İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsin seninle daha önceden karşılaşamadık ama olsun konuşuruz İNŞALLAH kac yıldır istiyosunuz tedavi oldun mu hiçGünaydınlar herkese zabahhıın köeünde iş başıı:))kimseciklerde yok burda ama gelecek olanlarada günaydıınnnn arkadaşlarr başka topik açmayın bence bölünme olmasın hepiniz buraya alışmışsınız bende yeni yeni aranıza katıldım size alışmışken burası bölünmesin benceeee..............
bu arada ben bugün hastahaneye gidicem doktor ne diycek acaba ne gibi testler yapıcak ilk defa gidicem çünküü merraklıyımmmm şuan çookkkkk
selina nasılsınselam kızlar hayırlı sabahlar.duayı okudum canım yazdım bitti diye.
tuğcalcım 2.li testin iyi çıkmış sevindim.inş diğer testlerinde hayırlısıyla güzel çıkacak.
kardelenbhr aşılaman inş tutacak canım kalbini ferah tut çarşambaya kadar stres kesinlikle yapma çok etkili bişeymiş çünkü.çok rahat ve mutlu git inş aşılamaya.Rabbim gönlüne göre versin inş.
sevtuncum bikaç gündür yoğun geçiyor günlerim evt görüşemiyoruz giremiyorum da pc açıp.
geçmişten aklıma bu kadarı geliyo arkadaşlar unuttuğum mutlaka vardır ama bu günlerde çok dalgınım dün akşam kocişle eve geldikten sora 9 da bi yattım sabah 7 ye kadar gözlerim bile şişmiş uyumaktan.unuttuğum unutmadığım hepinizi öptüm
bu uyku halleri hayırdır İNŞALLAH
pelin rüyan cok güzel hayır olsun İNŞALLAHgünaydın kızlar
tugcecim ikili testiniz güzel cıkmış cok sevindim cd sinide izlemişsiniz allahım ne güzel bir duygudur rabbim hepimize gösterir inş anne olmayı...saglıklı hayırlısıyla bebişini kucagına alırsın inş canım okuyunca cok duygulandım
kardelencim hic stres yapma canım hep iyi şeyler düşün inş aşılaman tutacak allahımın izniyle dualarım seninle...
aleynacım boncugum sizlerlede karşılaşamıyoruz inş iyisinizdir...boncugum senin misafirlr gitmiş bundan sonra bol bol görüşürüz inş...samyelimde epeydir gelmiyomu yoksa benmi rastlamadım...derinim sevtunum semram kardelenlerim kayram yetercim ebrarım cicim cibelcim zeynepcim selinacım birsencim unuttugum varsa kusura bakmasın hepinizi kocaman öpüyorum
kızlar ben rüyamda hamile oldugumu gordüm doktor bana diyoki hamilesin hemde ikizmiş o kadar seviniyorumki anlatamam size inş rüyalarımız gercek olur... rabbim hepimizin yüzünü güldürür inş...hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucaklarıma alırız allahımın izniyle...
bizler iyiyiz snde cok üzülme aryık hamile kalabiliyosun en kısa sürede tekrar müjde vericeksin bizlere ALLAHIN izniyle
pregestan ilacı hiç içmedim ama bebeyin tutunmasını saglıyomuşPELİNİM ne güzel bi rüyaa bu böleeumarımm canımm gerçekk olurr
kızlar size bişey sorucamm benn doktorum bana progestan verdi bugün başla dedii ama ben daha önce progestanı adetim gelsin diye içiyodumm ee ya şimdii kanamam gelirsee :18:ben bu aydan çokk ümitliydimm anlamadımm yaa :26:
cok uzun surer dıye alıntı yapamadım fıstıklar basladım yazmayaa
kardelosummm profummm bende gecmısı okuyanlardanım bebegım ıkı gundur gırememe ragmen uzun uzun okudummm oyyyyy yoruldum ama degdı bu sefer canım kendı adıma bısey sormak ıstedım sana hep aynı seyler derken hanı bebek konusunda dıyorsan ben artık agzımı bıle acmıcam bu konuda yanı derdımı acmak ıcın gelıyorum sızlerın de oyle oldugunuz sanıyorum ama eger artık hep dert konusmaktan sıkıldıysanız agzımı bıle acmam kendı adıma yanı bu sana bır sıtem degıl tatlımsadece merak ettım neyı kastettıgını elımden geldıgınce herkese selam vermeye calısıyorum allah bılıyo yanıııı
yanı burada olmus bebegıme yazdıgım yazılardan ve dertlerımden dolayı sıktıysam hakkınızı helal edın baska paylasacak mecram yoktu
sevtuncumm yaaaa bu aralar ruya furyası galıba ruyan hayrolsun canımmm ınsallah cok kolay bı hamıleleık gecırceksınn demekkı yeter de hamıle kalacak ınsallah
derınımm sende mı pkoydun bebegım yaaaa bende de aynı dert var ama bana progestan vermedı doktor adet söktürücü verdi ve ben onla hamıle kalmıstım sımdı kafam karıstı ılk gıdısımde soracagım bunu sıkıntının hafıflemesıne sevındım bıtanem
ablammmm canımın ıcı yuregını ferah tut bu ay gelsedekırmızılar en yakın zamanda olacak ınsallah dua edıyorum tabıı etmesmıyımmm hıc duaların kabul oldugu bır gun olacak elbet rabbım gonlundekını kucagına dusuruverecek bır gun inşşşaaaaaaaaaaalllllllllllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh
pelınım gecmıs olsun canım karnın agrıyomus
yetercım sende grıpmıssın sANA da gecmıs olsun
kardelenbhrım ınsallahh bu ay hamılesındır tatlım
semram nasıl oldun
bırsencım sen nasılsın bebeıs nasıl
banucum en kısa zamanda hayırlı haberlerle gel
bu arada tugcalımın dedıgıne gonulden katılıyorum hamılelık suphesı oldugunda gelıp bızımle heyecanlanıp daha sonra olsada olmasada cekıp gdenlere bende kızıyorummm ama tugcalım sende gecmısı okumuyon galıba sana hayırlı olsun tahlılllerın temız cıkmıs falan yazmıstım cevap yazmamısın ama olsun sen hamılesın affettım hihihihihih
ben hemen temızlık yapmaya kalkıcam hafta sonu cok gremedım temızlıgımı yapıyım gelcem sıte acık yanı burda gorunurum ama arda bakıp cevap vercem temıslık bıtene kadar herkese selamlarrrrr
kayra senn yazdıklarınla alakası yok sende cok acı cektin herzamn paylaşabilirsin bizlerele İNŞALLAH yakında hamile haberiyle gelirsin kardelenin demesi gecmiş okunsun istiyo cünkü o kişi için caba verilip cevap yazılıyo
Son düzenleme: