Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler arkadaşlar.Hayırlı güzel bi hafta olur inşallah hepimiz için.Allah'a emanet olun
iyi geceler canım sende allaha emanet ol ainşallah canım inşallahiyi geceler arkadaşlar.Hayırlı güzel bi hafta olur inşallah hepimiz için.Allah'a emanet olun
kızlar,bende çikim,herkeze hayırlı geceler.
kızlar,bende çikim,herkeze hayırlı geceler.
canım benim hepiniz burda olun göstericem ben den nasıl bir süpriz beklenir sizce gösterince bu kız çatlak diceksiniz ama merak etmeyin kk ilgilisüpriz neymiş merak ettim yaa
evet canım bende çok etkilendim naber görüşmeyelisevtun hediyeni merak ettim yaa ilk fırsatta göster.Rüyada çok etkileyiciymiş gerçekten.Evlatların dedesinin yanında inş. Babanında yeri iyi demekki yeşillerin içinde olduğuna göre inşallah.
herkese iyi geceler bende çıkıyorum arkadaşlar iyi pazarlar herkese
teşekkür edrim bebem çok güzel geçti sdagolasıncanım ogluşunuzun dogum günüsü kutlu olsun..Allah saglıklı mutlu nice uzun ömürler nasip etsin amin...rüyada harikaymış valla..Allah babacıgının mekanını cennet etsin inşallah..ne mutlu size bak merak etmeyin diye rüyalarınıza vermiş rabbim.senin üzüntün hafiflesin diye belkide canım...
kızlar herkese hayırlı pazarlar..kocişi evde olanlar bol bol vakit geçirin eşlerinizle...kocişi evde olmayanlarda bi gezme bulsun kendineyada örgü başlasın rengarenk ohh..
bende başlıcam yakında işyerinde rahatım örebiliyorum...off az sonrada işe gidicem
bu arada kırmızılar çogalmaya başladı şükür..ama ben yinede bi kızılaya gidicem..boşa benim doktora görünmeye gerek yok.klomen kullanmıcam zaten...kızılaya gidip doktoa çıkıp progestanı yazdırıcam.bide içim rahat etsin diye kan testi vericem çok sacma biliyorum ama napiyim...tabi erken kalkıp gidebilirsem
neyse ben kaçıyorum Allaha emanet olun...
yetercim sanada iyi pazarlar cnm..bu ara fazla kalamıyosun galiba iki kelime yazıp gidiyosun...
hoşçakalınnn![]()
teşekkür edrim bebebm allahım daha iyilerini san tattırsın işşallah tez zamanadamerhaba ben geldım ve hemen gıdıcem boncugum lıste guzel oldu hemde cok ellerıne saglık bu arada bugun kuafore gıtcekmıssın guzellesmısın dır sımdı mıs gıbı ohhh canım ınsallah ama ınsallah bu lısteden hemiş cıkarız canımmm
derınım oncelıkle sana gecmıs olsun canım neden acaba bole oldu canım adetın de cogalmıs ama ınsllah yerlesme kanaması falandır ınsallah bebıs vardır ama dusmuyodur ınsallah :26::26::26::26::26:mınık kusun ıcınde basın sag olsun canım benımkı de öldu zaten bugune kadar aldıklarım hepsi öldü üzülme bu kadar ne kayıplarımız oluyo bitanem biliyosun haberlerini bekliyorum
sevtuncum tekrar dogum gununu kutluyorum oglusunun ablanın ruyasıda ercekten cok guzelmıs okurken etkılendım yaaaa allah hakkımızda hayırlısını verın artık ne dıyelım
ebarr ablacımm var ya heyecanla beklıyorum yap artık su testııı nolur yaa ınsallah daha gelmemıstır kırmızılar canım benımmm bende daha ıyıyım ablacım ıste alısıyorum ne yapayımm bebek fıkrını aklımdan atıp buna alısma zamanı geldı benım ıcın ama bu topıcı bırakmıcam yıne de sızınkılerı severım bende
kızlar bakmadım kım var kım yok sımdı kocısle dısarı cıkıcam gezcem bıraz su an topıcte olanlar sızlere selam olmyanalarda gelınce gorsunler sızlere de selam optum hepınızı gorusuruz bu arada verdıgım kılo 4 oldu ınsallah daha da verırım
profum hafta sonu dıye gelmemene bısey demıyom cunku bende yokum ama hafta ıcı gelmessen sorarım sana
hadı ben kactım
nasılsın canım görüşmeyeli özledim kız seni yeğenininde doğum günü kutlu olsun canım
çok teşkkür ederim canım
çok haklısın canım eline emeğine sağlık
kız allah iyiliğini versin senin adamlarda haklı ilgi istiyorlar
iyiyim canım sen nasılsın nebileyim şahsıma yazı görünce çok sevindim bu aralar çok canım sıkılıyor sizlerde benim aklımdasınız canım hepiniz çok seviyorum![]()
biz geldik napıyonuz kızlar
geçmiş olsun canım inşallah bebiş vardırda haber verirsinhepinize hayırlı akşamlar
kızlar ben çok hastayım dün geceden beri bugünde hep yattım şimdi kalktım bibakıyım dedim hemen çıkıcam başım çatlıyo resmen .sonra görüşmek üzere öpüyorum sizi
zaten bize hep çürükler geliyo her gelen hasta bu ne ya neyse hoşgeldin benden demesi ama çıkamazsın bikere girince bağımlılık yapıyohosbuldum sorun deıl sıteye hasta oldum hep buralardayım![]()
amin canım allah sabır versin sağlıklı hayırlı olsun bebişlerimizdeevet yaaaa inşallah allahmı söyletti neeee ebrarımın yüzü gülsün
çok acı yaaaaaaa bebeğin ciğeri kalbinin arksında gelişmiş ölme sebebi bu rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inaşşallah
hoş gelmişsin canım nasılsın görüşmeyeli![]()
kızlar çıkmam gerekiyor:79: malum sabah erken kalkıcam allaha emanet olun :79:
ben varım canım hoşgeldin sendemi bebiş istiyodun ne kadar zamandır anlat özgeçmiş alalımkızlar merhabalar öncelikle..
yeni katıldım aranıza.. birileri online dır umarım:78:
Derincim,mesaj kutun doluymuş canım,bi boşaltsana.
kız kardeloş sadece derinmi görünüyo altta gerçi fazla büyük değilim ama hoşgeldin derinim sende