Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım hepimiz bıkıyoruz hepimiz yoruluoruz ama pes etmemek lazım mücadele etmek lazım rabbim herşeyin hayırlısını versin en azından tüp ameliyatının kolay bi operasyon olduğunu duymuştum inşşş öledir perde hakkında bir bilgim yok büyük rabbim yardımcın olsun sakın kötü düşünme yazdıklarından çok karamsarlaştığını gördüm lütfen böle yapma rabbimize sığın cnm allaha emanet ol

canım kıyamam sana ya lütfen üzülme hem tedavisi olan şeyler bunlar... allah öyle büyükki bakarsın mucize olmuş hayırlısıyla hamile kalmışsın...rabbimden umut kesilmez o ol dedigi zaman her şey olur kayracım...dualarım seninle bidaha da ölüm lafı duymayım agzından allah korusun...her şey yoluna gircek allahımın izniyle buna inan bitanem...

kayram morel bozmak yok bak bıkez oldu bıdaha olcak ve sgalıcakla kucagına alıcaksın cnm
cibeldemiroğlu cnm rüyan hayır olsun ınsallah

Son düzenleme:
cibeldemiroglu+,ademilehatice,ugurboncugum,zeynepkaygin,elixsir+,pelin67
kızlarrrrr napıyosunuz gidicem ama ben kimse konuşmuyooo ben geliyorum kimse yok ben gidiyorum herkes gelio üzülürüm ama heeee son 5 dk kalkıp annemlere gidicem....

iyiyim gülcüm nasıl olayım cok şükürr nerelerdesin sen yaw

canım yazmıştım bir ara net kesikti giremedim sonra dr falan gittim ewde değildim falan filan ay ben sizi bırakıp ortalıktan kaybolmam eğer kaybolmuşsan bu bırakp gittiğimden değil kesinlikle bi durumdan dolayıdır oke canım

4 yıldır polikistik over hastasıyım, denemediğim ilaç kalmadı, en son soğan kürü yapmaya karar verdim ve sonuç benim için gerçekten inanılmaz oldu. Aylardır ilaç kullanmıyorum ve artık böyle bir sorunum yok. Allah sizden razı olsun hocam..

Tüp bebek tedavisi görmüştüm düşükle sonuçlanmıştı. Daha sonra ki ise olumsuz...PKO (Poly Kistik Over) vardı bende 3-4 ay inanarak soğan kürünü uyguladım. Eşime de keçiboynuzu kürü yaptım, sperm sayısı normal olmasına rağmen ve şimdi bebeğim 42 günlük. Tüm kadınlara umut olsun, Allah hocamızdan razı olsun...

Ben 5 yasinda bir kizi olan pco hastasiyim, sogan kurunuzu uyguladim ve ikinci ayda hamile kaldim, benim icin mucize gibi cunku ilk hamileligim icin yaklasik 12 ay tedavi gormustum, cok cok tesekkur ederim, Allah razi olsun

Esra Kayhan - 06.08.2010 08:27
Merhaba, buraya yazmak bana da nasip oldu elhamdülillah. Ben polikistik hastasıyım 3 senelik evliyim tedavi oldugum halde bir türlü sonuç alamıyordum, hocamla birlikte 3aylık tedavinin sonucunda Rab'bimin izniyle ve hocamızın vesilesiyle hamile kaldım bize bu mutlulugu yaşattırdıgınız için Hocam teşekkürler..

fadime sabırlı - 28.07.2010 19:32
hocam öncelikle Allah sizden razı olsun. sitenizden hergün takip ediyorum. sekiz yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz. benim problemim polikistik over. soğan kürünüzü iki ay denedim. sonuç fsh ve lh düştü Allah'a çok şükür. İnşaallah ben de hamile kalırım da sizinle paylaşırım. olumlu sonuçlar beni ümitlendiriyor.

aslıhan seçer - 28.06.2010 18:05
Bir gün buraya ben de bir şeyler yazacağıma inanıyordum da bu kadar çabuk olabilecegine değil.Allah' a hamdolsun bugün hamile oldugumu ogrendim. Ziyaretci defterinde polikistikover ve hamile kalamama ile ilgili ne kadar mesaj varsa okudum sanırım. ve cocuk sahibi olmaya karar verisimizin üçüncü ayında soğan kürünü peşinden incir kürünü denedim.sonuç kür bitmeden gebelik oldu:) Elbette bu Allah'ın takdiridir. Ancak karşımıza çıkan sebeplere de yapışmak gerekiyor galiba. Bunu okuyan arkadaşlara umut olsun diye yazıyorum. Hocam Rabbim sizden razı olsun. Anlatmasaydınız bilemezdik.

ewet kızlar bunu gibi nice nice ziyatetçi yorumlarını okudum ve bana ümit olmuştu o ümitle denedim ve denediğim ay bende hamile kaldım hemen koştum b.sayarı açtım ve ziyaretçi defterine bende yazdım ALLAH rızası için deneyim dedim şimdi sizlerede söylüyorum deneyin kızlar denemkten bir zarar görmiceksiniz pco olan herkes denesin...herkese şifa olsun ALLAH ın izniyle inş.

cnm hoşgeldın nasılsın ne var ne yok benlede kımse konuşmuyo öyle bakıorum bende
sen nasılsın canım bu arada rüyan cok güzel rabbim hayırlara cıkarsın inş...bebegin fazla bekletmeden hayırlısıyla saglıklı gelir inş...
slm canlar nasılsınız
akşam yemeğine başlıycam bi bakıyım size dedim

hoşgeldin canım iyiyim sagol sen nasılsın derdam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…