aa merhaba canım hoşgeldin görüşemedik epeydir bende ddilek gibi laparoskopi oldum rahmimdeki perdeyi aldırdım 10 gün oldu iyiyim şimdi çok şükür ocakta kontrol var bikaç ay korunucaz bakalım sonrasında inş. herşey güzel olur bu sefer.Sen neler yaptın
geçmiş olsun nasıl zor bir işlemmi ?ben de dün kan sonuçlanırımı gösterdim sinan hocaya herşey iyiymiş ama bir diğer hamilelikte kortizon verecekmiş.4mg bir ilaç söyledi bende herşey iyiyse madem neden bu da düştü dedim o da antikorlardan dedi.ben birde lütfü beye gidecem bakalım inş.ne yapacağımı da bilmiyorum 6 ay sonra tekrar dene şansın 3 de 2 seni ben doğutturacam inş. diyor ama beninm kafam karışık Allah ım nasip ederse herşey olur.herşey ona havale inş. bu çektiklerimizin karşılığıını alırız...
inşallah canım ben kortizonu duydum fatih ünv.de nilgün turhana o a kortizonun hiçbir faydasının olmadığı bilimsel olarak kanıtlandı dedi bilmiyorum artık ben bu doktorlardan bişey anlamıyorum.İyi bari sinan bey seni motive etmiş benim yıldızım barışmadı onunla
öyle canım birde onu deneyecek işte dahamı etmesin motive 2 düşükte onda oldu artı 2006 dan beri gidiyorum inan yine hastane kokusundan fena oldum ki ben her birinde toplam 2 ay hastanede yattım dün hep dua ettim Allah ım artık beni buralardan kurtarda bebeğimi sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla kucağıma alayım benide sağlıklı sıhhatli bir şekilde anne yap diye sonra orda karşıma Allah ım bir bayan çıkardı koridorda cuma günü aşılama olacakmış bu 2. ymiş doktor anlatıyordu ona neler yapması gerektiğini;herkesin imtihanı farklı biz böyle onlar öyle Allah ım herkese yardım etsin inş.
allah razı olsun canım evet kavuştuk allahım ayrı olanlarıda kavuştursun işşallahÜzülme! Bir yandan korku, bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun. Tek kanatla uçulmaz zaten..
Üzülme! Sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil, tozu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır, niye kederlenirsin?
Üzülme! Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz. Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi, yontulmayı göze almalıdır...
kayram lütfen konuştuk gerçi ama ilerleyen günlerde daha iyi olacaksın inş.Bugünkü ruh halini anlayabiliyorum.Daha öncede dediğim gibi bie zor gelen şeyler Rabbimize hiç zor değil.Bir ayette diyor ya bir insanı yaratmakla bu koca alemi yaratmak benim için birdir ikiside bana kolaydır.Dua edelim...
Derincim inş. hamilesindir gelşmeleri takip ediyorum.Bu ara canım yazmak istemedi sadece okuyorum ama hepinizi takip ediyorum..
Ebrarcım adet olmamışsın daha umutla bekliyorum güzel haberlerini.
nanelişeker inşallah ağrılarına faydası olur dikişlerin alınmasının hergün dişçiye gitmek biraz zahmetli ama ağrıdan iyidir
Sevtun gözünaydın annen gelmiş sonunda annenle hasret gider kız biz hep burdayız gelişmeleri özet geçeriz sana gelince merak etme
Pelincim bu ay dinlenmen bencede sağlıklı olur küçükte olsa bi embriyo oluştu rahim kendini yenilesin..
Turkuazcım sorunun neyse hallolur inş hayırlısıyla
aklıma gelenler bunlar şimdilik inşallah diğer arkadaşlarda iyidir
canım nasılsın görüşmeyeliiyiyim canım sen nasılsın
canım benim adetine 15 gün önce kala başlıyosun adam seda sayana çıktı söyledi o ay yaptım belkimde onun vesilesi diyebilirim yani yarım saat önce içicen günde 2 defa sabah akşam unutma 6 parçaya bölüyosun 2 su bardagı klorsuz suyla yapıyosun tencerenin agzını kapat 5 dakikada tamam taze olucak inanmazsan nanelinin dedigi bigi sitesine bak öyle yazıyo gülcüm canım sen yanlış biliyosun ben sitesinde okudum birde jkandi agzından duydum onun için yazıyorum canım yanlış anlamananeli şeker bu soğan kürünü yapmış olduğun için soruyorum acaba koku oluyomu terde vucutta koku yapıyomu eşim sevmez hiç soğan kokusunuda yoğpun bi koku oluyomu ağızda yaneeeeeee .........?????????????
kız delü annemin korkusundan okadar hızlı geçmişi okudumkiebuşum evet benim aklımda adet oluyomuşsun gibi kaldı cano leke falan sandım kusura bakma bitanem..sarı demiştin..inşallah gelmicek inşallahhh canım benim...
kız sorma bide bizim oraların yemeklerini yapıyo yemiyorum kızıyocanım ağzına yüreğine salık
buarada gözünaydın tatlım çok şükür sıkıntı kalmadı inşallah hayırlısıyla başlarsın tedavine yada önce gelir meleğin sen beni haberdar et olurmu dua için
allahım kabul etsin gönlüne göre versin tatlım
kuzu alıntı karıştığı için onu almadım
sen aslında hata ettin erken yaptın cano stres oluyosun üzülüyorum
dilerim adet olmazsın bebişin seninledir dua ediyorum kuzum allahım senin yüzünü tez vakitte güldürsün
canım inşallah öyledir ya allahım gönlüne göre versin sende uzun zamandır bekliyosun
inşallah bu bekleyiş buay son bulur
sevtun işin zor bacım kolay gelsin
buarada rejimini boz azcık be okurular yenmezmi bacım
hadi çok öptüm
canım ben okudum ekle özelinede yazıcam şimdiHATİCE arkadaşımız adet olduğu için okuyamamış ayetel kürsileri okumak isteyen olursa bana bildirsin lütfen
allah rahmet eylesin canım allahım mekanını cennet eder işşallahteyzemin damadı, bizde akrabalık bağları biraz sıkı olunca sık sık gider gelirdik, abimiz gibiydi..
Allah rahmet eylesin çok iyi insandı...
kural filan konduğu yok kızlar burası devlet dairesi değil rahat olun kim diyo kural koyulmuş
ben öyle bişey dediğimi hatırlamıyorum açıkcası .burası rahatlamamız için açılan biyer baskılarla olmaz bu iş lütfen yazdığımı okuyun ve bukonu bidaha gündeme gelmesin canlarım .
sevtunum cnm bebem ciicmnerdesın kız sen
annecim geldi bebem az izin aldım çıkıcam birazdan kızmasın
kayram sakın üzülme bebem allahtan herşey sen sorununu bilemedigin halde bebegini kaybettim ben ise ayaklarımı diredigim halde 5 doktora göstermeme ragmen rahiminde açıklık yok deyip her seferinde geri geldim ben ne yapayım senin hastalıgının çaresi var canım en azından bak bana benim rahimimi dikicekler ama garantisi yok bir dikiş atıcaklar eger tutmazsa dedi doktor yüzüme bir daha anne olamazsın dedi ben ne yapayım benim gibi olsan ne yapardın benim durumum seninkindende kötü 9 ay bebek gibi yatıcam 3 aylıkken dikicekler geri kalan zamanımıda yatıcam ay dikiş tutucakmı tutmucakmı dicem ben ne yapayım kasılma ilaçlarından tutta ignelerine kadar yapıcam senin tedavin var ama benim yok benim sayip çıkanım bile yok kuzum,anacım yeni anjiyo oldu burda kalamıyo havası yaramıyo astım boranşit hava kullanıyo o bakamaz kaynanam desen gelir ama evde durmasına benzemez ben anlıcagın bir garip kuşum sen en azından ameliyatını olunca kalkıp gezicen istedigin gibi alışveriş yapıcan iş yapıcan ama ben ah ben hiç bişey yapamıcam
Herşeyim bir kötüsü var ama benim durumum senden kötü bunu iyi anla canım beterin beteri var dikiş oldu farzet gene tutmadı bebegim gene cennete gitti farzet ben ne yapıcam yüzüme resmen bir tokat gibi şarpıldı bu denen ya anne olamazsam kucagıma ya bebegimin kokusunu alamazsam cennete anca görerim ozaman bebeklerimi banada yazık ölmek istesem ben ölmek isterim hem rahimim sakat bir bebegi bile taşıyamıyorumpanik atak desen başımda allahım düşmanıma vermesin 2004 den beri hayatım zehir babam öldü annanem öldü dedlerim öldü teyzem öldü babam ölmeden felç geçirdi 7 sene felçli gezdi dag gibi adam gözlerimin önünde eridi gitti sag tarafı tutmuyodu allahm affetsin onu öyle görmeye dayanamıyodum diyodumki içimden allahım affetsin annecinme dedim keşke dedim felci düzelse allahım deseki kulup ne istesem verirmisin deseydi inan anneligimden vaz geçerdim okadar kötü bişey babasının felçli olupta elinden bişey gelememesi inan çok özlüyorum babamı 2 evladımı topraklara verdim kokularını duyamadan sadece tekmelerini hissettim ben ne yapayım ellerim hep boş çıktım hastaneden ben okadar kayıp yaşadımki kızmada sen benim yanıomda sıfır kalırsın allahına şükret ölmek neymiş canını kendinmi verdinki ölmek istiyosun benim gibi olmadıgına şükret herkezin derdi var inan okadar yıkım yaşadımki kimse benim yerimde olmak istemezdi halinize şükredin ben boş boşuna hasta olmadım panik atak hastası allahım bana ve benim gibi olanlara yardım etsin bugünümede şükür rabbim bu hastalıgı verdiyse bir sebebi var bebeklerim sevdiklerim öldüyse vadeleri okadarmış anneligimi kimse yargılayamaz
işşallah sag saglim sonuçlar alırsınanladım cnm yarın doktora gidicem bende dualarını eksık etme olurmu cnm benım çok öptüm snei kıb
seninde başın sag olsun canım ben kaçıyorum namaz kılıcam annem çagırıyo yarın gelemicem şimdiden amin idyorrum bay kaçtımcanım babnı yazşısın yaaa babmı hatırlatın bana ve aglatın benizaten ne kadar özlüyorum onu
tam 25 yıl parkinsonla şavaştı ve en sonunda kaybetti 2002 de
ilaçları yeşil reçeyle satılan ilçalardı bağımlıklık yapmış ilaçlar onları almadığında krize girerdi
offffffff allahımrabbim kimselere demansız dert verme
evet babmı çok özledim yanımızda olsaydı hayat bize bu kadar zor gelmezmişgibi geliyor
ama yaşadıklarını düşününce yatığı yer nur olsun
bütün anne ve babların
işşallah sag saglim sonuçlar alırsın
seninde başın sag olsun canım ben kaçıyorum namaz kılıcam annem çagırıyo yarın gelemicem şimdiden amin idyorrum bay kaçtım
nanelişekerim başınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?