Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olabilir. Asıl mesele, böyle kötü niyetli olduğunu düşündüğü insanlarla neden bir şekilde arkadaş kalıyor?

Hoşuna gidiyormuş zaten kendi dedi, bilerek böyle kendinden aşağı gördüğü kişilerle arkadaşlık kuruyor, buraya da övgü almak için konu açtı ama tutmadı

icten ice boyle dusundugumu inkar edecek degilim ama tavirlarimda hic bi degisiklik olmadi
Siz düşüncelerinizin tavırlarınıza hiç yansımadığını sanıp kendinizi kandırın. Basbayağı sizden aşağıdaydım ama şimdi neler yapıyorum havasına girip,kıskanılacak konumda görüyorsunuz kendinizi.
Arkadaşlar arasında olabilecek yurtdışi muhabbetini bile yanlış anlamışsınız. Çünkü öyle düşünsünler istiyorsunuz.

Amerika'ya tatile gitmek hele de 1 ay bizim yaptigimiz gibi yapmak baya da luks ve kiskanilma potansiyeli olan bi tatildi.

esimle beraber gezdigimiz yerleri, yedigimiz yemekleri, bindigimiz arabayi atmak ne zamandan beri

yapiyor bizi afedersiniz?

Kendi cevabınızı yine bu girdide vermişsiniz “
Amerika'ya tatile gitmek hele de 1 ay bizim yaptigimiz gibi yapmak baya da luks ve kiskanilma potansiyeli olan bi tatildi.” diyerek. Evet tam da öylesiniz. Herkesler de sizi kıskanıyor.

Tabi ki değiller, öylesine bakılmıyor o paylaşımlara ,yani story dedikodusu ile beslenen bir kitle var

Amerika'ya tatile gitmek hele de 1 ay bizim yaptigimiz gibi yapmak baya da luks ve kiskanilma potansiyeli olan bi tatildi.

esimle beraber gezdigimiz yerleri, yedigimiz yemekleri, bindigimiz arabayi atmak ne zamandan beri

yapiyor bizi afedersiniz?
Hem kıskanılmaniz gerektiğini düşünüp hem diğer kadınlar neden kıskanç diye konu açmanız halis mi?
Kıskanç insanlar hiç yok değil ama siz basbayağı kendi kendine havaya girenlerdesiniz.
Ben her adımını paylaşan arkadaşlarımın storylerini direk geçiyorum. Sizin de öyle olma ihtimaliniz yüksek ama paylaşım yapip kimler bakmış diye de incelediğinize eminim .

Son düzenleme:
Tabi ki değiller, öylesine bakılmıyor o paylaşımlara ,yani story dedikodusu ile beslenen bir kitle var
Her anını paylaşanlarda birileri onu konuşsun, ne yaptığıni en ince ayrıntısına kadar bilsin diye yapmıyor mu o paylaşımları zaten ?
Bundan rahatsız olmakta samimi degil.

Liseden, ilkokuldan tanidigim kim varsa bu kiskanclik ve cekememezlikten dolayı hepsiyle araya mesafe koymak zorunda kaldim.
Siz arkadaşlıklarınızı gözden geçirin. Ben eşimin hiç bir arkadaşının soyadını bilmem. Eşimin arkadaşları bende ekli değildir, benim arkadaşlarım da onda ekli değildir. Arkadaş olan biziz. Neden eşlerimiz konuşsun? Velev ki arkadaşlarımız eşlerimize mesaj atsa kıskanç yerine ahlaksız deriz.
Benim babamda sınıf atladı. İç Anadolu’nun bir köyünden iş adamı oldu. Babamın hiçbir arkadaşı babamı kıskanmadı. Aksine babamla övündüler, onun için mutlu oldular. Bir arkadaşı böbreğini verdi. Ama benim babam geldiği yeri hiçbir zaman unutmadı. Gücü yettiğince herkese yetişmeye, yardım etmeye çalıştı.
Sizde insanların gözüne gittiğiniz yerleri sokmak yerine veren el olmayı deneyin.

Birisi için zanda bulunmak pek hoş bir davranış biçimi değil. Kişi kendinden başkasını değiştirip dönüştürme hakkına sahip değildir.

Bir başkası için kıskançlık zannı da iyi bir şey değil yani direkt sizi kiskandigini soylemedikce o beni kıskanıyor diye onun için zanda bulunmak.

Yediğimiz yemekleri demiş bi de. Amerika’da fast food ve steak harici ne yediyse

Her anını paylaşanlarda birileri onu konuşsun, ne yaptığıni en ince ayrıntısına kadar bilsin diye yapmıyor mu o paylaşımları zaten ?
Bundan rahatsız olmakta samimi degil.
anlasilan sizin paylasilacak pek bir seyiniz yok gibi o yuzden paylasan insanlar hakkinda alakasiz ithamlarda bulunuyorsunuz,

anlasilan sizin paylasilacak pek bir seyiniz yok gibi o yuzden paylasan insanlar hakkinda alakasiz ithamlarda bulunuyorsunuz,

Tahin Helva kız itiraf et sen de konu sahibini kıskandınnnnn kıskanççç kıskanççç sen de artık ‘diğer kadınlar’ gibisin

Yooo belki de sadece s.çsa bunu instagramda duyuracak olan insanları sevmiyordur.

michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim

Michelin mi? Ay bana bişeyler oldu çok kıskandım nazar kem göz loadink

Eklentiler

• IMG_8023.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 44
Eskiden kalbinizde sürekli kıskançlık taşıdığınız için, şimdi de herkes sizi kıskansın istiyorsunuz.
İnstagram'a her yaptığınızı atmanız da bundan.
Ama muhtemelen etrafınızdaki insanlar kıskançlık hissinde değil, "ıyy sonradan görme" hissindeler. Siz onu kıskanma sanıyorsunuz.
Başlığınız "kıskanıyorlar" değil, "kıskansınlar" olmalıymış. Yetersizlik ve eziklik duygunuzdan kurtulmak için terapi öneririm.

michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim

Evet aşko basit şeyler bizim için bunlar senin ‘varoş’ arkadaşların gibi değiliz kıskanamıyoruz ağzımız ayrılmıyor, biz elitiz kıskanmadık seni, ama sen şimdi bizim de seni kıskandığımızı fln düşünürsün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…