Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

İNŞALLAH güzel haberlerle gelirsin seninle daha önceden karşılaşamadık ama olsun konuşuruz İNŞALLAH kac yıldır istiyosunuz tedavi oldun mu hiç
selina nasılsın
bu uyku halleri hayırdır İNŞALLAH
pelin rüyan cok güzel hayır olsun İNŞALLAH

bizler iyiyiz snde cok üzülme aryık hamile kalabiliyosun en kısa sürede tekrar müjde vericeksin bizlere ALLAHIN izniyle
pregestan ilacı hiç içmedim ama bebeyin tutunmasını saglıyomuş

kayra senn yazdıklarınla alakası yok sende cok acı cektin herzamn paylaşabilirsin bizlerele İNŞALLAH yakında hamile haberiyle gelirsin kardelenin demesi gecmiş okunsun istiyo cünkü o kişi için caba verilip cevap yazılıyo

Son düzenleme:

canım inşallah iyi geçer hayırlı sonuçlar alırsın.
meraba kızlar nasılsınız?

iyiyiz canım sağol hoşgeldin dişin nasıl oldu

kızlar geldim ama kalamıycam koçişim tam 30 saattir işte çalışıyo daha gelmedi garibim iş yetiştirmeye çalışıyo yemeğimi yapıp geliyimde bari gelince yiyip dinlensin sonra gelirim hadş byee

selam şekerim hoşgeldin nasılsın?
gel bi öpeyim seni özledim

bende seni özledim tatlımmmm
dişim çok ağrıyor canım ya, bütün haftasonu ağrıdan ne uyudum, ne bişi yiyebiliyorum.
doktorumuz yavaş yavaş geçecek diyor, geçer inşaallah
geçmişte yazmıştım 20 lik dişim çekildi, dikiş atıldı, zor bi operasyon oldu dedi doktorum da, diş çift köklüymüş, kökleri de ikiye kıvrılmış.
bugün işlerde çok yoğun, yarım günde yoruldum :26::26::26:
sen neler yapıyorsun tatlım

kızlar geldim ama kalamıycam koçişim tam 30 saattir işte çalışıyo daha gelmedi garibim iş yetiştirmeye çalışıyo yemeğimi yapıp geliyimde bari gelince yiyip dinlensin sonra gelirim hadş byee
birsenim kolay gelsin kuzum hadi görüşmek üzere
alıntım biraz tuhaf olmuş aleynacım kusura bakma:)

birsen uğurboncuğum flan merhaba nasılsınız
aaa küstüm bana yokmu selam
neyapıyorsunuz ben temızlıgımı bıtırdım sıze bakım dedım bı gecmıse dönmeye calısım bakım

hoşgeldin boncuğum ohh negüzel yaa işin bitmiş ben hiç başlamadım bile

hadi kolay gelsin birsen sana 30 saat kız cok calışmış adam ALLAH yardım etsin dünde benim eşimin nöbeti vardı cayı bile içemedi yorgunluktan
neyapıyorsunuz ben temızlıgımı bıtırdım sıze bakım dedım bı gecmıse dönmeye calısım bakım

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn

gecmiş olsun naneli ay cok zordur diş
birsenim kolay gelsin kuzum hadi görüşmek üzere

aaa küstüm bana yokmu selam

hoşgeldin boncuğum ohh negüzel yaa işin bitmiş ben hiç başlamadım bile
ayol asıl ben sana küstüm hem hoşgeldin dedim hem nasılsın hıhh
sana dedim.Demişsinya hamileler hamile olduklarını söyleyip kayboluyolar sinir oluyorum.Haklısın ve de çok tatlısın

ay mersiiiiii şekerim hem haklı hem tatlıyım

abla nassılsın hoşgeldin

naneli sende hoşgeldin

kardelen sen kime tatlısın dedin kız behen mi sende hoşgeldin
hoşbuldum kuzu sende hoşgeldin şükür mevlaya iyiyim sen napıyosun

canım ya çok geçmiş olsun zor oluyo diş operasyonları allahım şifa versin son sıkıntı olur umarım canım
bende iyiyim çok şükür aynı işte

pelınım evet cnm ınsallah artık bol bol konusuruz cnm buarada rüyan hayır olsun cnm allah gönlüne göre versın
ebrarım ıs bıttıde mutfakta lavabo tıkandı nefret edıyorum bu durumdan bı o var onuda sallıyorum esım gelsın ona yaptırıcam:90:buarada cnm adetıme az kaldı ama bende tık yok yıne neyapım benım kaderımde böyleymıs
kayram bende yalnıs düşündügünü sanıyorum cnm tabıkı dertlesıceksın bızımle bız nıcın varız
nanelıseker gecen slm yazmısdın cnm cvp veremdım sana nasılsın cnm
flan hoşgeldın tekrar cnm aramıza
aleynam kız senınlede görüşemıyoruz sana sormak ıstedıklerım var aslında
kızlar ben buay klomene ara verıyorum ocakta son klomenı kullanıcam olmazsa esım ılla dıyor benden olmuyor amelıyat olcam dıyor sonuc ıyı cıktı ama güvenmıyor nıye olmuyor ozaman dıyor bakalım ocakta tekrar test vercek ona göre karar vercez yoruldum artık

kızlar tek tek alıntı yapmak istedim ama olmadı. sitede sorun var sanırım...
ben iyiyim,diş ağrısı çekiyorum. onun dışında şükür bi sorunumuz yok....
sizler de iyisinizdir inşaallah... varmı yeni hamiş
bizimde bu hafta yumurtlama haftasıydı. ben diş tedavisi ile geçiriyorum. yani yine bu ay da diğer aylar gibi boş geçiyor.

kardelen49 toparladın mı kendini, aleynacım eşinin tahlil sonuçları güzel çıkmıştır inş...
unuttuğum arkadaş varsa kusura bakmasın nolur. iki gündür ilaç içe içe kafamda midemde bi tuhaf oldu

muhabbet çok güzelde benim çıkmam gerek sonra görüşürüz çok öpüyorum sizi
boncuğum muhabbet edemedik yine neyse gece gelirsin inşallah

boncuğum hadi hayırlısı kuzum yaa bellimi olur illa belirti şart değil bende kuzu kuzu bekliyorum inşallah müjde veririz beraber ümitiyim senden cano
lavobo için açıcı yokmuya bende nefret ediyorum
cano ben kaçtım görüşürüz sonra

ebuş benı gördünde kacıyorsun dımı ask olsunhadı görüşürüz cnm gece gelmeye calısırım ınsallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…