- 3 Eylül 2018
- 9.204
- 49.035
- 548
- Konu Sahibi xxluciferxx
-
E yuhben iltifat etmeyi severim güzel bulduğuma güzel derim yani niye deneyim üstelik. birgün okulda benden yaşça büyük bir arkadaşım bir diğer arkadaşıma ne kadar güzel maşallah deyince canım hep böyle şeyler söylüyorsun sen de çirkin değilsin ki neden böyle düşünüyorsun dedi ya
BİM Aktüel’e gelenler sayılmıyor, at bacağı hatta billuru yemiş olabiliriz biz, ablayı kıskanmaya devam edebiliriz. Biz kim köpek.Kobe eti yedim hakaten ama michelinsiz yerdeydi o sayılırsa yedim. Bi de bu kadar pahalı değildi buna nolmuş böyle? Bana kobe eti diye at bacağı falan mı verdiler acaba?
Hayır çirkin şansı versin dedikleri o değil. Ergenlikten beri güzel kadınlar hayvani bir ilgi ile karşı karşıyalar, az naif biriyse yandı, ne sapığı düşer peşinden ne ayısı ne manipulatörü ne predatörü, aklını kullanmazsa yem olur, kafası karışır güvensizlik hissi mantıklı düşünmesine engel olur, herkesi potansiyel tehdit olarak görmeye başladığından yalnız kalır. Talepsizlik sorunu asla olmaz.Ben buna katılmıyorum.kısmet diye birşey var.ne güzellik dinler ve mal, mülk ne başka birşey. gayet de yalnız olan bir sürü güzel kadın var. Allah çirkin şansı versin dedikleri bu zaten.altta biri daha yazmış, müge anlıya ne çirkin kadınlar çıkıyor ortalığı birbirine katmış.televizyonda onu yapayalnız izleyen manken gibi kızlar.buraya bile sürekli konu açılıyor.
İnşallah seni de kıskanırlar.
Çevremdeki kötü şanslı güzeller de “zaten çok güzelim ne yapsam kabul görür” mantığıyla ilişkilerini hiç etmiştir geneldeHayır çirkin şansı versin dedikleri o değil. Ergenlikten beri güzel kadınlar hayvani bir ilgi ile karşı karşıyalar, az naif biriyse yandı, ne sapığı düşer peşinden ne ayısı ne manipulatörü ne predatörü, aklını kullanmazsa yem olur, kafası karışır güvensizlik hissi mantıklı düşünmesine engel olur, herkesi potansiyel tehdit olarak görmeye başladığından yalnız kalır. Talepsizlik sorunu asla olmaz.
Ben hiçte öyle olduğunu düşünmüyorum. Öyle hırs yapmış ki, kendini aşırı aşırı başarılı, güzel, iyi imkanlara sahip buluyor. Bence etrafındakilere böcek muamelesi yapıyor bile olabilir.Bİ defa konu sahibi yaşadığı hayatı kendine yakıştıramıyor
İnsanlarında böyle düşündüğünü düşünüyor sanki
Bedenim bu sene antalya diyorBİM Aktüel’e gelenler sayılmıyor, at bacağı hatta billuru yemiş olabiliriz biz, ablayı kıskanmaya devam edebiliriz. Biz kim köpek.
Kıskançlık duygusundan çok insanlar alay etmeye başlamış artık, işin kötüsü bunun farkında değil, o ufak miktarda haseti büyüteçle buluyor ama demek çok yabancı değilse o hisse..Katip arkadaşın özeti 'ben sonradan görmeyim ama insanlar beni zerre sallamiyor'. Michelin yıldızlı restoran olayından sonra kafamda soru isareti kalmadı.
michelin yildizli restorantlara gittik her eyaletteki, wagyu steak yedik, bilmiyorum bunlar sizin icin cok ucuz basit seyler sanirim
Tipi düzgün ağzı laf yapan heriflerle aynı kafa, nasılsa talep çok, beni elinde tutmak istiyorsa katlanacak tavrı hakim bazılarında.Çevremdeki kötü şanslı güzeller de “zaten çok güzelim ne yapsam kabul görür” mantığıyla ilişkilerini hiç etmiştir genelde
Böyle olsa bile alta ciddi bir ezilmişlik ve kendine güvensizlik varBen hiçte öyle olduğunu düşünmüyorum. Öyle hırs yapmış ki, kendini aşırı aşırı başarılı, güzel, iyi imkanlara sahip buluyor. Bence etrafındakilere böcek muamelesi yapıyor bile olabilir.
Maalesef, benim gibi çirkinler de garibim hep alttan alıyorTipi düzgün ağzı laf yapan heriflerle aynı kafa, nasılsa talep çok, beni elinde tutmak istiyorsa katlanacak tavrı hakim bazılarında.
Tamam kıskanılma potansiyeli varsa arkadaşınız da kıskanmış işte sorun ne hem potansiyel var diyorsunuz hem niye kıskanıyor diyorsunuzAmerika'ya tatile gitmek hele de 1 ay bizim yaptigimiz gibi yapmak baya da luks ve kiskanilma potansiyeli olan bi tatildi.
esimle beraber gezdigimiz yerleri, yedigimiz yemekleri, bindigimiz arabayi atmak ne zamandan beri
yapiyor bizi afedersiniz?
Kimse sizi kıskanmıyor da siz kendinizi kıskanıyor olabilir misinizAmerika'ya tatile gitmek hele de 1 ay bizim yaptigimiz gibi yapmak baya da luks ve kiskanilma potansiyeli olan bi tatildi.
Aynen öyle.Kıskançlık duygusundan çok insanlar alay etmeye başlamış artık, işin kötüsü bunun farkında değil, o ufak miktarda haseti büyüteçle buluyor ama demek çok yabancı değilse o hisse..
Valla bende yakıştıramadım her zamanki gibi para çok yanlış kişilerdeozellikle evlendikten sonra cok artti, resmen yakistiramadilar bana boyle bi eşi, hayati.
Gir leğene çim işte, dolar yarına 30 olur.Bedenim bu sene antalya diyor
Aklım bodrum diyor
Cüzdanım al hortumu serinle diyor
Amerika kim biz kim
Ya bende mi sorun var anlamadım. Arkadaşım bir aya yakındır uzak doğu turunda. Paylaşım da yapıyor haliyle ama benim hoşuma gidiyor. İlginç şeyler falan paylaşıyor.Aynen öyle.
Bir arkadaşım Dubai'ye gitti.
Bir tuvalette ne yaptığını paylaşmadı afedersin.
Bunun lafını ettik biz bir ortamda ama kıskançlık değil dalga amacliydi.
Görgüsüzlük oluyor bir yerden sonrası başka bir şey değil.
Tatil bitti tbt yapıyor mesela, o başladı.
Sessize aldım kendisini bende çünkü bitmeyecek o tatil paylaşımları belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?