bende iyiyim bitanem sagol...evet bitti canım...ama benim gögüslerim şiş ve acıyo hic böyle olmazdım neden böyle olduki:26:
canım hoşgeldin nasılsın
ay çok sevindim seni gördüğüme
slm kızlar nasılsınz nsıl gecıyo hafta sonu.....
sagol kuzummm napıyımm oturym işteee üzgün üzgün ve agrılar için deee adet oldum bu sabah...puffffffffffffffffffffffffffffffffff
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın haftasonu evde geciyo valla kociş calışıyo:78:slm kızlar nasılsınz nsıl gecıyo hafta sonu.....
canım ya olabilir progestan kullanıyodunya belkide onun etkisidir yada yumurtlama zamanındır
benim hep ağrır yumurtlama zamanlarında canım
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın haftasonu evde geciyo valla kociş calışıyo:78:
canım hic olmazdı o yüzden şaşırdım ama yumurtlama zamanımsa boşa gitcek bu ay malasef...
evet ebrarım neyapalım kaderbuarada bende dıcektım herkes adetlı dua okucak fazla kısı yok bu hafta ara verelım
öyle kuzum napalım sağlık olsun
ya evet buhafta ara verelim bendede inanki enerji yok uğraşabilcek bide dediğin gibi herkes adetli
doğrudur canım insan vücudunun tepkilerini anlıyamıyo malesef
hayırlısı kuzum bak düzenli adet olmak yumurtlamanın olması çok iyi bu gösteriyorki herzaman ümit var
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın haftasonu evde geciyo valla kociş calışıyo:78:
canım hic olmazdı o yüzden şaşırdım ama yumurtlama zamanımsa boşa gitcek bu ay malasef...
neyapım cnm bgn yalnızım hıc bır ıs yapmadım sımdı etrafı toparlıcam off cnm da sıkılıyor
evet canım gercekten öyle düşükten sonra bünyem degişti...ebrarım biz bi tek bu ay koruncaz ondan sonra calışmalara başlıycaz inş ama aynı şeyi yaşamaktanda korkuyorum... rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin tatlım...
Adet oldukları halde haber vermeyıp ve aradan en az 10 gün gecenlerı sılıcem haberınız olsun kızlar artık afedı bılıyorum bıtek adet olmamıs ılac kullanıyormus o harıc HI BIDE HAMIS OLDUGUNU SÖYLEYIP EN AZ 3 AY UGRAMAYANLARIDA SILICEM ÖZEL DURUMU HARICLER KIMSE BANA KIRILIP GÜCENMESIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?