İNŞALLAH HAMİLESİNDİRslm arkdaslar yenı uyeyım ben bı sorum olcaktı sızlere ya benım de olmuo bebegım yumurtalıklarımda sorun vardı doktr klomen ılac verdı ışe yaradı ılac sonrada ıgne vurlcn dedı vurldum soledıgı saatte ılıskıye de gırdım sızce hamıle kalabılır mıyımmm((
söylediğin şey aşılama canım ve onu bende denedim ve hamile kaldım inşallah sende kalırsın rahat ol umutlu ol
hoşgeldin ne dedi dr zaten muaynelerin cogusinir bozucu ama ne yapcan işte bebek için katlanılıyo herşeye
kardelen sizin kacıncı derceydiki kız varikosel
biz gittik devlet has. capaya bilmiyorum cok ilgilenmiyolarmı acaba
ben 1 kez ameliyat olunuyo diye biliyodum 2. oluyomu varükoselin
kardelenım sen negüzel doktorlarına güvenıyorsun ama sorun sukı ben burdakı hıcbır doktora güvenmıyorum ve ımkanlar sınırlıbakalım hakkımıza hayırlısı
aleynam hakkına hayırlısı olsun cnm ınsallah amelıyata gerek kalmadan gelır melegın bızde hakedıyoruz artık neolur allahım
kızlar ben kacıyorum öptüm sızlerı kendınıze ıyı bakım lavabo temızlenıcek gıdımde halledım
kız aşılama olurmu yumurta takibi yaptırmış ben yaptırdım ama olmadı
İNŞALLAH HAMİLESİNDİR
kız aşılama olurmu yumurta takibi yaptırmış ben DE yaptırdım ama olmadı
canım ilkinden sonuç alamadık 1 sene bekledik yine gebelik olmadı ve dr ikinci bir ameliyatı önerdi 3 kez ameliyat olan bile oluyomuş
güle güle canım bende epey dr sıkıntısı çektim ama bu seferkini sevdim inş iyilerle karşılaşırız bu süreçte
doğru yaa.ben niye atladım ki hemen aşılama diye çok uyudum heralde ben bugün:26:
kardelenım sen negüzel doktorlarına güvenıyorsun ama sorun sukı ben burdakı hıcbır doktora güvenmıyorum ve ımkanlar sınırlıbakalım hakkımıza hayırlısı
aleynam hakkına hayırlısı olsun cnm ınsallah amelıyata gerek kalmadan gelır melegın bızde hakedıyoruz artık neolur allahım
kızlar ben kacıyorum öptüm sızlerı kendınıze ıyı bakım lavabo temızlenıcek gıdımde halledım
hoşgeldin ne dedi dr zaten muaynelerin cogusinir bozucu ama ne yapcan işte bebek için katlanılıyo herşeye
kardelen sizin kacıncı derceydiki kız varikosel
biz gittik devlet has. capaya bilmiyorum cok ilgilenmiyolarmı acaba
ben 1 kez ameliyat olunuyo diye biliyodum 2. oluyomu varükoselin
QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------15 ARALIK:109:
kızlar sızden aber yok yada var ben görmedım bana bıldırırsenız sevınırım
aleynam senına detınde gecmıs cano varmı kız bısıyler
eet bence de aşılama degıl yumurtyı catlatmak ıcın demıstı doktor ondan vuruldum
eet bence de aşılama degıl yumurtyı catlatmak ıcın demıstı doktor ondan vuruldum
kız doktor alttan baktı bi aletle içine sonra elini soktu baktı muayene etti ama sadece bakarak eliyle başka bişi yapmadı bayan doktor sonrada dediki altı ay çok kısa bi dönem biraz bekle sağlıklısın dedi ama tüplerim kapalımı açıkmı yumurtlama dönemi ne zaman bi tahlil bişi demedi heç bişeyin yok dedi illa bi senemi çocumumun olmaması lazım yane bi tahlil yapmadan eliyle nasıl anladı anlamadım yanee
sevda24 hemşeriyiz kısss senlee erzincanın neresindennnnnSEVDA 24
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?