Dila'nın Diyet Günlüğü

HerseyVatanIcin

Hedef:Kara Harp Okulu !
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
503
0
296
İstanbul
Daha yolun çok başındayım ama dayanamadım topic açtım :D
Selamlarrr,14 yaşında tombiş bir kız olarak burayı buldum.Tüm yazılar vs. acayip gaz verdi:60:
Bende artık zayıf bir kız olmaya karar verdim,3. günüm diyetimde.Akupunktra gidiyordum annemin içine sinmedi çünkü program çok ağırdı sadece salata-yoğurt vardı:61:
O yüzden şimdi Sevil Nas Can'a gideceğim.Perşembe'ye randevu aldım.Bakalım nolacağım.Umarım destek olursunuz :) kendime güveniyorum ama işte.Sınıftaki kızları gördükçe moralim bozuluyor...
Bu arada boyum 1.63 Kilom 75:77:
Hedefim 55 olmak.İnanıyorum,yapacağım .Yarından itibaren yediklerii buraya yazmaya çalışacağım Tüm herkesi öptümm:70:

:21: başarılar canım, bu kiloları veridiğinde kendini çok ama çok daha iyi hissedeceksin emin ol. tabi sağlığına dikkat etmelisin mutlaka, kaş yapayı derken göz çıkarma sakın;anneni dine mutlaka. :31:

:21: başarılar canım, bu kiloları veridiğinde kendini çok ama çok daha iyi hissedeceksin emin ol. tabi sağlığına dikkat etmelisin mutlaka, kaş yapayı derken göz çıkarma sakın;anneni dine mutlaka. :31:

Çookkk teşekkürler:70:
Bir zayıflayayımda alışverişe çıkacağğım 7 aydır alışverişe çıkmıyorum nefret ediyorum çünkü:77:
:D Dinliyorum zatei dinlememek ne mümkünnn:60::60:

@renesme inş. tatlm =)
Evet,dün gittim Sevil Nas'a.Bugün başladım diyetime. Mönümü yazayım canlar.:1:
:) bugün yediklerim
Sabah
kepeklii tost ekmeğine kaşarlı domatesli sandviç
Ara
10 fındık
3 kuru kayısı
Öğlen
1 kase çorba
4 ızgara köfte
2 dilim çavdar ekmeği:27:
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
8 yk barbunya

An itibariyle 66 kgyim:72:
Diyete ramazandada tam gaz devam.
Ve spora başladım. Her gün 1 saat yürüyorum bisiklete biniyorum.Mekik çekiyorum,zumba yapıyorum.:8::8:
hedefine daha 11 kg var ama olsun ben ümitliyim.65 i görürüm umarım bayramdan sonra.Bayrada bol bol su içeceğim ki o canım kafkas tatlılarına karşı iradeli olayım:26:

64 kgyi boyum uzadığı için pek sorunum kalmadı koruma yapıyorum artık belki 2-3 kg daha verebilirim basket oynuyorum
sporun ınanılmaz etkısı var
spor spor spor diyorum:1:

Back
X