kolay gelsin canım ne güzel eşinde yardım etmişbende ıyı olmaya calşıym kuzum evdeyım hafta sonu temızlıgı falan zar zor yaptım esım yardı ettı sagolsun öle işte
pelinim bence iyi yaparsın ben kürtaj olduğum halde doktorum korunma demişti rahim toparlanır merak etme .kötü düşünme canım hep aynı olucak diye bişey yok
allahım hayırlısını nasip etsin sağlıkla gelsin minişin
olur valla kuzum güller kelebekler filan bırakalım şu bebekleri birazda renk katalım hayatımızaBu lısteyı degıstırelım sıkıldım bundanya bı kösede kalsın bu tekrar kullanırız şöyle güllerle donatılmıs bı lıste yapalım bu seferde ne dersın
kolay gelsin canım ne güzel eşinde yardım etmişben eşime zorla yaptırırım valla...hasta olunca ya da yorgunsam yardım eder sadece...
evet ebrarım ya aslında bana doktorum iki üc ay korun dedi ama ben o kadar bekleyemiycem zaten hemen hamile kalamıyorum dedigin gibi bir ayda toparlar kendini rahmım...amin ebrarım inş hepimizin minişleri hayırlısıyla saglıklı gelsin...
Adet oldukları halde haber vermeyıp ve aradan en az 10 gün gecenlerı sılıcem haberınız olsun kızlar artık afedı bılıyorum bıtek adet olmamıs ılac kullanıyormus o harıc HI BIDE HAMIS OLDUGUNU SÖYLEYIP EN AZ 3 AY UGRAMAYANLARIDA SILICEM ÖZEL DURUMU HARICLER KIMSE BANA KIRILIP GÜCENMESIN
kuzum senin durumun malumcanım ben sana söyliycektim ama ocakta ne zaman adet olcagımı bilmedigim icin söylemedim kusura bakma tatlım ayrıca katılıyorum sana
kızlar cıkmam lazım kusura bakmayın eşimin abisigıl geldı antepten catkapı yaptılar yazamadm oyuzden gorusrzz iyi bakın kendınızee...
olur valla kuzum güller kelebekler filan bırakalım şu bebekleri birazda renk katalım hayatımıza
ama ben sana kıyamıyorum çok uğraşıyosun kuzum bende anlamıyorum pek
canım bişeycik olmaz inşallah sen rabbime sığın o neylerse güzel eyler
bizim bi arkadaş var doğum yaptı 3 ay sonra tekrar hamileymiş ee doğum daha çok etkilemiyomu rahimi sen kürtaj bile olmadın hadi hayırlısı canım
EZGİMMM nedesin kuzum sesin çıkmıyo
sağol cnm sen nasılsınebroşum hoşgeldin canım nasılsın..
hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
hepiniz iyisinizdir inşallah
ben bugece çok ilginç bişey yaşadım gece parmağımda kaşıntıyla uyandım kaşıdım off dedim sivri yedi beni neyse kalkıyımda öldürüyüm dedim kalktım ışığı yaktım baktım sivri filan yok ortada dedim neçabukda kaçmış neyse geri yattım ama tatlı tatlı kaşınıyo parmağım sonra şiştiğini hissettim bikalktım acayip şişmiş korktum öyle olunca eşimi uyandırdım .yatağı altüst ettik bişey yok tabi neyse elime buz tuttum ama tırstım zehirli filansa diye sabah 5e kadar uyuyamadım baktım bidurum yok yattımsabahda kalkıp eşimi yollayıp yattım şuanda azcık ağrıyo parmağım ne olduğunu halen anlıyamadım .tabi uyanır uyanmaz heryeri kaldırdım yok deli oldum kızlar yaa
KAYRAM canım kardeşim eşinle gezmelerdesindir kesin iyi olmanada sevindim datlum zaten gece msn muhabbeti yaptıkda
BONCUKUM adet olmuşsun çok üzüldüm yaa nediyelim alıştık biz kaderimiz buymuş inşallah önümüzdeki ay .buarada saol canım kardeşciğim geldi 10 gün kalıcak nasipse
HATİCECİM tahlillerin iyi gözüküyo yanlız tsh biraz sınırda gibi doktorun daha iyi bilgilendirir seni canım hayırlısı olsun inşallah
SEVTUNUM valla tatile ihtiyacım varda bu kış günü olmaz hem bebişi tatille filan kandıramıyoruz heryıl giderim ama bi icraat yok.sende anneciğindesin hala kolay gelsin canım .
PELİNİM saol bitanem geldi kardeşciğimevet seninlede epeydir karşılaşamıyoruz iyisindir umarım tatlım
KARABÖCÜKhoşgeldin aramıza daha yeni evliymişsin dilerim çok bekletmeden gelir bebişin
ELİKSİR sen nasılsın tatlım ?
COLOR]
pelınım ben sana demedım bıtanem senı bılıyorum takıp edersın sagol cnm
ebrarım bugece yapmaya calısıcam baska fıkrı olan varmı yanı baska bısıylede yapabılırız sadece bu yazımı görenler buldukları cerceve ıcınde olmucak gül avatarlarını boyutları cok büyük olmucak bıde eklerlerse bende secer yaparım bakalım ne cıkıcak bıtınce
aminnnnnnnnnnnn canım inşallahhaklısın ebrarım rabbım hakkımızda hayırlısını versin inş hepimiz daha fazla beklemeden annelik duygusunu tadarız allahımın izniyle...
sağol cnm sen nasılsın
iyiyim cnm sen nsaılsınnn
güle güle canım görüşmek üzre sende kendine iyi bak...kızlar cıkmam lazım kusura bakmayın eşimin abisigıl geldı antepten catkapı yaptılar yazamadm oyuzden gorusrzz iyi bakın kendınızee...
biliyorum canım sagolkuzum senin durumun malum
uğramıyanlara sitemimiz
canım kolay gelsin görüşmek üzere çok öpüyorum seni
ansızın gelen misafiride sevmem pek
pelınım ben sana demedım bıtanem senı bılıyorum takıp edersın sagol cnm
ebrarım bugece yapmaya calısıcam baska fıkrı olan varmı yanı baska bısıylede yapabılırız sadece bu yazımı görenler buldukları cerceve ıcınde olmucak gül avatarlarını boyutları cok büyük olmucak bıde eklerlerse bende secer yaparım bakalım ne cıkıcak bıtınce
ok ebusum hap aldım agrım gecmısken ben kacım sımdı ıslerım halledım gece görüşürüz ınsallah öptüm kızlar
hoşgeldin bersum bende merak diyodum seni herşey yolunda inşallahselam kızlar nasılsınız
ben iyiyim evde dinleniyorum yeni hamiş haberleri var mı bu arada
evet çok yavaş canım sorun sende değilelixsircim hoşgeldin canım bende iyiyim sagol...
kızlar kk mı yavaş yoksa benim nettemi sorun var yazdıklarım bir saatte geliyo ya:84:
ayy çok hoşmuş biraz baktım ama dedimya anlamıyorum pekevet cok büyük ebus ben buldum cok güzel bı sıte ıstemedıgın kadar resım var hallederım ben cnm cok sagol yınede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?