- 28 Nisan 2013
- 443
- 49
- 53
- Konu Sahibi asksarhosuyum
-
He yaAktif yazmıyorum ama okuyorum sorunların geneli yani bu kategorideki: sevgilimden ayrıldım, sevgilim beni terk etti, eşim romantik değil, eşim şöyle böyle bilmem ne...... demek ki erkek olmasa sorun da olmucakya yanlış anlaşılmak istemem ama bir sevgili meselesi falan çok üzerinde durulacak şeyler değil boşuna kendinizi üzüyorsunuz ha sadece derdiniz bu ise ne güzel ben bu tür şeyleri dert olarak görmüyorum benim için mesela kişisel sorunlar daha önemli varsın sevdiğim çocuk bana yüz vermesin yada sevgilimden ayrılayalım aşk baki mi? hayır değil hayatımın hiçbir safhasında böyle şeylere takılmadım inşallah da takılmam bilmiyorum belki de ben yanlış düşünüyorum benim takıldığım şeyler ah çok başka:/ sevgiler iyi akşamlar herkesin mutlu olduğu bir dünya diliyorum dostlar...
Ben de bir derdini anlatana "bu da dert mi?" denmesinden rahatsızım.
Bölümün adı bir derdim var bölümü, büyük derdim var bölümü değil sonuçta.
Sevgili Pollyanna hayat malesef toz pembe değil.
Siz nelere takılır dert edersiniz?
YAZMAMDAKİ AMAÇ DERDİNİZİ KÖTÜLEMEK DEĞİL SADECE KENDİNİZİ ÜZMEMENİZ İÇİN İÇİNİZİ FERAHLATMAK LÜTFEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN
Aktif yazmıyorum ama okuyorum sorunların geneli yani bu kategorideki: sevgilimden ayrıldım, sevgilim beni terk etti, eşim romantik değil, eşim şöyle böyle bilmem ne...... demek ki erkek olmasa sorun da olmucakya yanlış anlaşılmak istemem ama bir sevgili meselesi falan çok üzerinde durulacak şeyler değil boşuna kendinizi üzüyorsunuz ha sadece derdiniz bu ise ne güzel ben bu tür şeyleri dert olarak görmüyorum benim için mesela kişisel sorunlar daha önemli varsın sevdiğim çocuk bana yüz vermesin yada sevgilimden ayrılayalım aşk baki mi? hayır değil hayatımın hiçbir safhasında böyle şeylere takılmadım inşallah da takılmam bilmiyorum belki de ben yanlış düşünüyorum benim takıldığım şeyler ah çok başka:/ sevgiler iyi akşamlar herkesin mutlu olduğu bir dünya diliyorum dostlar...
YAZMAMDAKİ AMAÇ DERDİNİZİ KÜÇÜMSEMEK DEĞİL ASLA SADECE KENDİNİZİ ÜZMEMENİZ İÇİN İÇİNİZİ FERAHLATMAK LÜTFEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN
Aktif yazmıyorum ama okuyorum sorunların geneli yani bu kategorideki: sevgilimden ayrıldım, sevgilim beni terk etti, eşim romantik değil, eşim şöyle böyle bilmem ne...... demek ki erkek olmasa sorun da olmucakya yanlış anlaşılmak istemem ama bir sevgili meselesi falan çok üzerinde durulacak şeyler değil boşuna kendinizi üzüyorsunuz ha sadece derdiniz bu ise ne güzel ben bu tür şeyleri dert olarak görmüyorum benim için mesela kişisel sorunlar daha önemli varsın sevdiğim çocuk bana yüz vermesin yada sevgilimden ayrılayalım aşk baki mi? hayır değil hayatımın hiçbir safhasında böyle şeylere takılmadım inşallah da takılmam bilmiyorum belki de ben yanlış düşünüyorum benim takıldığım şeyler ah çok başka:/ sevgiler iyi akşamlar herkesin mutlu olduğu bir dünya diliyorum dostlar...
evlen de gel....
bi de ozaman bakalım...
Bu bölümdeki klasik sözler:Oda doğru ama benim yazmamdaki amaç boşuna üzülmesinler diye
Neyse siliyorum doğru anlaşılmadım maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?