Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

HAYIRLI OLSUN

ARALIK AYI LİSTEMİZ

*****************************AFED******************************7 ARALIK][/B*******************************
******************************FLAN***************************20 ARALIK*******************************
*****************************SEMRAOZSOY*********************20 ARALIK*******************************
*****************************EBRAR_53************************20 ARALIK*******************************
*****************************GUL-TAMER***********************20 ARALIK*******************************
*****************************SUNGER*************************20 ARALIK*******************************

OCAK AYI LİSTEMİZ

***************************ZEYNEPKAYGİN********************4 OCAK**********************************
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK**********************************
*****************************YETERRRRR**********************6 OCAK*******************
*****************************ELİXSİR*************************7 OCAK**********************************
*****************************TURKUAZ************************9 OCAK**********************************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK*********************************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK**********************************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK**********************************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK**********************************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK**********************************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK**********************************
*****************************DERINSU***********************24 OCAK**********************************
*****************************UGURBONCUGUM******************27 OCAK**********************************[/COLOR]

HAMıŞLERıMıZ

BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:

canim cok guzel cevap vermissin,keske bende kirildigimda kirildim diye bilsem,gerektiginde hayir diyebilsem,ama yapamiyorum isteögrenmem gerek yoksa olan bana oluyor uzulen hep ben oluyorum

ahhhhh sevtuncum,tam beni anlatmissin...senin ayni seyleri yasamisiz neredeyse
benide köyden olmadigim sehirden oldugum icin kayinvalidem istemdi,kiloluyum diyede istemedi
hep kilomla dalga gectiler,tesetturlu olusum sorun oldu,hep asagiladilar
sucum,agir kanliymisim,bag,bahce isi bilmezmisim,kiloluymusum,sehirdenmisim
nisanli iken esimin teyzesi,esime ustune yorgan almana gerek yok demisneden bu kadar acimasiz insanlar..kilolu olmak ayipmi?sucmu?kilolu isem bende insan degilmiyim
cok tesekkur ederim destekleriniz icin iyiki sizleri tanidim,belki kimseye anlatamadigim dertlerimi sizinle paylastim beni dinlediniz rabbim ebeden razi olsun sizden
en yakin zamanda hayirli evlatlar ile yuvanizi senlendirsin

ben geldim kizlar

gecmisi okuyamiyordum hic ama bugun okudum cok sukur:79::79:

insallah kimseyi atlamamisimdir,atladigim varsa kusuruma bakmayin kizlar...

kizlar siz alt alta iki ve uc alintiyi nasil yapiyorsunuz ben yapamiyorum da bilgisaray özurluyum azz

kızlar sizin topikte tanımadıklrınızın selamını almıyomusunuz.neredeyse bir saattir selam verdim.hiç görmediniz bile.

HAYIRLI OLSUN

ARALIK AYI LİSTEMİZ

*****************************AFED****************************7 ARALIK]****************************
******************************FLAN***************************20 ARALIK*******************************
*****************************EBRAR_53************************20 ARALIK*******************************
*****************************GUL-TAMER***********************20 ARALIK*******************************
*****************************SUNGER*************************20 ARALIK*******************************

OCAK AYI LİSTEMİZ

***************************ZEYNEPKAYGİN********************4 OCAK**********************************
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK**********************************
*****************************YETERRRRR**********************6 OCAK**********************************
*****************************ELİXSİR*************************7 OCAK**********************************
*****************************TURKUAZ************************9 OCAK**********************************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK*********************************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK**********************************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK**********************************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK**********************************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK**********************************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK**********************************
*****************************DERINSU***********************24 OCAK**********************************
*****************************UGURBONCUGUM*****************27 OCAK**********************************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU**********************/**********************AZİZE
**********************YABADABADU*****************/*******************GÜNDOĞMADAN
**********************MIZMIZ*********************/*********************GELINCIK
**********************BİRSEN*********************/*********************DİDGOK
**********************TUĞCAL*********************/******************DERDANUR[/******************************************
**********************BULUT83[/B
********************/*********************E-S-R-A**********************

[/COLOR]

Son düzenleme:
nihayet tanıdık biri geldi de selamımı aldı.:))))) merhaba kardelencim.iyiyim sen nasılsın? bizim topiğe gidiyorum ben.

leyla gelmiş,sevindim.
bende çıkıcam birazdan.
ebroşum,derincim,kayracım,ben iyiym kızlar,merak etmişsiniz.
sevtuncum,ben kk de olmadığım için,görüşemiyoda olabiliriz,maşallah,annem var,kısıyo diyon ama,hepte burdasın kızzz.

HAYIRLI OLSUN

ARALIK AYI LİSTEMİZ

*****************************AFED****************************7 ARALIK]********************
******************************FLAN***************************20 ARALIK********************
*****************************EBRAR_53************************20 ARALIK********************
*****************************GUL-TAMER***********************20 ARALIK********************
*****************************SUNGER*************************20 ARALIK*********************

OCAK AYI LİSTEMİZ

***************************ZEYNEPKAYGİN**********************4 OCAK***********************
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************YETERRRRR**********************6 OCAK***********************
*****************************ELİXSİR*************************7 OCAK***********************
*****************************TURKUAZ************************9 OCAK***********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK**********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK**********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2************************24 OCAK***********************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************UGURBONCUGUM******************27 OCAK***********************

HAMİŞ LİSTEMİZ

**********************BERSUU*******************/******************AZİZE******************
**********************YABADABADU**************/*****************GÜNDOĞMADAN***********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*****************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK******************
**********************TUĞCAL*****************/******************DERDANUR****************
**********************BULUT83****************/*******************E-S-R-A******************

Son düzenleme:
Sara cım,ben çıkıyorum canım,tekrar gelirsen görürsün diye yazdım.
Ebroşum,bu akşam yoksundur zaten,kardeşinle sohbet edersin bolca.
Derincim,bende dördüncü güne kadar çok az az lekelendim,haberin olsun canım,ümitlenip yıkılmanı istemem.
Kayracım,haftaiçi görüşürüz inşallah.
Boncuk,listeyi diğer sayfaların birinde gördüm ve çok güzeldi,ellerine,emeğine sağlık.
Flan cım,oğluşuna geçmiş olsun.
Garip cim,adın gibi garip olma,madem eşin ve görümcelerin sana sahip çıkıyo,çokta takma kaynananı.herkezin yaptığının ne kadar yanlış olduğunu anlayacağı bi gün vardır elbet

sagol kardelencıgım bısıyler yapmaya calıstım umarım begenırsınız
saracıgım cok özür dılerım slm vermez olurmuyuz ben lısteyle ugrasıyordum görmedım yazdıgın
kızlar sımdılık lıste böyle bıkac egrılık oldu ama onuda yrn düzeltırım cok yoruldum
ben bu lısteden hamıle cıkmak ıstıyorum ınsallah hepımız bu lısteden hamıle cıkarız sans getırsın hepımıze bı sürede bunu kullanalım

cnm ellerine sağlık çok güzel olmuş ellerin dert görmesin

canım ümitsizliğe kapılma ama mutlaka kaynanla konuş veya eşin konuşsun kendini eksik hissettiği için öyle yapıyordur belki
kalp atışı varmı inşallah bebişine bişey olmaz canım belki geç dölllenmedir dikkat et bizede haber ver
mutlaka dr git yoksa bizim gibi uğraşırsın canım şimdiden tedbirini al
ama boncuğum ben adet olmuyomkiii napsak ki bide haklısın her 3 ay bi gelip hamileyim desek olurmuki kabul edermisin neyse bu şakada bence haklısın canım

kızlar sizin topikte tanımadıklrınızın selamını almıyomusunuz.neredeyse bir saattir selam verdim.hiç görmediniz bile.
millet geçmiştedir ondan görmemiştir canım mutlaka görseler cevap yazarlar
inşallah tatlım yakında müjde verirsin neyse çıkmam gerek kocişim geldi uyuyacakmış herkese selam # ademilehatice
# elixsir
# KK Pro ÜyeDerinSu+
# KK Pro Üye_DeReN_
# ugurboncugum+ kızlar iyigeceler kalmak isterdim ama napalım elimiz mahkum byeeee

sagol hatıcem
bırsenım senı cok komık gördüm bgn adet olmuyomus bak bak sensen ıstıyosan 3 ayda bır gel ben hamıleyım denedımkı cnm bencede saka olsun çünkü sen benım demek ıstedıgımı anladın

derınım ask olsun ya ben cıkıcam sen hala gecmısten cıkamadın:84:
ebusta gelmedı :84:bgn ben varım dıye kımsede konusmuyo:84:

sagol kayram..düşük mü acaba diye hala düşünüyorum.agrımda vardı dün..bugün pek agrımadı..ama kanama azaldı iyice..gündüz geldi gene normla bi şekilde aslında ama işten geldigimden beri bişey yok bi acaip yani..afedersin ben ilk günlerimde yatarken yataga geçmesin diye üstüne ayrıyetten 5-6 kat çarşaf koyuyom.ama dün koymadım yok diye.hayırlısı bakalım.
aynen bitanem dalga geçiyo vücudumuz...sende adet olmuşsun..valla üzüldüm ne yalan diyim canım benim..demin aklıma geldiniz ebuşla ikiniz..dua ettim inşallah olmazsınız diye(hayırlısı fıstıgım inşallah bigün herşey harika olacak...
valla bilmiyom pelinim...normalde adet olnuca hala üstünde durmam ama bu sefer nedense test yaptırmak istiyorum.kan testi yani...hayırlısı.inş seninde 1 aylık korunmadan sonra melegin hemen gelir tatlım yaa.
canım bende sadece fsh ve prolaktinden anlıyorum..ikiside çok normal görünüyo digerleride inş öyledir endişleneme..
mrb kızlarrrr benide aranıza alırmısnızzz :26:
hoşgelmişsin tatlım aldık bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…