Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam ben geldim kizlar nasilsiniz??bir cogunuz su an tokipte yoksunuz biliyorum

hatta aranizda öyle guzel dostluklar kurmussunuz kiii,benim buna yetismem imkansizz

biliyorum bircogunuz beni tanimiyorsunuz,belki neler sacmalamis diyeceksiniz,ama icimden geldi yazmak nickim de oldugu gibi kendimi cok garip hissediyorumbir o kadarda savunmasiz ve caresizz

yatili misafirlerimin var daha önce bahsetmistim belki dikkatinizi cekmistir...

kayinvalidem durup durup laf sokup bizi igneliyor

ayni sözu iki defa söyledi ama benim cok agrima gitti..

herkesin cocugu oldu buyudu bile biz daha torun bekliyoz dedi

ne yapayim kizlar ben benim sucum varmi??rabbim vermiyor imtian ediyorsa suc benim mi??
su an bile aglayarak yaziyorum size,kimse ile görusmek istemiyorum artikherkes daha yokmu birseyler,bebek varmi,ne zaman teyze olacagiz hadi artik falan diyor..biktim artik..

rabbime sikayet etmek istemiyorum.o'nun taktirine raziyim ben dilerse verir dilerse vermez.verirse onun sanindan ve lutfundandir..vermezse benim rabbimi sorgulamaya hakkim yok..

neden kimse anlamiyor?artik kimse ile görusmek istemiyorum..issiz bir adada olmak istiyorum kimsenin olmadigi yerlerde olmak istiyorum

basinizi agrittim kusuruma bakmayin..belki neler sacmalamis diyeceksiniz,ama yazmak istedim size,belki beni anlayacaginizi dusundugumden belkide dertlesmek istedim

Canım ya ne demek sacmalamak aşkolsun...biz ne için varız..dertleşmek için giriyoruz buraya..en iyisini yapmışsın içini dökmekle...valla tatlım o kaynana alsın kendi inancını sorgulasın ilk önce...nasıl böyle konuşabiliyolar ya hayret...Allah ıslah etsin...düşüncesizligine ver onun canım..Allah öyle bi verir ki utanır dediklerine...zaten kendi sıkıntımız yetiyorken bide milletin saçma laflarını duymak çok sinir bozucu hakikatten...hepsine kafayı takmaya kalkarsak olan kendimize olur canım..soran oldugunda hiç kendini ezik çaresiz hissetmene gerek yok..başta kaynanan öyle bişey dediginde ilk içinden geçeni de rahat ol senin üzülmenden daha önemli degil onun üzülmesi..ne hakla seni böyle üzüyorki...millet sordugunda hiç saklama geregi duymuyorum ben mesela..5 yıllık evliyim daha olmadı diyorum..veya geçiştiriyorum bazen eşim askere gitmedi daha düşünmüoruz diyorum falan...senin durumu bilmiyorum aslında çok fazla yorum yapamıyorum o yüzden garipçim ya...kaç yıllık evlisin ne zamandır olmuyo falan..boşver takma insanları canım..onlar lafını deyip rahat rahat uyuyo ama senin uykuların kaçıyo bak degermi onların yüzünden üzülmeye..

ahh canım yaaa

neden garip olasın ki verecek olanda ALLAH vermicek olanda ALLAH

VALLAHİ COK KIZIYORUM BÖLE SORANLARA

gerçi bana daha başlamadılar ama eşim zaten söyletmet kayınvalideme böyle birşeyy

ama cidden cok üzücü şeyler duydukca üzülüyorum ALLAH sabır versin sana cnm en kısa zamandada anne etsin hepimizi

aslında cok şanslıyız rabbimiz bizi imtihan ediyor şanslı kullarız işte

olduki evlat vermedi bak kuranı kerimde türkçe mealinde yazıyor onların eşleri ve cocukları sizleri imrendirmesin diyeee

sen içini ferah tut olucaktır olmasada ölüm yokya ucunda rabbim zamanını bekliyorr

son olarakta bu şekilde insanları kıranları şiddetle kınıyorum
ve ALLAHIN LANETİ ÜZERLERİNE OLSUN diyorummm

canıııım birincisi burdaki herkesin eski yeni bir bağı var çünkü birbirimizi yine en iyi biz anlıyoruz eşlerimiz bile anlayamıyor çünkü anne olamayan bir kadının halinden yine ancak anne olamayan anlayabilir.Özellikle yaşını başını almış diyebileceğimiz insanların böyle yapması çok üzücü.Çünkü hayat tecrübesi daha fazladır biçok şey yaşamıştır daha olgun olmaları gerekir ama maalesef bizim yaşlılarımız yaşını aldıkça gençlerden daha cahil davranıyolar bazen.Umarım kırmıyorumdur seni böyle yazarak.Sen içinden gelenleri yazmışsınya bende öyle yapıyorum.Gençlerde yaşlıları aratmıyo hoş.Eltim bugün karnını gözüme sokmak istercesine karnını açıp açıp eteğini düzeltiyo ve hiç abartmıyorum gerçekten gözüme soka soka kendisi 6 aylık hamilede Allah bağışlasın.Zaten sıkıntımız bizi yeterince yıpratıyo bazı insanlarda neden iyice yaramızı kanatmaktan zevk alıyo anlamıyorum

canim allah razi olsun cevapladigin icinben 2 yillik evliyim canim..hic korunmadik.gecenlerde doktora gittik durumumuzu anlattik adetinin 5 gunun gel dedi bana sanirim homonlarima bakacak..esimede sperm testi olmasini söyledi..suan adetimi bekliyorum..yani sorun nerde?kimde?bilmiyoruz canim..kayinvalideme gelince benim nisanlilik dönemimden beri ölyeesim evin tek oglu ve beni cok kiskaniyorher yaptigim sorun hicbirseyden memnun olmuyorsurekli laf sokup igneliyor..
esim ve babasi kayinvalidemin hasta oldugunu idare etmemi söyluyor..gencliginde rahimini almislar ondan sonra sinirsel problemleri olmus..ama herkese iyi birtek bana böyle davranir yanii..
ben konusup kendimi mudafa edemem canim kimse kirilmasin uzulmesin diye kendimi uzerim ama cevap veremembu yuzden beni pasif ve sahipsiz görup uzerime geliyor
ama rabbim buyuk herkesin bir imtiani var benim imtianim da kayinvalidemle

canim benim ben rabbimden gelene raziyim..dilerse verir dilerse vermez..ama beni bu laflar yiyip bitiriyor

bu eziklik bu mahcubiyethamdolsun esimle mutluyum ama kayinvalidembeni hep kiriyor beyenmiyor..ben onu el ustunde tutmaya calistikca o beni hep asaliyor hor hakir göruyor

garip inşallah önemli bi sorununuz yoktur gerçi problemin önemli veya önemsizliğiyle ilgisi yokta bu işin Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyo.Yinede çok uğraştırcak bişey değildir inşallah.Kayınvalidenede Allah anlayış versin iyilik versin.

estagfirullah canim kirilmam,haklisin bizi kimse anlamiyor.ya benim ailem veya ablam 1 kere bile bebek varmi dememistir..ama insanlar
ben nisanliligimdan beri rabbim sahit hep neysem o oldum iyi davrandim kayinvalideme,ama o sevmedi beni.köylu insani onlar sehirliyim diye istemedi beni..herseyi sorun etti.allahtan kayinbabam ve görumcem beni sever ve annelaerine karsi beni hep savunur esimde öyle..
ben memnun etmeye calistikca memnun olmuyor kayinvalidem..ama söz bebege gelince zaten zayif noktam dayanamiyorum

cok sagol kardelen49,ilgilendigin icin rabbim razi olsun sizden,dilerim hepiniz en yakin zamanda hayirli evlatlara kavusursunuz

Allah senden de razı olsun canım...öncelikle daha yeni evli sayılırsın tatlım ya bebek istemen çok güzel bişey ama çok takıntı haline getirme...dur bakalım sorunun nerden kaynaklandıgı belli degil daha..belki hemen halledilebilecek bişeydir..tahliller herşey güzel çıkar inşallah.. bırak Allaha havale etmişsin zaten..eşinle mutluysan onu takma kafana canım..ya eşinle kötü olsaydın Allah korusun o zaman hiç çekilmezdi hayat...onların dedigi gibi hastalıgına ver...aslında seni anlaması gerek bak rahmi alınmış o zaman hiç üzülmemiş mi acaba merak ediyorum...neyse Allah anlayış versin gerçekten..sende o kadar üstüne düşme madem canım..belki böylesi hoşuna gidiyodur sen ilgilendikçe öyle davranmak hoşuna gidiyodur belki.psikolojik sorunu varsa zaten hiç üstünde bile durma dediklerinin..hayatta kayınvalideyle geçimden daha önemli şeylerde var kendine dert edinme bu konuyu canım..ne kadar çok bahsedip üzülürsen o kadar büyür sorunlar...

en azından tek problem kayınvalide o da bişey.Onun dışındaki herkes sana destekmiş bazen görümceler eltiler problem oluyo bazen eşler problem oluyo.Siz aynı evdemi yaşıyosunuz

insallah bir sorun yoktur canim benim,hamdolsun esimle mutluyum.ben hassas bir insanim zaten birde zayif noktam bebek söyledikelrini unutamiyorum.birde konusamamak kirildigima kirildim diyememek beni daha cok kahrediyor..belki insanlara karsi kirildigim noktalarda kirildigimi tatli bir dille ifade edebilsem bu kadar cok uzerime gelmeyecekler..ama yapamiyorum iste

canım yaa selam tatlım..gerçekten ne anlıyolar acaba..hiç Allah korkusu yok galiba..ego meselesimi yada? belkide hayatta becerebildikleri bişey olmadıgı için çocugu kendilerinin becerdigini sanıp böbürleniyolardır gibi şeyler geliyo benim aklıma..bak benim çevremde öyle insanlar yok şükür kardelenim..ama bebe magazasında çalışıyorum belki biliyosundur..hergün hamileler geliyor benim için de bu çok zor oluyor...siz belki günde bikaç hamile görüp keşke diyosanız.ben bir sürü görüp içimi çekiyorum..bebekler geliyo doyamıyom bakmaya..sözüm meclisten dışarı tabi ama bazı hamilelerin de şımarıklıgı ve övünür gibi hareketleri sinirimi bozuyo çok fena...

Son düzenleme:
en azından tek problem kayınvalide o da bişey.Onun dışındaki herkes sana destekmiş bazen görümceler eltiler problem oluyo bazen eşler problem oluyo.Siz aynı evdemi yaşıyosunuz

cok sukur canim en azindan söz konusu anneleri olunca beni kiskandiklarini bildikleri icin benim tarafimda oluyorlar..hayir canim ayni evde yasamiyoruz. 1 ayligina gezmeye geldiler kayinvalidem ve kayinbabam bize

yeni evliyken öyle oluyo ama insan zamanla açılıyo bende öyle en azından.Şİmdi daha rahat düşüncelerimi ifade ediyorum herşeye ağlamıyorum belki zamanla sende de öyle olur

evet bencede hayatta başka bişey ortaya koyamayanlarda daha çok oluyo bu durum.Dediğin gibi onu kendileri yapıyo sanki.senin işinde daha zormuş gerçekten Allah kolaylık versin yaaa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…