Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amin canım
inşşşşşşşşşşşş
burada yapabileceğimiz en iyi şey dua etmek
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbşm sesimizi duyar
allahım bizleri yalnız eksik bırakmasın

canım benim geçmiş olsun sana grip için beni iyileştiren formülü yazayım dedim. Teze zencefil ve kabuk tarçın kaynat demle bal ile tatlandırarak iç öneririm çok iyi geliyor.....

zencefil değil ama diğerlerini her gün içiyorum
ama hala geçmedi şu grip

sayın cici sizi bu cevabınızdan dolayı tebrik ediyorum ve kupayı veriyorum

:))) bana bu kupayı vererek beni çok onurlandırdınızzz efendimm

ee kızlarr nasılsınızz bakalımmm bu gün cuma oldugu için çok yondummm giremedimm fazlaa hepinizi çokkkkk özledimmmm

şöleeee bi geçmişe gittikten sonraa hemenn geliyorumm

amin inşallah eşime diyorum ki bebeğimiz doğsun poposuna vurucam nerde kaldın diye eşimde diyoki tamam bende burnunu sıkıcam diyo

evet bende benimkinin poposuna vuracağım:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
EŞŞEK SIPASI NEREDE KALDIN DİYECEĞİM

Son düzenleme:
tatlım dünde konuştuk zaten..üzülme imkansız görme..Allah büyük...inşalah bu sıkıntılarımıza ragmen bebişlerimiz gelecek yakında bize.
evet canım yaabugün aynını bende yaşadım işte..bugün adet oldum fıstıgım..listeye 24 ocak yazabilirsin...
rica ederim cnm inşallah işe yarıcaktır tatlım..
flanım ya çok geçmiş olsun..umarım önemli bişey yoktur..Allah şifa versin..grip falan oldu heralde..
üzülme canım..bende oldum bugün aynı gün olduk kıss
Allahım öbür aya yolar inşallah bebişlerimizi napalım

ohh MAAŞALLAH canım çıkar tabi hamileligin tadını...bulantıların azalmasına sevindim.sürekli olunca çekilmez o da...
bebişş malesef adet oldum kısss...sen giremicen demek olsun haftasonundan sonra görüşürüz...iyi bak kendine.

selamm kıslarr altta gördüklerim görmediklerim hepinizi çokkkk öpüyorummm..
selina ve kayra arkadaslarımızın dualarına AMİN diyorum.Allahım sen büyüksün...o cennetindeki bebelerden hepimize gönder hayırlısıyla..selina ve derya arkadasımıza en yakın zamanda saglıklı eli ayagı düzgün hayırlı bir evlat nasip et.amin...

bu arada ben adet oldum bugün kıslar..o çift çizgi demekki ilaçtandı biliyodum öyle oldugunu zaten..yanlız karnım çok agrıyo..bide afedersiniz demin minik pembe parçacıklar düştü..

kızlar ben arka arkaya çok yazdım biliyorum kusura bakmayın...aklıma tek tek geliyo ondan:)

sevtunum annecigini yanlız bırakmamamn en iyisi canım..kayramla anlaştıgınızada çok sevindim..sizede bu yakışırdı canım...

ebrarım canım benim sende iki gündür mahvoldun yaa..bugünde gününüz varmış gene yorgunsundur kıyamam...

ben kaçtım kıslar eşim şimdi gelir..o gelmeden sofrayı kurayım hep bunun başında buluyo kızıcak en sonunda...öptüm hepinizi çok çok

görüşürüz cnmmm

amanin bu nasıl topik ya millet hep kaçmış demek elixir derin var nerde kızlar ya haberiniz yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…