Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin amin amin,rabbim deryanın bütün şikayetlerine şifa versin,bi an önce kavuşsun bebeğine inşallah.
allah razı olsun ablım hakkınızı nasıl oderımmm
amin deryacım inşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişlerin olur aminnnn
saol bırsencım rabbım sana ve bebegıne de saglık sıhhat versın
bütün kalbimle amin diyorum ALLAHIM bütün isteyenlere verisn hayırlı saglıklı evlatlar içindede derya arkadaşımıza ve bizlere amin
saol bıtanem hepınıze teker teker yazmak ıstedım benım ıcın hepınız ayrı ayrı cok ozelsınız
ınsallah ablacım ınsallah oledır duayı okurken sakır sakır agladım yıneee
ablacım saolasın gecmıs olsun allahım sıfalar versın
Rabbim okunan duaların hürmetine,şuan okunan ezanın hürmetine selina ve derya arkadaşıımıza hayırlı,sağlıklı,ana babasına hürmetli evlatlar nasip eylesin. Amin.......
saol turkuazım rabbım senınde gonlune ferahlık dertlerıne derman olsun ınsallah
hepinizi çok çok öpüyorum
ALLAH razı olsun canlarım gönlünüze göre versin
ben kaçtım görüşmek üzere
annemin günü var ona salata yapıp gidicem işim çok yani

gıt bakalım slatanı yap banada yolla ama mayonessız kısmından
sevtunum barıstık tabıkı ask olsun

aminn cnm sağolasınn inşaallahh,geçmişe baktımda hsg sonucuna perde varmış sanırım o perde olayını ameliyatla hallediyorlar bildiğim kadarıyla ve tek tüple hamile kalan çok var cnm sakın kötü düşünme biraz zaman lazım sadece,eğer hsg çektirmeseydin bilmeden bekleyecektin herşeyde bi hayır vardır sıkma canını dua et bol bol...

selınacım senın duanı da ayrıca okudum yer kapalamsın dıye alıntı yapmadım elfu elfu amın dıyorummmm en kısa zamanda bebegıne kavusur ve onun kokusuna ıcıne cekerek cektıgını sıkıntılarını unutursun canımmm benım rabbım herkese nasıp etsın bu duyguyu ınsallah
dualarımıza amın dıyen herkesten allah razı olsun

Bütün kk gelelim dövelim onu ellerim kaşınıyo kaç zamandır adam pataklamamıştımebrarcım ben ocagın 27 adet olucamya o adet olucagım haftaya getirelim senle ben olalım duada sanada okunmamıştı 10 SENELİGİZ BİLİYOSUN ONDAN DEDİM YANLIŞ ANLAMA YIN SAKIN CANLARIM demi yoksa ben yanlışmı hatırlıyorum kız kafam yok kusura bakmayın anam geldiya hatun aklımı başımdan aldıda

Son düzenleme:

perde degılmıs canım benımkı cıftrahımmıs doktorla aksam konustum raporda ole yazıyo dedı ama fılmı gormem lazım dedı bır ay yada 40 gun sonra falan goruscez bakalım hayırlısı ne dıyımkı rabım 5 ay dayandırdı bebegımı ınsallah sonrasında 9 ay da dayandırır cunku bunun amelıyatı yok tek gırıslı cıft rahım yanı saglıklı dogum yapanlarda var tabı sureklı yatarak ama yatsanda sansına kalmıs yanı allaha kalmıs beklıcez bıtanem grucez

canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin işşallah yavruna

herkese güzel bi hafta sonu diliyorum ve ben kaçıyorum bebek görmeye gidiyoruuuuum

kız üzülme döverim he bak seneye bu zamanlar senin mercimegin haberini alıcam dogmuş bir şekilde seni görücez işşallah Canlarım ben kaçıyorum allahıma emanet olun gülcüm benim dedigim sogan kürünü canım adamın agzından duydum haberin olsun ben kaçtın by

amin rabbim bu mübarek günün hatrına amin diyen ellerimizi dillerimizi boş çevirmesin aradaşımız deryanın sevinçlİ mutlu haberine ortaK olmayı nasip eylesin sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip eylesin AMİN AMİN AMİN..

youtube - güllerin efendisi ~~ hz muhammed (s.a.v)2
....
Eki Görüntüle 118571
....
cumanız mübarek olsun yol arkadaşlarım...
Allah yapılan dualarımızı kabul eylesin

hoşgeldin naneli kız arkadaşın dedigi dogru kız seni görünce naneli şeker çekiyo be oruçlu oruçlu be kızlar allahım kabul etsin bugün tam 1 ay oldu tutalı nasip ulursa 1 ayım kaldı nasipse hesabıma göre şubatın 6 bitiyo allahım herkeze nasip etsin oruç borçlarını vermeye ben kesin kaçtım de get sevtun gidicem gidicem diyon kalıyon yürü düş bakıyım peşime

cnm çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin oğluşuna

AMİN AMİN AMİN....

canım çok geçmiş olsun oğlun inşallah hemen düzelir

hmmm anladım cnm,hakkında hayırlısı inşaallah herşey yolunda gidecek canını sıkmamaya çalış,stres yapmamaya çalış cnm

bende kaçtım kızlar görüşürüz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…