- 19 Eylül 2018
- 14.254
- 38.084
- 598
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Abimizin telefonunu ne olur ne olmaz ver bence panpa, vize cikarsa hemmen mesaj atalim
Evet ya valla. Adam son model araba aliyor adamlar atip tutuyor,yok baba parasi yok taksitle aldi yok yakinda kaza yapar vs vs. Biri yonetim koltuguna oturunca o koltugu kapmak icin erkekler neler neler yapiyor. Ama iste sizin de dediginiz gibi adimiz cikmis bir kereerkekler sinsice yapiyor cunki
Ben okudum ama siz ne yazdığınızın farkında değilsiniz bir kere kadına hakaret vardemedigim seyleri neden demişim gibi davranıyorsunuz? duzgun okuyun lutfen.
Sen yurt dışında çalışıyordun zaten senin yurt dışına çıkmak için kocaya ihtiyacın yok kendi kendine yetersin.Abimizin telefonunu ne olur ne olmaz ver bence panpa, vize cikarsa hemmen mesaj atalim
Aklınıza hayran kalmamak elde değil. Tesettüre girince noluyor ki?yani benim yasadiklarim normalmis, en iyi tesetture falan gireyim, sosyal medyada da kedi falan paylasayim, kocam da istifa etsin copcu falan olsun, alcakgonullulugunuze erisebilirim belkii.
bana sozde cevap yazarken bile bilenip kendinizi ispata giriyorsunuz ya cok komik gercekten.
Ay evet erkekler de en az kadınlar kadar kıskanç ve onlar da aynı şekilde dedikodu yapıyor. Nedense kötü her şey kadınlara addediliyor. Konu başlığı bile kıskanılıyorum değil kadınlar kıskanıyor. Hem de diğerleri. E bütün kadınlar kıskançsa sen de öylesin. Sen de sende olmayanı kıskanıyorsun o zaman. Yani Allah bu özelliği Bi tek sana mı vermemiş püff.Çirkin erkekler arkadaş grubunda biri güzel sevgili bulunca da ‘ o kızın geçmişi kötü, o kız bana da v.rdi , o kızı ben de s.tim’ diye karalama- iftira yapıyorlar.
Amaç biz 31 çekerken bu adam güzel kadınla olamaz kıskançlığı.
Eskiden de güzel karısı olanı kaçırırlarmış.
Beğendikleri bir kadın onları reddedince arkasından iftira atanlar da var.
Erkekler çok kıskanç herkes duysun
Yok 1 dolara hot dogMichelin yıldızlı restoranlarda Steak wagyu yiyecek misiniz? Ya da son model araba da kocanın üstüne ayaklarını atıp instaya yükleyecek misin? Yoksa o tatili kimse kiskanmaz kusura bakmacikkssss
Dilan Polat sen misin itiraf et hadievet ben tatil fotograflarini atinca arkadaslarimin kiskanma sebebini anlamis oldum.
cunku sorulunca ustunkoru bahsetmis olmama ragmen burdan bile kocam ve işimiz üzerinden linç geldi, bir de fotografları gorseniz tam da baslıktaki gibi bir durum olacak demek ki, beni hakli cikardiniz.
Hanımefendi linç edilme sebebiniz, katıksız bir sonradan görme olmanız ama ısrarla bunu anlamanız, ayrıca kendinizi herkesten üstün görüyor olmanızevet ben tatil fotograflarini atinca arkadaslarimin kiskanma sebebini anlamis oldum.
cunku sorulunca ustunkoru bahsetmis olmama ragmen burdan bile kocam ve işimiz üzerinden linç geldi, bir de fotografları gorseniz tam da baslıktaki gibi bir durum olacak demek ki, beni hakli cikardiniz.
evet ben tatil fotograflarini atinca arkadaslarimin kiskanma sebebini anlamis oldum.
Ben kedimi paylaşmayı çok seviyorum sosyal medyada .sosyal medyada da kedi falan paylasayim,
bana sozde cevap yazarken bile bilenip kendinizi ispata giriyorsunuz ya cok komik gercekten.
Dilan mi bilmem ama burda böyleyse kendi arkadaş çevresine de böyle davranıyorsa antipatik olurdur tepki alıyordurDilan Polat sen misin itiraf et hadi
Kocam da kocam
Kıskanıyorsunuz
Kıskanmayın hanımlar
Fotolarıma bakın videolarıma bakın görün beniii
Bir de enerciiiiii deyin tam olsun
randevuyu 1 sene sonraya veriyorlar ya canım sıkkın bakma
Sen yurt dışında çalışıyordun zaten senin yurt dışına çıkmak için kocaya ihtiyacın yok kendi kendine yetersin.
Kesin hastanede kedisi olan ve tesettürlü baş hemşire veya Bi doktoru kıskanıyor.Aklınıza hayran kalmamak elde değil. Tesettüre girince noluyor ki?
Ne tuhaf insan. Anlattıkları komple alakasız deli saçması şeyler.Kesin hastanede kedisi olan ve tesettürlü baş hemşire veya Bi doktoru kıskanıyor.Kediye de takmış durumda çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?