Diğer kadınlar neden bu kadar kıskanc?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıskançlık çok insani bir duygudur
Hepimizde de var
Kıskanç değilim diyen yalan söylüyordur net
Ama medeni insan kar zarar ilişkisi kurar bunu törpüler düzenler
Bu çoğumuzda böyledir
Lakin herkes kıskanıyor kimse çekemiyor en yakın dostum kocana sulanıyor
Herkesi hayatımdan çıkardım diyorsanız bu sizin prıblemli olduğunuzu gösterir
Bir uzmandan yardım almanızı öneririm
Kimse için bu kadar önemli değilsiniz emin olun

Yurtdışına gitmek gerçekten zor birşey degil mi ya.

icten ice boyle dusundugumu inkar edecek degilim ama tavirlarimda hic bi degisiklik olmadi
Refah seviyenizi gerçekten merak ettim? Yatlar katlar falan mı aldınız, iş adamı/kadını mı oldunuz? İşçi anne babanın çocuğuyum, ola ola mühendis oldum da ben

Susar mısın? Fakir fakir konuşmayın şurada şu eti hayatta yemiş misiniz

Her anını paylaşanlarda birileri onu konuşsun, ne yaptığıni en ince ayrıntısına kadar bilsin diye yapmıyor mu o paylaşımları zaten ?
Bundan rahatsız olmakta samimi degil.
İnşallah seni de kıskanırlar.

Ayni benim kocam böyle herkes bizi kıskanıyor neyimizi kiskanacaklarsa metelige kurşun sıkıyoruz ama aslında o herkesi kıskanıyor hiç şaşmaz beni kıskanıyorlar diyenlerin hepsi kendi kıskanç oluyor
Benim kv de böyle oturup konuşunca herkes onu kıskanıyordur. Bir de fesatlık çok günah der ama kendisi kendi kızını bile kıskanacak bir potansiyele sahiptir

Etrafınız garip insanlardan oluşuyor demiştim, geri aldım. Az bile garipler sizin yanınızda.
Katip arkadaşın özeti 'ben sonradan görmeyim ama insanlar beni zerre sallamiyor'. Michelin yıldızlı restoran olayından sonra kafamda soru isareti kalmadı.

Birine güzel demek için çirkin mi olmak gerekiyormuş asgahaj ay bayilacam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…