Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

benimde tek dileğim anne olmaktı fakat hic adet görmedim bu yaşıma yirmi iki yaşındayım adet görmedim icin anne olamıyorumm sizce nasıl adet görüp anne olacağım yada adet görmeden nasıl anne olabilirm doktorlar laparoskopi yapacam dedi adet görmen icin sizce bunun bir faydası olur mu cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorumm[:5::5::5::5:

merhaba ben geldım ve hemen gıdıcem boncugum lıste guzel oldu hemde cok ellerıne saglık bu arada bugun kuafore gıtcekmıssın guzellesmısın dır sımdı mıs gıbı ohhh canım ınsallah ama ınsallah bu lısteden hemiş cıkarız canımmm:21::21::21::21:
derınım oncelıkle sana gecmıs olsun canım neden acaba bole oldu canım adetın de cogalmıs ama ınsllah yerlesme kanaması falandır ınsallah bebıs vardır ama dusmuyodur ınsallah :26::26::26::26::26:mınık kusun ıcınde basın sag olsun canım benımkı de öldu zaten bugune kadar aldıklarım hepsi öldü üzülme bu kadar ne kayıplarımız oluyo bitanem biliyosun haberlerini bekliyorum:53::53::53::53:
sevtuncum tekrar dogum gununu kutluyorum oglusunun ablanın ruyasıda ercekten cok guzelmıs okurken etkılendım yaaaa allah hakkımızda hayırlısını verın artık ne dıyelım
ebarr ablacımm var ya heyecanla beklıyorum yap artık su testııı nolur yaa ınsallah daha gelmemıstır kırmızılar canım benımmm bende daha ıyıyım ablacım ıste alısıyorum ne yapayımm bebek fıkrını aklımdan atıp buna alısma zamanı geldı benım ıcın ama bu topıcı bırakmıcam yıne de sızınkılerı severım bende:69:
kızlar bakmadım kım var kım yok sımdı kocısle dısarı cıkıcam gezcem bıraz su an topıcte olanlar sızlere selam olmyanalarda gelınce gorsunler sızlere de selam optum hepınızı gorusuruz bu arada verdıgım kılo 4 oldu ınsallah daha da verırım
profum hafta sonu dıye gelmemene bısey demıyom cunku bende yokum ama hafta ıcı gelmessen sorarım sana :20::20::20::20:
hadı ben kactım
selam canım benim...yerleşme kanamasından ziyade rahim anomalisinden dolayı kanama olmasın diye korktum aslında ama..adet oldugum kesin gibi çünkü kesintisiz olmaya başladı kanama..bilemiyom tabi kanamalı hamileliklerde sürekli oluyomu böyle adet gibi..kafam karışık..:31:
sen naptın cnm kocişle gezmeye çıkmışsınız umarım güzel birgün geçirmişindir öptüm kayram:54:
slmlar kızlar ben yenı katıldım benıde alsanıza aranıza:3:
selam optikçim..öyle içten demişsin ki almamak mümkün mü:1:hoşgeldin canım...bi ara kendini anlat bakalım kaç yıllık evlisin bebiş ne zamandır istiyosun ...
hepinize hayırlı akşamlar
kızlar ben çok hastayım dün geceden beri bugünde hep yattım şimdi kalktım bibakıyım dedim hemen çıkıcam başım çatlıyo resmen .sonra görüşmek üzere öpüyorum sizi
ah cnm benim yaa..bi dahada girmemişsin inşallah biraz iyisindir:((çok geçmiş olsun bitanem..kıs adet de olmadın hee bişeyler olmaya ahhh inşallahhhhh:54:
slm kızlar
ebusum gecmıs olsun cnm yat dınlen bol bol daha kırmızılar gelmedı dımı hadı hayırlısı cnm:16:
derınım kan testı yaptırıcakmıssın cnm hadı hayırlısı cnm ızı merkta bırakma:54:
kayram cok sagol cnm ınsallah hepımız hamıs cıkarız bu lısteden senın dedıgın gını:71:
canım yaptırmayı düşünüyorum evet ama kafamda karışık boşa yaptırıcam biliyorum ama biliyosun beni de.sırf içimi rahatlatmak için yani:31:sen naptın bebegim?saclarını hallettin mi:23:benimde aklıma bişey geldi demin..şimdi benim saçlar çikolata kahve ya..git gide de açılmaya başladı hafif hafif..önlere bide üstlere kalın balyaj attırayım diyorum nasıl olar:66:
ebuşum,hastaymışsın,çok geçmiş olsun canım.özledim seninle konuşmayı.
derincim,kuşuna .ok üzüldüm,ama ömrü o kadarmış.
aklında kalmaması içinde test yaptır madem,bende emin olamayıp,yaptırdımdı,çünkü çok tuhaftı bu ay.
kayracım,görüşürüz canım,hafta içi,tabi inşallah,çünkü bütün hafta misafirim olcak,önce annem babam,onlar geldi diye teyzem ve onlar gittikten sonrada eşimin memleketten ahbaplar.
bende çok üzüldüm hayatım yaa:(((valla yaptırıcam heralde cano öyle görünüyo dedigim gibi içimi rahatlatmam gerek...
nasılsın canım görüşmeyeli özledim kız seni yeğenininde doğum günü kutlu olsun canım :55:

çok teşkkür ederim canım :71:

çok haklısın canım eline emeğine sağlık

kız allah iyiliğini versin senin adamlarda haklı ilgi istiyorlar :48:

iyiyim canım sen nasılsın nebileyim şahsıma yazı görünce çok sevindim bu aralar çok canım sıkılıyor sizlerde benim aklımdasınız canım hepiniz çok seviyorum :40:
semracım aşkolsun kıs niye sitem edersin..yazını hiç göremiyom ki ben senin..yada sende bana hiç yazmıyosundur ondan alıntı yapmamışımdır:1:herneyse yaff sonuç olarak ben seni sefiyom ve aklımdasın gerçektende..alınma boşa kuzum:38:en son hastaydın geçmiş olsun dileklerimi de söylemiştim:57:
dün bi yere bebek görmeye gittim,çok tatlıydı:43::43::43:
oyy kıyamam canım benim..güzel Allahım o tatlı bebekten bin katı tatlısını sana nasip etsin kuzumm aminnnnnnn.
amin bizede bebişlerimizi bağışlasa bu sene ne güzel olurdu.Topikteki bu havada ondan galiba arkadaşlar ne dersiniz?Hayal kırıklıkları oldu bu ay bazı arkadaşlarda.Hamişimizde yok bu ay :43:
kardelenim selam canım nasılsın görüşmeyeli?
evet gerçekten hayal kırıklıgı oldu yaa..önce ben sonra boncugum:((umudumuz ebrarımız inşallahhhhhhh.
kızlar aslında sıkıntımın sebebi bi arkadaişımızn bir aylık bebeği öldü bende bu olaydan çok etkilendim rabbim sabırversin arkadaşıma çok acı çok yazarkan bile içim acıyor
Allah sabırlar versin çok üzücü ...:59:o annenin halini düşünemiyorum..biz bi düşük yapıyoruz aglayıp duruyoruz ki o bebek dogmuş ölmüş:14:
evet,öyle oldu,inşallah ebroş bari hamile çıkar.:49:
aminnn inşallah canım yaaa.
biz geldik napıyonuz kızlar
hoşgeldinizz kıslarrr :1:naber canım?
kızlar merhabalar öncelikle..
yeni katıldım aranıza.. birileri online dır umarım:78:
rengarenk ne güzel nickin var canım hoşgeldin aramıza..onlıne olanları topicin alt kısmında sol köşede okuyabilirsin...
slm
kısacık bi vaktim var,geri geldim.

hoşgeldin canommmm.umarım kaçırmadım seni yazayım derkene.

benimde tek dileğim anne olmaktı fakat hic adet görmedim bu yaşıma yirmi iki yaşındayım adet görmedim icin anne olamıyorumm sizce nasıl adet görüp anne olacağım yada adet görmeden nasıl anne olabilirm doktorlar laparoskopi yapacam dedi adet görmen icin sizce bunun bir faydası olur mu cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorumm[:5::5::5::5:
slm.
Benimde bi arkadaşım,hiç adet görmüyodu,ameliyat,yada operasyondan sonra gördüğünü ve bebek tedavisinde olduğunu söylemişti bana,en son gördüğümde,inşallah sende anne olursun,bizlede.
yok canım ya o kadar iri yarı değilim 1,63 boyunda öyle fazla şişko değilim 68 kiloyum onuda yeni alıyom hemde ben 1 saattir burdayıım
az önce altta görünmüyodun birsencim.
Zaten ben ortaya selamımı vermiştim.:19:
selam canım benim...yerleşme kanamasından ziyade rahim anomalisinden dolayı kanama olmasın diye korktum aslında ama..adet oldugum kesin gibi çünkü kesintisiz olmaya başladı kanama..bilemiyom tabi kanamalı hamileliklerde sürekli oluyomu böyle adet gibi..kafam karışık..:31:
Sen naptın cnm kocişle gezmeye çıkmışsınız umarım güzel birgün geçirmişindir öptüm kayram:54:

Selam optikçim..öyle içten demişsin ki almamak mümkün mü:1:hoşgeldin canım...bi ara kendini anlat bakalım kaç yıllık evlisin bebiş ne zamandır istiyosun ...

Ah cnm benim yaa..bi dahada girmemişsin inşallah biraz iyisindir:((çok geçmiş olsun bitanem..kıs adet de olmadın hee bişeyler olmaya ahhh inşallahhhhh:54:

Canım yaptırmayı düşünüyorum evet ama kafamda karışık boşa yaptırıcam biliyorum ama biliyosun beni de.sırf içimi rahatlatmak için yani:31:sen naptın bebegim?saclarını hallettin mi:23:benimde aklıma bişey geldi demin..şimdi benim saçlar çikolata kahve ya..git gide de açılmaya başladı hafif hafif..önlere bide üstlere kalın balyaj attırayım diyorum nasıl olar:66:

Bende çok üzüldüm hayatım yaa:(((valla yaptırıcam heralde cano öyle görünüyo dedigim gibi içimi rahatlatmam gerek...

Semracım aşkolsun kıs niye sitem edersin..yazını hiç göremiyom ki ben senin..yada sende bana hiç yazmıyosundur ondan alıntı yapmamışımdır:1:herneyse yaff sonuç olarak ben seni sefiyom ve aklımdasın gerçektende..alınma boşa kuzum:38:en son hastaydın geçmiş olsun dileklerimi de söylemiştim:57:

Oyy kıyamam canım benim..güzel allahım o tatlı bebekten bin katı tatlısını sana nasip etsin kuzumm aminnnnnnn.

Kardelenim selam canım nasılsın görüşmeyeli?
Evet gerçekten hayal kırıklıgı oldu yaa..önce ben sonra boncugum:((umudumuz ebrarımız inşallahhhhhhh.

Allah sabırlar versin çok üzücü ...:59:o annenin halini düşünemiyorum..biz bi düşük yapıyoruz aglayıp duruyoruz ki o bebek dogmuş ölmüş:14:

Aminnn inşallah canım yaaa.

Hoşgeldinizz kıslarrr :1:naber canım?

Rengarenk ne güzel nickin var canım hoşgeldin aramıza..onlıne olanları topicin alt kısmında sol köşede okuyabilirsin...

Hoşgeldin canommmm.umarım kaçırmadım seni yazayım derkene.

burdayım derincim.
Hayırlısı olsun,bende boşa yaptırdığımı bile bile yaptırdım,öksürüğüm için ilaç almam gerekiyodu çünkü ve tabiki negatifffffffff.

kızlar hepinize iyigeceler ilaç yapma saatim geldi geçmesin kendinize iyi bakın görüşmek üzere byeeee

slm.
Benimde bi arkadaşım,hiç adet görmüyodu,ameliyat,yada operasyondan sonra gördüğünü ve bebek tedavisinde olduğunu söylemişti bana,en son gördüğümde,inşallah sende anne olursun,bizlede.

az önce altta görünmüyodun birsencim.
Zaten ben ortaya selamımı vermiştim.:19:

burdayım derincim.
Hayırlısı olsun,bende boşa yaptırdığımı bile bile yaptırdım,öksürüğüm için ilaç almam gerekiyodu çünkü ve tabiki negatifffffffff.
kız kardeloş bişey soracam acaba bazen kk da geziyozya acaba o zaman çıktı mı gözüküyoz merak ettim teşekkürler hadi bu sefer kaçıyom byee

kardeloşum kıs ben bilmiyodum senin yaptırdıgını..deminde yazacaktım unuttum..olsun cnm ilaç içecegin için gerekliydi bence..bende içime kurt düştü mü illa yaptırıcam..

kız kardeloş bişey soracam acaba bazen kk da geziyozya acaba o zaman çıktı mı gözüküyoz merak ettim teşekkürler hadi bu sefer kaçıyom byee

o zaman yeşil ışığın yansa bile,başka yerde geziyo olduğun anlaşılıyo,bazende çıkış tan değilde,çarpı ya basarak kapattıysan sayfayı,belirli bir süreye kadar hala yeşil ışık yanabiliyo.

kardeloşum kıs ben bilmiyodum senin yaptırdıgını..deminde yazacaktım unuttum..olsun cnm ilaç içecegin için gerekliydi bence..bende içime kurt düştü mü illa yaptırıcam..
kimse bilmiyodu zaten yaptırcamı,bende her ay insanlara acaba dediğim için,bu ay demedim kimseye bişey.

o zaman yeşil ışığın yansa bile,başka yerde geziyo olduğun anlaşılıyo,bazende çıkış tan değilde,çarpı ya basarak kapattıysan sayfayı,belirli bir süreye kadar hala yeşil ışık yanabiliyo.
teşekkürler canım son kez iyigeceler diyim bari

kimse bilmiyodu zaten yaptırcamı,bende her ay insanlara acaba dediğim için,bu ay demedim kimseye bişey.
canım yaa..bende inan kimseyi heyecanlandırmak acaba diye başınızı şişirmek hiç istemedim ama ne bilim dayanamadım:((bi mucize olsa keşke de o test pozitif çıksa:14:
tamam,zaten bende çıkmak üzereyim,yazdığım mesajıda sildim,üç defa denedim,dolu dedi.

tamam cnm..ama neden sildin yaff merak ederim şimdi tüh..

filozu selam canım..demek adet görmüyorsun inşallah bi çaresi vardır ki eminim var sende anne olursun inş ...yeni mi evlisin canım?

canım yaa..bende inan kimseyi heyecanlandırmak acaba diye başınızı şişirmek hiç istemedim ama ne bilim dayanamadım:((bi mucize olsa keşke de o test pozitif çıksa:14:

Tamam cnm..ama neden sildin yaff merak ederim şimdi tüh..

inşallah olur o mucize,rabbim nasib etsin hepimize inşallah.
önemsiz bişeydi,topicte kimse yoktu o an,ya msn gel,yada topice,geçmişi bırak dicektim.

Back
X