Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

özeldeyse hemen gelirsin ağrın olmuyormus sanırım
evet canım ozelde cabucak ıyı bı sonuc alırım ınsallah

dogru soluyorsun canımm bakalım neler beklıyo bızı meseneye bı gelsene madem profsun sana bıseyler soruyum

ilk gittiğinde gelişmeye başlamışsa son gittiğindede yoksa bence çatlamış o yüzden görememiş ahh keşke hamiş olsanda gelip şu dr un kafasına bi patlatsak
HOSBULDUK CNM

POYRAZEFE MASALLAH VAR BUYUYUP DURUO SICACIK YERINDE

416 GRAM 28 SANTIM OGLUSUM

DUNDEN BERI TEKME DE ATIYO TOSUNCUK

KESKE VIDEO YUKLESEMDE GORSENIZ HALINI

kız yüklesemde görseniz diyeceğine yüklede görelim poyraz beyi ne kadarlık oldu bakalım slm kızlar nasılsınız

derinim adet günün nezamandı???
24 veya 25 aralık tatlım.
derincim inşallah bebiş vardır
sagol afedim inşallah..sende de şeker çıkmış yaa olsun üzülme canım. overdigi ilaç dengeler merak etme...yanlız ilk 15 gün çok aşırı mide bulantısı yapıyo canım.
peloşum yaa hayırlısı inşallah bilemiyorum varmı yokmu düşünmekte istemiyorum ama insan düşünmeden duramıyogeçmiş olsun dileklerin için sagol cnm benim
ay rüyanda hayır olsun ya bugünlerde çok gördün gerçekten ama vardır bi hayır canım..inşallah aynı öyle tekmelerini duyucan gün gelicek..
derinim çok heyecanlandım canımm yaa dualaırım seninle inş vardır bitanem
sagol derdam inşallah canım
Derinsu inşallah hamilesindir bu ay burdan aldığım ey iyi haber olucak bu
aminn inşallah..hepimiz olalım inş canım sagol
canım yara olabilecegi benimde aklıma geldi biliyo musun..inşallah yoktur yaa(
hamilelik konusunda da bişey yok daha kesin olarak kuşum ..eczacıda bugün öyle deyince iyice olmadıgını düşündüm..hayırlısı bakalım..sende sıkıntıdaymışsın merak ettim aslında..üzüldüm de tabi..inşallah herneye sıkılıyosan düzelir canım.Allahım yardımcın olsun...

bazı alıntılarım karışmış canlar inşallah anlaşılıyodur...çok uzun olanları hep kısaltırım ben o yüzden karışıyo bazen .

bu arada benim sol tarafım çok agrıyo kızlar..adet olacagımdan mı acaba yaa off..bi kütle var sanki orada((belkimde bebiştir heee:))

Son düzenleme:

ınsallah bebısım ınsallahhhhhhh hamılelık belırtısıdır o kutle de belırtıdır benden solemesı bak kac senedır beklıyodun bebısını fıstıgım sen

boncukta okumuştu ekledim
ınsallah bebısım ınsallahhhhhhh hamılelık belırtısıdır o kutle de belırtıdır benden solemesı bak kac senedır beklıyodun bebısını fıstıgım sen
ya bende yapacaktım birazdaha alıntı ama kaç gündür koçişimi göremiyorum adam sabah 8 de işe gidiyo gece 12-3 arası geliyodu neyse bugün erken gelecek ecik şefkat veriyim bari

Son düzenleme:
tabı canım sefkatlerını eksık etmemek lazım bırsencım
kızlar yaaa bu arada avatarı nasıl ayarlıyosunuz nerden yanı

kayram eğer kendini kasmazsan canım ağrı hissetmezsin ama adet sancısına benziyo inşallah kolay biter zaten kıbrıs gibi yerde güzel ilgilenirler neyse kızlar hepinize iyigeceler yarın görüşmek üzere öpüldünüz byeeee

canım gec gordum yazını allaha emanet ol canım ben fılmden degıl de sonucundan korkuyorum canım ınsallah temıs cıkar ıyı geceler

amin inşallah kayram..ben 5 yıldır bekliyorum canım..2007 de kimyasal oldu bi daha olmadı...3 yıldır olmuyo..

birsenim sen hamile birisi olarak çok bile giriyosun canım..gelip selam versen halimiz hatrımızı sorsan o bile yeter..

kızlar bende okudum dualarımı işretliye bilirsiniz

Son düzenleme:
demek savaş çıkcak kadar nevale getirmiş annen sevtuncum,bu kış yersiniz işte,benim annemin derindordurucusuda aynı durumda emin olup,gidip gidip araklıyom
kız sorma canım dondurucudam tut kuru yarıya salça recel vs köyden ne gelirse artıgın sen düşün kadar biber ve patlıcan kurutmuş hem dolmasını hemde yemekligini amanın işşallah kendimi tutarımda gitmez diyet kız pek güzel yapıyo hatun yemekleri anne yemegigi gibi varmı be
bebişim yaaa zaten sorun onda ben daha abdestlenemedım kı cok az kanamam var hala ve hıc dua okumadan gıtmek zorundayım canımın ıcın annene selamlar ellerınden opuyorum ban dua et anacım

canım benim eger kanaman varsa söyle çekmiyolar rahime yasak çünkü beni çekmediler haberin olsun ben4 kere çekinmeye gittim birinde kanamam vardı ikişncisinde afedersin alt tarafı şişti ondan çekmediler üçüncüsünde çekinicektim makinalar bozuldu çekinemedim dördüncüsünde nihayet çekindim 4 kere stres geçirdim sen bir kere geşiricen peh diyim allahın yardımcın olsun

ben çıkıyorum içeri girmem lazım malum yakalanmamam lazım yoksa

kız bütün analarmı böyledir acaba şimdiden söylüyüm hep kaçamak giricem geçmişi okuyamıcam size zahmet deger bişey olursa güzel bir gelişme ban diyi verin evime geçiyim rahat konuşuruz yoksa vay halime öpüyorum hepiciginizi iyi geceler ben kaçtım bay

ben sana yazmıstım cnm okumadınmı

ya naneli şekerim sevtunum nerelerde yaw

meraba canım, işim yoğun olduğu için pek uğrayamıyorum en son duayı okuduğumu haber vermek için uğramıştım, kurallar koyulduğunu da öğrendim o zaman... bilmiyorum hala devam ediyor mu o kurallar ama, ben işyerinde çok fazla neti açamıyorum zaten işimiz çok sıkıntılı akşamları eve gelince de yemek, bulaşık, ortalığın tertip düzeni derken ancak bu saatlerde nete vakit kalıyor. ve çok yorgun bi halde açtığım için son 1-2 sayfayı ancak okuyup kapatıyorum, hatta bazı akşamlar hiç açamıyorum bile. şimdide 1-2 sayfa okudum devamını da okumak isterdim ama yorgunum, gözlerim kapanıyor...
inşaallah güzel haberler, yeni hamişler vardır topikte...

biz dün bi akrabamızı kaybettik, 36 yaşında toprağa verildi. 2 yetimi kaldı geride, birde gözü yaşlı ablamız. ''ben sensiz ne yaparım, nasıl dayanırım hasretine'' diye bir ağlayışı vrdı ki, hepimizi de ağlattı... ölüm takdiri ilahi biliyoruz da, sanki her ölüm bize erken gibi geliyor. onun çok hayalleri vardı çocuklarıyla, eşiyle yapmak istediği ama yarım kaldı hayaller.... bişeyleri isterken hayırlısını ver Allahım demeyi unutmamak lazım..
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. Bizleri de verdiğine razı olan kullardan eylesin
hayırlı geceler arkadaşlar. dua ile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…