Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Çok şükür canım şimdilik engel kalmadı Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah.HAber vericem canım

Saol tatlım inşallah rabbim güzel haber vermeyi nasip eder.

vallahi güvenemiyom zaten balım..hatırlıyo musun sen bi keresinde aynı böyle bi testi buraya koymuştun resmen çift çizgiydi pembe.ama bişey çıkmamıştı..o benim hep aklıma gelir..bide ben bi kere daha bunu yaşadım ama onlardan farkı bunun ikinci çizgisi daha koyu hemen çıktı ve de adetim geçmeden yaptım..bakalım hayırlısı canım...inşallah sende ben hepimiz güleriz bu ay...
günaydın kızlar hepinize hayırlı sabahlar.ben iyiyim sizlerde iyisiniz inş.fazla kalamıcam bugun aşure yapıcaz buyrun gelin kızlar.hoşçakalın kendinize ii bakın öptüm herkesii:79:
sagol canım yemiş kadar oldum..Allah kabul etsin...
taklım kızma gene yaf lütfen...kızlar sevtunun uzun yazısından sonra kuraldan bahsettiler o yüzden uzadı canım benim..sen bozma kafanı..sevtunda kural koymak için yazmadı ama yanlış anlaşılmalar oluyo işte..neyse öptüm kuşum
kayram canım..demek perde baya derin...hiç bozma moralini ameliyatı var biliyosun ki..bu sende stres yaratacak olsada sonuçları önemli kuzum.inşallah hayırlısıyla ameliyatını olurda hemen hamile kalırsın...bizim topicten makber arkadasımız tek tüple kaldı canım şimdi 5 aylık kızı var şükür..bunun gibi birçok örnek de var...Allah büyük...inşallah senin için de hayırlı bir yol çizer Rabbim.o heterozigot olaylarından pek anlamam kuzum keşke bişeyler yazabilseydim..ameliyatını bian önce ol ve hayırlısı neyse o olsun artık canım...haklısın ilk günler çok dokunur insana ama bikaç güne bişeyin kalmaz inşallah ..çaresi var çok şükür...benimde moralim bozulmuştu 2007 yılında.doktor erken menapozun eşiginde olabilirsin demişti düşün.o kadar aglamıştıkki eşimle hüngür hüngür hemde..sanki bana hiç bebegin olmayacak demiş gibi gelmişti...gelip geçti ama arastırdıkça ögrendikçe ve doktorumun degiştirince kafamda bazı şeylerde degişti rahatladım...
hem perdenin kesin olarak saptanması iyi olmuş bilmeden bekleseydin daha kötüydü canım..sabırlı olcaz arkadasım Allahın iziniyle hepimiz birgün anne olucaz ben inanıyorum...
nanelim şükür bişey kalmamış iyileşmesine canım.çok çok geçmiş olsun.ay dikiş dedin ya içim tuhaf oldu..
naneli şeker bu soğan kürünü yapmış olduğun için soruyorum acaba koku oluyomu terde vucutta koku yapıyomu eşim sevmez hiç soğan kokusunuda yoğpun bi koku oluyomu ağızda yaneeeeeee .........?????????????
yok tatlım bende yaptım bi ara hiç koku olmuyo sonradan.içtiginde burnunu kapa ama içemezsin yoksa rahat...içtikten sonrası mis gibi.hiçbişey yok merak etme..şifa olsun inşallah.
cibelcim doktor kontrolün iyi geçer inşallah canım..rüyan hayırlara çıksın inşallah aynısını yaşarsın en yakın zamanda..sıkma canını..
canım inşallahhh işlerin yolunda gider umdugundan da iyi gider inşallah..herşey gönlünce olsun
çok güzel etkileyici bi yazıymış canım benim çok sagol...
inşallah dedigin gibi hamileyimdir ama ilaçlardan olabilir dedigi için pek ümitlenmiyorum..yarın adet günüm bakalım nolcak.
canım yaaa...amin inşallah inşallahhhh...
off sevtunum neler neler yaşamışsın canım..çogunu biliyodum gerçi ama bugün bi içime dokundu okuyunca..Allah sabır versin..ölenlere bol bol rahmet diliyorum nur içinde yatsınlar..amin.sende gebelik konusunda o kadarda karamsar olma canım..dikiş atıldıgında taşırsın Allahın iziniyle..kaybettigin bebişini dikişsiz bile baya bi taşımadın mı sanki..hiçbişey olmaz inşallah korkma.
yetercim ALLAH rahmet eylesin canımm eminim çok zordur..nur içinde yatsın babacıgın(

canım bırak ögrensinler lütfen bide bu ögrenip ögrenmemeleri meselesine takma bari kafanı...ben bu konuyu hiç saklamıyom nedense..bilmiyorum dogrumu yaptıgımı ama çogu kişi pko oldugumu takiplere gittigimi bebegimin olmadıgını biliyo...sende içine atma gülüm paylaş hatta belki daha rahatlarsın..eşinin tarafının tavrını bilemem tabi seni daha üzecekse söylemezsin ameliyatı falan..hem ameliyatı neden şubatta yapıyo canım ocak olsa bari?

ben aslında çok üzüldüm çünkü yazdıklarımı adam gibi okumamışsın sana teselli vereyim dedim neymiş efendim ben her şeyi hafife almışım öylemi düşündün gerçekten ben bide başkasıda degil aşk olsun diyorum başka bişey demiyorum herkezin derdi dogru kendine yetiyo ben sen iyi ol bak kayra görüyomusun sevtun ne yazmış allah razı olsun içimi rahattlattı diyecegine sitem ediyosun ben senin gözünü açıyım dedim peh sen lafı nereye çekmişsin aslında ben sana kırıldım ne demek hafife almak be kardelenin 49 canı yokmu 4 düşük yasadı garıbım o ne yapsın oda ameliyat oldu bunda ne var inan bende olsa sendeki der ver bana benim olsun benimkilerde senin olsun bak bakalım durabiliyormusun yerinde bu ,işin ucunda ölüm yok bebem ben kötü bişey yazsam yuh dicem ama çok abartmışın ben sana beterin beteri var diye yazdım haline şükret diye yazdım ama nerde aferim sana sen beni demek yanlış tanımışın sevtunun çok kırıldı bebem havberin olsun gelen giden anasını satem kırıyo beni birde sen vur bakalım nasıl olsa kırılşmaya alışmışım ben yazık diyorum sadece yazık olabilir insan oglunun başına herşey gelebilir herşey allahtan ben ne yapayım sen giç benim gibi çektinmi maddi olsun manevi olsun nerden biliceksin ben 2004 den beri hastalıklarla ugraşıyorum biliyorumusun benim en yakın tanıdıgım dediki sen kafayı yemişin herşeyin var inan benim gibi degilsin maddi olsun manevi olsun dedim bu hastalık varya hiç birşeye bakmıyo allahtan geliyo dedim dalga geçti hadi be sen yapıyosun kimse degil dedi bende dedim allahtan başına gelşmeyince bilemezsindedim allah işte yaradana kurban olayın benden beter oldu dedi bana sen okadar sene o hastalıgı nasıl çektin dedi nasıl oluyomuş dedim anlıcagınız hayatta ne üzülmeye yer var artık ne aglamaya çünkü biri muoralimi bozsun benim hastalık hop tepende allah razı olsun kayracım beni kırdıgın için çünkü bazı şeylerde çok yanlış anlaşılıyorum inan şuan sinirimden dişlerim biribine geçiyo ter başmaya başkadım biazdan peşime titreme gelir ondan sonrada durdur kalp atısını durdurabilirsen benim canımı sıkıcaksan üzüceksen böyle lafımı yanlış anlıcaksan bir daha beni görmezden gelirsin görüşmezsin olur biter beni anlamadınya ben ona yanıyorum yazdıgımı yenden oku aklın başına gelsin ben kaçamak yapıyım annemin okadar kızmalarına azar yiyim bakıyım kayra girmişmi emesene aman iyi olmuşmu diye topige giriyim senin yaptıgına bak yazık diyorum emeklerime yazık ben ne salakmışımki seni bukadar düşünüm deger vermişimki bu kız ne yaptı acaba nasıl geçti ne dedi doktor zormu geçti acaba diye anamdan azar yiyim topige giriyim açtıgımda karşılaştıgım manzaraya bak be helal seni ayakta alkışlıyorum

ben çıkıyorum kızlar birdahada girermem eger bazı laflarım kayra gibi kırıldıysanız hakkınızı helal edin ben çünkü kırmak aklımın ucundan geçmiyo ben bunu anladım galiba buruya fazla geliyorum ben inanın gözyaşlarımı durdurabilsem ama durduramıyorum
helal olsun beni bugün okadar aglattınki pabnik nöbetimi getirdigin için allah senden razı olsun kayra sagolasın bir daha giripte kendimi sinir edemem motive oluyum diye griryorum daha çok kırılıyorum millet dicek bizene kızım senin hastalıgından hep aynı şeyleri yazıyosun dicekler tek diyecegim bişey var benim gibi olana sorun dicem ama olmucak çükü bizde derler damdan düşenin halini damdan düşen anlar flanın sen beni anlarsın canım çünkü sende binim gibisin yazık şu akıttıgım gözyaşlarına yemin edeyorum görüşürüz herkezden tekrar tekrar özür diliyorum kırdıgım için bundan sonra yolumuz buruya kadarmış demek

sevtuncum ben sadece sana kırıldıgımı belırttım sen bana neler saydırmıssın sen uzul dıye solemedım canım ben sadece ve sadece uzuldum yanı bugun acım cok taze ve dıger arkadasların dusuklerınınde cok ama cok acı oldugunu bılıyorumm ve gonulden acılarını paylasıyorum kesınlıkle
ama bu tepkını gercekten anlamadım hadı ben ole bısey yazdım ama kızın acısı daha cok taze yenı aldı bu haberı dıye ustunu kapatabılırken bı anda sılmıssın benı neyse ben alıstım guselım senın yaptıgın koymaz bana sadece bugun cok kotuyum sabahtan berı aglıyoum gunlerdır kalbım sıkısıyo bunlara verebılırdın tavrımı neyse sevtuncum ben senı kırmak ıstemedım sen benı bende senı anlıs anlamıs olabılrız cunku burada sadece yazı var yuzume baksan ne cektıgımı anlarsın neyse ozur dılerım sende benı gormesden gelebılırsın bosuna uzulme benım ıcın

kızlar yapmayın ALLAH aşkına boşver büyütmeyin yalnıs anlsılmalar olmus olbilir

şurda hepimiz

dertleşiyyorz hepimizin kendimize öz

sorunları,dertleri vs .. var kalp kırılması olmasın

hepimiz arkadaşızzz

sizi seviyorummmmmmmmmmmmm

sevtuncum ben senı kırmayı hıc ıstemedım benım yuzumden kımseyle yolunu ayırma gerekırse ben gırmem sana ne kadar dua ettıgımı veuzuldugumu bılemessın bıde senı anlamadıgımı soluyosun tek eksıgım panık atak olmamakmı neyse gercekten agla uzul ıstemedım lutfen ozur dılerım

derınımmm bıtanemmm saolasın senın rahım anomalılerınde bı yazını okudum bıcornıs ıle ılgılı cunku doktorla konustum tekrar ve dedıkı sonuc perde degıl uterus bıcornıs yanı tek gırısı olan cıft rahım demek doktor fılmı gormem gerek eger oleyse baska bısey dıyebılır belkı
kızlar bu arada ben perde zannettım ama sonucta bu yazıyo ve sol tup kapalı . tıkanıklıgı dert etmıyorum da cıft rahımı yenı okudum ve doktorlar amelıyata yanasmıyolar bunda saglıklı dogum yapanda var tabıkı hemde cok ama sansına kalmıs anlayacagınız ve sureklı yatarak hamılelıgı gecırıyolar ben bebegımın nıye dogdugunu anladım cunku ben doktor kontrolune gıttıgımde yurumustum bıraz alısveırıs ıcın ve su an kendımı cok daha kotu hıssedıyorum perde olsa caresı vardı bunun amelıyatıda yok tek carem dua etmek ama gercekten destegınıze ıhtıyacım var hemde dualarınıza derınımın ustunden yazdım cunku onunda yazısını okudumama herkese anlatmak ıstedım
kan pıhtılasması hakkında da bı bılgı verın nolur ne demek bu sonuc

canım yapma böle ya herşeyin bir çaresi vardır kendini suclama ben hiç ayakalmadığım halde
düşüyor bebeklerim

sıkma canını artık

Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)

elixsir,ugurboncugum+,KAYRAM29+,sevtun2+,DerinSu+,kardelen5233,kardelen49+,birsen29,CİCİ35+,

derinsu:::
birsenim sen hamile birisi olarak çok bile giriyosun canım..gelip selam versen halimiz hatrımızı sorsan o bile yeter..[/QUOTE]
teşekkür ederim canım düşündüğün için ama napıyım dayamıyom güzel bi haber alırım diye bekliyom sen ne zaman test yapacan bakıım
canım geçmiş olsun ama tedavisi olan bi sorunun ameliyatla hatta operasyonla tedavi olup hamile kalabilirsin sonuçta hamile kalabiliyosun yıllardır hamile kalamayan hatta hiç olmayan tüp bebek için yıllarca uğraşıp olumlu sonuç alamayan birsürü arkadaşımız dostumuz var sen kendini bırakırsan daha çok zorlanır hastalanırsın hem neden buraya gelmen gerek orada ameliyat olabileceğin bi hastane yokmu ben ordaki hastaneler daha temiz daha iyi ilgileniyorlar diye biliyorum eşinle konuşursan kaynananlarada demen gerekmez belki çünkü 2-3 güne kendini toparlarsın
kardelen49 bu kortizon tedavisi ne için kullanılıyo canım
merak etme canım ya kimse burda birbirinin derdini hafife almıyo hatta kendi derdi gibi ilgilenip araştırıyo
merhaba kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız?
iyiyiz canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…