Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bende iyiyim bitanem sagol...evet bitti canım...ama benim gögüslerim şiş ve acıyo hic böyle olmazdım neden böyle olduki:26:

canım ya olabilir progestan kullanıyodunya belkide onun etkisidir yada yumurtlama zamanındır
benim hep ağrır yumurtlama zamanlarında canım

slm kızlar nasılsınz nsıl gecıyo hafta sonu.....
hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın haftasonu evde geciyo valla kociş calışıyo:78:
canım ya olabilir progestan kullanıyodunya belkide onun etkisidir yada yumurtlama zamanındır
benim hep ağrır yumurtlama zamanlarında canım

canım hic olmazdı o yüzden şaşırdım ama yumurtlama zamanımsa boşa gitcek bu ay malasef...

hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın haftasonu evde geciyo valla kociş calışıyo:78:

canım hic olmazdı o yüzden şaşırdım ama yumurtlama zamanımsa boşa gitcek bu ay malasef...

doğrudur canım insan vücudunun tepkilerini anlıyamıyo malesef
hayırlısı kuzum bak düzenli adet olmak yumurtlamanın olması çok iyi bu gösteriyorki herzaman ümit var

doğrudur canım insan vücudunun tepkilerini anlıyamıyo malesef
hayırlısı kuzum bak düzenli adet olmak yumurtlamanın olması çok iyi bu gösteriyorki herzaman ümit var

evet canım gercekten öyle düşükten sonra bünyem degişti...ebrarım biz bi tek bu ay koruncaz ondan sonra calışmalara başlıycaz inş ama aynı şeyi yaşamaktanda korkuyorum... rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin tatlım...

bende ıyı olmaya calşıym kuzum evdeyım hafta sonu temızlıgı falan zar zor yaptım esım yardı ettı sagolsun öle işte

HAYIRLI UGURLU OLSUN

ARALIK AYI LİSTEMİZ

AFED---------------------------------------------------------------------------------------------7 ARALIK
FLAN--------------------------------------------------------------------------------------------20 ARALIK:94:
SEMRAOZSOY-----------------------------------------------------------------------------------24 ARALIK
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK:128:
GUL-TAMER-------------------------------------------------------------------------------------?? ARALIK
SUNGER-----------------------------------------------------------------------------------------30 ARALIK

OCAK AYI LİSTEMIZ

ZEYNEPKAYGİN-----------------------------------------------------------------------------------4 OCAK
NANELİŞEKER-------------------------------------------------------------------------------------4 OCAK:103:
YETERRRRR---------------------------------------------------------------------------------------6 OCAK
ELİXSİR-------------------------------------------------------------------------------------------7 OCAK
TURKUAZ------------------------------------------------------------------------------------------9 OCAK
ALEYNA------------------------------------------------------------------------------------------10 OCAK:109:
KAYRAM-----------------------------------------------------------------------------------------16 OCAK
SAMYELİ26--------------------------------------------------------------------------------------17 OCAK
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------18 OCAK:82:
KARDELEN5223----------------------------------------------------------------------------------19 OCAK:108:
SEVTUN2-----------------------------------------------------------------------------------------24 OCAK:86:
DERINSU------------------------------------------------------------------------------------------24 OCAK:78:
UGURBONCUGUM--------------------------------------------------------------------------------27 OCAK:97:

HAMıŞLERıMıZ

BERSUU----------------------------------------------------------------------------------------------
AZİZE-------------------------------------------------------------------------------------------------
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------
GÜNDOĞMADAN--------------------------------------------------------------------------------------
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------
GELINCIK---------------------------------------------------------------------------------------------
BİRSEN-----------------------------------------------------------------------------------------------
DİDGOK-----------------------------------------------------------------------------------------------
TUGCAL----------------------------------------------------------------------------------------------
DERDANUR--------------------------------------------------------------------------------------------
BULUT83----------------------------------------------------------------------------------------------
E-S-R-A-----------------------------------------------------------------------------------------------

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Son düzenleme:

pelinim bence iyi yaparsın ben kürtaj olduğum halde doktorum korunma demişti rahim toparlanır merak etme .kötü düşünme canım hep aynı olucak diye bişey yok
allahım hayırlısını nasip etsin sağlıkla gelsin minişin

Adet oldukları halde haber vermeyıp ve aradan en az 10 gün gecenlerı sılıcem haberınız olsun kızlar artık afedı bılıyorum bıtek adet olmamıs ılac kullanıyormus o harıc HI BIDE HAMIS OLDUGUNU SÖYLEYIP EN AZ 3 AY UGRAMAYANLARIDA SILICEM ÖZEL DURUMU HARICLER KIMSE BANA KIRILIP GÜCENMESIN

Son düzenleme:

evet boncuğum çok haklısın lütfen herkes biraz duyarlı olsun
boncuğumun işini hafifletelim ya kaç kez söylüyo
eline sağlık kuzum bende taşıdım ilk sayfaya

Bu lısteyı degıstırelım sıkıldım bundanya bı kösede kalsın bu tekrar kullanırız şöyle güllerle donatılmıs bı lıste yapalım bu seferde ne dersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…