slm canlar nasılsınız
akşam yemeğine başlıycam bi bakıyım size dedim
iyi olmana çok sewindim canım benim hep iyi ol hep mutlu iyi haberler al inş.yok cnm estfrllah ne kusuru...
cnm hoşgeldın nasılsın ne var ne yok benlede kımse konuşmuyo öyle bakıorum bende
pelincim nasılsın sen korunuyormusun canım ama n korunma zaten küçüktü beben boşa zaman gitmesin ben korunmuyorum doktor gerek yokdedicok sagol bitanem ya duygulandırdın beni valla ne güzel yazmışsın sende hep mutlu ol canım benim
cok sagol bitanem ya duygulandırdın beni valla ne güzel yazmışsın sende hep mutlu ol canım benim
pelincim nasılsın sen korunuyormusun canım ama n korunma zaten küçüktü beben boşa zaman gitmesin ben korunmuyorum doktor gerek yokdedi
amin cnm cümlemiz inş.ne demek canım içimden gelenleri yazdım canı yürekten istiyorum inanki güzel haberlerinizi duymayı
kızlar bana müsade ii bakın kendinize hepinizi öpüyorum kocaman hoşçakalın A.E.OLUN :79::79::79:
naneli şeker bu soğan kürünü yapmış olduğun için soruyorum acaba koku oluyomu terde vucutta koku yapıyomu eşim sevmez hiç soğan kokusunuda yoğpun bi koku oluyomu ağızda yaneeeeeee .........?????????????
pelincim senin rahiminde ne sorun vardı doktorun tedavi etmiş sanırım öle duymusutm
kardelennn, pelinnnn , tatlı ixsiirrrrrr , cibeeelllll
naber fıstıklar
Üzülme! Bir yandan korku, bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun. Tek kanatla uçulmaz zaten..
Üzülme! Sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil, tozu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır, niye kederlenirsin?
Üzülme! Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz. Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi, yontulmayı göze almalıdır...
kayram lütfen konuştuk gerçi ama ilerleyen günlerde daha iyi olacaksın inş.Bugünkü ruh halini anlayabiliyorum.Daha öncede dediğim gibi bie zor gelen şeyler Rabbimize hiç zor değil.Bir ayette diyor ya bir insanı yaratmakla bu koca alemi yaratmak benim için birdir ikiside bana kolaydır.Dua edelim...
Derincim inş. hamilesindir gelşmeleri takip ediyorum.Bu ara canım yazmak istemedi sadece okuyorum ama hepinizi takip ediyorum..
Ebrarcım adet olmamışsın daha umutla bekliyorum güzel haberlerini.
nanelişeker inşallah ağrılarına faydası olur dikişlerin alınmasının hergün dişçiye gitmek biraz zahmetli ama ağrıdan iyidir
Sevtun gözünaydın annen gelmiş sonunda annenle hasret gider kız biz hep burdayız gelişmeleri özet geçeriz sana gelince merak etme
Pelincim bu ay dinlenmen bencede sağlıklı olur küçükte olsa bi embriyo oluştu rahim kendini yenilesin..
Turkuazcım sorunun neyse hallolur inş hayırlısıyla
aklıma gelenler bunlar şimdilik inşallah diğer arkadaşlarda iyidir
merhaba kardelen nasılsın?nasıl gidiyor tedavin?
iyiym canım saol gülüm akşam oldu yemek telaşı başladı ocağa koydum bakkala gittim felan hayat gayesi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?