canım ağzına yüreğine salıkEBRAR cım ben dualarımı okudum <allahım kabul etsin inşallah.Bu arada sonuçlarım temiz çıktı iğneler işe yaramış çok şükür enfeksiyonum geçmiş :) Allahın izniyle bu gelecek adetimle başlayacağım tedavime :86:
allahım kabul etsin gönlüne göre versin tatlımcanım arkadaşlarım ben çıkıyorum iyi geceler kuran okuyucam sizlerede dua edicem
kuzu alıntı karıştığı için onu almadımbazı alıntılarım karışmış canlar inşallah anlaşılıyodur...çok uzun olanları hep kısaltırım ben o yüzden karışıyo bazen .
bu arada benim sol tarafım çok agrıyo kızlar..adet olacagımdan mı acaba yaa off..bi kütle var sanki orada((belkimde bebiştir heee:))
canım inşallah öyledir ya allahım gönlüne göre versin sende uzun zamandır bekliyosuncanımm geçmişş olsunnhımm rüyan umarım güzeldir hayır olsun inaşşahh
canım bozma moralini herşeye çare varr sıkılmaa ama tamm mıı herşeyin hayırlısııı :69:
canım benim yarınmı çektiriyosunn hadi hayırlısııı ama kasma kendinii bakk görüceksinn herşeyy güzell olucakkk
kesinliklee canımm allahtan ümit kesilmezz tabii bekle bakalım kanda çıkar belki testten teste farkeder kan en iyisii taabikiii hadi bakalım hayırlısı
kardelenim nasılsın taklımmewet kızlar bende kardelene katılıyorumm üzülmeyinn bukadar
ablamm h.bnasılsınn .... umarımm ablamm öledir 3 gündür çekiyorum bu agrıyıı hayırlısı bakalımm
turkuaz ,sevtunum kardelenbhrım,ugurboncugum , elixsirimmmm :) ,yetercimm ,pelin kızlar siz nasılsınzz ?
beni özleyin anacım ben sizi çok özlücam sizleri çok seviyorum bunu bilin inanın çıkmak istemiyorum ama malesef yarında temizlik yapıcam bu kadın hiç acımaz ban yandım
benii ösleyin gitmek zorundayım kayramcım canım strese girme birde bildigin duaları oku ben abdest almıştım namaz kılıp gittim allahım yardımcı olsun korkulucak bişey yok ben gene olsa gene çektiririrm bunu bil herşey bebek için canım benim
canım ağzına yüreğine salık
buarada gözünaydın tatlım çok şükür sıkıntı kalmadı inşallah hayırlısıyla başlarsın tedavine yada önce gelir meleğin sen beni haberdar et olurmu dua için
allahım kabul etsin gönlüne göre versin tatlım
kuzu alıntı karıştığı için onu almadım
sen aslında hata ettin erken yaptın cano stres oluyosun üzülüyorum
dilerim adet olmazsın bebişin seninledir dua ediyorum kuzum allahım senin yüzünü tez vakitte güldürsün
canım inşallah öyledir ya allahım gönlüne göre versin sende uzun zamandır bekliyosun
inşallah bu bekleyiş buay son bulur
sevtun işin zor bacım kolay gelsin
buarada rejimini boz azcık be okurular yenmezmi bacım
hadi çok öptüm
canım hayırlısı olsun inşallah ben başkasına veririm sorun değil haber verdiğin iyi olduslm ablacım ben bu ara çok yoğundum ayetel kürsileri okuyamadım ve bugünde regl oldum burda yakaladığım iiiii oldu seni haber vereyim dedim
selam kuzu nasılsın daha iyisin inşallahselam kıslar iyi geceler herkese..son reklama girdi galiba dizim:)bi bakayım dedim size.
nanelim çok üzüldüm cnm başınız sagolsun...bilirim genç birini kaybetmenin acısını..Allah sabır versin eşine(
ebrarım selam canım...son sözü demişsin sagol..valla daral geldi bana yaa.
yok kuzum ya nekusuru olabilir yanlış anlaşma valla herzamanki gibi gecikti işte bakalım sonu ne olcak canoebuşum evet benim aklımda adet oluyomuşsun gibi kaldı cano leke falan sandım kusura bakma bitanem..sarı demiştin..inşallah gelmicek inşallahhh canım benim...
varım ebrarcım malesefff
neyse hepinizi öptüm hayırlı gecelerrr
HATİCE arkadaşımız adet olduğu için okuyamamış ayetel kürsileri okumak isteyen olursa bana bildirsin lütfen
4 yıllık evliyiz 5 ay korunduk ondan sonrada doktor doktor gezdik yumurtalarım tembel adet olamıyorum ilaçla olup iğneyle çatlatıyorlar ama nafile iki kere aşılama yaptık ama bir kez daha denemeyi düşünmüyorum tüp bebek düşünüyoruz ama bilmiyorum aksilik bu ya 4 aydır adıyamana geldik eşimin işi dolayısıyla burdada sadece 1 özel hastane 1 kadın doğum ve devlet hastanesi var işim sandığımdanda zor.
:
cnm inş bugün girersinde yazdığımı okursun bende 7 senelik ewliyim 2 sene istemedik 5 senedir olmuyo bebişimiz yumurtalarım tembelleşmiş pco dendi banada.5 senedir mücade ediyoruz ama ben pco ya karşı soğan suyunu duydum bende içtim ve 7 ay önce hamile kaldım ama 1 aylıkken bebeğim düştü:2:şimdi yine içiyorum 1 hafta olmuyo dr gittiğim yine sordum dr'a yumurtalarımın durumu nedir diye bana bir sorun yok herşey gayet normal dedi sanada tavsiyem sende dene..soğan suyundan sonra her muayanede pco duymadım hiç.ayrıca aşılama ilaç iğne bir sürü yollardan bende geçtim tatlım ama işte artık gitmicem soğan suyunu içicem dedim ilk içtiğimde ve o ay hamile kaldım.yani seninle durumumuz aynı gibi banada 2 aşılama daha yaparız olmazsa tüp bebek merkezine yönlendiricem sizi dedi ama rabbim nasip etti hamile kaldım gerek kalmadı tedaviyide kesti hatta doktor hamile kalabiliyosun dedi.yani ben bunu önce rabbime sonrada rabbimin verdiği şifayla soğan suyuna borçluyum.
canım inş bebişin bu ay gelir canım hayırlısıyla... güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyorumkızlar selam ben geldim sağ tarfım acayip ağrıyo o ağrıyla uyuya kalmışım bişey sorucam sadece sağ tarafım çok ağrıyo böyle olunca o taraftaki yumurtamı çatlamış oluyosoldakiler çatlamamışmıdır ki
hoşgeldin canım aramıza...inş en kısa zamanda hayırlısıyla gelir bebişin...arkadaşlar merhaba uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum sizinle sevinip sizinle umutlanıyorum benim durumumda farklı değil ama bulunduğum şehirde şartlar hiçde iyi değil o yüzden bana istanbul yolu görünüyor.
sevtunum gözünaydın canım annen gelmiş ne güzel...bizde seni özliycez ara sıra ugra ama ...kolay gelsin canım allaha emanet ol öptümbeni özleyin anacım ben sizi çok özlücam sizleri çok seviyorum bunu bilin inanın çıkmak istemiyorum ama malesef yarında temizlik yapıcam bu kadın hiç acımaz ban yandım
benii ösleyin gitmek zorundayım kayramcım canım strese girme birde bildigin duaları oku ben abdest almıştım namaz kılıp gittim allahım yardımcı olsun korkulucak bişey yok ben gene olsa gene çektiririrm bunu bil herşey bebek için canım benim
temiz cıkmasına sevindim canım inş tedavisiz gelir bebişin...EBRAR cım ben dualarımı okudum <allahım kabul etsin inşallah.Bu arada sonuçlarım temiz çıktı iğneler işe yaramış çok şükür enfeksiyonum geçmiş :) Allahın izniyle bu gelecek adetimle başlayacağım tedavime :86:
dernim obur alıntın uzun oldugu icin bunu alıntı yaptım...canım hakkında hayırlısı olsun inş seninledir minişin...evet tatlım ya ben böyle rüyaları sık sık görmeye başladım inş hayra cıkar rüyalarım...bazı alıntılarım karışmış canlar inşallah anlaşılıyodur...çok uzun olanları hep kısaltırım ben o yüzden karışıyo bazen .
bu arada benim sol tarafım çok agrıyo kızlar..adet olacagımdan mı acaba yaa off..bi kütle var sanki orada((belkimde bebiştir heee:))
canım sen calışıyosun tabiki uzun uzun yazman zor olur biz seni anlayabiliriz söylenenleri ustune alınma alıntı alıp yazabilen yazsın ebrarımında dedigi gibi kımseye zorlama yok neyse bu arada basınız sagolsun nanelim allah ailesine sabır versin...meraba canım, işim yoğun olduğu için pek uğrayamıyorum en son duayı okuduğumu haber vermek için uğramıştım, kurallar koyulduğunu da öğrendim o zaman... bilmiyorum hala devam ediyor mu o kurallar ama, ben işyerinde çok fazla neti açamıyorum zaten işimiz çok sıkıntılı akşamları eve gelince de yemek, bulaşık, ortalığın tertip düzeni derken ancak bu saatlerde nete vakit kalıyor. ve çok yorgun bi halde açtığım için son 1-2 sayfayı ancak okuyup kapatıyorum, hatta bazı akşamlar hiç açamıyorum bile. şimdide 1-2 sayfa okudum devamını da okumak isterdim ama yorgunum, gözlerim kapanıyor...
inşaallah güzel haberler, yeni hamişler vardır topikte...
biz dün bi akrabamızı kaybettik, 36 yaşında toprağa verildi. 2 yetimi kaldı geride, birde gözü yaşlı ablamız. ''ben sensiz ne yaparım, nasıl dayanırım hasretine'' diye bir ağlayışı vrdı ki, hepimizi de ağlattı... ölüm takdiri ilahi biliyoruz da, sanki her ölüm bize erken gibi geliyor. onun çok hayalleri vardı çocuklarıyla, eşiyle yapmak istediği ama yarım kaldı hayaller.... bişeyleri isterken hayırlısını ver Allahım demeyi unutmamak lazım..
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. Bizleri de verdiğine razı olan kullardan eylesin
hayırlı geceler arkadaşlar. dua ile....
iyiyiz canım sende iyisindir inş görünmüyosun epeydir...slm canlar nasılsınız görüşmeyeli ben ayetel kürsileri okudum rabbim kabul etsin
spora başladım dün kızlar cok ii geldi dahada iyi olur inş. pekte vaktim olmuyor topiğe girmek için var mı yeni haberler :82:
HATİCE arkadaşımız adet olduğu için okuyamamış ayetel kürsileri okumak isteyen olursa bana bildirsin lütfen
iyiyim canım sagol...kolaygelsin selinacım yemiş kadar oldumbende seni öpüyorumgünaydın kızlar hepinize hayırlı sabahlar.ben iyiyim sizlerde iyisiniz inş.fazla kalamıcam bugun aşure yapıcaz buyrun gelin kızlar.hoşçakalın kendinize ii bakın öptüm herkesii:79:
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın...pelin ciciii hoşgeldiiniiiisssss nasılsınızzzz kızlarrrr
selam günaydın kızlar gününüz aydın olsun
kızlar merhaba
ÖNCELİKLE HSG CEKILDI VE YARIM SAAT ICINDE ALDIM SONUCU EVET COK SORUN DEGILMIS EVET AGRILI AMA DAYANILMAYACK GIBI DEGIL
MUTLU AYRILDIM DEMEYI COK ISTERDIM AMA MALESEF PERDE VAR VE COK DERIN NEREDEYSE RAHIMI IKYE BOLMUS DIYEBILIRIM BU ARADA DIGER BIR SIKINTIM SOL TUPUM DE KAPALIYMIS ARKADASLAR SAG ACIK DOKTOR BUNUN COK ONEMLI OLMADIGINI SAG TUPLEDE HAMILE KALABILECEGIMI SOLEDI AMA BEN COK AMA COK UZULDUM INANILMAZ KOTUYUM BANA TURKIYE YOLU GOZUKTU YINE AMELIYAT OLCAM ARTIK KACINILMAZ AKSAM DOKTORUMLA BI KONUSAYIMDA. BIR DE DOGUMDAN SONRA ERKEN DOGUM MU DERSINIZ DUSUK MU DERSINIZ BILMIYORUM AMA BUNUN NEDENINI ARASTIRMAK ICIN BAZI TESTLER ISTEMISTI BENDE YAPTIRMISTIM TAHLILLERI ANNEM DE ALMIS SUNUCUNU MTHFR A1298C GIBI BISEY GALIBA HETEROZIGOT SAPTANMISTIR VE GENETIK DEGILDIR YAZIYO ANNEMIN TAHLILDEN OKUDUGU KADARIYLA BU BOLE MUHTEMELEN KAN PIHTILASMASIYLA ILGILI BISEYLERDE OLABILIR BENDEKI BU SANS OLDUKTAN SONRA OLUR ZATEN COK UZGUNUMM HEMDE COKKKK BEBEGIM DEMEKKIYERI RAHAT OLMADIGI ICIN DUSMUS KESKE HAMILE OLMADAN CEKTIRSEYDIM BIDE KIZLAR AMELIYAT FALAN KURTAJ DA OLDUM BU KADAR COK OYNANAN AFEDERSINIZ AMA KURCALANAN RAHMIM DE ARTIK GEBELIK OLUSURMU OLUSSA DA DEVAM EDERMI BILEMIYORUM ARTIK BIKTIM TUM BUNLARDAN SADECE ÖLMEK ISTIYORUM KI ESIM EN AZINDAN BASKA BIRINDEN DE OLSA BABA OLSUN ALLAHA EMANET OLUN GREMESSEM YADA GECMISI OKUYAMASSAM KIZMAYIN CUNKU COK KOTUYUM
kızlar merhaba
ÖNCELİKLE HSG CEKILDI VE YARIM SAAT ICINDE ALDIM SONUCU EVET COK SORUN DEGILMIS EVET AGRILI AMA DAYANILMAYACK GIBI DEGIL
MUTLU AYRILDIM DEMEYI COK ISTERDIM AMA MALESEF PERDE VAR VE COK DERIN NEREDEYSE RAHIMI IKYE BOLMUS DIYEBILIRIM BU ARADA DIGER BIR SIKINTIM SOL TUPUM DE KAPALIYMIS ARKADASLAR SAG ACIK DOKTOR BUNUN COK ONEMLI OLMADIGINI SAG TUPLEDE HAMILE KALABILECEGIMI SOLEDI AMA BEN COK AMA COK UZULDUM INANILMAZ KOTUYUM BANA TURKIYE YOLU GOZUKTU YINE AMELIYAT OLCAM ARTIK KACINILMAZ AKSAM DOKTORUMLA BI KONUSAYIMDA. BIR DE DOGUMDAN SONRA ERKEN DOGUM MU DERSINIZ DUSUK MU DERSINIZ BILMIYORUM AMA BUNUN NEDENINI ARASTIRMAK ICIN BAZI TESTLER ISTEMISTI BENDE YAPTIRMISTIM TAHLILLERI ANNEM DE ALMIS SUNUCUNU MTHFR A1298C GIBI BISEY GALIBA HETEROZIGOT SAPTANMISTIR VE GENETIK DEGILDIR YAZIYO ANNEMIN TAHLILDEN OKUDUGU KADARIYLA BU BOLE MUHTEMELEN KAN PIHTILASMASIYLA ILGILI BISEYLERDE OLABILIR BENDEKI BU SANS OLDUKTAN SONRA OLUR ZATEN COK UZGUNUMM HEMDE COKKKK BEBEGIM DEMEKKIYERI RAHAT OLMADIGI ICIN DUSMUS KESKE HAMILE OLMADAN CEKTIRSEYDIM BIDE KIZLAR AMELIYAT FALAN KURTAJ DA OLDUM BU KADAR COK OYNANAN AFEDERSINIZ AMA KURCALANAN RAHMIM DE ARTIK GEBELIK OLUSURMU OLUSSA DA DEVAM EDERMI BILEMIYORUM ARTIK BIKTIM TUM BUNLARDAN SADECE ÖLMEK ISTIYORUM KI ESIM EN AZINDAN BASKA BIRINDEN DE OLSA BABA OLSUN ALLAHA EMANET OLUN GREMESSEM YADA GECMISI OKUYAMASSAM KIZMAYIN CUNKU COK KOTUYUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?