kural filan konduğu yok kızlar burası devlet dairesi değil rahat olun kim diyo kural koyulmuş
ben öyle bişey dediğimi hatırlamıyorum açıkcası .burası rahatlamamız için açılan biyer baskılarla olmaz bu iş lütfen yazdığımı okuyun ve bukonu bidaha gündeme gelmesin canlarım .
hoşgeldin canım azcık msn gelsene işin yoksa eğer
slm canlar nasılsınız görüşmeyeli ben ayetel kürsileri okudum rabbim kabul etsin
spora başladım dün kızlar cok ii geldi dahada iyi olur inş. pekte vaktim olmuyor topiğe girmek için var mı yeni haberler :82:
kural filan konduğu yok kızlar burası devlet dairesi değil rahat olun kim diyo kural koyulmuş
ben öyle bişey dediğimi hatırlamıyorum açıkcası .burası rahatlamamız için açılan biyer baskılarla olmaz bu iş lütfen yazdığımı okuyun ve bukonu bidaha gündeme gelmesin canlarım .
tostim hoşgeldin canım nasılsın demek başladın spora negüzelslm canlar nasılsınız görüşmeyeli ben ayetel kürsileri okudum rabbim kabul etsin
spora başladım dün kızlar cok ii geldi dahada iyi olur inş. pekte vaktim olmuyor topiğe girmek için var mı yeni haberler :82:
Sana kocaman tebrik koyuyorum
tostim hoşgeldin canım nasılsın demek başladın spora negüzel
saol canım ağzına yürepğine sağlık
hayırlı olsun tatlımmm, belli spora başladığın tost resmi de gitmiş avatarın güzelmiş, güle güle kullan
nasılsın görüşmeyeli, özledim seni
evet tost resmini kaldırdım canım rejimdeyim:86:
iyiyim cok şükür yogun geciyor günlerim spor kuran ev işleri falan derken akşam oluyor sen nasılsın
saol tatlım ağzına sağlık birazdan halledicem liste işiniCanım dualarımı okudum beni işretle
evet tost resmini kaldırdım canım rejimdeyim:86:
iyiyim cok şükür yogun geciyor günlerim spor kuran ev işleri falan derken akşam oluyor sen nasılsın
nanelim daha öncede yazdım kuzum kural filan yok geçmiş okunsa tabiki iyi olur ama işi olanda okuycak illa diye bikayide yok .yani kimseye zorla bişey yaptıramayız .
kızlar cizelge yapmayı bilen var mı bana bir cizelge yapıversin ya 70 kiloyum 60 kilo olmak istiyom :87:
gösterdin tostunu yedik tostları olduk 80 kilo
şimddide ac ac geziyomm
tosticikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?