canım gecmıs olsun kı gecmıssss gorunuyo hadı hayırlı habelerle gelınsallah
canım ağzına yüreğine salık
buarada gözünaydın tatlım çok şükür sıkıntı kalmadı inşallah hayırlısıyla başlarsın tedavine yada önce gelir meleğin sen beni haberdar et olurmu dua için
nanelım basın sagolsun mekanı cennet olsun cnm cok üzüldüm
kayram bgn hsg cekılıyormus hadı bakalım hayırlsıı cnm umarım benım basıma gelenler gelmez cabucak bıter ve mutlu bı sekılde cıkarsın odadan
mıranda tedavıye baslıyormussun hadı hayırlısı cnm umarım tutar ınsallah
derınım o testlere güvenme cnm ınsallah vardır bısıyler ınsallah
öptüm sızlerı görüşmek üzere
:18:
temiz cıkmasına sevindim canım inş tedavisiz gelir bebişin...
vallahi güvenemiyom zaten balım..hatırlıyo musun sen bi keresinde aynı böyle bi testi buraya koymuştun resmen çift çizgiydi pembe.ama bişey çıkmamıştı..o benim hep aklıma gelir..bide ben bi kere daha bunu yaşadım ama onlardan farkı bunun ikinci çizgisi daha koyu hemen çıktı ve de adetim geçmeden yaptım..bakalım hayırlısı canım...inşallah sende ben hepimiz güleriz bu ay...nanelım basın sagolsun mekanı cennet olsun cnm cok üzüldüm
kayram bgn hsg cekılıyormus hadı bakalım hayırlsıı cnm umarım benım basıma gelenler gelmez cabucak bıter ve mutlu bı sekılde cıkarsın odadan
mıranda tedavıye baslıyormussun hadı hayırlısı cnm umarım tutar ınsallah
derınım o testlere güvenme cnm ınsallah vardır bısıyler ınsallah
öptüm sızlerı görüşmek üzere
sagol canım yemiş kadar oldum..Allah kabul etsin...günaydın kızlar hepinize hayırlı sabahlar.ben iyiyim sizlerde iyisiniz inş.fazla kalamıcam bugun aşure yapıcaz buyrun gelin kızlar.hoşçakalın kendinize ii bakın öptüm herkesii:79:
taklım kızma gene yaf lütfen...kızlar sevtunun uzun yazısından sonra kuraldan bahsettiler o yüzden uzadı canım benim..sen bozma kafanı..sevtunda kural koymak için yazmadı ama yanlış anlaşılmalar oluyo işte..neyse öptüm kuşumkızlar,ilk ben yazdım,sonuda ben yazim müsadenizle,hiç kimseye kural koymak gibi bir niyetle yazmadım,haddimde değil ayrıca,sadece biraz daha
İLGİLENİLEBİLİR demek istedim,demez olaydım,işlerin bu safhaya gelmesinden çok mutsuzum.
kayram canım..demek perde baya derin...hiç bozma moralini ameliyatı var biliyosun ki..bu sende stres yaratacak olsada sonuçları önemli kuzum.inşallah hayırlısıyla ameliyatını olurda hemen hamile kalırsın...bizim topicten makber arkadasımız tek tüple kaldı canım şimdi 5 aylık kızı var şükür..bunun gibi birçok örnek de var...Allah büyük...inşallah senin için de hayırlı bir yol çizer Rabbim.o heterozigot olaylarından pek anlamam kuzum keşke bişeyler yazabilseydim..ameliyatını bian önce ol ve hayırlısı neyse o olsun artık canım...haklısın ilk günler çok dokunur insana ama bikaç güne bişeyin kalmaz inşallah ..çaresi var çok şükür...benimde moralim bozulmuştu 2007 yılında.doktor erken menapozun eşiginde olabilirsin demişti düşün.o kadar aglamıştıkki eşimle hüngür hüngür hemde..sanki bana hiç bebegin olmayacak demiş gibi gelmişti...gelip geçti ama arastırdıkça ögrendikçe ve doktorumun degiştirince kafamda bazı şeylerde degişti rahatladım...kızlar merhaba
ÖNCELİKLE HSG CEKILDI VE YARIM SAAT ICINDE ALDIM SONUCU EVET COK SORUN DEGILMIS EVET AGRILI AMA DAYANILMAYACK GIBI DEGIL
MUTLU AYRILDIM DEMEYI COK ISTERDIM AMA MALESEF PERDE VAR VE COK DERIN NEREDEYSE RAHIMI IKYE BOLMUS DIYEBILIRIM BU ARADA DIGER BIR SIKINTIM SOL TUPUM DE KAPALIYMIS ARKADASLAR SAG ACIK DOKTOR BUNUN COK ONEMLI OLMADIGINI SAG TUPLEDE HAMILE KALABILECEGIMI SOLEDI AMA BEN COK AMA COK UZULDUM INANILMAZ KOTUYUM BANA TURKIYE YOLU GOZUKTU YINE AMELIYAT OLCAM ARTIK KACINILMAZ AKSAM DOKTORUMLA BI KONUSAYIMDA. BIR DE DOGUMDAN SONRA ERKEN DOGUM MU DERSINIZ DUSUK MU DERSINIZ BILMIYORUM AMA BUNUN NEDENINI ARASTIRMAK ICIN BAZI TESTLER ISTEMISTI BENDE YAPTIRMISTIM TAHLILLERI ANNEM DE ALMIS SUNUCUNU MTHFR A1298C GIBI BISEY GALIBA HETEROZIGOT SAPTANMISTIR VE GENETIK DEGILDIR YAZIYO ANNEMIN TAHLILDEN OKUDUGU KADARIYLA BU BOLE MUHTEMELEN KAN PIHTILASMASIYLA ILGILI BISEYLERDE OLABILIR BENDEKI BU SANS OLDUKTAN SONRA OLUR ZATEN COK UZGUNUMM HEMDE COKKKK BEBEGIM DEMEKKIYERI RAHAT OLMADIGI ICIN DUSMUS KESKE HAMILE OLMADAN CEKTIRSEYDIM BIDE KIZLAR AMELIYAT FALAN KURTAJ DA OLDUM BU KADAR COK OYNANAN AFEDERSINIZ AMA KURCALANAN RAHMIM DE ARTIK GEBELIK OLUSURMU OLUSSA DA DEVAM EDERMI BILEMIYORUM ARTIK BIKTIM TUM BUNLARDAN SADECE ÖLMEK ISTIYORUM KI ESIM EN AZINDAN BASKA BIRINDEN DE OLSA BABA OLSUN ALLAHA EMANET OLUN GREMESSEM YADA GECMISI OKUYAMASSAM KIZMAYIN CUNKU COK KOTUYUM
nanelim şükür bişey kalmamış iyileşmesine canım.çok çok geçmiş olsun.ay dikiş dedin ya içim tuhaf oldu..meraba arkadaşlar, nasılsınız? işyerinde olduğum için tek tek alıntı yapamadım, hızlı bir şekilde geçmişi okumaya çalıştım. başsağlığı dileyen arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden de.
boncuğum bu mesajımı görürsün bilmiyorum, aslında eklemesen de olur. nasılsa çalışmadık bu haftayeni tarihim 4 ocak...
dün akşam dişin dikişleri alındı, dikişler çok gerdiği için ağrı oluyor dedi doktor gününden önce aldı. her akşam iş çıkışı dişçiye gideceğim orayı ilaçlı suyla temizleyip antibiyotik iğne yapacak. böyle bir hafta devam edecek sonra iyileşir dedi. inş iyi olur.
sizler nasılsınız?
kayram Allah yardımcın olsun, vardır bunda da bir hayır. sana teselli için ne yazsam boş, yaşadıkların zor şeyler. Allah sabrını artırsın, inşaallah hayırlısıyla şifa versin, bebeğine kavuştursun.
Not soğan kürü yapmak isteyen arkadaşım ibrahim saraçoğlunun internet sitesine bakıp orda tarif edildiğini gibi yaparsan iyi olur. ben üç ay düzenli olarak yapmıştım. faydası da oldu. küçük kistler vardı temizlendi bişi kalmadı. kist,myom, özellikle de pco da çok faydası olduğunu biliyorum. tavsiye ederim
yok tatlım bende yaptım bi ara hiç koku olmuyo sonradan.içtiginde burnunu kapa ama içemezsin yoksa rahat...içtikten sonrası mis gibi.hiçbişey yok merak etme..şifa olsun inşallah.naneli şeker bu soğan kürünü yapmış olduğun için soruyorum acaba koku oluyomu terde vucutta koku yapıyomu eşim sevmez hiç soğan kokusunuda yoğpun bi koku oluyomu ağızda yaneeeeeee .........?????????????
cibelcim doktor kontrolün iyi geçer inşallah canım..rüyan hayırlara çıksın inşallah aynısını yaşarsın en yakın zamanda..sıkma canını..kızlar nasılsınız yarın doktora gidiıroum dualrınızı eksık etmeyın benden ne olur bakalım nedıcek merak içindeyım yanii size dün akşamkı ruyamı anlatmak istıyorum
yawrumu gördum dun akşam ruyamda kucağımdaydı emzırmye yer bulamadım çocuğuma dışardayım eşimle yer arıyoruz yawrum oakdar güzel kokuyordukı annemm benımm çocuğumun rüyamda kafasını tutamııo eşim dıorkı nıe bu çocuk kaç aylık oldu hala kafasını tutamıo dıor bana çocuğum kucağımda bana bi gülücukler atıoo allahım gerçek gibiydi sonra kucağımda kusu verdı ağzını sildim temızledım yawrumun böyle rüyam gerisini hatılrmaıorumhiç bitsin istemedım rüya hiçç ama gerçekten o benım meleğimdi ....
canım inşallahhh işlerin yolunda gider umdugundan da iyi gider inşallah..herşey gönlünce olsunslm arkadaşlar nasılsınız bugün bakalım arkadaşlar yarın çapa hastanesine gidiorum dr a bakalım hayırlısı arkadaşlar ne olur dualrınızı eksik etmeyin ne olur bana dua edin işlerim rast gitsin inşşşş dualarınıza ihtiyacım varrrrrr :18::18::18::18:
çok güzel etkileyici bi yazıymış canım benim çok sagol...Üzülme! Bir yandan korku, bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun. Tek kanatla uçulmaz zaten..
Üzülme! Sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil, tozu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır, niye kederlenirsin?
Üzülme! Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz. Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi, yontulmayı göze almalıdır...
kayram lütfen konuştuk gerçi ama ilerleyen günlerde daha iyi olacaksın inş.Bugünkü ruh halini anlayabiliyorum.Daha öncede dediğim gibi bie zor gelen şeyler Rabbimize hiç zor değil.Bir ayette diyor ya bir insanı yaratmakla bu koca alemi yaratmak benim için birdir ikiside bana kolaydır.Dua edelim...
Derincim inş. hamilesindir gelşmeleri takip ediyorum.Bu ara canım yazmak istemedi sadece okuyorum ama hepinizi takip ediyorum..
Ebrarcım adet olmamışsın daha umutla bekliyorum güzel haberlerini.
nanelişeker inşallah ağrılarına faydası olur dikişlerin alınmasının hergün dişçiye gitmek biraz zahmetli ama ağrıdan iyidir
Sevtun gözünaydın annen gelmiş sonunda annenle hasret gider kız biz hep burdayız gelişmeleri özet geçeriz sana gelince merak etme
Pelincim bu ay dinlenmen bencede sağlıklı olur küçükte olsa bi embriyo oluştu rahim kendini yenilesin..
Turkuazcım sorunun neyse hallolur inş hayırlısıyla
aklıma gelenler bunlar şimdilik inşallah diğer arkadaşlarda iyidir
bende ameliyat öncesi önlüğü giyince ağladım ağladım..Ben beklerken kadınların biri giriyodu doğuma biri çıkıyodu.Bebeğiniz çok iyi şimdi getiricez kucaklaşıcaksınız falan diyolar düşün bense boynum bükük Allah'ım dedim ben daha önce 3 kez kürtaj için giydim bu önlüğü şimdide ameliyat için.bebeğime kavuşmak için ne zaman giycem bu önlüğü..Rabbim kolaylık versin hepimize..Başka bi topikte bi arkadaş duasında "Allah'ın beni kadın olarak yarattın bana verdiğin anne olma vazifesini bende yaşamak istiyorum" diye dua etmiş bende amin diyorum:85:
off sevtunum neler neler yaşamışsın canım..çogunu biliyodum gerçi ama bugün bi içime dokundu okuyunca..Allah sabır versin..ölenlere bol bol rahmet diliyorum nur içinde yatsınlar..amin.sende gebelik konusunda o kadarda karamsar olma canım..dikiş atıldıgında taşırsın Allahın iziniyle..kaybettigin bebişini dikişsiz bile baya bi taşımadın mı sanki..hiçbişey olmaz inşallah korkma.kayram sakın üzülme bebem allahtan herşey sen sorununu bilemedigin halde bebegini kaybettim ben ise ayaklarımı diredigim halde 5 doktora göstermeme ragmen rahiminde açıklık yok deyip her seferinde geri geldim ben ne yapayım senin hastalıgının çaresi var canım en azından bak bana benim rahimimi dikicekler ama garantisi yok bir dikiş atıcaklar eger tutmazsa dedi doktor yüzüme bir daha anne olamazsın dedi ben ne yapayım benim gibi olsan ne yapardın benim durumum seninkindende kötü 9 ay bebek gibi yatıcam 3 aylıkken dikicekler geri kalan zamanımıda yatıcam ay dikiş tutucakmı tutmucakmı dicem ben ne yapayım kasılma ilaçlarından tutta ignelerine kadar yapıcam senin tedavin var ama benim yok benim sayip çıkanım bile yok kuzum,anacım yeni anjiyo oldu burda kalamıyo havası yaramıyo astım boranşit hava kullanıyo o bakamaz kaynanam desen gelir ama evde durmasına benzemez ben anlıcagın bir garip kuşum sen en azından ameliyatını olunca kalkıp gezicen istedigin gibi alışveriş yapıcan iş yapıcan ama ben ah ben hiç bişey yapamıcam
herşeyim bir kötüsü var ama benim durumum senden kötü bunu iyi anla canım beterin beteri var dikiş oldu farzet gene tutmadı bebegim gene cennete gitti farzet ben ne yapıcam yüzüme resmen bir tokat gibi şarpıldı bu denen ya anne olamazsam kucagıma ya bebegimin kokusunu alamazsam cennete anca görerim ozaman bebeklerimi banada yazık ölmek istesem ben ölmek isterim hem rahimim sakat bir bebegi bile taşıyamıyorumpanik atak desen başımda allahım düşmanıma vermesin 2004 den beri hayatım zehir babam öldü annanem öldü dedlerim öldü teyzem öldü babam ölmeden felç geçirdi 7 sene felçli gezdi dag gibi adam gözlerimin önünde eridi gitti sag tarafı tutmuyodu allahm affetsin onu öyle görmeye dayanamıyodum diyodumki içimden allahım affetsin annecinme dedim keşke dedim felci düzelse allahım deseki kulup ne istesem verirmisin deseydi inan anneligimden vaz geçerdim okadar kötü bişey babasının felçli olupta elinden bişey gelememesi inan çok özlüyorum babamı 2 evladımı topraklara verdim kokularını duyamadan sadece tekmelerini hissettim ben ne yapayım ellerim hep boş çıktım hastaneden ben okadar kayıp yaşadımki kızmada sen benim yanıomda sıfır kalırsın allahına şükret ölmek neymiş canını kendinmi verdinki ölmek istiyosun benim gibi olmadıgına şükret herkezin derdi var inan okadar yıkım yaşadımki kimse benim yerimde olmak istemezdi halinize şükredin ben boş boşuna hasta olmadım panik atak hastası allahım bana ve benim gibi olanlara yardım etsin bugünümede şükür rabbim bu hastalıgı verdiyse bir sebebi var bebeklerim sevdiklerim öldüyse vadeleri okadarmış anneligimi kimse yargılayamaz
yetercim ALLAH rahmet eylesin canımm eminim çok zordur..nur içinde yatsın babacıgıncanım babnı yazşısın yaaa babmı hatırlatın bana ve aglatın benizaten ne kadar özlüyorum onu
tam 25 yıl parkinsonla şavaştı ve en sonunda kaybetti 2002 de
ilaçları yeşil reçeyle satılan ilçalardı bağımlıklık yapmış ilaçlar onları almadığında krize girerdi
offffffff allahımrabbim kimselere demansız dert verme
evet babmı çok özledim yanımızda olsaydı hayat bize bu kadar zor gelmezmişgibi geliyor
ama yaşadıklarını düşününce yatığı yer nur olsun
bütün anne ve babların
destekolan herkese tesekkur ederım ama ıcımden atamıyorum bır turlu sız bırer dertle zor ugrasırken bende nerdeyse bırıkmıs durumda sevtuncum sanada cok uzgunum allahım baska dert vermesın cok zro seyler yasamıssın ama sen bebıs ıcın tek bır seyle mucadele etmeye ugrasırken bende bırıkmıs durumda farkındamısın acıkcası bu kadar hafıfe almana cok darıldım herkesın derdı kendıne zor tabıkı neyse benı anlıcagınızı dusundum ve yazdım hıc hafıfe alıncak gıbı degıl sızınkınıhıc bı zaman hafıfe almadım ben o an ıcımden olmek ıstedıgım geldı ve onu yazdım sonucumu yenı almıstım acım cok yenıydı hala da yenı ve hala aynı hıslerı yasıyorum tabıkı herseyın en ıyısını allah bılır ve bu bedenı o verdı ve o alacak kardelenımın ve gulcugumun dedıgı gıbı derdı bana allah verdı deyıp rabbımı karsıma almaktansa derdı veren dermanını da verır deyıp rabbımı arkama almak daha ıyı olacak galıba
bana yorum yazan herkesı okudum ellerım su an bıle tıtreye tıtreye yazıyorum hepınıze teker teker tesekkur ederım allah sızden razı olsun bu arada doktorum doluymus onumuzdekı bır ay subatın basında ara goruselım subatta yapalım amelıyatını dedı allahım herkesın yardımcısı olsun ben nasıl toparlanırım bılmem ama kolay olmayacagı kesın kayın valıdem de herkeste ogrenecek sımdı tedavı ıle hamıle kalabıldıgımı ve bende sorun oldugunu hersey bıtmedı tabıkı ama ben bıttımmm allah gorsun halımı ne dıyeyım kı dua etmekten ve careyı onda aramaktan baska carem yok hepınızı sevıyorum hemde cok allaha emanet olun
destekolan herkese tesekkur ederım ama ıcımden atamıyorum bır turlu sız bırer dertle zor ugrasırken bende nerdeyse bırıkmıs durumda sevtuncum sanada cok uzgunum allahım baska dert vermesın cok zro seyler yasamıssın ama sen bebıs ıcın tek bır seyle mucadele etmeye ugrasırken bende bırıkmıs durumda farkındamısın acıkcası bu kadar hafıfe almana cok darıldım herkesın derdı kendıne zor tabıkı neyse benı anlıcagınızı dusundum ve yazdım hıc hafıfe alıncak gıbı degıl sızınkınıhıc bı zaman hafıfe almadım ben o an ıcımden olmek ıstedıgım geldı ve onu yazdım sonucumu yenı almıstım acım cok yenıydı hala da yenı ve hala aynı hıslerı yasıyorum tabıkı herseyın en ıyısını allah bılır ve bu bedenı o verdı ve o alacak kardelenımın ve gulcugumun dedıgı gıbı derdı bana allah verdı deyıp rabbımı karsıma almaktansa derdı veren dermanını da verır deyıp rabbımı arkama almak daha ıyı olacak galıba
bana yorum yazan herkesı okudum ellerım su an bıle tıtreye tıtreye yazıyorum hepınıze teker teker tesekkur ederım allah sızden razı olsun bu arada doktorum doluymus onumuzdekı bır ay subatın basında ara goruselım subatta yapalım amelıyatını dedı allahım herkesın yardımcısı olsun ben nasıl toparlanırım bılmem ama kolay olmayacagı kesın kayın valıdem de herkeste ogrenecek sımdı tedavı ıle hamıle kalabıldıgımı ve bende sorun oldugunu hersey bıtmedı tabıkı ama ben bıttımmm allah gorsun halımı ne dıyeyım kı dua etmekten ve careyı onda aramaktan baska carem yok hepınızı sevıyorum hemde cok allaha emanet olun
sevtuncum ben sadece sana kırıldıgımı belırttım sen bana neler saydırmıssın sen uzul dıye solemedım canım ben sadece ve sadece uzuldum yanı bugun acım cok taze ve dıger arkadasların dusuklerınınde cok ama cok acı oldugunu bılıyorumm ve gonulden acılarını paylasıyorum kesınlıkleben aslında çok üzüldüm çünkü yazdıklarımı adam gibi okumamışsın sana teselli vereyim dedim neymiş efendim ben her şeyi hafife almışım öylemi düşündün gerçekten ben bide başkasıda degil aşk olsun diyorum başka bişey demiyorum herkezin derdi dogru kendine yetiyo ben sen iyi ol bak kayra görüyomusun sevtun ne yazmış allah razı olsun içimi rahattlattı diyecegine sitem ediyosun ben senin gözünü açıyım dedim peh sen lafı nereye çekmişsin aslında ben sana kırıldım ne demek hafife almak be kardelenin 49 canı yokmu 4 düşük yasadı garıbım o ne yapsın oda ameliyat oldu bunda ne var inan bende olsa sendeki der ver bana benim olsun benimkilerde senin olsun bak bakalım durabiliyormusun yerinde bu ,işin ucunda ölüm yok bebem ben kötü bişey yazsam yuh dicem ama çok abartmışın ben sana beterin beteri var diye yazdım haline şükret diye yazdım ama nerde aferim sana sen beni demek yanlış tanımışın sevtunun çok kırıldı bebem havberin olsun gelen giden anasını satem kırıyo beni birde sen vur bakalım nasıl olsa kırılşmaya alışmışımben yazık diyorum sadece yazık olabilir insan oglunun başına herşey gelebilir herşey allahtan ben ne yapayım sen giç benim gibi çektinmi maddi olsun manevi olsun nerden biliceksin ben 2004 den beri hastalıklarla ugraşıyorum biliyorumusun benim en yakın tanıdıgım dediki sen kafayı yemişin herşeyin var inan benim gibi degilsin maddi olsun manevi olsun dedim bu hastalık varya hiç birşeye bakmıyo allahtan geliyo dedim dalga geçti hadi be sen yapıyosun kimse degil dedi bende dedim allahtan başına gelşmeyince bilemezsindedim allah işte yaradana kurban olayın benden beter oldu dedi bana sen okadar sene o hastalıgı nasıl çektin dedi nasıl oluyomuş dedim anlıcagınız hayatta ne üzülmeye yer var artık ne aglamaya çünkü biri muoralimi bozsun benim hastalık hop tepende allah razı olsun kayracım beni kırdıgın için çünkü bazı şeylerde çok yanlış anlaşılıyorum inan şuan sinirimden dişlerim biribine geçiyo ter başmaya başkadım biazdan peşime titreme gelir ondan sonrada durdur kalp atısını durdurabilirsen benim canımı sıkıcaksan üzüceksen böyle lafımı yanlış anlıcaksan bir daha beni görmezden gelirsin görüşmezsin olur biter beni anlamadınya ben ona yanıyorum yazdıgımı yenden oku aklın başına gelsin ben kaçamak yapıyım annemin okadar kızmalarına azar yiyim bakıyım kayra girmişmi emesene aman iyi olmuşmu diye topige giriyim senin yaptıgına bak yazık diyorum emeklerime yazık ben ne salakmışımki seni bukadar düşünüm deger vermişimki bu kız ne yaptı acaba nasıl geçti ne dedi doktor zormu geçti acaba diye anamdan azar yiyim topige giriyim açtıgımda karşılaştıgım manzaraya bak be helal seni ayakta alkışlıyorum
ben çıkıyorum kızlar birdahada girermem eger bazı laflarım kayra gibi kırıldıysanız hakkınızı helal edin ben çünkü kırmak aklımın ucundan geçmiyo ben bunu anladım galiba buruya fazla geliyorum ben inanın gözyaşlarımı durdurabilsem ama durduramıyorum
helal olsun beni bugün okadar aglattınki pabnik nöbetimi getirdigin için allah senden razı olsun kayra sagolasın bir daha giripte kendimi sinir edemem motive oluyum diye griryorum daha çok kırılıyorum millet dicek bizene kızım senin hastalıgından hep aynı şeyleri yazıyosun dicekler tek diyecegim bişey var benim gibi olana sorun dicem ama olmucak çükü bizde derler damdan düşenin halini damdan düşen anlar flanın sen beni anlarsın canım çünkü sende binim gibisin yazık şu akıttıgım gözyaşlarına yemin edeyorumgörüşürüz herkezden tekrar tekrar özür diliyorum kırdıgım için bundan sonra yolumuz buruya kadarmış demek
derınımmm bıtanemmm saolasın senın rahım anomalılerınde bı yazını okudum bıcornıs ıle ılgılı cunku doktorla konustum tekrar ve dedıkı sonuc perde degıl uterus bıcornıs yanı tek gırısı olan cıft rahım demek doktor fılmı gormem gerek eger oleyse baska bısey dıyebılır belkı
kızlar bu arada ben perde zannettım ama sonucta bu yazıyo ve sol tup kapalı . tıkanıklıgı dert etmıyorum da cıft rahımı yenı okudum ve doktorlar amelıyata yanasmıyolar bunda saglıklı dogum yapanda var tabıkı hemde cok ama sansına kalmıs anlayacagınız ve sureklı yatarak hamılelıgı gecırıyolar ben bebegımın nıye dogdugunu anladım cunku ben doktor kontrolune gıttıgımde yurumustum bıraz alısveırıs ıcın ve su an kendımı cok daha kotu hıssedıyorum perde olsa caresı vardı bunun amelıyatıda yok tek carem dua etmek ama gercekten destegınıze ıhtıyacım var hemde dualarınıza derınımın ustunden yazdım cunku onunda yazısını okudumama herkese anlatmak ıstedım
kan pıhtılasması hakkında da bı bılgı verın nolur ne demek bu sonuc
canım geçmiş olsun ama tedavisi olan bi sorunun ameliyatla hatta operasyonla tedavi olup hamile kalabilirsin sonuçta hamile kalabiliyosun yıllardır hamile kalamayan hatta hiç olmayan tüp bebek için yıllarca uğraşıp olumlu sonuç alamayan birsürü arkadaşımız dostumuz var sen kendini bırakırsan daha çok zorlanır hastalanırsın hem neden buraya gelmen gerek orada ameliyat olabileceğin bi hastane yokmu ben ordaki hastaneler daha temiz daha iyi ilgileniyorlar diye biliyorum eşinle konuşursan kaynananlarada demen gerekmez belki çünkü 2-3 güne kendini toparlarsınkızlar merhaba
ÖNCELİKLE HSG CEKILDI VE YARIM SAAT ICINDE ALDIM SONUCU EVET COK SORUN DEGILMIS EVET AGRILI AMA DAYANILMAYACK GIBI DEGIL
MUTLU AYRILDIM DEMEYI COK ISTERDIM AMA MALESEF PERDE VAR VE COK DERIN NEREDEYSE RAHIMI IKYE BOLMUS DIYEBILIRIM BU ARADA DIGER BIR SIKINTIM SOL TUPUM DE KAPALIYMIS ARKADASLAR SAG ACIK DOKTOR BUNUN COK ONEMLI OLMADIGINI SAG TUPLEDE HAMILE KALABILECEGIMI SOLEDI AMA BEN COK AMA COK UZULDUM INANILMAZ KOTUYUM BANA TURKIYE YOLU GOZUKTU YINE AMELIYAT OLCAM ARTIK KACINILMAZ AKSAM DOKTORUMLA BI KONUSAYIMDA. BIR DE DOGUMDAN SONRA ERKEN DOGUM MU DERSINIZ DUSUK MU DERSINIZ BILMIYORUM AMA BUNUN NEDENINI ARASTIRMAK ICIN BAZI TESTLER ISTEMISTI BENDE YAPTIRMISTIM TAHLILLERI ANNEM DE ALMIS SUNUCUNU MTHFR A1298C GIBI BISEY GALIBA HETEROZIGOT SAPTANMISTIR VE GENETIK DEGILDIR YAZIYO ANNEMIN TAHLILDEN OKUDUGU KADARIYLA BU BOLE MUHTEMELEN KAN PIHTILASMASIYLA ILGILI BISEYLERDE OLABILIR BENDEKI BU SANS OLDUKTAN SONRA OLUR ZATEN COK UZGUNUMM HEMDE COKKKK BEBEGIM DEMEKKIYERI RAHAT OLMADIGI ICIN DUSMUS KESKE HAMILE OLMADAN CEKTIRSEYDIM BIDE KIZLAR AMELIYAT FALAN KURTAJ DA OLDUM BU KADAR COK OYNANAN AFEDERSINIZ AMA KURCALANAN RAHMIM DE ARTIK GEBELIK OLUSURMU OLUSSA DA DEVAM EDERMI BILEMIYORUM ARTIK BIKTIM TUM BUNLARDAN SADECE ÖLMEK ISTIYORUM KI ESIM EN AZINDAN BASKA BIRINDEN DE OLSA BABA OLSUN ALLAHA EMANET OLUN GREMESSEM YADA GECMISI OKUYAMASSAM KIZMAYIN CUNKU COK KOTUYUM
kardelen49 bu kortizon tedavisi ne için kullanılıyo canıminşallah canım ben kortizonu duydum fatih ünv.de nilgün turhana o a kortizonun hiçbir faydasının olmadığı bilimsel olarak kanıtlandı dedi bilmiyorum artık ben bu doktorlardan bişey anlamıyorum.İyi bari sinan bey seni motive etmiş benim yıldızım barışmadı onunla
merak etme canım ya kimse burda birbirinin derdini hafife almıyo hatta kendi derdi gibi ilgilenip araştırıyodestekolan herkese tesekkur ederım ama ıcımden atamıyorum bır turlu sız bırer dertle zor ugrasırken bende nerdeyse bırıkmıs durumda sevtuncum sanada cok uzgunum allahım baska dert vermesın cok zro seyler yasamıssın ama sen bebıs ıcın tek bır seyle mucadele etmeye ugrasırken bende bırıkmıs durumda farkındamısın acıkcası bu kadar hafıfe almana cok darıldım herkesın derdı kendıne zor tabıkı neyse benı anlıcagınızı dusundum ve yazdım hıc hafıfe alıncak gıbı degıl sızınkınıhıc bı zaman hafıfe almadım ben o an ıcımden olmek ıstedıgım geldı ve onu yazdım sonucumu yenı almıstım acım cok yenıydı hala da yenı ve hala aynı hıslerı yasıyorum tabıkı herseyın en ıyısını allah bılır ve bu bedenı o verdı ve o alacak kardelenımın ve gulcugumun dedıgı gıbı derdı bana allah verdı deyıp rabbımı karsıma almaktansa derdı veren dermanını da verır deyıp rabbımı arkama almak daha ıyı olacak galıba
iyiyiz canım sen nasılsınmerhaba kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?