hoşgeldin canım iyiyim sagol bebiş nasıl baya büyümüş maşallahselam kızlar nasılsınız
ben iyiyim evde dinleniyorum yeni hamiş haberleri var mı bu arada
ay bu cok şirinmişevet cok büyük ebus ben buldum cok güzel bı sıte ıstemedıgın kadar resım var hallederım ben cnm cok sagol yınede
aleykümselam ablam hoşgeldinselamün aleyküm kızlar
hayırlı akşamlarr,nasılsınız?
saol ebroşum zaten tek yaptığım dinlenmek ve dua etmek zaman hemen geçse diye bekliyorum sen nasılsın kardeşin gelmiş gözün aydın ,parmağın nasıl oldu şişi indi mi hala kaşınıyo mu
hoşgeldin canım iyiyim sagol bebiş nasıl baya büyümüş maşallah
ay bu cok şirinmiş
ebrarım bunlarda cok tatlı ya cok begendim...
selamün aleyküm kızlar
hayırlı akşamlarr,nasılsınız?
saol pelincim hoşbuldum bebiş büyüyoda biraz aceleci çıktı bizde erken gelmesin diye evde bol bol dinleniyorum sen nasılsın canım
neyse kızlar görüşmek üzere allaha emanet olun ben çıkıyorum hepinizi öptüm
saol pelincim hoşbuldum bebiş büyüyoda biraz aceleci çıktı bizde erken gelmesin diye evde bol bol dinleniyorum sen nasılsın canım
güzel annesini görmek icin sabırsızlanıyo ada ne yapsınşaka biyana dinlen canım sen hicbişey yapma inş vaktı zamanı geldigide gelcek minişin hayırlısıyla...bende iyiyim canım napıyım evde iş güc ugraşıyorum
kızlar ben cıkıyorum kociş geldi sonra görüşürüz inş hepinizi kocaman öpüyorum
sağol cnm çok şükür,sen nasılsn erken doğum riskin mi var seninturkuazcım hoşgeldin canım nasılsın görüşemedik uzun zamandır
çok şükür ablammaleykümselam ablam hoşgeldin
ben iyiyim şükür sen nasılsın
canımsın benimde duamdasın
saol ya şişi indi kaşınmıyoda dün gece baya korktum ya
saol canım yılbaşı nedeniyle kaçamak yaptı
hşbuldum cnm sağol iyi çok şüküra.s canım hoşgeldin...iyiyim sagol sen nasılsın tatlım...
sağol cnm çok şükür,sen nasılsn erken doğum riskin mi var senin
çok şükür ablamm
hşbuldum cnm sağol iyi çok şükür
allahım daha iyi etsin canım
ben çıkıyorum çok öpüyorum seni bitanem
Adet oldukları halde haber vermeyıp ve aradan en az 10 gün gecenlerı sılıcem haberınız olsun kızlar artık afedı bılıyorum bıtek adet olmamıs ılac kullanıyormus o harıc HI BIDE HAMIS OLDUGUNU SÖYLEYIP EN AZ 3 AY UGRAMAYANLARIDA SILICEM ÖZEL DURUMU HARICLER KIMSE BANA KIRILIP GÜCENMESIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?