evet canım ozelde cabucak ıyı bı sonuc alırım ınsallahözeldeyse hemen gelirsin ağrın olmuyormus sanırım
sen kendini rahat tut bence,senin kanalların açık bi kere,rahimdede bi durum yoktur bence,olsa bile,ufacık bi operasyonla hallediyolar duyduğumuz kadarıyla.
No stressssssmalum,kıbrıstasın,birazda ingilizce konişim dedim.
saolasın canım allah razı olsuncanım arkadaşlarım ben çıkıyorum iyi geceler kuran okuyucam sizlerede dua edicem
canım arkadaşlarım ben çıkıyorum iyi geceler kuran okuyucam sizlerede dua edicem
canım arkadaşlarım ben çıkıyorum iyi geceler kuran okuyucam sizlerede dua edicem
ilk gittiğinde gelişmeye başlamışsa son gittiğindede yoksa bence çatlamış o yüzden görememiş ahh keşke hamiş olsanda gelip şu dr un kafasına bi patlatsakevet canım yaa..son kontrolden bi öncekinde solda gelişme başlamış demişti..son gittigimde yok dedi ne sacma dimi..kardeşiminkini de görmemişti...bide işin ilginci bana hiç karından bakmaz illa çok su içirip karından baktı iki defa...:26:inşallah canım sagol.yinede bişey çıkıcak bunun altından ama dur bakalım
HOSBULDUK CNM
POYRAZEFE MASALLAH VAR BUYUYUP DURUO SICACIK YERINDE
416 GRAM 28 SANTIM OGLUSUM
DUNDEN BERI TEKME DE ATIYO TOSUNCUK
KESKE VIDEO YUKLESEMDE GORSENIZ HALINI
24 veya 25 aralık tatlım.derinim adet günün nezamandı???
sagol afedim inşallah..sende de şeker çıkmış yaa olsun üzülme canım. overdigi ilaç dengeler merak etme...yanlız ilk 15 gün çok aşırı mide bulantısı yapıyo canım.derincim inşallah bebiş vardır
peloşum yaa hayırlısı inşallah bilemiyorum varmı yokmu düşünmekte istemiyorum ama insan düşünmeden duramıyoderinim ya cok sevinddim inan bişey olmasa ikinci cizgi cıkmazki...bırak obur testleri sen oburkulerden farklı hem midende bulanıyo kasıklarında agrıyo bunlar hep hamilelik belirtileri...canım bende hamile oldugumu ögrenmeden önce grip olmuştum hamilelikte o da belirti...ben inanıyorum allahımın izniyle bebişin geldi inş...inan cok duygulandım ya güzel haberlerini bekliyoruz bitanemhalay cekmek icin sabırsızlanıyorum
drinim gecmiş olsun inş bunlar bebişin habercisidir...o kadar cok istiyorumki hepinizin hamile kalmasını hayırlısıyla benim bebişim tuunamadı...sizler hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı kucagınıza alırsınız inşkızlar unuttugum varsa kusura bakmasın hepinizi cok seviyorum
günaydın canlarım...ben yine rüya gördüm...şimdi diyceksinizki bu kız ne cok rüya görüyoama bu rüyamı paylaşmak istiyorum...rüyamda hamileymişim hemde 6 aylık karnımı şiş gordum resmen bide bebişim tekme atma hariketlerini bile hissettim bide karnıma elime koyup bebişimin kafasının nerde oldugunu bile hissettim..hatta rüyamın icinde bu topige girip yazıyorum bu güzel haberi... tek ebrarım yazıyo altta ama onun cevabınıda göremedim cünkü uyandım ...o kadar etkilendimki anlatamam sizlere hic uyanmak istemedim rabbim inş en kısa zamanda gönderir melegimi ben böyle giderse korunamıycam heralde hep bebek rüyaları görüüyorum rabbim hayırlısıyla saglıklı meleklerimizi yollar inş
sagol derdam inşallah canımderinim çok heyecanlandım canımm yaa dualaırım seninle inş vardır bitanem
aminn inşallah..hepimiz olalım inş canım sagolDerinsu inşallah hamilesindir bu ay burdan aldığım ey iyi haber olucak bu
canım yara olabilecegi benimde aklıma geldi biliyo musun..inşallah yoktur yaaderinim midende yara olabilir,eşimde de aynı şikayetler vardı stresten oluyormuş
genelde cnm Rabbim şifa versinn
derinim cnm bnm inşaallah bu sefer oldu cnm bnm ya inan ççok sevindim kendim kalsam bu kadar sevinmem yeminle...yüzüm güldü sayende
grip hamilelik belirtisi diye ilk duydum yaf hadi inşallah öyledir canom öptüm seni
sagol canım ya eczacıda pozitif bu dedi ama sonradan aklına geldi hormon ilacı da yanıltabilir dedi.hormon ilaçlarında hcg hormonu varmış..bu içtigim ilacın içerigini bilem arastırdım prof oldum bende kardeloşum gibitünaydın cümleten herşey güzel gönlünüzce olsun inşallahkardelenbhr bu ay aşılama iptal demişsin belki kendiliğinden gelir canım sen dikkat et kendine üşütme ağır kaldırma ne olur ne olmaz canım sevtunum isimleri okudum çok şaşırdım çoğu günlük hayatta kullanılan isimler özelliklede sanem anlamını bilmiyordum ama çok sevdiğim isimlerden biriydi sağol canım bilgilendirdiğin için bu arada atak çoğalmış bak öncede söyledim diyet yapıyorsun ve bu sanırım bir uzman kontrolünde değil kan şekerinde düşmüş olabilir benimde çarpıntılarım arttı bu aralar ama ben ilaçların azalması ve folik asit yüzünden çok sıkıntılandım bulantı yaptı yiyemedim kontrolsüz kilo verdim ve kan şekerim düştü o yüzden folik asidi biraz kestim biraz yemeye başladım toparladım çarpıntılar azaldı kan şekerine ve tansiyonuna çok dikkat et ki sıkıntı yaratmasın acillik olma sonra :94:bersu derda Allah'a emanet olun kızlar kendinize çok iyi bakın Rabbim sağlıkla kucağınıza almakda nasip etsin inşallah mızmız maşallah çok güzel büyüyor bebiş Allah sıkıntı yaşamadan bebeğini kucağına almak nasip etsin canım birsen bilgisayarın içine girdim resmen göreyim diye ama anladım sonunda sende tugcal da iyisiniz şükür aman kendinize iyi bakın derinim folik asit sıkıntı yarattı bende kuzum 10 gün kadar ara vereceğim bu arada öbürünü azaltacağız ya hafta sonu azıcık toparlanayım diyorum telef olacağım bu yolda bu yaşta ne gerektiyse sanki başına geçtik artık bakalım hayırlısı kuzum test pozitif gibi geldi bana profumda demiş ya hiç belli olmaz bir yerlerde kalan yumurta vardı belki Rabbim ol dedi mi olur canım kayram yarın film varmış dualarımız seninle canım afed sanada çok geçmiş olsun kuzu hcg içeren ilaçlar diye girdim gogla benim kullandıklarım çıkmadı..
canım öyle deme ne demek ne gerektiyse.sabırla hepsi düzelecek doktorun çok temkinli senin bu benim çok hoşuma gidiyo..iyi doktora düşmüşsün şükür...
amin canım sagol..hoşgelmişsin..Herkese merhabalar,yine biten umutlar ve yine bekleme süreci derken kendimi burda buldum.Allah herkesin dileğini yerine getirsin
aminn kayram o listeye benden önce sizler girin inşallahhhh..rahim filmini yarın çekiliyosun demek hiç korkma canım..bende bi ton korkuyodum ama hiçbişey olmadı inanki..yattıgım yerde sürekli ayetel kürsiyi okudum gözlerimi de kapadım bittimi dedim hatta anlamadım bişey.inş seninde öyle olur..sonularında güzel çıkarsa bu günü unutursun bile...canım gecmıs olsun grıp hamıleleık belırtısı olabılır canım bende ole olmustu cunku ınsallah oledır kendıne dıkat et ınsallah o lısteye bır kac gune kadar grersın canım
evet ablacım yaa fılm var yarın cok korkuyorum malesef hatrladıgın ıcın allah razı olsun
aleykümselam canım...çatlama ignesini heryerde bulamıyosun evet inş bulursunuz..hayırlı olsun şimdiden canancım...selamün aleyküm kızlar,biraz geçmişe baktım fakat yine fazla kalamayacağım.bu hafta derya ve selinamıza okunuyormuş dualar şimdi okuyacağım Allah'ın izniyle.Ebrarcım bitti yazabilirsin canım.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşaallah.arkadaşlarımızın kucakları boş kalmasın...
kızlar biliyosunuz doktora başladım tekrar,dün akşam gittik yumurta takibi için herşey yolunda görünüyor,yarın tekrar gideceğiz çatlatma iğnesi yapacak.piyasada pek bulunmuyormuş bu iğne bi eczane ismi verdi orda varmış bakalım.inşaallah olur Rabimin izniyle.çok heyecanlıyım:18:Allah'ım hayal kırıklığı yaşatmasın.Allah'a emanet olun kızlar hepinizi çoook öptümmmmm
ohh ne güzel...istanbulda da hava iki gündür yazdan kalma valla harika..bol bol yürüyüş iiyidir kuzum dikkat et kendine ama havalara aldanıp üşütme...kızlar rhaba... nasılsınız bakalım... keyifler yerindedir inşallah...bizde bir sorun yok çok şükür....hava çok güzel biraz yürüyüş yaptım o kadar iyi geldi ki.... öpüyorum hepinizi
amin canım inşallah...derinim hakkında hayırlısı olsun ama inşaallah bebiş göbüşündedir cnm inşaallahh
bnm bitanecik ablalarım gelmişşş,hoşgeldiniz eboşum kardeloşumm
aman iyi ediyon yapmamakla cano ya..ben her ay oldugu gibi acele ettim.hep söz veriyorum kendime ama yapıyorum işte...kuzu bu testlerden çektiğimiz nedir gerçi ben artık yapmıyorum çünkü bıktırdı idrar testleri dur bakalım inşallah olmazsında bebiş vardır canım
evet kardeloşum bende öyle düşünüyom canım..kociş dedi sadece öyle olmasın diye..yok dedim olsa görürdü doktor.canım,geçen aydan hamile olsaydın,dr rahim kalınlığından anlardı ve klomen vermezdi tekrardan,yada muadili herhangi bir ilaç,varsa bu aydandır emin ol.
.
canım onları kafaya takma sen şimdi..büyümelerine etki edersin...bırak nerde çatlarsa çatlasın netice önemli canım rahat ol ve bekle...inşallah işe yarıcak tedavin..kızlar selam ben geldim sağ tarfım acayip ağrıyo o ağrıyla uyuya kalmışım bişey sorucam sadece sağ tarafım çok ağrıyo böyle olunca o taraftaki yumurtamı çatlamış oluyosoldakiler çatlamamışmıdır ki
enise hoşgelmişsin aramıza canım...olacagı varsa tedavisizde olur canım sıkma canını..imkanın oldugunda tedavilere girişirsin madem..hakkında hayırlısı olsun inşallah.arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum sizinle sevinip sizinle umutlanıyorum benim durumumda farklı değil ama bulunduğum şehirde şartlar hiçde iyi değil o yüzden bana istanbul yolu görünüyor.
canımm geçmişş olsunnhımm rüyan umarım güzeldir hayır olsun inaşşahh
kesinliklee canımm allahtan ümit kesilmezz tabii bekle bakalım kanda çıkar belki testten teste farkeder kan en iyisii taabikiii hadi bakalım hayırlısı[/B
sagol canım...seninde biyerin acıyodu unuttum kıs neresi oldugunu:))sanada geçmiş olsun...seninle fazla tanışamadık o sıralar ben topicten uzaktım inş bundan sonra tanışırız bol bol...
kıss delüü ne hamilesi durramanın derin hamilemi oley be darısı olmayanların başına bakta gör benim dedigim çıkıcak anladın sen onucanlarım bu arada az girdim geçmişe şöyle bir baktım annem allah razı olsun köyü buruya taşımış sanki savaş çıkıcak he anam agladı
ben gelebilirsem gelirim bebeler ama annem koymuyo şimdi bile bagırıyo gel o şeyin başından kalk diyo emir büyük yerden artık evime geçince daha rahat yazarım amanın sesi geliyo ben kaçtım işşallah gelebilirim gelemezsem duaya şimdiden amin diyorum pazartesi adet olucam ona göre ebrarcım özele yaz kaç tane okucagımı ona göre bakıyım anam başımdayken geçmişe gidemicemdaha bişey yok..yine ben ve meşhur testlerim işte.
Allah razı olsun Allah kabul etsin canımcanım arkadaşlarım ben çıkıyorum iyi geceler kuran okuyucam sizlerede dua edicem
ayyy anacım geçmişi okucam diye telef oldum haaaaişten geldim hemen yemege koyuldum,pc yi açtım arada bakıyım dedim beni hep burda görmüşsünüzdür ama hep başında degildim canlarım...
ben okuyana kadan eşim geldi hep öyle oluyo zaten..sayfayı açık bırakıyom alıntılarımı bekletiyomyemekten sonrada yazıyorum.o yüzden geç oluyo biraz...
bazı alıntılarım karışmış canlar inşallah anlaşılıyodur...çok uzun olanları hep kısaltırım ben o yüzden karışıyo bazen .
bu arada benim sol tarafım çok agrıyo kızlar..adet olacagımdan mı acaba yaa off..bi kütle var sanki orada((belkimde bebiştir heee:))
boncukta okumuştu ekledimDERYA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................28
BONCUK..................15bitti
DERİN.....................15bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
AFED......................15
ALEYNA..................10
TURKUAZ................10bitti
SELİNA...................20bitti
KARDELEN...............15bitti
DERDA....................10
YETER.....................15bitti
GÜNEYCANAN...........10bitti
HALE.......................10
SUNGER..................10
GARİP.....................10
BANU......................10
KARDELEN49............10bitti
NANELİŞKR..............10bitti
TOSTİ.....................10
CİBEL......................10bitti
HATİCE...................10
BİRSEN...................10
ELAEZEL..................10
MİRANDA................10
FLAN.......................13
SELİNA için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................20
BONCUK..................20bitti
DERİN.....................20bitti
SEVTUN..................15bitti
TUĞÇE....................15
ALEYNA...................15
TURKUAZ................15bitti
BANUU....................10
KARDELEN...............10bitti
AFED......................10
KARDELEN49...........10bitti
GÜNEYCANAN..........10bitti
DERDA....................10.
YETER....................10bitti
SUNGER..................10
HALE......................10
NANELİŞKR..............10bitti
CİBEL......................10bitti
GARİP.....................10
TOSTİ....................10
BANU......................10
BİRSEN..................10
ELAEZEL.................10
HATİCE..................10
MİRANDA...............10
DERYA...................13
ya bende yapacaktım birazdaha alıntı ama kaç gündür koçişimi göremiyorum adam sabah 8 de işe gidiyo gece 12-3 arası geliyodu neyse bugün erken gelecek ecik şefkat veriyim bariınsallah bebısım ınsallahhhhhhh hamılelık belırtısıdır o kutle de belırtıdır benden solemesı bak kac senedır beklıyodun bebısını fıstıgım sen
kayram eğer kendini kasmazsan canım ağrı hissetmezsin ama adet sancısına benziyo inşallah kolay biter zaten kıbrıs gibi yerde güzel ilgilenirler neyse kızlar hepinize iyigeceler yarın görüşmek üzere öpüldünüz byeeee
amin inşallah kayram..ben 5 yıldır bekliyorum canım..2007 de kimyasal oldu bi daha olmadı...3 yıldır olmuyo..ınsallah bebısım ınsallahhhhhhh hamılelık belırtısıdır o kutle de belırtıdır benden solemesı bak kac senedır beklıyodun bebısını fıstıgım sen
boncukta okumuştu ekledim
ya bende yapacaktım birazdaha alıntı ama kaç gündür koçişimi göremiyorum adam sabah 8 de işe gidiyo gece 12-3 arası geliyodu neyse bugün erken gelecek ecik şefkat veriyim bari
birsenim sen hamile birisi olarak çok bile giriyosun canım..gelip selam versen halimiz hatrımızı sorsan o bile yeter..kayram eğer kendini kasmazsan canım ağrı hissetmezsin ama adet sancısına benziyo inşallah kolay biter zaten kıbrıs gibi yerde güzel ilgilenirler neyse kızlar hepinize iyigeceler yarın görüşmek üzere öpüldünüz byeeee
boncukta okumuştu ekledim
ya bende yapacaktım birazdaha alıntı ama kaç gündür koçişimi göremiyorum adam sabah 8 de işe gidiyo gece 12-3 arası geliyodu neyse bugün erken gelecek ecik şefkat veriyim bari
kız sorma canım dondurucudam tut kuru yarıya salça recel vs köyden ne gelirse artıgın sen düşündemek savaş çıkcak kadar nevale getirmiş annen sevtuncum,bu kış yersiniz işte,benim annemin derindordurucusuda aynı durumda emin olup,gidip gidip araklıyom
bebişim yaaa zaten sorun onda ben daha abdestlenemedım kı cok az kanamam var hala ve hıc dua okumadan gıtmek zorundayım canımın ıcın annene selamlar ellerınden opuyorum ban dua et anacım
ben sana yazmıstım cnm okumadınmı
ya naneli şekerim sevtunum nerelerde yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?