- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Ben de size katılıyorum. Evimde eşyalar standart hatta bir tık altı olduğu halde içten içe kiskanilip ben olsam daha üst modelini alırdım vs diye konuşmalar dönüyor. Bazen sırf bakışlar bile anlatıyor her şeyi. Küçümser, sen kimsin ki böyle bir hayat yaşıyorsun dudak kıvırıp suzmeler. Hoş yaşantımda da bir şey yok. Hatta gelsin kendi yaşasın oturur ağlar halime. Ama niyeyse çok bı matah geliyor insanlara. Bitki ekerim toprağa gelir benimkini kurcalarlar, benimkileri yoklarlar nerde ne var bakarlar. Benzeri sende de var be ablacım. Sana vereyim diye ısrar edince de almıyorlar da. Çekiniyorlar ilginç..Ben farklj dusunuyorum bu konuda
Ben cok guzel bir bayan degilim mesela
Sade biriyim dogalligi seviyorum
Su yasa kadar hep zorluk cektm ama ailemin bana verdigi degeri hissetmek bana hep guclu hissettirdi
VE dostlarim
Fakat kuzenlerim akrabalarim nedense hep beni kucuk gordu en cok gissettiren kuzenlerim
Ne zamab islsri dusse hallettim ama onlar sadece isi dustugu zaman ararlardi ben antalyada yasiyorum , onlarda buraya yerlesmek istiyorlar ama puan kadro vs olmayinca gelemiyorlar
" senin paran az biz senden daha cok gziyoruz" yada " bizim daha sosyal elit bir cevremiz var " gibi evet aynen boyle degistirmiyorum laf ederlerdi
Ben guzel bir kiz degilim
Onlar kadar para kazanmiyorum
Dolayisiyla yakisikli bir sevgiliyi
nezih bir yerde yasamayi
Guzel eglenceli bir hayati hak etmiyorjm bunlara layik degilim onlarin gozunde
Ben bir tatil storysi atsam kuzenim ertesi gun ayni yere gider mesela
Yanlis anlamiyorjm yani
Benimse tek derdim, hayat mucadelesi ve sevdigim insanlarla saglikli huzurlu yasam
O yuzddn beni bunlara layik gormuyorlar dediginizde sizi anlayabildigimi saniyorum
Sosyal medyada paylaşım yapılmayinca bir sey yaşanmadığını sanmakta tam sizin kafada birinin düşüneceği türden zaten.anlasilan sizin paylasilacak pek bir seyiniz yok gibi o yuzden paylasan insanlar hakkinda alakasiz ithamlarda bulunuyorsunuz,
Evet evet mutlaka onun için paylaşiyorlardir ,onlari konuşanlar da rahatsız olmuyorlar kıskanıyorlar yani çok sahit oldum ,bize ne bizi ilgilendirmez dediğim halde konuşuyorlar ben de dedim ki kendi kendime ; beni de kıskanan olabilir ,kıskanılmanin enerjisi iyi değil maalesef diye 2 yıldır hiç bi şey paylaşmıyorum bunu anlatmak istemiştim.Her anını paylaşanlarda birileri onu konuşsun, ne yaptığıni en ince ayrıntısına kadar bilsin diye yapmıyor mu o paylaşımları zaten ?
Bundan rahatsız olmakta samimi degil.
Ben size hak veriyorumpeki sunun ihtimali hic mi yok yani,,
bu insanlar benim dusuk halimdeyken icten ice benle konusurken mutlu hissediyorlardı, hani halimize sukredelim lucifera bak onun gibi degiliz en azindan diye, simdi isler benim icin iyi gidince bunu kiskanclikla belli ediyo olamazlar mş?
ozellikle evlendikten sonra cok artti, resmen yakistiramadilar bana boyle bi eşi, hayati.Ben size hak veriyorum
Bnde tanık oldum zaman zaman
Dediğiniz durumu yaşadım
Çoğu insan çekemiyor başkalarının kendinden daha üstün yada iyi şartlarda olmasını.helede günümüz şartlarında..çoğunlukta farklı bnde sizin gbi düşünüyorum. Ya da bu insanlar bize denk geldi
kuzum arkadaslariniz garip ama sizde bi amerikaya gittiniz diye asiri detay veriyorsunuz ki bu da cok garip ,yeni gelinler tuvaletlerini yatak odasi gibi süslüyor ya ona benzemis ,hayatinizi abartmayin ,Yurtdisina tatile gitmek gozunuzde cok ileri bir seviye olabilir ama degil.Amerika'ya tatile gitmek hele de 1 ay bizim yaptigimiz gibi yapmak baya da luks ve kiskanilma potansiyeli olan bi tatildi.
esimle beraber gezdigimiz yerleri, yedigimiz yemekleri, bindigimiz arabayi atmak ne zamandan beri
yapiyor bizi afedersiniz?
Bende oyle. Universitede bircok erkek bana bakar, numarami isterdi eskiden. Ama arkadasima kimse bakmazdi. Ben bunun ovunmezdim bile. Hep sıkilirdim utanirdim. Hatta birgun arkadasimla yururken ya yanimda yurume artik diye sinirlenmisti. Boyum da 1.79 kendisi kisa kaliyordu tamamen komplekse girmisti ama arkadasim diye sevmistim onu. Benim sucum yoktu kimseye de kas goz.isareti yapmiyordum ama.dediginiz gibi gercekten cekememezlik cok ama.bu sadece kadinlara ozgu bisey degil. Inanin erkeklerde de var. Makam, guc para araba olan erkekleri erkeklerde kiskaniyor hatta ayagini kaydirmaya calisiyorlarGercekten anlayamıyorum artik.
Liseden, ilkokuldan tanidigim kim varsa bu kiskanclik ve cekememezlikten dolayı hepsiyle araya mesafe koymak zorunda kaldim.
Universitede en yakin oldugum kiz arkadasim mesela, esimle gittigimiz amerika tatilini gorunce esimle sacma sapan konusmaya calismis internetten. yazdigi anda bana gosteriyordu adam.
o gunden beri hic kimseye arkadasim diyemiyorum.
ben hayata cok dusuk bi konumdan basladim, simdi cok sukur konumum işim, eşim iyi, mutluyuz. ben buna bagliyorum sahsen. bu insanlar benim kötü ve düsük hallerimi gorup benle konustular, icten ice benim oyle olmamdan hoslaniyolarmis demek ki. hayatimda iyiye giden seyleri gorunce yakistiramadilar bana.
Ben buna katılmıyorum.kısmet diye birşey var.ne güzellik dinler ve mal, mülk ne başka birşey. gayet de yalnız olan bir sürü güzel kadın var. Allah çirkin şansı versin dedikleri bu zaten.altta biri daha yazmış, müge anlıya ne çirkin kadınlar çıkıyor ortalığı birbirine katmış.televizyonda onu yapayalnız izleyen manken gibi kızlar.buraya bile sürekli konu açılıyor.Şu coğrafya şartlarında gerçekten afet derecesinde güzel bir kadının boş kalma ihtimali yok ya bunu bi kabul edelim artık.
Doğrudur gerçekten var oyle insanlar.rahatsin esin iyi diye mutlusun diye kıskanırlar.ozellikle evlendikten sonra cok artti, resmen yakistiramadilar bana boyle bi eşi, hayati.
Gercekten anlayamıyorum artik.
Liseden, ilkokuldan tanidigim kim varsa bu kiskanclik ve cekememezlikten dolayı hepsiyle araya mesafe koymak zorunda kaldim.
Universitede en yakin oldugum kiz arkadasim mesela, esimle gittigimiz amerika tatilini gorunce esimle sacma sapan konusmaya calismis internetten. yazdigi anda bana gosteriyordu adam.
o gunden beri hic kimseye arkadasim diyemiyorum.
ben hayata cok dusuk bi konumdan basladim, simdi cok sukur konumum işim, eşim iyi, mutluyuz. ben buna bagliyorum sahsen. bu insanlar benim kötü ve düsük hallerimi gorup benle konustular, icten ice benim oyle olmamdan hoslaniyolarmis demek ki. hayatimda iyiye giden seyleri gorunce yakistiramadilar bana.
hepinizi okudum, bana laf ettiginiz icin alintilamiyorum herkesi tek tek topluca yazayim.
ben objektif bakmaya calisinca kimseyi kiskandigimi dusunmuyorum, hayatim boyunca hep kendime odaklandim, kariyerim gelecegim icin calistim, baskalarini dusunmeye firsat bulamadim.
amerika mevzusunu da gelince de esimle balayi yapamamistik, onu telafi etmek icin 1 ay amerika tatili yaptik. araba kiralayip dogudan batiya dogru gezdik cogu yerini. e gun icinde de yaptiklarimizi atiyorduk instagrama.
bu sozde "arkadasim" dedigim kisi esimle attigimiz araba story'isine - ben yan koltukta oturuyordum bacaklarim ona dogru uzaniyordu o araba suruyordu - "ya bi ara biz de yapalim turkiyeye gelince, o arabaya binmeyi cok istiyordum" yazmis.
( arabayi turkiyede bindigimiz araba sandi muhtemelen ondan boyle diyor, biraz modelli bisiydi de)
esim de araba 2 kisilik yalniz 3muz binemeyiz yazdi, beraber deneriz yazdi, esim bisi yazmadi, ben yazma dedim yani tum olaylar benim yanimda oluyor.
sonra ben buna yazdim, cok tartistim zaten, yanlis anlamisim onu vesaire bir suru sey sacmaladi ama biliyorum iyi niyet yok kesinlikle, sildim her yerden.
kafanizda beni cok komik karikaturize ediyorsunuz ama bence oyle degilim.
bu sozde "arkadasim" dedigim kisi esimle attigimiz araba story'isine - ben yan koltukta oturuyordum bacaklarim ona dogru uzaniyordu o araba suruyordu - "ya bi ara biz de yapalim turkiyeye gelince, o arabaya binmeyi cok istiyordum" yazmis.
( arabayi turkiyede bindigimiz araba sandi muhtemelen ondan boyle diyor, biraz modelli bisiydi de)
esim de araba 2 kisilik yalniz 3muz binemeyiz yazdi, beraber deneriz yazdi, esim bisi yazmadi, ben yazma dedim yani tum olaylar benim yanimda oluyor.
sonra ben buna yazdim, cok tartistim zaten, yanlis anlamisim onu vesaire bir suru sey sacmaladi ama biliyorum iyi niyet yok kesinlikle, sildim her yerden.
Neden ki? Evlenmek bir meziyet mi? Eşiniz Kıvanç Tatlıtuğ mu? Yoksa siz buldumcuk gibi paylaşımlar yapıp üstünüze mi güldürüyorsunuz da kıskanıyorlar, çekemiyorlar diye insanları itham ediyorsunuz?ozellikle evlendikten sonra cok artti, resmen yakistiramadilar bana boyle bi eşi, hayati.
Hayatınızın bu kadar mahremini niye paylaşıyorsunuz? Bacaklarınız araba süren eşinize doğruymuş filan. Siz bir şeyleri ispat etme derdinde gibisiniz.bu sozde "arkadasim" dedigim kisi esimle attigimiz araba story'isine - ben yan koltukta oturuyordum bacaklarim ona dogru uzaniyordu o araba suruyordu
Bende oyle. Universitede bircok erkek bana bakar, numarami isterdi eskiden. Ama arkadasima kimse bakmazdi. Ben bunun ovunmezdim bile. Hep sıkilirdim utanirdim. Hatta birgun arkadasimla yururken ya yanimda yurume artik diye sinirlenmisti. Boyum da 1.79 kendisi kisa kaliyordu tamamen komplekse girmisti ama arkadasim diye sevmistim onu. Benim sucum yoktu kimseye de kas goz.isareti yapmiyordum ama.dediginiz gibi gercekten cekememezlik cok ama.bu sadece kadinlara ozgu bisey degil. Inanin erkeklerde de var. Makam, guc para araba olan erkekleri erkeklerde kiskaniyor hatta ayagini kaydirmaya calisiyorlar
Kıskançlıktan değil de meraktan soruyorum.siz nereden buldunuz bu kadar parayı gerçekten?.ya da kıskançlıktan boşvermichelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim
Bence çok haklı neden paylaşmasın ki, paylaşsın sizinle eylendiii benimle evlendiiiii, şimdi geziyoz wagyo stek yiyoz kudurun kezbanlar temalı nazar boncuklu storyler.Hayatınızın bu kadar mahremini niye paylaşıyorsunuz? Bacaklarınız araba süren eşinize doğruymuş filan. Siz bir şeyleri ispat etme derdinde gibisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?