Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kardelenım sen negüzel doktorlarına güvenıyorsun ama sorun sukı ben burdakı hıcbır doktora güvenmıyorum ve ımkanlar sınırlı bakalım hakkımıza hayırlısı
aleynam hakkına hayırlısı olsun cnm ınsallah amelıyata gerek kalmadan gelır melegın bızde hakedıyoruz artık neolur allahım
kızlar ben kacıyorum öptüm sızlerı kendınıze ıyı bakım lavabo temızlenıcek gıdımde halledım

İNŞALLAH HAMİLESİNDİR
söylediğin şey aşılama canım ve onu bende denedim ve hamile kaldım inşallah sende kalırsın rahat ol umutlu ol

kız aşılama olurmu yumurta takibi yaptırmış ben DE yaptırdım ama olmadı

Son düzenleme:

canım ilkinden sonuç alamadık 1 sene bekledik yine gebelik olmadı ve dr ikinci bir ameliyatı önerdi 3 kez ameliyat olan bile oluyomuş

HAYIRLI UGURLU OLSUN

ARALIK AYI LİSTEMİZ

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------15 ARALIK:109:
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------17 ARALIK
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------25 ARALIK:97:
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
KARDELEN5223---------------------------------------------------------------------------------23 ARALIK:108:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK
SELİNA23---------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:82:
SEVTUN2----------------------------------------------------------------------------------------27 ARALIK:86:
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK

OCAK AYI LİSTEMIZ

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK
YETERRRRR----------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK
TURKUAZ-------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK
KAYRAM------------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK

HAMıŞLERıMıZ

ZEYN77---------------------------------------------------------------------------------------------
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:

güle güle canım bende epey dr sıkıntısı çektim ama bu seferkini sevdim inş iyilerle karşılaşırız bu süreçte

kız aşılama olurmu yumurta takibi yaptırmış ben yaptırdım ama olmadı

doğru yaa.ben niye atladım ki hemen aşılama diye çok uyudum heralde ben bugün:26:

canım ilkinden sonuç alamadık 1 sene bekledik yine gebelik olmadı ve dr ikinci bir ameliyatı önerdi 3 kez ameliyat olan bile oluyomuş

teyemin damadınada 2. Kez ameliyat olcaksın demişler bende kıza ikincis oluyomu diye şaşırmıştım demekki dogruymuş

bizim içinde hayırlısı neyse yavruma en kısa zamnda hayırlısıyla nasıl kavuşucaksam o olur inşallah

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK
NANELİŞEKER-----------------------------------------------------------------------------------8 ARALIK:103:
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------15 ARALIK:109:
kızlar sızden aber yok yada var ben görmedım bana bıldırırsenız sevınırım
aleynam senına detınde gecmıs cano varmı kız bısıyler

[
sagol canım amin hemde cok hakediyoruz RABBİM İNŞALLAH bizede layık görür hamile kalmayı hayırlı saglıklı evlat sahibi olmayı anne baba olmayı amin

kız doktor alttan baktı bi aletle içine sonra elini soktu baktı muayene etti ama sadece bakarak eliyle başka bişi yapmadı bayan doktor sonrada dediki altı ay çok kısa bi dönem biraz bekle sağlıklısın dedi ama tüplerim kapalımı açıkmı yumurtlama dönemi ne zaman bi tahlil bişi demedi heç bişeyin yok dedi illa bi senemi çocumumun olmaması lazım yane bi tahlil yapmadan eliyle nasıl anladı anlamadım yanee

nerde kız teşke oyle bişe olsa bugün adetimin 8. günü oldum yani

yeni tarih 10 ock

Son düzenleme:

daha cok erken ya 6 ay olmuş gerci ben 3 aylıkken gitmiştim dr

bencede bekle ama beklimiyim dersen eşin bi has. sperm testi yaptırsın o zamn sorun yoksa beklersin ama dr cogu 1 sene gecsin ondan sonra erkekten test istiyolar tercih senin canım

bekliyceksende sakın sitres yapma bebek olcakmı diye düşünme bana delerdi de inanmazdım gercekten de öyleymiş

sevda24 hemşeriyiz kısss senlee erzincanın neresindennnnnSEVDA 24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…