Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

pelincim nasılsın sen korunuyormusun canım ama n korunma zaten küçüktü beben boşa zaman gitmesin ben korunmuyorum doktor gerek yokdedi

iyiym canım sen nasılsın...canım her ihtimale karşı bu ay koruncaz bi daha aynı şeyi yaşamak istemiyoruz allahımın izniyle ne olur ne olmaz diye biraz ara verelim dedik... ondan sonra bizde calışmalara başlıycaz inş...

naneli şeker bu soğan kürünü yapmış olduğun için soruyorum acaba koku oluyomu terde vucutta koku yapıyomu eşim sevmez hiç soğan kokusunuda yoğpun bi koku oluyomu ağızda yaneeeeeee .........?????????????

kokmuyor, yani içerken soğan kokusu oluyor da sende kalan bi koku olmuyor yani.
çikolata kistim var demişsin birde aslanpençesi kürünü araştırmanı tavsiye ederim. çünkü çikolata kist için o daha etkili diye bilmiyorum

Üzülme! Bir yandan korku, bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun. Tek kanatla uçulmaz zaten..
Üzülme! Sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil, tozu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır, niye kederlenirsin?
Üzülme! Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz. Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi, yontulmayı göze almalıdır...

kayram lütfen konuştuk gerçi ama ilerleyen günlerde daha iyi olacaksın inş.Bugünkü ruh halini anlayabiliyorum.Daha öncede dediğim gibi bie zor gelen şeyler Rabbimize hiç zor değil.Bir ayette diyor ya bir insanı yaratmakla bu koca alemi yaratmak benim için birdir ikiside bana kolaydır.Dua edelim...

Derincim inş. hamilesindir gelşmeleri takip ediyorum.Bu ara canım yazmak istemedi sadece okuyorum ama hepinizi takip ediyorum..

Ebrarcım adet olmamışsın daha umutla bekliyorum güzel haberlerini.

nanelişeker inşallah ağrılarına faydası olur dikişlerin alınmasının hergün dişçiye gitmek biraz zahmetli ama ağrıdan iyidir

Sevtun gözünaydın annen gelmiş sonunda annenle hasret gider kız biz hep burdayız gelişmeleri özet geçeriz sana gelince merak etme

Pelincim bu ay dinlenmen bencede sağlıklı olur küçükte olsa bi embriyo oluştu rahim kendini yenilesin..

Turkuazcım sorunun neyse hallolur inş hayırlısıyla

aklıma gelenler bunlar şimdilik inşallah diğer arkadaşlarda iyidir

iyiym canım saol gülüm akşam oldu yemek telaşı başladı ocağa koydum bakkala gittim felan hayat gayesi yani

hoşgeldin canım nasılsın...bende öyle düşündüm kardelencim hem rahim hemde ben ve eşim kendimizi toparlayalım ondan sonra bırakcaz korunmayı inş

merhaba kardelen nasılsın?nasıl gidiyor tedavin?

aa merhaba canım hoşgeldin görüşemedik epeydir bende ddilek gibi laparoskopi oldum rahmimdeki perdeyi aldırdım 10 gün oldu iyiyim şimdi çok şükür ocakta kontrol var bikaç ay korunucaz bakalım sonrasında inş. herşey güzel olur bu sefer.Sen neler yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…