Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de size katılıyorum. Evimde eşyalar standart hatta bir tık altı olduğu halde içten içe kiskanilip ben olsam daha üst modelini alırdım vs diye konuşmalar dönüyor. Bazen sırf bakışlar bile anlatıyor her şeyi. Küçümser, sen kimsin ki böyle bir hayat yaşıyorsun dudak kıvırıp suzmeler. Hoş yaşantımda da bir şey yok. Hatta gelsin kendi yaşasın oturur ağlar halime. Ama niyeyse çok bı matah geliyor insanlara. Bitki ekerim toprağa gelir benimkini kurcalarlar, benimkileri yoklarlar nerde ne var bakarlar. Benzeri sende de var be ablacım. Sana vereyim diye ısrar edince de almıyorlar da. Çekiniyorlar ilginç..

anlasilan sizin paylasilacak pek bir seyiniz yok gibi o yuzden paylasan insanlar hakkinda alakasiz ithamlarda bulunuyorsunuz,
Sosyal medyada paylaşım yapılmayinca bir sey yaşanmadığını sanmakta tam sizin kafada birinin düşüneceği türden zaten.
Sosyal medya odaklı yaşamıyor herkes üzgünüm.
Paylaşım yapanlara da bir şey demem normalde ama her anını paylaşmak, görülme, konuşulma istediğidir bana göre. Paylaşıp paylaşıp insanlar benim hakkımda konuşuyor diye şikayet etmek komik sadece.

Son düzenleme:
Her anını paylaşanlarda birileri onu konuşsun, ne yaptığıni en ince ayrıntısına kadar bilsin diye yapmıyor mu o paylaşımları zaten ?
Bundan rahatsız olmakta samimi degil.
Evet evet mutlaka onun için paylaşiyorlardir ,onlari konuşanlar da rahatsız olmuyorlar kıskanıyorlar yani çok sahit oldum ,bize ne bizi ilgilendirmez dediğim halde konuşuyorlar ben de dedim ki kendi kendime ; beni de kıskanan olabilir ,kıskanılmanin enerjisi iyi değil maalesef diye 2 yıldır hiç bi şey paylaşmıyorum bunu anlatmak istemiştim.

Ben size hak veriyorum
Bnde tanık oldum zaman zaman
Dediğiniz durumu yaşadım
Çoğu insan çekemiyor başkalarının kendinden daha üstün yada iyi şartlarda olmasını.helede günümüz şartlarında..çoğunlukta farklı bnde sizin gbi düşünüyorum. Ya da bu insanlar bize denk geldi

Konuya son sözümü söyliyip yatacağım. Hani sosyal medyada kocasının aldığı çikolatayla ya da dışarıda yediği kebapla elti, görümce çatlattığını sanan güldüğümüz o hesaplar var ya hah konu sahibi de o kafada. İstediği kadar iyi duruma gelsin, sınıf atlasın kafa o kafa.

ozellikle evlendikten sonra cok artti, resmen yakistiramadilar bana boyle bi eşi, hayati.

Benim kıskanılma konularından anladığım bu tarz insanları kıskanılmadığına asla ikna edemeyeceğimiz. Kendileri haset ve fesat olduğundan herkesi öyle sanıyorlar. Konu sahibinin kendisi eskiden şu an sahip olduğu şeylere sahip olan kişileri kıskanıyormuş nasıl ikna olabilir ki?

Kadın “buralara geleceğini tahmin eder miydin” lafından bile kötülük çıkarmış. Herkesin art niyetli olduğu paranoyasıyla hayatlarına devam etsinler. Çevresindeki herkesi bu paranoyayla hayatından çıkarmaya da devam etsin. nispet yapacağı birini bulamayana kadar böyle devam eder

Amerika'ya tatile gitmek hele de 1 ay bizim yaptigimiz gibi yapmak baya da luks ve kiskanilma potansiyeli olan bi tatildi.

esimle beraber gezdigimiz yerleri, yedigimiz yemekleri, bindigimiz arabayi atmak ne zamandan beri

yapiyor bizi afedersiniz?
kuzum arkadaslariniz garip ama sizde bi amerikaya gittiniz diye asiri detay veriyorsunuz ki bu da cok garip ,yeni gelinler tuvaletlerini yatak odasi gibi süslüyor ya ona benzemis ,hayatinizi abartmayin ,Yurtdisina tatile gitmek gozunuzde cok ileri bir seviye olabilir ama degil.

Kisiligi oturmus yasi sizden biraz buyuk hayat tecrubesi olan insanlarla arkadaslik yaparsaniz rahat edersiniz

Ayrica yedigi her yemegi gittigi her yeri sormadan gozumuze sokan insanlardan hoslanmiyoruz insanlar buna alisti ama bu cok garip ,gelismemislik bence

Bende oyle. Universitede bircok erkek bana bakar, numarami isterdi eskiden. Ama arkadasima kimse bakmazdi. Ben bunun ovunmezdim bile. Hep sıkilirdim utanirdim. Hatta birgun arkadasimla yururken ya yanimda yurume artik diye sinirlenmisti. Boyum da 1.79 kendisi kisa kaliyordu tamamen komplekse girmisti ama arkadasim diye sevmistim onu. Benim sucum yoktu kimseye de kas goz.isareti yapmiyordum ama.dediginiz gibi gercekten cekememezlik cok ama.bu sadece kadinlara ozgu bisey degil. Inanin erkeklerde de var. Makam, guc para araba olan erkekleri erkeklerde kiskaniyor hatta ayagini kaydirmaya calisiyorlar

Şu coğrafya şartlarında gerçekten afet derecesinde güzel bir kadının boş kalma ihtimali yok ya bunu bi kabul edelim artık.
Ben buna katılmıyorum.kısmet diye birşey var.ne güzellik dinler ve mal, mülk ne başka birşey. gayet de yalnız olan bir sürü güzel kadın var. Allah çirkin şansı versin dedikleri bu zaten.altta biri daha yazmış, müge anlıya ne çirkin kadınlar çıkıyor ortalığı birbirine katmış.televizyonda onu yapayalnız izleyen manken gibi kızlar.buraya bile sürekli konu açılıyor.

ozellikle evlendikten sonra cok artti, resmen yakistiramadilar bana boyle bi eşi, hayati.
Doğrudur gerçekten var oyle insanlar.rahatsin esin iyi diye mutlusun diye kıskanırlar.
Bizde yaşadık çevremde tanık olduğum durumlarda var gerçekten çekemeyen içten içe deliren insanlar var...
Ztn bi söz okumuştum guzelseyleri gerçekleşen kadar söylememek gerekiyormus .çünkü insanlar kiskanirmis ve nazar vs olurmuş güzel bi sözdü.ztn dinimizdede nazar var .nazar insanı mezara sokarmis.kiskanclik nefs olmasa nazar niye etsin insanlar

Universitede en yakin oldugum kiz arkadasim mesela, esimle gittigimiz amerika tatilini gorunce esimle sacma sapan konusmaya calismis internetten. yazdigi anda bana gosteriyordu adam.

Daha önce de sorulmuş ancak yanıtlanmamış. Arkadaşınız eşinize tam olarak ne yazmış ?

Sosyal medyada arkadaşınız ve eşiniz arkadaş değiller mi ? Eşinizle ortak sosyal medya hesabı mı kullanıyorsunuz; ayrı ayrı mı ?

Bahsettiğiniz yazışma bu sanırım. Bu yazışmanın odak noktası araba iken; eşiniz araba 2 kişilik vb yazınca, arkadaşınızı tuhaf bir duruma düşüren eşiniz olmuş yalnız.

Araba Türkiye'deki arabanız değilse, arabayı kiraladık yazmanız sohbeti bitirmek için yeterliymiş. Arabanın kaç kişilik olduğunu belirtmek gereksiz ve manidar bir tavır olmuş.

Son düzenleme:
Neden ki? Evlenmek bir meziyet mi? Eşiniz Kıvanç Tatlıtuğ mu? Yoksa siz buldumcuk gibi paylaşımlar yapıp üstünüze mi güldürüyorsunuz da kıskanıyorlar, çekemiyorlar diye insanları itham ediyorsunuz?

bu sozde "arkadasim" dedigim kisi esimle attigimiz araba story'isine - ben yan koltukta oturuyordum bacaklarim ona dogru uzaniyordu o araba suruyordu
Hayatınızın bu kadar mahremini niye paylaşıyorsunuz? Bacaklarınız araba süren eşinize doğruymuş filan. Siz bir şeyleri ispat etme derdinde gibisiniz.

Bu arada konu sahibinin nasıl bir tip olduğunu tahmin edebiliyorum. Burda verdiği ayrıntılardan bile belli. Gezdiği, yediği, içtiği her şeyi paylaşan, buluştuğunda da arkadaşlarını gezdiklerini anlata anlata darlayan bir insan canlandı gözümde. Hatta yemeği paylaşırken fotonun üstüne bakın bura michelin yıldızlı hee diye not bile düşüyor olabilir.

Ben bazı arkadaşlarımla herhangi bir tatil, gezi vs yaptıktan sonra bir süre buluşmuyorum. Bi tatilinin heyecanını üzerinden atsın, başkalarına anlata anlata hevesini alsın diye yoksa çok darlanıyorum. arkadaşlarınızın durumunu o yüzden tahmin edebiliyorum kıskanmaktan ziyade arkanızdan sonradan görme diye insanları güldürüyor olabilirsiniz haberiniz olsun.

michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim
Kıskançlıktan değil de meraktan soruyorum.siz nereden buldunuz bu kadar parayı gerçekten?.ya da kıskançlıktan boşver .

Hayatınızın bu kadar mahremini niye paylaşıyorsunuz? Bacaklarınız araba süren eşinize doğruymuş filan. Siz bir şeyleri ispat etme derdinde gibisiniz.
Bence çok haklı neden paylaşmasın ki, paylaşsın sizinle eylendiii benimle evlendiiiii, şimdi geziyoz wagyo stek yiyoz kudurun kezbanlar temalı nazar boncuklu storyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…