o konustugu seyle icicedir o dur yani.

Hic sekmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…