Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

saol ebroşum zaten tek yaptığım dinlenmek ve dua etmek zaman hemen geçse diye bekliyorum sen nasılsın kardeşin gelmiş gözün aydın ,parmağın nasıl oldu şişi indi mi hala kaşınıyo mu

selamün aleyküm kızlar
hayırlı akşamlarr,nasılsınız?
aleykümselam ablam hoşgeldin
ben iyiyim şükür sen nasılsın
saol ebroşum zaten tek yaptığım dinlenmek ve dua etmek zaman hemen geçse diye bekliyorum sen nasılsın kardeşin gelmiş gözün aydın ,parmağın nasıl oldu şişi indi mi hala kaşınıyo mu

canımsın benimde duamdasın
saol ya şişi indi kaşınmıyoda dün gece baya korktum ya
saol canım yılbaşı nedeniyle kaçamak yaptı

saol pelincim hoşbuldum bebiş büyüyoda biraz aceleci çıktı bizde erken gelmesin diye evde bol bol dinleniyorum sen nasılsın canım

saol pelincim hoşbuldum bebiş büyüyoda biraz aceleci çıktı bizde erken gelmesin diye evde bol bol dinleniyorum sen nasılsın canım

güzel annesini görmek icin sabırsızlanıyo ada ne yapsın şaka biyana dinlen canım sen hicbişey yapma inş vaktı zamanı geldigide gelcek minişin hayırlısıyla...bende iyiyim canım napıyım evde iş güc ugraşıyorum

kızlar ben cıkıyorum kociş geldi sonra görüşürüz inş hepinizi kocaman öpüyorum

pelinim görüşmek üzere canım çok öpüyorum seni iyi akşamlar

turkuazcım hoşgeldin canım nasılsın görüşemedik uzun zamandır
sağol cnm çok şükür,sen nasılsn erken doğum riskin mi var senin

çok şükür ablamm

a.s canım hoşgeldin...iyiyim sagol sen nasılsın tatlım...
hşbuldum cnm sağol iyi çok şükür

turkuazcım h.g a.s mutfaktaydım yemekle uğrasıyorum

evet ebrarım bugunde yalnızım eşim birazdan gider ama haftaya aksamları giremem eşim cok şükür evde olcekkk

boncuğum ben yeni ağdet tarihimi yazdım canım ama yine yazayım 20 ocak canım ilgine teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…