Dila'nın Diyet Günlüğü

HerseyVatanIcin

Hedef:Kara Harp Okulu !
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
503
0
296
İstanbul
Daha yolun çok başındayım ama dayanamadım topic açtım
Selamlarrr,14 yaşında tombiş bir kız olarak burayı buldum.Tüm yazılar vs. acayip gaz verdi
Bende artık zayıf bir kız olmaya karar verdim,3. günüm diyetimde.Akupunktra gidiyordum annemin içine sinmedi çünkü program çok ağırdı sadece salata-yoğurt vardı
O yüzden şimdi Sevil Nas Can'a gideceğim.Perşembe'ye randevu aldım.Bakalım nolacağım.Umarım destek olursunuz :) kendime güveniyorum ama işte.Sınıftaki kızları gördükçe moralim bozuluyor...
Bu arada boyum 1.63 Kilom 75
Hedefim 55 olmak.İnanıyorum,yapacağım .Yarından itibaren yediklerii buraya yazmaya çalışacağım Tüm herkesi öptümm

başarılar canım, bu kiloları veridiğinde kendini çok ama çok daha iyi hissedeceksin emin ol. tabi sağlığına dikkat etmelisin mutlaka, kaş yapayı derken göz çıkarma sakın;anneni dine mutlaka.

başarılar canım, bu kiloları veridiğinde kendini çok ama çok daha iyi hissedeceksin emin ol. tabi sağlığına dikkat etmelisin mutlaka, kaş yapayı derken göz çıkarma sakın;anneni dine mutlaka.

Çookkk teşekkürler
Bir zayıflayayımda alışverişe çıkacağğım 7 aydır alışverişe çıkmıyorum nefret ediyorum çünkü
Dinliyorum zatei dinlememek ne mümkünnn

@renesme inş. tatlm =)
Evet,dün gittim Sevil Nas'a.Bugün başladım diyetime. Mönümü yazayım canlar.
:) bugün yediklerim
Sabah
kepeklii tost ekmeğine kaşarlı domatesli sandviç
Ara
10 fındık
3 kuru kayısı
Öğlen
1 kase çorba
4 ızgara köfte
2 dilim çavdar ekmeği
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
8 yk barbunya

An itibariyle 66 kgyim
Diyete ramazandada tam gaz devam.
Ve spora başladım. Her gün 1 saat yürüyorum bisiklete biniyorum.Mekik çekiyorum,zumba yapıyorum.
hedefine daha 11 kg var ama olsun ben ümitliyim.65 i görürüm umarım bayramdan sonra.Bayrada bol bol su içeceğim ki o canım kafkas tatlılarına karşı iradeli olayım:26:

64 kgyi boyum uzadığı için pek sorunum kalmadı koruma yapıyorum artık belki 2-3 kg daha verebilirim basket oynuyorum
sporun ınanılmaz etkısı var
spor spor spor diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…