Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

vayyy yeterim nasılsıınnn cnm görüşmeyeli

çok fene gripiliyim

çok şükür canım öğleye kadar oğlana baktım sonrada anneme gittik
annem köyde
özlemiştik anacığım
yeni geldim daha
sizler nasılsınız

cnm bnm sana yakışır :)etraftakiler biliyor mu artık söylediysen faceye bi foto koy da görelim:)

inş gelmez bitanem bebiş gelmiştir inşaallahh

kızlar merhaba yetercım saol canım rabbım heımızın dualarına kulak versın bu arada gecmıs olsun
selınam ıkımızın duası aynı haftaya geldı ınsallah en yakın zamanda alırsın bebegını kucagına ınsallah herkes de alır bır an once
kızlar busaat ıtıberıyle ben cok nadır gırebılırım sadece ve sadece hafta sonu ıcın gecerlı kocısımı kızdırmıcam daha fazla pztesı bol bol yanınzdayım
derdacım yenı gordum hayırlı olsun kız ıstıyomusunuz
ebrar ablam canımın ıcı annenın gunu nasıldı cok yorulmusundur yıne pztye kadar ızlıcem senı
derınım bebısım benım haberlerını almayı cok ıstıyorum yazamasamda hafta sonu okurum ınsallah bebısın gelır bu ayyyy kuzummmmm
kerdelen 49 um bugun bebek gorcektın tatlım cok uzulmedın ınsallah
profum senıde ozlıcem bıtanem ama dun de dedım yaaa kocıs kapının evıne koyarsa sana yerlescemm bakk yandın yanı hafta sonumu ona ayırırım gelırım ama yıne de arada yazarım ıkı guncuk ayrı kalcam senden
flan ablam oglun nasıl oldu ınsallah ıyılesmısdır
herkese ıyı hafta sonları hepınıze ıyı geceler dılıyorum guzel anne adayları

slm canlar ben geldim nasılsınız ben bitkin durumdayım hastanede çok yoruldum oraya koştur buraya koştur valla canım çıktı heeeeeeeeeeee

ebrar ablam ızlıcem demısım ozlıcem demek ıstemıstım
allaha emanet olun kızlar rabbım bebıslı gunler nasıp etsın bıze kactım garıııııııııııııııı

sroma canaım yaaa artık sinir oluyorum iyicene yalnızkaldım askım sabah gelip akşama kadar uyuyo garibim

bende gece gündüz yyalnızım offfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…