- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.385
- 158
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
Yurtdışına gitmek gerçekten zor birşey degil mi ya.kuzum arkadaslariniz garip ama sizde bi amerikaya gittiniz diye asiri detay veriyorsunuz ki bu da cok garip ,yeni gelinler tuvaletlerini yatak odasi gibi süslüyor ya ona benzemis ,hayatinizi abartmayin ,Yurtdisina tatile gitmek gozunuzde cok ileri bir seviye olabilir ama degil.
Kisiligi oturmus yasi sizden biraz buyuk hayat tecrubesi olan insanlarla arkadaslik yaparsaniz rahat edersiniz
Ayrica yedigi her yemegi gittigi her yeri sormadan gozumuze sokan insanlardan hoslanmiyoruz insanlar buna alisti ama bu cok garip ,gelismemislik bence
Refah seviyenizi gerçekten merak ettim? Yatlar katlar falan mı aldınız, iş adamı/kadını mı oldunuz? İşçi anne babanın çocuğuyum, ola ola mühendis oldum da benicten ice boyle dusundugumu inkar edecek degilim ama tavirlarimda hic bi degisiklik olmadi
Anladık kocan zenginmichelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim
Aha konu sahibini kıskandın yakaladımRefah seviyenizi gerçekten merak ettim? Yatlar katlar falan mı aldınız, iş adamı/kadını mı oldunuz? İşçi anne babanın çocuğuyum, ola ola mühendis oldum da ben
Susar mısın? Fakir fakir konuşmayın şurada şu eti hayatta yemiş misinizBu arada konu sahibinin nasıl bir tip olduğunu tahmin edebiliyorum. Burda verdiği ayrıntılardan bile belli. Gezdiği, yediği, içtiği her şeyi paylaşan, buluştuğunda da arkadaşlarını gezdiklerini anlata anlata darlayan bir insan canlandı gözümde. Hatta yemeği paylaşırken fotonun üstüne bakın bura michelin yıldızlı hee diye not bile düşüyor olabilir.
Ben bazı arkadaşlarımla herhangi bir tatil, gezi vs yaptıktan sonra bir süre buluşmuyorum. Bi tatilinin heyecanını üzerinden atsın, başkalarına anlata anlata hevesini alsın diye yoksa çok darlanıyorum. arkadaşlarınızın durumunu o yüzden tahmin edebiliyorumkıskanmaktan ziyade arkanızdan sonradan görme diye insanları güldürüyor olabilirsiniz haberiniz olsun.
Maddi veya prosedur olarak zorlayici olabilir tabi ama ulasilamaz bir sey degilYurtdışına gitmek gerçekten zor birşey degil mi ya.
İnşallah seni de kıskanırlar.Her anını paylaşanlarda birileri onu konuşsun, ne yaptığıni en ince ayrıntısına kadar bilsin diye yapmıyor mu o paylaşımları zaten ?
Bundan rahatsız olmakta samimi degil.
Valla kıskandım, michelin mi ne karın ağrısı restoranlar varmış, bilmem nerelere gitmiş...yani 2 böbrek birde dalak satsam bir ihtimal . Şu halimle köye ancak gidiyom.Aha konu sahibini kıskandın yakaladım
YooYurtdışına gitmek gerçekten zor birşey degil mi ya.
Dürüst biriValla kıskandım, michelin mi ne karın ağrısı restoranlar varmış, bilmem nerelere gitmiş...yani 2 böbrek birde dalak satsam bir ihtimal . Şu halimle köye ancak gidiyom.
Ama bende üniversite okudum, bende Nişantaşı çocuğuyumDürüst biri
Benim kv de böyle oturup konuşunca herkes onu kıskanıyordur. Bir de fesatlık çok günah der ama kendisi kendi kızını bile kıskanacak bir potansiyele sahiptirAyni benim kocam böyle herkes bizi kıskanıyor neyimizi kiskanacaklarsa metelige kurşun sıkıyoruz ama aslında o herkesi kıskanıyor hiç şaşmaz beni kıskanıyorlar diyenlerin hepsi kendi kıskanç oluyor
Katip arkadaşın özeti 'ben sonradan görmeyim ama insanlar beni zerre sallamiyor'. Michelin yıldızlı restoran olayından sonra kafamda soru isareti kalmadı.Etrafınız garip insanlardan oluşuyor demiştim, geri aldım. Az bile garipler sizin yanınızda.
Kobe eti yedim hakaten ama michelinsiz yerdeydi o sayılırsa yedim. Bi de bu kadar pahalı değildi buna nolmuş böyle? Bana kobe eti diye at bacağı falan mı verdiler acaba?
Birine güzel demek için çirkin mi olmak gerekiyormuş asgahaj ay bayilacamben iltifat etmeyi severim güzel bulduğuma güzel derim yani niye deneyim üstelik. birgün okulda benden yaşça büyük bir arkadaşım bir diğer arkadaşıma ne kadar güzel maşallah deyince canım hep böyle şeyler söylüyorsun sen de çirkin değilsin ki neden böyle düşünüyorsun dedi ya
üniversite naalaaka yaa zengin koca bulacaadınAma bende üniversite okudum, bende Nişantaşı çocuğuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?