en önce sana selam verdim anladın sen onuuu
pelınım evet cnm ınsallah artık bol bol konusuruz cnm buarada rüyan hayır olsun cnm allah gönlüne göre versın
ebrarım ıs bıttıde mutfakta lavabo tıkandı nefret edıyorum bu durumdan bı o var onuda sallıyorum esım gelsın ona yaptırıcam:90:buarada cnm adetıme az kaldı ama bende tık yok yıne neyapım benım kaderımde böyleymıs
kayram bende yalnıs düşündügünü sanıyorum cnm tabıkı dertlesıceksın bızımle bız nıcın varız
nanelıseker gecen slm yazmısdın cnm cvp veremdım sana nasılsın cnm
flan hoşgeldın tekrar cnm aramıza
aleynam kız senınlede görüşemıyoruz sana sormak ıstedıklerım var aslında
kızlar ben buay klomene ara verıyorum ocakta son klomenı kullanıcam olmazsa esım ılla dıyor benden olmuyor amelıyat olcam dıyor sonuc ıyı cıktı ama güvenmıyor nıye olmuyor ozaman dıyor bakalım ocakta tekrar test vercek ona göre karar vercezyoruldum artık
kardelenım zormuydu lapaoroskopı cnm doktorda ılla asılamadan önce yapalım dıyor ben ıstemıyorum rısklıymıs galıba bıde hıstereskopıyle laparoskopı arasında ne fark var acabatabi ben bunu kime yazdım ebrara yazdım ama belirtmemişim yeni uyandım daha doğrusu uyanamadım idare edin.
boncuğum nanelişekerim iyiyim kızlar sağolun bugün artık biraz ev işi yapıcam ev aldı başını gitti.
ablacım senin kalbinin güzelliyini biliyorum o yüzdende küsmedim şaka yaptım kızkuzu ben sana demedim kardelene dedim hem ben sana hoşgeldin dememişmiyim aaa bak utandım :78:
kızlar tek tek alıntı yapmak istedim ama olmadı. sitede sorun var sanırım...
ben iyiyim,diş ağrısı çekiyorum. onun dışında şükür bi sorunumuz yok....
sizler de iyisinizdir inşaallah... varmı yeni hamiş
bizimde bu hafta yumurtlama haftasıydı. ben diş tedavisi ile geçiriyorum. yani yine bu ay da diğer aylar gibi boş geçiyor.
kardelen49 toparladın mı kendini, aleynacım eşinin tahlil sonuçları güzel çıkmıştır inş...
unuttuğum arkadaş varsa kusura bakmasın nolur. iki gündür ilaç içe içe kafamda midemde bi tuhaf oldu
kardelenım zormuydu lapaoroskopı cnm doktorda ılla asılamadan önce yapalım dıyor ben ıstemıyorum rısklıymıs galıba bıde hıstereskopıyle laparoskopı arasında ne fark var acaba
boncuğum eşinin değerleri iyiyse niye ameliyat oluyoki infertilite sebebi tam belli değilmi
kardelenım zormuydu lapaoroskopı cnm doktorda ılla asılamadan önce yapalım dıyor ben ıstemıyorum rısklıymıs galıba bıde hıstereskopıyle laparoskopı arasında ne fark var acaba
tüpler zarar görebılırmıs cok hassas bır operasyonmus cnm öyle dedıklerı ıcın korktum negüzel sen kurtulmussun cnm gecmıs olsun bakalım bız neyapcazniye riskliymiş yaa.Zaten anestezi alıyosun ne olduğunu anlamıyosun da aanesteziden uyanınca kasıklarım çok acıyodu bide karnımda 2 delik açmışlardı onlar çok acıyodu ama ağrı kesiciyle geçti o da şimdi iyiyim öyle çok zor falan değil.Sende gerek görmediler belki bilmiyorum ama doktor bana düşük sayın fazla olduğu için ben yapılmasını tavsiye ederim demişti.Benim denemediğim bi bu kalmıştı
cnm degerler ıyı cıktı ama varıkosel var 2. dereceden oda sonuclara güvenmıyor amelıyat olsam daha ıyı olur dıyor ama doktor gerek yok dedı bakalım ocakta bıkez daha test vercek ne cıkıcak
bende heray 2 tane yumos olusuyo adetler düzenlı hormonlarım normal ondada degerler ıyı cıktı ee pekı neden olmuyor dıye soruyoruz kendımıze dogal olarak
boncuk 6 ocakta belli olcak bakalım ne diycek dr bize eşim 1 tane daha yaptırcak test ona göre karar vercek dr prof karar vercekmiş doplr dada varikosel cıktı 1.2. derece senin eşinin kacıncı derce . derceleri ameliyat ediyoruz dediler ama belki prof bize gerek görüraleynam son durumları sorucaktım cnm neyaptı esın sonuc bellı oldumu falan dıye benımkı ıstıyoda nebılım ya agır kaldırıyo ya amelıyattan sonra 3 ay yasak olcak ondan korkuyorum ah faydası olcagını bılsem hemen ol derım de ama ıste of of bacım of
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz inşaallah....
iş birden yoğunlaştı
öpüyorum hepinizi de, dua ile....
tüpler zarar görebılırmıs cok hassas bır operasyonmus cnm öyle dedıklerı ıcın korktum negüzel sen kurtulmussun cnm gecmıs olsun bakalım bız neyapcaz
slm arkdaslar yenı uyeyım ben bı sorum olcaktı sızlere ya benım de olmuo bebegım yumurtalıklarımda sorun vardı doktr klomen ılac verdı ışe yaradı ılac sonrada ıgne vurlcn dedı vurldum soledıgı saatte ılıskıye de gırdım sızce hamıle kalabılır mıyımmm((
hoşgeldin ne dedi dr zaten muaynelerin cogusinir bozucu ama ne yapcan işte bebek için katlanılıyo herşeyeKızzlarr nasılsınızzz gellddiimmm beeyynnnn çok sinir bozucu bi muayeneydi yaaaaw
canım benim eşimdede vardı varikosel ve 2 kez ameliyat oldu benim kuşum2.ameliyatı olduğu ay ben hamile kaldım dr.lar hep ameliyatı tavsiye etti.iyi bi üroloğa gidin gerçi gidiyosunuzdur muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?