allah razı olsun ablım hakkınızı nasıl oderımmmamin amin amin,rabbim deryanın bütün şikayetlerine şifa versin,bi an önce kavuşsun bebeğine inşallah.
saol bırsencım rabbım sana ve bebegıne de saglık sıhhat versınamin deryacım inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerin olur aminnnn
saol bıtanem hepınıze teker teker yazmak ıstedım benım ıcın hepınız ayrı ayrı cok ozelsınızbütün kalbimle amin diyorum ALLAHIM bütün isteyenlere verisn hayırlı saglıklı evlatlar içindede derya arkadaşımıza ve bizlere amin
ınsallah ablacım ınsallah oledır duayı okurken sakır sakır agladım yıneeeToplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 sevtun2+ derdanur+ KAYRAM29+ elixsir+ flan+ zeynepkaygin+ kardelen5233+ turkuaz+ kardelen49+ birsen29+
SELİNAM VE DERYAM maşallah duanız çok bereketli oldu
ALLAHIM kabul etsin inşallah vesile kılsın
ablacım saolasın gecmıs olsun allahım sıfalar versınkızlar çok kalabalığız maşallah duaya kalamayacağım ama şimdiden canı gönülden amin diyorum geçmişide okuyamıyorum çünkü vaktim yok oğlum rahatsızlanmış almaya gidiyorum sonra hastaneye götürürüm büyük ihtimal çünkü dr olmadan iyileşmez o boğazına inmiş sanırım birkaç gün görünmezsem merak etmeyin çok birikirse geriye dönemeyebilirim şimdiden kusura bakmayın olur mu?ebrarcığım liste sonlarda olursa ve dua okunacaksa takip edip sana durumumu bildiririm canım ben kaçar
saol turkuazım rabbım senınde gonlune ferahlık dertlerıne derman olsun ınsallahRabbim okunan duaların hürmetine,şuan okunan ezanın hürmetine selina ve derya arkadaşıımıza hayırlı,sağlıklı,ana babasına hürmetli evlatlar nasip eylesin. Amin.......
hepinizi çok çok öpüyorum
ALLAH razı olsun canlarım gönlünüze göre versin
ben kaçtım görüşmek üzere
annemin günü var ona salata yapıp gidicem işim çok yani
saolun canlarım
ben duayı hazırlıycam sonrada yapıp hemen çıkmalıyım
inanılmaz yorgunum düngece hiç uyuyamadım yorgunluktan şuandada başım çatlıyo
allah razı olsun ablım hakkınızı nasıl oderımmm
saol bırsencım rabbım sana ve bebegıne de saglık sıhhat versın
saol bıtanem hepınıze teker teker yazmak ıstedım benım ıcın hepınız ayrı ayrı cok ozelsınız
ınsallah ablacım ınsallah oledır duayı okurken sakır sakır agladım yıneee
ablacım saolasın gecmıs olsun allahım sıfalar versın
saol turkuazım rabbım senınde gonlune ferahlık dertlerıne derman olsun ınsallah
gıt bakalım slatanı yap banada yolla ama mayonessız kısmından
sevtunum barıstık tabıkı ask olsun
aminn cnm sağolasınn inşaallahh,geçmişe baktımda hsg sonucuna perde varmış sanırım o perde olayını ameliyatla hallediyorlar bildiğim kadarıyla ve tek tüple hamile kalan çok var cnm sakın kötü düşünme biraz zaman lazım sadece,eğer hsg çektirmeseydin bilmeden bekleyecektin herşeyde bi hayır vardır sıkma canını dua et bol bol...
kızlar çok kalabalığız maşallah duaya kalamayacağım ama şimdiden canı gönülden amin diyorum geçmişide okuyamıyorum çünkü vaktim yok oğlum rahatsızlanmış almaya gidiyorum sonra hastaneye götürürüm büyük ihtimal çünkü dr olmadan iyileşmez o boğazına inmiş sanırım birkaç gün görünmezsem merak etmeyin çok birikirse geriye dönemeyebilirim şimdiden kusura bakmayın olur mu?ebrarcığım liste sonlarda olursa ve dua okunacaksa takip edip sana durumumu bildiririm canım ben kaçar
slm lar ben geldim geç mi kaldım yoksa dua ya_????:26::26::26:
hayır bebegım yenı okundu braz gecmıse donersen bulursun hosgeldın
herkese güzel bi hafta sonu diliyorum ve ben kaçıyorum bebek görmeye gidiyoruuuuum
herkese güzel bi hafta sonu diliyorum ve ben kaçıyorum bebek görmeye gidiyoruuuuum
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DERYAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YouTube - Güllerin Efendisi ~~ Hz MUHAMMED (S.A.V)2
....
Eki Görüntüle 118571
....
cumanız mübarek olsun yol arkadaşlarım...
Allah yapılan dualarımızı kabul eylesin
youtube - güllerin efendisi ~~ hz muhammed (s.a.v)2
....
Eki Görüntüle 118571
....
cumanız mübarek olsun yol arkadaşlarım...
Allah yapılan dualarımızı kabul eylesin
kızlar çok kalabalığız maşallah duaya kalamayacağım ama şimdiden canı gönülden amin diyorum geçmişide okuyamıyorum çünkü vaktim yok oğlum rahatsızlanmış almaya gidiyorum sonra hastaneye götürürüm büyük ihtimal çünkü dr olmadan iyileşmez o boğazına inmiş sanırım birkaç gün görünmezsem merak etmeyin çok birikirse geriye dönemeyebilirim şimdiden kusura bakmayın olur mu?ebrarcığım liste sonlarda olursa ve dua okunacaksa takip edip sana durumumu bildiririm canım ben kaçar
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DERYAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SELİNAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
perde degılmıs canım benımkı cıftrahımmıs doktorla aksam konustum raporda ole yazıyo dedı ama fılmı gormem lazım dedı bır ay yada 40 gun sonra falan goruscez bakalım hayırlısı ne dıyımkı rabım 5 ay dayandırdı bebegımı ınsallah sonrasında 9 ay da dayandırır cunku bunun amelıyatı yok tek gırıslı cıft rahım yanı saglıklı dogum yapanlarda var tabı sureklı yatarak ama yatsanda sansına kalmıs yanı allaha kalmıs beklıcez bıtanem grucez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?