Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pilot eşlerini hep merak etmişimdir. Siz henüz evli değilsiniz ama bilginiz vardır sonuçta. Pilotlar eve geliyor mu Sanki sürekli uçuyorlar gibime geliyor evlilik zor olmaz mı hoş benimki de asker ama ne bilim pilotları merak ediyorum

michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim
Sırayla okuyorum konuyu. Anladığım kadarıyla hava atmayı seven, kıskanılmak isteyen birisiniz. Çevrenize bunu yapıyorsunuz sanırım, ki burda da hava atmaya çalışmışsınız. Kim sizi neden kıskansın burda. Forumda çok iyi kariyeri olan, yurtdışında yaşayan, tüm Avrupayı gezmiş görmüş, iyi işi eşi evi arabası olan insanlar var. Bence sizin ciddi hazımsızlığınız var. Siz kendiniz olduğunuz yeri sindirememişsiniz ki çevreniz nasıl sindirsin. Hakaret etmiyorum, bunu bir düşünün bence.

Verdiği özellikte doktor koca herhangi bir hastanede onlarca evli erkek doktor var e bunlar da iyi kötü birinin kocaları

İngiltere prensiyle evlenmiş gibi anlatıyor konu sahibi

Allah yardım ede

Verdiği özellikte doktor koca herhangi bir hastanede onlarca evli erkek doktor var e bunlar da iyi kötü birinin kocaları

İngiltere prensiyle evlenmiş gibi anlatıyor konu sahibi

Allah yardım ede
Onunkinin özel polikliniği var. Öyle sıradan Bi daktır değil tamam mı.

30 sayfa boyunca ne yazılmış çok merak ediyorum ama okumaya mecalim yok
yalnız gerçekten kıskançlık dozunu arşa çıkaran kadınlar mevcut. kıskanılacak bir şeyi olmasa bile kendi ezikliği ve özgüven eksikliği sebebiyle karşısındakini arşa koyabiliyor bazıları. o yüzden kıskanılmıyorsun diyemem. ama bazıları da var ki tüm dünya çatır çatır çatlıyor, onların yerinde olmak istiyor filan sanıyorlar delicesine. bu da bana gülünç geliyor. tüm dünya bizim etrafımızda dönmüyor bunu unutmayalım :=)

konuyu ve yorumlari maalesef okuyamadim.
Hesap bana ait degil, hic yorum yapmadigim bir konuda bile benimle neden ugrasiyorsunuz?

Willyy sen bosver bunlari ya bu konu asla senin olamaz ben biliyorum. Konu senin olsa bikerem marjinal olurdu ama bu konu oyle mi? Esi ile tatil yapmis dusunebiliyormusun ne kadar siradan. Konu senin olsa tatiliniz bilem ayri ayri olurdu. Konu cok siradan bosver takilma.

yani benim yasadiklarim normalmis, en iyi tesetture falan gireyim, sosyal medyada da kedi falan paylasayim, kocam da istifa etsin copcu falan olsun, alcakgonullulugunuze erisebilirim belkii.

Alçakgönüllü olmak demek alt ekonomik durumda olmak değil üst ekonomik durumda olduğu halde alttaymış gibi davranmak yalnız

Daktır kocana söyle de seni bi Türkçe kursuna göndersin

Cidden kendi adıma kıskanmıyorum seni raat ol sana bunu açıklamaya çalışıyoruz ama anlamıyorsun Türkçe kursu şart

Geliyorlar ya bayağı off günleri olabiliyor. Yani 7/24 uçmuyorlar. Kuzenimin eşi pilot oradan biliyorum. Bayramlarda mesela genelde boş oluyor o kaptan pilot olmasına rağmen. Belki denk geliyordur şansına bilemem.

Oooov çok fena ya. Tesettürlüleri mi harcadınız şimdi çöpçüleri mi? Sizin seviye gerçekten yerlerde öyle ki sizi alıp kraliyet ailesine soksak o bile kurtaramaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…