Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

yeni evliyken öyle oluyo ama insan zamanla açılıyo bende öyle en azından.Şİmdi daha rahat düşüncelerimi ifade ediyorum herşeye ağlamıyorum belki zamanla sende de öyle olur

bilmiyorum kardelencim ama ben hep böyle idim bekarligimdada gencligimdede yani..hayir demesini kirildigima kirildim demesini bilmezdim..belki böylesi dsha guzel diye dusunuyorum bazen..sadece kendimi uzmus oluyorum..en azindan baskasini uzup kul hakkina girmiyorum diyor kendimi teselli ediyorum iste

selam herkese ben geldim yine yorgun yine bitkin
hepiniz iyisinidir inşallah ben bi geçmişe baksam iyi olcak
derinim telde konuştuk zaten hayırlısı cano elimizden gelenleri yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri
garipcim lütfen canım üzülme kıyamam ya niye yıpratıyosun kendini bırak insanların ağzı torba değilki büzesin ben ne laflar işittim şimdi öğrendim takmamayı cevabı veriyorum hemen sende zamanı var de böyle üzersen kendini herşey çok daha zor olur canım
kardelenim nasılsın kuzum gittinmi bebiş mevlütüne inşallah kimse sıkmadı canını bitanem

haklisin ebrarcim takmamayi ögrenmem gerek

merhaba canım yok pek bişey olmadı çünkü kimse yoktu sakindi klasik darısı başına dilekleri falan filan her zamanki gibi

canım inan bana bende çok hassas bir insanım dokunsan aglıcak bi yapım var..eskiden bende kendimi çok ezdirirdim ama yıllar geçtikçe insan anlıyor ki boşa susmuş...ufak ufak göster tepkilerini canım...yada eşine söyle uygun bir dille bu konuyu bi daha açmamasını istesin..yada sen 1 kere söyle tam söyle...hiç canını da sıkma..inşallah en yakın zamanda anne olursun canım..

kızlar ben kalamıyorum çok öptüm hepinizi..eşim yatalım diyor..
Allaha emanet oluun
ebrarım beklicektim cano uykumda yok ama koriş yatalım der kısmasın bitanem..çok öptüm seni..
bu arada kardeloşum ugramadı hayırdır inşallah...
hadiin hoşçakalın canlar.

hiçte el üstünde tutma canım

ben hiç yüz bile vermiyorum

benden kıymetlisi yok

aynı evde yasıyorsanız söyle eşine ayırsın evleri

eşinde bir alem o sözleri söylemesine fırsat bilene vermesin

sende hiç sıkma canını üzülmeye değmez sen güçlü bir insansın

kendini aciz görmeeeee

elikxir,kardelen49,ebrar,derinsu hepinize desteklerinizden dolayi cok tesekkur ederim kizlar

allah hepinizden razi olsun..hepinize bir an önce hayirli evlatlar versin,,sevindirsin,mutlulugunuzu artirsin canlarim

evet bencede hayatta başka bişey ortaya koyamayanlarda daha çok oluyo bu durum.Dediğin gibi onu kendileri yapıyo sanki.senin işinde daha zormuş gerçekten Allah kolaylık versin yaaa canım
aynen canım ..sagolasın..evet zor benim için..normalde bebek meselesini kafama çok takan biri degilim..ama ister istemez heran aklına geliyo orda çalışırken..

cano hoşgeldin..evet Rabbimin takdiri bitanem napalım..ama bişey dicem senle konuştuk ya gelmedi dedim bayadır..halada yok çok acaip yaa..hayırlısı artık ...

ben kaçtım canlar kusuruma bakmayın.

dilerim sende en yakin zamanda hayirli evlat annesi olursun canim.iyi geceler allah rahatlik versin

yok canim ayri evde yasiyoruz,onu söylediginde uygun bir ortamda degildik..ama esim konusacak en yakin zamanda cunku kendiside cok uzuldu morali bozuldu..

herkese iyi geceler garip inşallah en yakın zamanda bebişin gelsin hepimizin bebişleri tez zamanda gelsin Allah'ım bizi üzenlerede anlayış versin

canım hayırlısı olsun inşallah gelecek ay gelmez kırmızılar
sen duayı düşünme canım halledilir adetin bitince devam edersin
oyy senin göbüşünü sevsinler bebişinide
resim bekliyorum kuzum facede ona göre özledim seni çok öptüm
canım gelmiycek inşallah ya olumlu düşünelim öyle olsun inşallah
canım cümlemizden razı olsun RABBİM inşallah bebişinizin gelmesine vesile olur
bende mutlu olurum canım
ablam saol bende seni özliycem
ilk önce baktım nerden izliycek acep dedim sonraki mesajı okuyunca anladım
tamam sen haftasonunu kocişine ayır pazartesi görüşürüz kuzum
übuarada daha iyisin inşallah

kuzu biraz yoruldum ama dünki kadar değil bugün kızkardeşimde olunca kolay oldu herşey
buarada geldi kardeşim çok mutluyum yarında nasipse bende kalıcak
sen naaptın canım iyisin değilmi

Kociş uyumuş yaf ben kalkana kadar..yatagı açtım sensiz yatmam dedi gitmedi uyuyo koltukta.bende oturmak istiyom kaldım arada

haklisin ebrarcim takmamayi ögrenmem gerek
canım biraz zaman alıyo malesef ben yıllarımı verdim diyebilirim
10 yıl işte dile kolay
merhaba canım yok pek bişey olmadı çünkü kimse yoktu sakindi klasik darısı başına dilekleri falan filan her zamanki gibi
onlar oluyo zaten yaa deli oluyorum ama neyseeeeeeeeee
canom önemli değil yat galiba ağrın var biraz iyi uykular bitanem çok öptüm
hayret cano ya acep ilk gün diyemi öyle dur bakalım gün doğmadan neler doğar
iyi uykular kuzum
herkese iyi geceler garip inşallah en yakın zamanda bebişin gelsin hepimizin bebişleri tez zamanda gelsin Allah'ım bizi üzenlerede anlayış versin
sanada iyi geceler tatlım

elixsir selam canım yine yanlızmışsın allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…