ebrarım kardeşin gelmiş canım gözünaydın...kac gündür karşılaşamıyoruz senle ben gündüz giriyorum sende bu aralar cok yogundun gecede giremiyorum canım özledim seni kendine iyi bak cok öpüyorum seni...
derinim sende benim gibi olmuşsun bende ılk adet oldum sandım sonra bişey gelmeyince test yapmıştım ondan sonrada kanamam devam etmişti...inş seninki yerleşme kanamasıdır hakkında hayırlısı neyse o olsun canım arkadaşım dualarım seninle kocaman öpüyorum seni...
garipcim üzülme canım takma kafana kayınvalideler yaşlı oldukları icin farklı düşünüyolar...inş oda sana söyledigi sözlerden pişman olur birgün bide kendini o kadar ezdirme canım yeri geldimi cevap ver benim kaynanam başka bi kadının cocugu olmuyo diye zuriyeti yok dedi...bende hemen cevap verdim oyle bişey degil dedim rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur bu bizim elimizde olan bişey degil diyince hemen haklısın filan dedi...sende kırmadan cevap verebilirsin canım...inş en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı gelir bebişin...
günaydın kızlar hayırlı haftasonları herkeze kimsecikler yok... neyse bende cıkıyım bari sonra görüşürüz inş...
canım benim neden üzülüyosunki boşver benimde önceden sorunlarım vardı eltim olsun kaynanam olsun artık kafama takmıyorum oluyo bitiyo vallahiçünkü kendini yıpratmaktan başka bişey yapmıyorsun ben onu anladım ben hep laf sokarlardı üzülür aglardım aman hizmetine kusur etmezdim eltim erkek kardeşinin kızı ne olursa olsun her seferinde ayırıdı ben haksız olurdum hep o haklı olurdu bende senin gibi ayrı yerlerdenim bir türlü beni ilk zamanlar kabul etmedi tek suçum kilolu olmam bide başka memleketten olmam eşime çok yalvarmış ne olur onu alma sana başka alalım bak hem başka illerden huyunu suyunu bilmeyiz vs işte vaz geç diye çok yalvarmış eşim demiş olursa sevtun olmazsa evlenmem demiş işin garibi benim hiç bişeyden haberim yok her bayramdan önce 1 hafta önce giderim dip köşe evini temizlerim tatlısından tut dolmasına kadar yaparım yemin ederim millet gipta eder bana herkez ne kadar iyi gelinsin maşşallah herkez keşke senin gibi olsa derler allah razı olsun insanlarımızdan bak bizim orda biri vardı yeni gelinim tabi eşimin yengesi oruya götürdü beni sülale toplantısına oturmaya ev kalabalık ilk oglumu yeni kaybetmişim 4 ay olmuyo 2 senelik gelinim diyelim oturduk muhabbet ettik filan dedim yassı namazını kılabilirmiyim sag olsun evin sahibi tabi dedi ne demek ban seccadeyi serdi kıldım namazı bitti tam tespih çekiçen kadının küçük kızı açtı kapıyı kapamadan odadan çıktı seccadeyi kaldırdım tam çıkıcaktım içerden bir ses geldi ya hatunlar bu gelin okadar iyiki allah için eline desen hamaratlı herkeze güleryüzlü biri sıkışsa yardıma gider bu hatun bu gelini neden istememiştir deyince baktım beni konuşuyolar anladım allahım affetsin hiç yapmadıgım iş dinledim konuşmaları girdim içeri dedim benimi istememiş kaynanam deyince millet şok oldu lafı çevirdiler ama ne çare yermiyim başladılar anlatmaya kaynana karıyı kaynanam demişki ben bu gelini alıcam ama bunlarda namaz varmı çingene çok bizde alevide çok bizde ne yalan söylüyüm vs filan eli egrimidir yemekleri nasıldır içkileri kumarları varmıdır filan diye saymaya başlamış biride demişki filinta gibi oglan ala ala bunu aldın nasıl yakıştırdın ogluna demiş oglun uzunboylu gelin yanında anası gibi kalmış kilolu evt canlarım aynen okudugunuz gibi anası gibi hiç yakışmamışlar bula bula bunumu buldun ogluna demişler oda ben okadar ugraştım ama oglan vazgeçmedi dedi ne laflar varda neyse bazıları ban kalsın eve çıktım başladım aglamaya eşime dedim annen böyle dedimi sana dedim eşim sustu dedi aman boşver ben seni seviyorumya boşver dedi babamın bir lafı vardır kızım der herşeyin zamanı var zamanı gelince konuş derdi bende zamanını kolladım hiç bişey demedim önce baktım kaynanam bana karşı degişti dedim benim adım sevtunsa ben o lafları dedigine pişman etmezsem bakta gör dedim içimden gittim işini gördüm aklınıza ne gelirse bu birgün kadın hastalıklarından hastaneye yattı rahimini herşeyini aldılar kimse yatmadı yanında 8 gün ben kaldım yanında 6 gün hiç uyumadım işin garibi ozaman sıgara kullanıyorum bide oruca denk geldi artık gerisini siz düşünün artık hastaneden çıktık eve getirdim yemeklerini yaptım diyet şeyler filan yemesi gerek bebege nasıl bakılır bende öyle baktım dediki allah razı olsun senden çok memnun kaldım kaç zamandır benle ilgileniyosun evine bile gitmedin dedi bende dedimki laf gelince anne sen beni istemedin ama eşimin annesisin diye ilgilendim dedim yakışmıyorum ama oglunun yanına dedim kusura bakmayasın bende böyleyim insanın huyu güzel olsun be anam kılo neymiş iç güzelligi yeter insana dedim ogünde iyi oldu evime gidicem ban aglayan gözlerle teşekkür etti af diledi ben yanlış yaptım sen büyüklük göster affet dedi bende ben senin gelininim millet benim kiloma laf ederken diyemezmiydin oglum istedi aldım sen ama millete istemedim oglum olursa olur olmazsa olmaz dediginde neden dedin bizi küçük düşürdün dedim benden sonra kardeşinin kızını aldıda ne oldu zayıft eh benşm kadar güzel degil ama bir sevinçle aldı şimdi eltim evine sokmuyo lafları sokuyo sevmez kaynanamı anlıcagın insan alevi olsun çingene olsun kilolu olsun çirkin güzel olsun ilk olarak insan olsun merhametli olsun canım benim bunu asla unutmayın o yaptıklarına birgün gelicek benim gibi öyle utanıcakki senden af dilicek canım benim merak etme ben sana bunu garantisini veriyorum
canım benim bebek olur hiç merak etme ne kaynanalar var allahım ısla etsin arkadaşların dedigi gibi gün gelir bişey olur herşey tersine döner bak mesela bana kaynana elime düştü hastanede dedi eşim annemdir bak öyle bri gün gelicekki benim kaynanam gibi vicdan azabı çekicek aglıyıp af dilenicek ben yaoptırdıysam sende yaptırısın sakın yılma o sana kötümü davranıyo sen ona iyi davranıcaksın o san hakaret edicek sen ona güzel sözler diceksin kırsa bile üzse bile yüzüne gülüceksin belli etmiceksin eger sorun sendeyse eşimde diceksin eger sende oldugunu bilirse üstüne daha çok gelri bir bakmışsın hamile kalmışın benim bir arkadaşım var 5 senelik evli bebegi yok derdi hep arıyo beni eşimin sülaleinin yanında aşalıyo telefondan ve misafir gelincede birgün dedi gene aradı anne benim hiç birşeyim yok ama oglunun spermleri yetersiz deyince yani eşinde sorun var demiş kaynanası ogünden sonra ne çocuk konusunu açmış nede birşey demiş sende öyle yap allahtan umudunu kesme tedavi olursan bile kimseye deme ne kafası şişiricen biz burda kader arkadaşıyız unutma konuşmak istersen burdayız biz bir aileyiz burda bunu
unutma:
kızlar sizin topikte tanımadıklrınızın selamını almıyomusunuz.neredeyse bir saattir selam verdim.hiç görmediniz bile.
selam sara cım
nasılsın tatlım?
nihayet tanıdık biri geldi de selamımı aldı.:))))) merhaba kardelencim.iyiyim sen nasılsın?bizim topiğe gidiyorum ben.
tatlım görmemısın kusurabakma bazen gözden kacıyorboncuğum ben yeni ağdet tarihimi yazdım canım ama yine yazayım 20 ocak canım ilgine teşekkürler
sagol kardelencıgım bısıyler yapmaya calıstım umarım begenırsınız
saracıgım cok özür dılerım slm vermez olurmuyuz ben lısteyle ugrasıyordum görmedım yazdıgın
kızlar sımdılık lıste böyle bıkac egrılık oldu ama onuda yrn düzeltırım cok yoruldum
ben bu lısteden hamıle cıkmak ıstıyorum ınsallah hepımız bu lısteden hamıle cıkarız sans getırsın hepımıze bı sürede bunu kullanalım
canım ümitsizliğe kapılma ama mutlaka kaynanla konuş veya eşin konuşsun kendini eksik hissettiği için öyle yapıyordur belkiselam ben geldim kizlar nasilsiniz??bir cogunuz su an tokipte yoksunuz biliyorum:
hatta aranizda öyle guzel dostluklar kurmussunuz kiii,benim buna yetismem imkansizz
biliyorum bircogunuz beni tanimiyorsunuz,belki neler sacmalamis diyeceksiniz,ama icimden geldi yazmak nickim de oldugu gibi kendimi cok garip hissediyorumbir o kadarda savunmasiz ve caresizz
yatili misafirlerimin var daha önce bahsetmistim belki dikkatinizi cekmistir...
kayinvalidem durup durup laf sokup bizi igneliyor
ayni sözu iki defa söyledi ama benim cok agrima gitti..
herkesin cocugu oldu buyudu bile biz daha torun bekliyoz dedi
ne yapayim kizlar ben benim sucum varmi??rabbim vermiyor imtian ediyorsa suc benim mi??
su an bile aglayarak yaziyorum size,kimse ile görusmek istemiyorum artikherkes daha yokmu birseyler,bebek varmi,ne zaman teyze olacagiz hadi artik falan diyor..biktim artik..
rabbime sikayet etmek istemiyorum.o'nun taktirine raziyim ben dilerse verir dilerse vermez.verirse onun sanindan ve lutfundandir..vermezse benim rabbimi sorgulamaya hakkim yok..
neden kimse anlamiyor?artik kimse ile görusmek istemiyorum..issiz bir adada olmak istiyorum kimsenin olmadigi yerlerde olmak istiyorum
basinizi agrittim kusuruma bakmayin..belki neler sacmalamis diyeceksiniz,ama yazmak istedim size,belki beni anlayacaginizi dusundugumden belkide dertlesmek istedim
kalp atışı varmı inşallah bebişine bişey olmaz canım belki geç dölllenmedir dikkat et bizede haber vercanım bende ilk 3 ay kourundum sonra 3 ay ara verdim ilk deneme başarısızdı 2 . denemede hamile olduğumu öğrendim 6 haftalık.6 günlük hamileyim ama düşük yapıcam bebeğim gelişmemeiş pazrtesiye kadarda gelişmezse alıcak doktorlar inşlh bir an önce sende hamile haberini alırsın ve inşlh hayırlısıylada kucağına alırsın
mutlaka dr git yoksa bizim gibi uğraşırsın canım şimdiden tedbirini alcanım kızkende adetlerimde düzensizdi benim.ewet evlenmeden 3 ay önce gitmiştim.bende polikistik overim doktorum glifor die bi ilaç verdi bunu kullan dedi onu kullanıorum hem adetlerimi düzene sokuo hemde pov eritiomus :26: evlendikten sonrada gitmedim hiç cünkü ki istemioduk ama bir iki aydır istioruz bakalım gitsemmiki:26:
ama boncuğum ben adet olmuyomkiii napsak ki bide haklısın her 3 ay bi gelip hamileyim desek olurmuki kabul edermisin neyse bu şakada bence haklısın canımAdet oldukları halde haber vermeyıp ve aradan en az 10 gün gecenlerı sılıcem haberınız olsun kızlar artık afedı bılıyorum bıtek adet olmamıs ılac kullanıyormus o harıc HI BIDE HAMIS OLDUGUNU SÖYLEYIP EN AZ 3 AY UGRAMAYANLARIDA SILICEM ÖZEL DURUMU HARICLER KIMSE BANA KIRILIP GÜCENMESIN
HAYIRLI OLSUN
ARALIK AYI LİSTEMİZ
*****************************AFED******************************7 ARALIK][/B*******************************
******************************FLAN***************************20 ARALIK*******************************
*****************************SEMRAOZSOY*********************20 ARALIK*******************************
*****************************EBRAR_53************************20 ARALIK*******************************
*****************************GUL-TAMER***********************20 ARALIK*******************************
*****************************SUNGER*************************20 ARALIK*******************************
OCAK AYI LİSTEMİZ
***************************ZEYNEPKAYGİN********************4 OCAK**********************************
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK**********************************
*****************************YETERRRRR**********************6 OCAK****************************************
*****************************ELİXSİR*************************7 OCAK**********************************
*****************************TURKUAZ************************9 OCAK**********************************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK*********************************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK**********************************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK**********************************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK**********************************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK**********************************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK**********************************
*****************************DERINSU***********************24 OCAK**********************************
*****************************UGURBONCUGUM******************27 OCAK**********************************[/COLOR]
HAMıŞLERıMıZ
BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------
ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH
millet geçmiştedir ondan görmemiştir canım mutlaka görseler cevap yazarlarkızlar sizin topikte tanımadıklrınızın selamını almıyomusunuz.neredeyse bir saattir selam verdim.hiç görmediniz bile.
inşallah tatlım yakında müjde verirsin neyse çıkmam gerek kocişim geldi uyuyacakmış herkese selam # ademilehaticesagol kardelencıgım bısıyler yapmaya calıstım umarım begenırsınız
saracıgım cok özür dılerım slm vermez olurmuyuz ben lısteyle ugrasıyordum görmedım yazdıgın
kızlar sımdılık lıste böyle bıkac egrılık oldu ama onuda yrn düzeltırım cok yoruldum
ben bu lısteden hamıle cıkmak ıstıyorum ınsallah hepımız bu lısteden hamıle cıkarız sans getırsın hepımıze bı sürede bunu kullanalım
sagol kayram..düşük mü acaba diye hala düşünüyorum.agrımda vardı dün..bugün pek agrımadı..ama kanama azaldı iyice..gündüz geldi gene normla bi şekilde aslında ama işten geldigimden beri bişey yok bi acaip yani..afedersin ben ilk günlerimde yatarken yataga geçmesin diye üstüne ayrıyetten 5-6 kat çarşaf koyuyom.ama dün koymadım yok diye.hayırlısı bakalım.grip cimm oncelıkle allah sabır versınnn allah ıslah etsın ne dıyım kaynananı durumun cok zor canım hepımız bu tıp seylerle karsılasıyoruz cogu zaman senı cok ıyı anlıyorum sabretmeye calıs ama gercekten yeterınce derdın yetıyo zaten kımsenın de uzmesıne ızın verme allah yardımcın olsun canım bebıs ıcın de ınsallah bı sorun yoktur
canımın ıcı ablam bıraz daha ıyıyım sukur sorunların hepsını bır arada dusununce musluklar acılıyo da aşmam gerekenlerı teker teker aşmaya karar verdım önce hamile kalabilme sorununu halletmeliyim daha sonra bebek için de dua etmeli ve doğmasını beklemeliyim zorlu bir süreç ama allah bilir diyorum artık eşime dedim bi 10 sene deneriz olmadı velat ediniriz allahım o noktaya getirmez inşallah allah derdi veriyo da sabrını da veriyomus dermanı da onda zaten bakalım doktor ne dicek turkıyeye gıdınce.sende cok yoruldun bu aralar bıraz dınlen ıstersen allaha emanet ol ablam
derinimm içimden benim de geçti canım inşallah düşük falan değildir de yerleşme kanaması falandır
hayırlısı olsun tekrar kayıp yasamanı asla ıstemem canımın ıcı rabbım korusun haberını takıp etcem sureklı yaz haberlerını bebısım optum canım arkadasım
kardelosla duaya geldıgınde konusmustum aksam gelemeyebılırım demıstı ama okudum gecmısı gozlerım senı aradı profummm nerdesınnn yaaaaaa
ben ara ara gırıp gızlı gızlı yazmaya calıscam hepınız saglıcakla kalın
boncugum bu arada saol canımın ıcı rabbım hepımıze nasıp etsın o guzel duyguyu
opuyorum hepınızı
aynen bitanem dalga geçiyo vücudumuz...sende adet olmuşsun..valla üzüldüm ne yalan diyim canım benim..demin aklıma geldiniz ebuşla ikiniz..dua ettim inşallah olmazsınız diyederınım hayırlısı cnm neyapalım vücudumuz bızle dalga gecıyor suan benımkıde öyle ınsallah buay olucak bıtanem ınsallah
garıpcıgım hıc üzülme cnm aynı seylerı bızde yasıyoruz güçlü ol sankı cocuk gökten ınıyor tövbe tövbe sen canını hıc sıkma olurmu bgn böyle olucaksıngörücek o kaynanatörün de
turkuazım kırmızılarım sagolsun heray benı yalnız bırakmıyorlar ayın 7 günü yokluyorlar benısu halıme bak sıyırdım artık bende hayırlısı rabbımden nedıyelım
ebusum kardesın gelmıs gözün aydın cnm
kayracıgım ha söyle güçlü ol hepsını hep beraber asıcaz ınancımızı kaybetmıyelım olucak olucak
elixsircigim tatlım doktormu verdı sana klomenı ama sen nekadarlık evlısınkı erken degılmı tabı doktor daha ıyı bılır ınsallah buay vesılen olur klomende verırsın müjdeyı
kardelen49 ben öyle eltının varya görmemıs neolcakay sınırlendım bacım okuyunca kusurabakma bunları yapan ınsaların allah korkusu yok ben buna ınanıyorum verende alanda ALLAH onu bılmıyorlar neyse hamıleymıs ınsallah saglıcakla kucagına alır nedım:26:
valla bilmiyom pelinim...normalde adet olnuca hala üstünde durmam ama bu sefer nedense test yaptırmak istiyorum.kan testi yani...hayırlısı.inş seninde 1 aylık korunmadan sonra melegin hemen gelir tatlım yaa.ebrarım kardeşin gelmiş canım gözünaydın...kac gündür karşılaşamıyoruz senle ben gündüz giriyorum sende bu aralar cok yogundun gecede giremiyorum canım özledim seni kendine iyi bak cok öpüyorum seni...
derinim sende benim gibi olmuşsun bende ılk adet oldum sandım sonra bişey gelmeyince test yapmıştım ondan sonrada kanamam devam etmişti...inş seninki yerleşme kanamasıdır hakkında hayırlısı neyse o olsun canım arkadaşım dualarım seninle kocaman öpüyorum seni...
garipcim üzülme canım takma kafana kayınvalideler yaşlı oldukları icin farklı düşünüyolar...inş oda sana söyledigi sözlerden pişman olur birgün bide kendini o kadar ezdirme canım yeri geldimi cevap ver benim kaynanam başka bi kadının cocugu olmuyo diye zuriyeti yok dedi...bende hemen cevap verdim oyle bişey degil dedim rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur bu bizim elimizde olan bişey degil diyince hemen haklısın filan dedi...sende kırmadan cevap verebilirsin canım...inş en kısa zamanda hayırlısıyla saglıklı gelir bebişin...
günaydın kızlar hayırlı haftasonları herkeze kimsecikler yok... neyse bende cıkıyım bari sonra görüşürüz inş...
canım bende sadece fsh ve prolaktinden anlıyorum..ikiside çok normal görünüyo digerleride inş öyledir endişleneme..yeni hormon sonuçlarım
ft4 16.2
tsh 4.260
lh 6.2
fsh 3.9
estradiol 41.2
prolaktin 11.8
geçen seneki hormon sonuçlarım
tsh 2.88
lh 8.23
fsh 4.21
estradıol 39
prolaktin 18.26
kızlar değerlerim için bilgisi olanlar bi yorum yaparmısınız geçen senekiyle yeni yaptırdımın arasında çok fark var gibi geldi bana sizce bu durum iyimi kötümü bi yorum yapın dr a gösteremedim bütün sonuçlarını al ondan sonra değerlendiricez dedi yaffff merak ediyorum
hoşgelmişsin tatlım aldık bilemrb kızlarrrr benide aranıza alırmısnızzz :26:
DERİNCİM canım demek benimle adet oldun he kız ben 27 olucaktım 24 oldum be:44::44::44::44: kesin seni kıskandım kız ne üzülücem zaten korunuyoduk artık ocak giriceine göre önümüzdeki maçlara bakıcez artık haydi görüyüm seni bu aya maçı biz alalım tememni
kardelen 49 allahım ıslah etsin o eltini boşver salla gitsin ban ben öyle yapıyorum ahanda böle yap
he sen hemen ol ben adet oldum diyeaynen önümüzdeki maçları düzenli oynayalım inş yakındır canım gülecegimiz günler.
aa bitanem noldu ki öyle hayırdır inşallah..ama ben yinede sivri oldugunu düşünüyorum cano yaa..kaçmıştır..bazıları şişiriyo öyle korkma...hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
hepiniz iyisinizdir inşallah
ben bugece çok ilginç bişey yaşadım gece parmağımda kaşıntıyla uyandım kaşıdım off dedim sivri yedi beni neyse kalkıyımda öldürüyüm dedim kalktım ışığı yaktım baktım sivri filan yok ortada dedim neçabukda kaçmış neyse geri yattım ama tatlı tatlı kaşınıyo parmağım sonra şiştiğini hissettim bikalktım acayip şişmiş korktum öyle olunca eşimi uyandırdım .yatağı altüst ettik bişey yok tabi neyse elime buz tuttum ama tırstım zehirli filansa diye sabah 5e kadar uyuyamadım baktım bidurum yok yattımsabahda kalkıp eşimi yollayıp yattım şuanda azcık ağrıyo parmağım ne olduğunu halen anlıyamadım .tabi uyanır uyanmaz heryeri kaldırdım yok deli oldum kızlar yaa
KAYRAM canım kardeşim eşinle gezmelerdesindir kesin iyi olmanada sevindim datlum zaten gece msn muhabbeti yaptıkda
BONCUKUM adet olmuşsun çok üzüldüm yaa nediyelim alıştık biz kaderimiz buymuş inşallah önümüzdeki ay .buarada saol canım kardeşciğim geldi 10 gün kalıcak nasipse
HATİCECİM tahlillerin iyi gözüküyo yanlız tsh biraz sınırda gibi doktorun daha iyi bilgilendirir seni canım hayırlısı olsun inşallah
SEVTUNUM valla tatile ihtiyacım varda bu kış günü olmaz hem bebişi tatille filan kandıramıyoruz heryıl giderim ama bi icraat yok.sende anneciğindesin hala kolay gelsin canım .
PELİNİM saol bitanem geldi kardeşciğimevet seninlede epeydir karşılaşamıyoruz iyisindir umarım tatlım
KARABÖCÜKhoşgeldin aramıza daha yeni evliymişsin dilerim çok bekletmeden gelir bebişin
ELİKSİR sen nasılsın tatlım ?
kızlar buhafta dua yapmasak olmazmı bana kızmayın olurmu buhafta inanın hiç enerjim yok zaten kardeşimde var çok takip edemiyebilirim buhaftayı tatil edelim .zaten çok kişi kalmadı .fikirlerinizi istiyorum canlarım anlayışla karşılayacağınızı biliyorum
dua işine gelince benim için farketmez cano..iyi de olur senin açından.dinlenirsin biraz.boncukumun dedigi gibi çogumuzda adetliyiz.bi temizlenek hele o zaman okuruz..
aleykümselam tukuazım nasılsın tatlım?bi karşılaşamıyoruz kız özledim yaaselamün aleyküm kızlar
hayırlı akşamlarr,nasılsınız?((
test yaptırmadım canım..kanamada bi az geliyo bi çok geliyo bi kesiliyo anlamadım valla..hayırlısı artık canım...kızlar herkese merhaba
bı fırsat buldum yazıyım dedım
boncugum kırmızaların gelmiş inşşalh bidahaki ay bitanem. bu arada aldıgın kararda sonuna kadar haklısın yani bi liste yapılıyorsa bizim de duyarlı olmamız gerek. sonucta ugrasmak zorunda degılsın yardımcı olmak gerekıyo
ablacımmmm gecmıs olsun parmagın ıcın
bısey olmadıgını dusunuyorum bazen bende de olur uyurken sebebsız kasıntılar ama dolasımla ılgılı bıseydır herhalde baska bır yerıde yoksa alerjı olamaz bıtanem allahım şifa versin bu arada kendi adıma bu hafta dua olmayabilir evet az kalmış zaten sen kendini bi topla sonra başlarız yine canımmmm bi de dün konustugumuz seyle ılgılı herhangı bı gelısme varmı varsa bana msnden cevrım dısı da olsam yazarmısın
derınım bıtanem sen nasıl oldun test falan yaptırdınmı tatlım kanaman ne durumda tatlım yaaaaaa
kardelenım profum nerelerdesın bende merak etmeye basladım yaaaaaaaa
elıksır ne guzel bu hafta esınlesın ıste cok sukur kı cok ayrı kalmıyorsunz hanı hafta hafta ya ondan dedım
cicim sen nasılsın yaaaa kac gundur konusmadık
kardelen 49 cum senın yazına da rastlamadım nasılsın
sevtuncum kımseyı unuttugum yok annele bırlıktesın gıremessın dıye sana bısey yazmamıstım ufaklıgın dogum gununu kutluyorum allah uzun omurler versın
hatıcecım sanırım senın tahlıl sonuclarındı lh-fsh oranın hala 2 yanı pko hala devam edıyo dıgerlerı hakkında bılgım yok canım
bırsencım semracım pelınım kardelenbhr derdacım turkuazım sızler nasılsınız
kızlar unuttugum varsada affedın cunku saklayarak yazıyom allaha emanet olun ben ugrarım yıne opuldunuzzzzzzzzzzzzz
ayy bende okuyunca içim acıdı yaaayy şu an öyle ağlıyorum ki arkadaşlar merak etmeyin kötü bişey yok trt de ömür dediğin programı var.Bi amca hayatını anlatıyo 25 sene çocukları olmamış eşiyle sonra olmuş çocukları ama eşi bi doğumdan sonra vefat etmiş.Amca çocuklarla kalmış.Allah'ım demiş çocukları verdinde annelerini niye aldın.Eskiden ekmekde yoktu böyle hazır diyo ekmek yapan yok diyo çocuklar kuru ekmek yiye yiye boğazları acıyodu bende onları öyle görünce ağlıyodum diyo.Köye pazarcı gelince bisküvi alıyodum ama sabah akşamda bisküvide verilmiyoki diyo.Sonra dağıtmış çocukları halalarına teyzelerine.Ayy eskiden hayat ne kadar zormuş yaaa..(gerçketen hayat ne zormuş eskiden..bende anneme derim bazen..çocuklugumuzu falan hatırlarım eskiden çamaşır makinesi merdaneliydi..bulaşık makinesi yoktu..kömür sobası için taaa 4 katı inip bodrumdan kömür taşırdı annecigim...babamda taşıyodu tabi...şimdi bi makineyi açmaya üşeniyoruz ..
canım bizde iyiki tanıdık seni..sen hiçbişeyi takma kafaya..ay ne demek kiloluysam insan degilmiyim yaa öyle konuşma lütfen..eminim çok tatlısındır..aman insanlar artık mana bulacak bişey bulamıyolar yok çok kilolusun yok çok zayıfsın..ablamında yıllardır derdi zayıflık...herkes her gördügünde ne güzel zayıfsın dicegine hasetlerinden "ayy çok zayıfsın yaaa" yada "yine zayıfladın mı sen" gibi salakça sorular soruyolar..nan zaten bu kız yıllardır zayıf..alamıyo işte bünyesi böyle...ama yok rencide etmek varken dimi ama...bu sefer öyle dediklerinde kız kendini kötü hissediyo..her zayıflamışın dediklerinde zayıflamış olsaydım şimdiye ölmüştüm diyo ablamahhhhh sevtuncum,tam beni anlatmissin...senin ayni seyleri yasamisiz neredeyse
benide köyden olmadigim sehirden oldugum icin kayinvalidem istemdi,kiloluyum diyede istemedi
hep kilomla dalga gectiler,tesetturlu olusum sorun oldu,hep asagiladilar
sucum,agir kanliymisim,bag,bahce isi bilmezmisim,kiloluymusum,sehirdenmisim
nisanli iken esimin teyzesi,esime ustune yorgan almana gerek yok demisneden bu kadar acimasiz insanlar..kilolu olmak ayipmi?sucmu?kilolu isem bende insan degilmiyim
cok tesekkur ederim destekleriniz icin iyiki sizleri tanidim,belki kimseye anlatamadigim dertlerimi sizinle paylastim beni dinlediniz rabbim ebeden razi olsun sizden
en yakin zamanda hayirli evlatlar ile yuvanizi senlendirsin
iyisin de niye ugramazsın..anlıyorum bazı konulardan sıkıldın ama yapma böyle cano..leyla gelmiş,sevindim.
bende çıkıcam birazdan.
ebroşum,derincim,kayracım,ben iyiym kızlar,merak etmişsiniz.
sevtuncum,ben kk de olmadığım için,görüşemiyoda olabiliriz,maşallah,annem var,kısıyo diyon ama,hepte burdasın kızzz.
cano nasıl yani 4üncü güne kadan?Sara cım,ben çıkıyorum canım,tekrar gelirsen görürsün diye yazdım.
Ebroşum,bu akşam yoksundur zaten,kardeşinle sohbet edersin bolca.
Derincim,bende dördüncü güne kadar çok az az lekelendim,haberin olsun canım,ümitlenip yıkılmanı istemem.
Kayracım,haftaiçi görüşürüz inşallah.
Boncuk,listeyi diğer sayfaların birinde gördüm ve çok güzeldi,ellerine,emeğine sağlık.
Flan cım,oğluşuna geçmiş olsun.
Garip cim,adın gibi garip olma,madem eşin ve görümcelerin sana sahip çıkıyo,çokta takma kaynananı.herkezin yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlayacağı bi gün vardır elbet
sagol kardelencıgım bısıyler yapmaya calıstım umarım begenırsınız
bebişim çok güzel olmuş emegine saglık..bunlarla ugraşan ellerin dert görmesin...ugraşırken pc ye bakmaktan bulanıklaşan gözlerin en yakın zamanda bebişini görsün aminnnnnn
he bu arada boncukum denemelerini topicte yapmayı istemiyosan anasayfada en alt kategoride "deneme tahtası" var kuşum.orda rahat rahat düzenleyebilirsin..son yaptıgını da buraya taşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?