- 9 Ekim 2022
- 4.821
- 18.386
- 138
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Olabilir. Asıl mesele, böyle kötü niyetli olduğunu düşündüğü insanlarla neden bir şekilde arkadaş kalıyor?
Siz düşüncelerinizin tavırlarınıza hiç yansımadığını sanıp kendinizi kandırın.icten ice boyle dusundugumu inkar edecek degilim ama tavirlarimda hic bi degisiklik olmadi
Amerika'ya tatile gitmek hele de 1 ay bizim yaptigimiz gibi yapmak baya da luks ve kiskanilma potansiyeli olan bi tatildi.
esimle beraber gezdigimiz yerleri, yedigimiz yemekleri, bindigimiz arabayi atmak ne zamandan beri
yapiyor bizi afedersiniz?
İşte içten içe böyle düşündüğünüz için herkesin sizi kıskandığını sanıyorsunuz
Tabi ki değiller, öylesine bakılmıyor o paylaşımlara ,yani story dedikodusu ile beslenen bir kitle varEvet kesinlikle, ben nazara da inanan bir insanım bundan dolayı bende Instagramda çok çok nadir paylaşım yapıyorum artık. Koca tatilde havuz başında kokteyl paylaştım bir kere o kadar. İnsanlar sanıldığı gibi çok saf değil bence.
Hem kıskanılmaniz gerektiğini düşünüp hem diğer kadınlar neden kıskanç diye konu açmanız halis mi?Amerika'ya tatile gitmek hele de 1 ay bizim yaptigimiz gibi yapmak baya da luks ve kiskanilma potansiyeli olan bi tatildi.
esimle beraber gezdigimiz yerleri, yedigimiz yemekleri, bindigimiz arabayi atmak ne zamandan beri
yapiyor bizi afedersiniz?
Her anını paylaşanlarda birileri onu konuşsun, ne yaptığıni en ince ayrıntısına kadar bilsin diye yapmıyor mu o paylaşımları zaten ?Tabi ki değiller, öylesine bakılmıyor o paylaşımlara ,yani story dedikodusu ile beslenen bir kitle var
Siz arkadaşlıklarınızı gözden geçirin. Ben eşimin hiç bir arkadaşının soyadını bilmem. Eşimin arkadaşları bende ekli değildir, benim arkadaşlarım da onda ekli değildir. Arkadaş olan biziz. Neden eşlerimiz konuşsun? Velev ki arkadaşlarımız eşlerimize mesaj atsa kıskanç yerine ahlaksız deriz.Liseden, ilkokuldan tanidigim kim varsa bu kiskanclik ve cekememezlikten dolayı hepsiyle araya mesafe koymak zorunda kaldim.
icten ice boyle dusundugumu inkar edecek degilim ama tavirlarimda hic bi degisiklik olmadi
Amerika'ya tatile gitmek hele de 1 ay bizim yaptigimiz gibi yapmak baya da luks ve kiskanilma potansiyeli olan bi tatildi.
Hem kıskanılmaniz gerektiğini düşünüp hem diğer kadınlar neden kıskanç diye konu açmanız halis mi?
Kıskanç insanlar hiç yok değil ama siz basbayağı kendi kendine havaya girenlerdesiniz.
Ben her adımını paylaşan arkadaşlarımın storylerini direk geçiyorum. Sizin de öyle olma ihtimaliniz yüksek ama paylaşım yapip kimler bakmış diye de incelediğinize eminim .
anlasilan sizin paylasilacak pek bir seyiniz yok gibi o yuzden paylasan insanlar hakkinda alakasiz ithamlarda bulunuyorsunuz,Her anını paylaşanlarda birileri onu konuşsun, ne yaptığıni en ince ayrıntısına kadar bilsin diye yapmıyor mu o paylaşımları zaten ?
Bundan rahatsız olmakta samimi degil.
michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirimYediğimiz yemekleri demiş bi de. Amerika’da fast food ve steak harici ne yediyse
anlasilan sizin paylasilacak pek bir seyiniz yok gibi o yuzden paylasan insanlar hakkinda alakasiz ithamlarda bulunuyorsunuz,
anlasilan sizin paylasilacak pek bir seyiniz yok gibi o yuzden paylasan insanlar hakkinda alakasiz ithamlarda bulunuyorsunuz,
Elbette gıpta edenler hatta kıskananlar olmuştur ama çevresindeki herkesin böyle olduğunu düşünmek normal değilÖyle deme ama Amerikaya hele de bir ay gitmek kıskanılacak bir şey konu sahibine göre.
michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim
michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?