Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

nanelı ve gulum tugcalım allah razı olsun .tugcalım sana oncesıdede yazmıstım ,gulum yuregıne gusel arkadasım allahım sana da banada herkese nasıp etsın
ben kacıyorum kızlar kocıs gelcek yemek hazırlamalıyım herkesın yuregıne saglık kactım gorusuruz

RABBİM gönlümüzün muradını versin .
hepimiz tez vakitte anne olalım İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

amin rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlat nasip etsin arkadaşımıza bizide onun sevincine mutluluğuna ortak eylesin inş.

güle güle canım ii bak kendine kocamn öptümmm ALLAH a emanetsin grşrz :79:

canlarım ben adet oldum malesef yeni tarihim24 ocak haberiniz olsun ebrarım canım bana dua yazma istersen yaz okurum amam kaç tane okudugumu bilemicem giremezsem siteye olmaz çünkü cuma günüde teylikedeyim sen haftaya yazarsın canem allaha emanet olun ben kaçtım

tühhh yaaaaaa üffff..........

kızlar doktor bana fitir verdi vajinal fitil bu fitili kullandıktan sonra akıntıdan kurtulan ve hamiş kalan ççok kişi varmışşş inşallah olur banadaa iyi gelirrrrr

selinamın duasınıda yürekten amin diyorum rabbim inş hayırlısıyla saglıklı bir bebiş nasip eder...

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız...ebrarım duaya yetişemedim canım işim vardı başın agrıyomuş gecmiş olsun canım dikkat et kendine...kızlar ben şimdi cıkıyorum kociş yemege geliyo birazdan görüşürüz inş...

hoşbulduk canım nasılsın...

güle güle canım sonra görüşürüz inş amin turkuazım seninde huzurunu bozmasın rabbim
aminnn pelinimmm

turkuaz ,sevtunum kardelenbhrım,ugurboncugum , elixsirimmmm :) ,yetercimm ,pelin kızlar siz nasılsınzz ?

sağol cnm çok şükürr
canım tebrik ederim çok güzel dikkat etmişin kişilere al kupayı hakkettin
tşk ederim kuzu sağolasın
aminn cnm bnm sağolasın inşaallah güzel hbrlerle gelirsin sende, bugun gelmesi lazım sanırım inşaallah yollarını şaşırırda gelemez kırmızıların:)

inş bebiştr cnm ya inşaallah

başınız sağolsun naneli,mekanı cennet olsun inşaallah

canım sorup deşmeyeceğim ama sıkıntın herneyse tez zamanda atlatırsın inşallah canım hayat zor be gülüm bazen böyle dibe vurduğumuz oluyor işte umarım hemen hallolurda toparlarsın bir an önce:93:
sağolasın flanımm,hakkımda hayırlısı artık...

turkuazım sana birşey diyeyim mi ?avatarın beni de çok üzüyor be tatlım

sağol cnm bnm,sen nasılsın?

sevtunum kız hala acıyorsun konuyu kız kapat artık annene arar sıkayet ederım ha
kuzular vadısı olmasa hayat daha güzel olurdu ne anlıyorlar anlamam
ebusunda bgn mısafırlerı var:26:
boncuğumm geldi mi senin kırmızılar kuzu ses ver bakıyımm

hepinizi çok çok öpüyorum
ALLAH razı olsun canlarım gönlünüze göre versin
ben kaçtım görüşmek üzere
annemin günü var ona salata yapıp gidicem işim çok yani
kolay gelsin ablammm

tugcemm fıstıgım nasılsın?bebiş yoruyor mu seni

yok yaaa canımcım artık daha iyiyiz çok şükür bulantılar falan azaldı sanırım bundan sonra hamileliğin tadını çıkarıcam.... göbeğim de baya baya çıkmaya başladı artık eski hiçbişeyim olmuyor üstüme bu ay geçsin de yeni kıyafetler almam gerekecek

maaşallah darısı başımıza

kayracıgım selınacıgım duada burda olamadım kusurabakmayın canlarım rabbım en kısa zamanda meleklerınızı yollar ınsallah sevıncınız sevıncımız olur göbüşlerınız dolar yüzlerınız herzaman güler insallah tüm kalbınle amın dıyorum
flancıgım cnm gecmıs olsun ogluna umarım önemlı bısıy yoktur:26:
turkuazım eli kulagında cnm heran gelebılır gecen ay 32.gün oldum ya bgn 30.günüm ama kac gündür sancım var klomen sagolsun gecıktırıyor buay ara verdım zaten ıncır kürü maydanoz buharı falan yapcam bıde bunu deneyelım bakalımsen nasılsın cnm

Son düzenleme:

HAYIRLI UGURLU OLSUN

ARALIK AYI LİSTEMİZ

QUEEN_BEE35-----------------------------------------------------------------------------------4 ARALIK
AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK
GUNEYCANAN-----------------------------------------------------------------------------------10 ARALIK:87:
DERINSU----------------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK:78:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------25 ARALIK:97:
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK

OCAK AYI LİSTEMIZ

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:103:
YETERRRRR---------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK
ELİXSİR-------------------------------------------------------------------------------------------7 OCAK
TURKUAZ------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK
ALEYNA------------------------------------------------------------------------------------------10 OCAK:109:
KAYRAM-----------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK
SAMYELİ26--------------------------------------------------------------------------------------17 OCAK
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------18 OCAK:82:
KARDELEN5223----------------------------------------------------------------------------------19 OCAK:108:
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------24 OCAK:86:

HAMıŞLERıMıZ

BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:
Kıssadan hisse:
Bir gün mecnun çölde Leyla yı düşünerek gezerken, namaz kılan bir faninin önünden geçer. Namazı bitirdikten sonra fani :
-Ey Mecnun beni görmüyor musun da namaz kılarken önümden geçiyorsun?
Mecnun:Ey fani ben Leyla yı düşünürken seni görmedim, sen mevlayı düşünürken beni nasıl gördün???

kızlar merhaba.sabah 9dan 4e kadar elektrikler yoktu giremedim.
allah razı olsun canım benim ağzına sağlık.cümlemizle beraber inş.

saol canım ağzına sağlık allah razı olsun
tüm kalbimle aminn diyorum rabbim hayırlısıyla hamile kalıp sağlıkla kucağına almasını nasip etsin derya arkadaşımıza.

canı yürekten amin diyorum
rabbim selinamıza hayırlı bir evlat versin tez vakitte alalım hamiş haberini inşallah
allah razı olsun canım saol.
saolsun tüm arkadaşların gönlü müradını versin rabbim.

Rabbim okunan duaların hürmetine,şuan okunan ezanın hürmetine selina ve derya arkadaşıımıza hayırlı,sağlıklı,ana babasına hürmetli evlatlar nasip eylesin. Amin.......
ağzına sağlık canım allah razı olsun
amin canım rabbim tüm isteyenlerle beraber banada nasip etsin.benim hiç çocuğum yok canım inş nasip olursa ilk çocuğum olucak.

ağzına sağlık canım allah razı olsun.

saol canım benim okudun düşündün yazdın bunların hepsi yeter allah razı olsun ağzına sağlık canım
kızlar tek tek almaya çalıştım herkesi ama gözden kaçırdığım varsa kusuruma bakmasın.duamızı okuyan okumayan amin diyen demeyen cümlenizden allah razı olsun.sizlerinde bizlerinde muradlarını tez zamanda nasip eylesin rabbim.hakkınızı helal edin arkadaşlar çok teşekkür ediyorum.

canım gönülden aminnnnnnnnnnnnnn,
inşşşş rabbim çok bekletmesin

canım nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…