RABBİM gönlümüzün muradını versin .
hepimiz tez vakitte anne olalım İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SELİNAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
nanelı ve gulum tugcalım allah razı olsun .tugcalım sana oncesıdede yazmıstım ,gulum yuregıne gusel arkadasım allahım sana da banada herkese nasıp etsın
ben kacıyorum kızlar kocıs gelcek yemek hazırlamalıyım herkesın yuregıne saglık kactım gorusuruz
canlarım ben adet oldum malesef yeni tarihim24 ocak haberiniz olsun ebrarım canım bana dua yazma istersen yaz okurum amam kaç tane okudugumu bilemicem giremezsem siteye olmaz çünkü cuma günüde teylikedeyim sen haftaya yazarsın canem allaha emanet olun ben kaçtım
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DERYAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
deryamın duasına yürekten amin diyorum...inş allahım en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı bir evlat nasip eder...
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ SELİNAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
aminnn pelinimmmhoşbulduk canım nasılsın...
güle güle canım sonra görüşürüz inş amin turkuazım seninde huzurunu bozmasın rabbim
turkuaz ,sevtunum kardelenbhrım,ugurboncugum , elixsirimmmm :) ,yetercimm ,pelin kızlar siz nasılsınzz ?
tşk ederim kuzu sağolasıncanım tebrik ederim çok güzel dikkat etmişin kişilere al kupayı hakkettin
aminn cnm bnm sağolasın inşaallah güzel hbrlerle gelirsin sende, bugun gelmesi lazım sanırım inşaallah yollarını şaşırırda gelemez kırmızıların:)canım yara olabilecegi benimde aklıma geldi biliyo musun..inşallah yoktur yaa(
hamilelik konusunda da bişey yok daha kesin olarak kuşum ..eczacıda bugün öyle deyince iyice olmadıgını düşündüm..hayırlısı bakalım..sende sıkıntıdaymışsın merak ettim aslında..üzüldüm de tabi..inşallah herneye sıkılıyosan düzelir canım.Allahım yardımcın olsun...
inş bebiştr cnm ya inşaallahbazı alıntılarım karışmış canlar inşallah anlaşılıyodur...çok uzun olanları hep kısaltırım ben o yüzden karışıyo bazen .
bu arada benim sol tarafım çok agrıyo kızlar..adet olacagımdan mı acaba yaa off..bi kütle var sanki orada((belkimde bebiştir heee:))
başınız sağolsun naneli,mekanı cennet olsun inşaallahmeraba canım, işim yoğun olduğu için pek uğrayamıyorum en son duayı okuduğumu haber vermek için uğramıştım, kurallar koyulduğunu da öğrendim o zaman... bilmiyorum hala devam ediyor mu o kurallar ama, ben işyerinde çok fazla neti açamıyorum zaten işimiz çok sıkıntılı akşamları eve gelince de yemek, bulaşık, ortalığın tertip düzeni derken ancak bu saatlerde nete vakit kalıyor. ve çok yorgun bi halde açtığım için son 1-2 sayfayı ancak okuyup kapatıyorum, hatta bazı akşamlar hiç açamıyorum bile. şimdide 1-2 sayfa okudum devamını da okumak isterdim ama yorgunum, gözlerim kapanıyor...
inşaallah güzel haberler, yeni hamişler vardır topikte...
biz dün bi akrabamızı kaybettik, 36 yaşında toprağa verildi. 2 yetimi kaldı geride, birde gözü yaşlı ablamız. ''ben sensiz ne yaparım, nasıl dayanırım hasretine'' diye bir ağlayışı vrdı ki, hepimizi de ağlattı... ölüm takdiri ilahi biliyoruz da, sanki her ölüm bize erken gibi geliyor. onun çok hayalleri vardı çocuklarıyla, eşiyle yapmak istediği ama yarım kaldı hayaller.... bişeyleri isterken hayırlısını ver Allahım demeyi unutmamak lazım..
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. Bizleri de verdiğine razı olan kullardan eylesin
hayırlı geceler arkadaşlar. dua ile....
sağolasın flanımm,hakkımda hayırlısı artık...canım sorup deşmeyeceğim ama sıkıntın herneyse tez zamanda atlatırsın inşallah canım hayat zor be gülüm bazen böyle dibe vurduğumuz oluyor işte umarım hemen hallolurda toparlarsın bir an önce:93:
turkuazım sana birşey diyeyim mi ?avatarın beni de çok üzüyor be tatlım
sağol cnm bnm,sen nasılsın?Üzülme! Bir yandan korku, bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun. Tek kanatla uçulmaz zaten..
Üzülme! Sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil, tozu almaktır. Allah sana sıkıntı vermekle tozunu, kirini alır, niye kederlenirsin?
Üzülme! Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz. Yüzük olmak dileyen taş, ezilmeyi, yontulmayı göze almalıdır...
kayram lütfen konuştuk gerçi ama ilerleyen günlerde daha iyi olacaksın inş.Bugünkü ruh halini anlayabiliyorum.Daha öncede dediğim gibi bie zor gelen şeyler Rabbimize hiç zor değil.Bir ayette diyor ya bir insanı yaratmakla bu koca alemi yaratmak benim için birdir ikiside bana kolaydır.Dua edelim...
Derincim inş. hamilesindir gelşmeleri takip ediyorum.Bu ara canım yazmak istemedi sadece okuyorum ama hepinizi takip ediyorum..
Ebrarcım adet olmamışsın daha umutla bekliyorum güzel haberlerini.
nanelişeker inşallah ağrılarına faydası olur dikişlerin alınmasının hergün dişçiye gitmek biraz zahmetli ama ağrıdan iyidir
Sevtun gözünaydın annen gelmiş sonunda annenle hasret gider kız biz hep burdayız gelişmeleri özet geçeriz sana gelince merak etme
Pelincim bu ay dinlenmen bencede sağlıklı olur küçükte olsa bi embriyo oluştu rahim kendini yenilesin..
Turkuazcım sorunun neyse hallolur inş hayırlısıyla
aklıma gelenler bunlar şimdilik inşallah diğer arkadaşlarda iyidir
boncuğumm geldi mi senin kırmızılar kuzu ses ver bakıyımmsevtunum kız hala acıyorsun konuyu kız kapat artık annene arar sıkayet ederım ha
kuzular vadısı olmasa hayat daha güzel olurdu ne anlıyorlar anlamam
ebusunda bgn mısafırlerı var:26:
kolay gelsin ablammmhepinizi çok çok öpüyorum
ALLAH razı olsun canlarım gönlünüze göre versin
ben kaçtım görüşmek üzere
annemin günü var ona salata yapıp gidicem işim çok yani
güaydın sabah beri elektirk kesik deli olcam.... ben dualarımı okudum Allah kabul etsin inşallah... şimdiden amin diyorum tüm kalbimle Rabbim okunan selanın hürmetine derya ve selina arkadaşlarımın bebeklerini tez vakitten göndersin göbeklerine inşallah.... duaya kalamıcam kahvaltı etmedim daha kızlar gidip bişeyler yemem lazım....
yok yaaa canımcım artık daha iyiyiz çok şükür bulantılar falan azaldı sanırım bundan sonra hamileliğin tadını çıkarıcam.... göbeğim de baya baya çıkmaya başladı artık eski hiçbişeyim olmuyor üstüme bu ay geçsin de yeni kıyafetler almam gerekecek
selam günaydın kıslarrr
slm arkadaslar klomen yada senophen kullananalar adetının kacıncı gunu ılıskı ye gırdı yardımcı olurmusunuz
slm arkadaslar klomen yada senophen kullananalar adetının kacıncı gunu ılıskı ye gırdı yardımcı olurmusunuz
allah razı olsun canım benim ağzına sağlık.cümlemizle beraber inş.selina arkadaşımızınkini okudum dilerim rabbimden bir daha hayatı boyunca ne gam ne keder göstermesin yaradan eli ayagı saglıklı dinine miletine baglı ana baba kıymeti bilen allahını peygamberini seven evlatlar nasip etsin işşallah kucakları boş kalmasın yavrum diye bagrına bastıgında mis kokusunu duysun işşallah alahım gönlündeki muradı verir tez zamanda işşallah
ebrarcım ben şimdiden amin diyorum canım inan içim hiç sinmedi katılamıcam diye içim içimi yedi çok erken kalktım millet uyuyo halen bir yakalanırsam vay halimeannem yakalarsa işim biter vallahı bide kardeşim tam arkamda yatıyo burası biraz karanlık bir oda eeee pc ışigi malum inanmazsın uyanmasın diye yavaş yazıyorum kız bu kılevyenin sessiz olanı yokmu be çok ses yapıyo kardeşim yakalarsa 41 yanarım vallahı geç yattı dün eşimle
bakın ben bir müddet giremicam çünkü annem çok sitem etti şimdiden kusura bakmayın ebrarcım dua yazarsan bebem özelime yolla çünkü kaçmak girdigimden geçmişe gidemiyorum bazen pazartesi adet olmam lazım ona göre sizleri çok seviyorum bugünlerde herşeyi abartıyorum artık hastalıgıma verin artık kimseye içimdede olsa olumsuz bişey yazmayı düşünmü yorum girerim güzel yorumlarımı yaparım okadar bu arada KAYRACIM sen çok yıprandın ben çok yıprandım artık idare edicegiz birbirimizi sen kusura bakma kırdıysam çünkü sevdigim biri sitem etsin benim içim içimi yer inan az çok beni tanidiysan kalbine bir kötülük gelmesin çok sinirliyim bu aralar mazur gör artık benim seni şimdi gördügüm gibi bakın ben hayata kiseyi maddi olarak hiç kıskanmadım yok şunun şunu var yok bunu bunu var vs anlayanlar anladı beni ama hiç sevmedigim bişey var maneviyatı çok kıskanırım helede biri beni yanlış anlasın kırsın üzsün çok aglarım bu ne olursa olsun o hiyumu hiç sevmiyorum
çok çabuk öfkelenrim balon gibi az zamanda geçince sinirim geçer bu huyumuda hiç sevmiyorum çok safımdır kendim o huyumuda hiç sevmem karşımdakını kendim bilirim ne yapayım yapı meselesi
diyorum ben türümün son örnegiyim diye
bu arada arkadaşlar alahım cumanızı hayırlı ugurlu mubarek etsin rabbim kalbinizin güzelligini yüzünüze versin işallah sizlerinde gönlünüzdeki ne muradı varsa tez zamanda nasip etsin işşallah
biraz daha uzatıcak olursam yandım ben kimseye yakalanmadan gideyim bari:18::18::18::18::18:
NOT uykucular siz halen uyuyun bak ben 7 yoktu anca yazdım yolladım bunu eeee korkumdan tırsmamda anca yazdım ben kaçar allahıma emaney olun bebeler
ilk günaydın benden olsun bakalım diceksiniz ne çatlak hatun oh canıma deysin ilk günaydını ben didim siz halen uyuyun
19::119::119::119::119::119:
saol canım ağzına sağlık allah razı olsungüaydın sabah beri elektirk kesik deli olcam.... ben dualarımı okudum Allah kabul etsin inşallah... şimdiden amin diyorum tüm kalbimle Rabbim okunan selanın hürmetine derya ve selina arkadaşlarımın bebeklerini tez vakitten göndersin göbeklerine inşallah.... duaya kalamıcam kahvaltı etmedim daha kızlar gidip bişeyler yemem lazım....
tüm kalbimle aminn diyorum rabbim hayırlısıyla hamile kalıp sağlıkla kucağına almasını nasip etsin derya arkadaşımıza.
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ DERYAMIZA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,BÜTÜN SIKINTILARINI GİDER ,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
allah razı olsun canım saol.canı yürekten amin diyorum
rabbim selinamıza hayırlı bir evlat versin tez vakitte alalım hamiş haberini inşallah
saolsun tüm arkadaşların gönlü müradını versin rabbim.Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
ebrar_53 sevtun2+ derdanur+ KAYRAM29+ elixsir+ flan+ zeynepkaygin+ kardelen5233+ turkuaz+ kardelen49+ birsen29+
SELİNAM VE DERYAM maşallah duanız çok bereketli oldu
ALLAHIM kabul etsin inşallah vesile kılsın
ağzına sağlık canım allah razı olsunRabbim okunan duaların hürmetine,şuan okunan ezanın hürmetine selina ve derya arkadaşıımıza hayırlı,sağlıklı,ana babasına hürmetli evlatlar nasip eylesin. Amin.......
amin canım rabbim tüm isteyenlerle beraber banada nasip etsin.benim hiç çocuğum yok canım inş nasip olursa ilk çocuğum olucak.amin canım selinacım inşallah sende yanlış hatırlamıyosam 2. istiyodun tez zamanda hayırlı sağlıklı bebişler seninle olsun canım ilgilenmekten sıkılma bak bıktım dersen sonra gelir döverim haaaa aminnnnn canım
ağzına sağlık canım allah razı olsun.selınacım senın duanı da ayrıca okudum yer kapalamsın dıye alıntı yapmadım elfu elfu amın dıyorummmm en kısa zamanda bebegıne kavusur ve onun kokusuna ıcıne cekerek cektıgını sıkıntılarını unutursun canımmm benım rabbım herkese nasıp etsın bu duyguyu ınsallah
dualarımıza amın dıyen herkesten allah razı olsun
kayracıgım selınacıgım duada burda olamadım kusurabakmayın canlarım rabbım en kısa zamanda meleklerınızı yollar ınsallah sevıncınız sevıncımız olur göbüşlerınız dolar yüzlerınız herzaman güler insallahtüm kalbınle amın dıyorum
flancıgım cnm gecmıs olsun ogluna umarım önemlı bısıy yoktur:26:
turkuazım eli kulagında cnm heran gelebılır gecen ay 32.gün oldum ya bgn 30.günüm ama kac gündür sancım var klomen sagolsun gecıktırıyor buay ara verdım zaten ıncır kürü maydanoz buharı falan yapcam bıde bunu deneyelım bakalımsen nasılsın cnm
canım gönülden aminnnnnnnnnnnnnn,[ımg]http://www.mevlanabilgisayar.com/besmele.gif[/ımg]
ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktan
var ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünkü
ben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye et
ve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }
allahım güzel arkadasımız deryamıza katından hayırlı evlat nasip et...eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...yüregi gibi güzel arkadasıma hayırlı bir nesil ver,bütün sıkıntılarını gider ,hayırlısıyla bu ay hamile kalmasını nasip et yarabbim.
Arkadaşımız her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...
Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin
es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain
vel-hamdülillahi rabbil-alemin
Kıssadan hisse:
Bir gün mecnun çölde Leyla yı düşünerek gezerken, namaz kılan bir faninin önünden geçer. Namazı bitirdikten sonra fani :
-Ey Mecnun beni görmüyor musun da namaz kılarken önümden geçiyorsun?
Mecnun:Ey fani ben Leyla yı düşünürken seni görmedim, sen mevlayı düşünürken beni nasıl gördün???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?