Dikkatimi çekti:/

asksarhosuyum

Aşk*
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
443
49
53
Aktif yazmıyorum ama okuyorum sorunların geneli yani bu kategorideki: sevgilimden ayrıldım, sevgilim beni terk etti, eşim romantik değil, eşim şöyle böyle bilmem ne...... demek ki erkek olmasa sorun da olmucak ya yanlış anlaşılmak istemem ama bir sevgili meselesi falan çok üzerinde durulacak şeyler değil boşuna kendinizi üzüyorsunuz ha sadece derdiniz bu ise ne güzel ben bu tür şeyleri dert olarak görmüyorum benim için mesela kişisel sorunlar daha önemli varsın sevdiğim çocuk bana yüz vermesin yada sevgilimden ayrılayalım aşk baki mi? hayır değil hayatımın hiçbir safhasında böyle şeylere takılmadım inşallah da takılmam bilmiyorum belki de ben yanlış düşünüyorum benim takıldığım şeyler ah çok başka:/ sevgiler iyi akşamlar herkesin mutlu olduğu bir dünya diliyorum dostlar...

He ya

üyeler hakkında özel bi konu açılmamışki. genel bi görüş.. herhangi bir üyeye özel değil sonuçta

Tamam..

iyi de başlık:
Bir derdim var : (
Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için
:)

"Bir Derdim Var"bölümü kadınların bütün dertlerinin erkek sorunları olduğunu kanıtlıyor gibi.Demek onların çıkardığı problemler olmasa mutlu olacağız

evlen de gel....
bi de ozaman bakalım...

evlen de gel....
bi de ozaman bakalım...

Ama evli olup olmadığımı nereden biliyorsunuz?:) profilimde her şeyimi paylaşmadım ki ben aslında daha çok sevgililik kavramına dikkat çektim komşularımın kızları var o kadar üzülüp ağlıyorlar ki ben üzülüyorum değer mi? başkası için kendini bu kadar üzmeye yıpratmaya iyi niyetimden yazdım neyse konuyu kapatma şansım olsa yapıcam ama göremedim.

Ama dertlerin yıkıcılığı ve sıkıcılığı kişiye göre değişir.
Sen kendin söylüyorsun bunlar benim için dert değil diye. Tamam sen kafana takmayabilirsin ama takan var. Doğal şeyler yani.

Oda doğru ama benim yazmamdaki amaç boşuna üzülmesinler diye
Bu bölümdeki klasik sözler:
-takmamaya çalış,
-üzülme,
-umurunda olmasın.
Hiçbiri de sallanmaz.

Evliler için söylüyorum, özellikle çoluk çocuk yoksa etrafınızdaki tek insanın tek kaşının kalkması bile batabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…