- 19 Mayıs 2010
- 1.580
- 4.805
- 658
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
pilot eşlerini hep merak etmişimdir. Siz henüz evli değilsiniz ama bilginiz vardır sonuçta. Pilotlar eve geliyor muHahahah size hangi eti yedin cabuk soyle cinsi neydi diyen mi oldu
hala ego tatmini yapiyorsunuz ama ben sizin hemcinsinizim cabalamissiniz guzel yerlere gelmissiniz, orda da kalin mutlu olun isterim. Ama siz dusunebiliyo musunuz koydugunuz fotografi arzu sabanci koysun. Mesela rihanna herkes beni kiskaniyo yeeaa diye konu aciyor mudur?
Bu bakis acisiyla esinizde zaman gecince napiyor bu kadin der siz uzulursunuz.. her yazdiginiz ayri fiyasko lutfen..
burada daha cok kazanan doktorlar da var sizin gibi yazmiyor, sevgilim pilot hem maddi hem yurtdisi acisindan cok avantajliyiz ve inanin cok yer gezdim cocuklugumdan beri hem de cok luks yerlerde. Bir gun bu sekilde anlatmayi kendime yedirmedim ve vay be buraya da gittin ya diyen arkadasimin beni kiskandigini degil benim adima mutlu oldugunu dusundum. Asagilik kompleksiniz var ki olabilir onemli olan farkedip duzeltmek. Benim, herkesin bi ton hatasi vardir. Lutfen silkelenin bu kadar insan diyorsa bi acaba ne diyorlar diyin.
Sırayla okuyorum konuyu. Anladığım kadarıyla hava atmayı seven, kıskanılmak isteyen birisiniz. Çevrenize bunu yapıyorsunuz sanırım, ki burda da hava atmaya çalışmışsınız. Kim sizi neden kıskansın burda. Forumda çok iyi kariyeri olan, yurtdışında yaşayan, tüm Avrupayı gezmiş görmüş, iyi işi eşi evi arabası olan insanlar var. Bence sizin ciddi hazımsızlığınız var. Siz kendiniz olduğunuz yeri sindirememişsiniz ki çevreniz nasıl sindirsin. Hakaret etmiyorum, bunu bir düşünün bence.michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim
Ay evet erkekler de en az kadınlar kadar kıskanç ve onlar da aynı şekilde dedikodu yapıyor. Nedense kötü her şey kadınlara addediliyor. Konu başlığı bile kıskanılıyorum değil kadınlar kıskanıyor. Hem de diğerleri. E bütün kadınlar kıskançsa sen de öylesin. Sen de sende olmayanı kıskanıyorsun o zaman. Yani Allah bu özelliği Bi tek sana mı vermemiş püff.
Onunkinin özel polikliniği var. Öyle sıradan Bi daktır değil tamam mı.Verdiği özellikte doktor kocaherhangi bir hastanede onlarca evli erkek doktor var e bunlar da iyi kötü birinin kocaları
İngiltere prensiyle evlenmiş gibi anlatıyor konu sahibi
Allah yardım ede
Ne fenasınSite de dış ticaret yapan şirketi olan,bol bol beyaz cay içip bilgisinin zekatı olarak akademisyenlik yapan biri vardi onu anmak istedim bir an kulakları çınlasın.
Üye adını hatırlayamadım şimdi aklıma takıldı.
Hayır!Ne fenasın
Ömründe hiç beyaz çay görmüş müsün acabaHayır!
Nassı kiskandiysam artık.
Şimdi konu sahibi gibi dalış yapıyorumben bunu yaşadım ve Kadın bir noktada saygı çerçevesine dönüyor iş akmaya başlıyor ama erkekler ben bundan emir almam ya bu kimki modunu çoook uzun bir süre sürdürüyor
konuyu ve yorumlari maalesef okuyamadim.
konuyu ve yorumlari maalesef okuyamadim.
Hesap bana ait degil, hic yorum yapmadigim bir konuda bile benimle neden ugrasiyorsunuz?
yani benim yasadiklarim normalmis, en iyi tesetture falan gireyim, sosyal medyada da kedi falan paylasayim, kocam da istifa etsin copcu falan olsun, alcakgonullulugunuze erisebilirim belkii.
Memeyi ben de bi kıskanmadım değil.Bunun memeleri de sarkmaz simdi, kocasi ieastetikıl sörcınmış
Bak iste bunu kiskanabilirim.
pilot eşlerini hep merak etmişimdir. Siz henüz evli değilsiniz ama bilginiz vardır sonuçta. Pilotlar eve geliyor muSanki sürekli uçuyorlar gibime geliyor evlilik zor olmaz mı hoş benimki de asker ama ne bilim pilotları merak ediyorum
yani benim yasadiklarim normalmis, en iyi tesetture falan gireyim, sosyal medyada da kedi falan paylasayim, kocam da istifa etsin copcu falan olsun, alcakgonullulugunuze erisebilirim belkii.
bana sozde cevap yazarken bile bilenip kendinizi ispata giriyorsunuz ya cok komik gercekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?