inşşşşş sendede işe yaraycak
gitmedim cnm yakında gidicem ama
Bende buay klomen içtim hayırlısı bakalım
slm canlar ben geldim nasılsınız ben bitkin durumdayım hastanede çok yoruldum oraya koştur buraya koştur valla canım çıktı heeeeeeeeeeee
sroma canaım yaaa artık sinir oluyorum iyicene yalnızkaldım askım sabah gelip akşama kadar uyuyo garibim
bende gece gündüz yyalnızım offfffffff
sroma canaım yaaa artık sinir oluyorum iyicene yalnızkaldım askım sabah gelip akşama kadar uyuyo garibim
bende gece gündüz yyalnızım offfffffff
inşallah canım benim bazen çok bunalıyorum sıkıldım yoruldum heralde
neyapacaksın canım ekmek parası ALLAH yardım etsin
off yokk off yokk şükürrrr çokk şükürrrr :))
kızlar merhaba yetercım saol canım rabbım heımızın dualarına kulak versın bu arada gecmıs olsun
selınam ıkımızın duası aynı haftaya geldı ınsallah en yakın zamanda alırsın bebegını kucagına ınsallah herkes de alır bır an once
kızlar busaat ıtıberıyle ben cok nadır gırebılırım sadece ve sadece hafta sonu ıcın gecerlı kocısımı kızdırmıcam daha fazla pztesı bol bol yanınzdayım
derdacım yenı gordum hayırlı olsun kız ıstıyomusunuz
ebrar ablam canımın ıcı annenın gunu nasıldı cok yorulmusundur yıne pztye kadar ızlıcem senı
derınım bebısım benım haberlerını almayı cok ıstıyorum yazamasamda hafta sonu okurum ınsallah bebısın gelır bu ayyyy kuzummmmm
kerdelen 49 um bugun bebek gorcektın tatlım cok uzulmedın ınsallah
profum senıde ozlıcem bıtanem ama dun de dedım yaaa kocıs kapının evıne koyarsa sana yerlescemm bakk yandın yanı hafta sonumu ona ayırırım gelırım ama yıne de arada yazarım ıkı guncuk ayrı kalcam senden
flan ablam oglun nasıl oldu ınsallah ıyılesmısdır
herkese ıyı hafta sonları hepınıze ıyı geceler dılıyorum guzel anne adayları
canım benim yaaaaa
hepimizde oluyor bazan işin içinden çıkamıyoruz
allah yardımcımız olsun
süprizleri hayatımızdan eksik etmesin
canım benim geçmiş olsun sana grip için beni iyileştiren formülü yazayım dedim. Teze zencefil ve kabuk tarçın kaynat demle bal ile tatlandırarak iç öneririm çok iyi geliyor.....
sayın cici sizi bu cevabınızdan dolayı tebrik ediyorumve kupayı veriyorum
amin inşallah eşime diyorum ki bebeğimiz doğsun poposuna vurucam nerde kaldın diye eşimde diyoki tamam bende burnunu sıkıcam diyo
evet bende benimkinin poposuna vuracağım:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
EŞŞEK SIPASI NEREDE KALDIN DİYECEĞİM
tatlım dünde konuştuk zaten..üzülme imkansız görme..Allah büyük...inşalah bu sıkıntılarımıza ragmen bebişlerimiz gelecek yakında bize.derınımmm bıtanemmm saolasın senın rahım anomalılerınde bı yazını okudum bıcornıs ıle ılgılı cunku doktorla konustum tekrar ve dedıkı sonuc perde degıl uterus bıcornıs yanı tek gırısı olan cıft rahım demek doktor fılmı gormem gerek eger oleyse baska bısey dıyebılır belkı
kızlar bu arada ben perde zannettım ama sonucta bu yazıyo ve sol tup kapalı . tıkanıklıgı dert etmıyorum da cıft rahımı yenı okudum ve doktorlar amelıyata yanasmıyolar bunda saglıklı dogum yapanda var tabıkı hemde cok ama sansına kalmıs anlayacagınız ve sureklı yatarak hamılelıgı gecırıyolar ben bebegımın nıye dogdugunu anladım cunku ben doktor kontrolune gıttıgımde yurumustum bıraz alısveırıs ıcın ve su an kendımı cok daha kotu hıssedıyorum perde olsa caresı vardı bunun amelıyatıda yok tek carem dua etmek ama gercekten destegınıze ıhtıyacım var hemde dualarınıza derınımın ustunden yazdım cunku onunda yazısını okudumama herkese anlatmak ıstedım
kan pıhtılasması hakkında da bı bılgı verın nolur ne demek bu sonuc
evet canım yaaderınım hatırlamazmıyım cnm ogünü ılk kez tam 7 gün gecmıstı adetım ve sevıncten uyuyamamıstım ama ertesı gün o kırmızı görene kadar of bacım of neyapalım testler bızle dalga gecıyor
rica ederim cnm inşallah işe yarıcaktır tatlım..vallahıi kızlar hiç uyumamışsınızz :18::18::18::)) sabah kalkamıcaksınızDERİN SEVTUN NANELİ GÜL soğan kürüyle ilgili verdiğiniz bilgiler içinn çok saoluun deneyelim burda bişi olursa hamiş falannn burda sevincimi paylaşırım inşallahhh çokk saoluunn çookk thankkss beybilerr.......
flanım ya çok geçmiş olsun..umarım önemli bişey yoktur..Allah şifa versin..grip falan oldu heralde..kızlar çok kalabalığız maşallah duaya kalamayacağım ama şimdiden canı gönülden amin diyorum geçmişide okuyamıyorum çünkü vaktim yok oğlum rahatsızlanmış almaya gidiyorum sonra hastaneye götürürüm büyük ihtimal çünkü dr olmadan iyileşmez o boğazına inmiş sanırım birkaç gün görünmezsem merak etmeyin çok birikirse geriye dönemeyebilirim şimdiden kusura bakmayın olur mu?ebrarcığım liste sonlarda olursa ve dua okunacaksa takip edip sana durumumu bildiririm canım ben kaçar
üzülme canım..bende oldum bugün aynı gün olduk kısscanlarım ben adet oldum malesef yeni tarihim24 ocak haberiniz olsun ebrarım canım bana dua yazma istersen yaz okurum amam kaç tane okudugumu bilemicem giremezsem siteye olmaz çünkü cuma günüde teylikedeyim sen haftaya yazarsın canem allaha emanet olun ben kaçtım
ohh MAAŞALLAH canım çıkar tabi hamileligin tadını...bulantıların azalmasına sevindim.sürekli olunca çekilmez o da...yok yaaa canımcım artık daha iyiyiz çok şükür bulantılar falan azaldı sanırım bundan sonra hamileliğin tadını çıkarıcam.... göbeğim de baya baya çıkmaya başladı artık eski hiçbişeyim olmuyor üstüme bu ay geçsin de yeni kıyafetler almam gerekecek
bebişş malesef adet oldum kısss...sen giremicen demek olsun haftasonundan sonra görüşürüz...iyi bak kendine.kızlar merhaba yetercım saol canım rabbım heımızın dualarına kulak versın bu arada gecmıs olsun
selınam ıkımızın duası aynı haftaya geldı ınsallah en yakın zamanda alırsın bebegını kucagına ınsallah herkes de alır bır an once
kızlar busaat ıtıberıyle ben cok nadır gırebılırım sadece ve sadece hafta sonu ıcın gecerlı kocısımı kızdırmıcam daha fazla pztesı bol bol yanınzdayım
derdacım yenı gordum hayırlı olsun kız ıstıyomusunuz
ebrar ablam canımın ıcı annenın gunu nasıldı cok yorulmusundur yıne pztye kadar ızlıcem senı
derınım bebısım benım haberlerını almayı cok ıstıyorum yazamasamda hafta sonu okurum ınsallah bebısın gelır bu ayyyy kuzummmmm
kerdelen 49 um bugun bebek gorcektın tatlım cok uzulmedın ınsallah
profum senıde ozlıcem bıtanem ama dun de dedım yaaa kocıs kapının evıne koyarsa sana yerlescemm bakk yandın yanı hafta sonumu ona ayırırım gelırım ama yıne de arada yazarım ıkı guncuk ayrı kalcam senden
flan ablam oglun nasıl oldu ınsallah ıyılesmısdır
herkese ıyı hafta sonları hepınıze ıyı geceler dılıyorum guzel anne adayları
elixircim kocişin yok mu gene canım..hep gececimi çalışıyo..yanlız kalınmıyodur ya anlıyorum seni...
kızlar ben arka arkaya çok yazdım biliyorum kusura bakmayın...aklıma tek tek geliyo ondan:)
sevtunum annecigini yanlız bırakmamamn en iyisi canım..kayramla anlaştıgınızada çok sevindim..sizede bu yakışırdı canım...
ebrarım canım benim sende iki gündür mahvoldun yaa..bugünde gününüz varmış gene yorgunsundur kıyamam...
ben kaçtım kıslar eşim şimdi gelir..o gelmeden sofrayı kurayım hep bunun başında buluyo kızıcak en sonunda...öptüm hepinizi çok çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?