Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

inşallah olur o mucize,rabbim nasib etsin hepimize inşallah.
önemsiz bişeydi,topicte kimse yoktu o an,ya msn gel,yada topice,geçmişi bırak dicektim.

hayırlısı inşallah kuzum yaa..sıkma canını sende...seni sefiyom unutma cano:38:
hee anladım olsun başka akşam bol bol konusuruz erken gelebilirsem..bnim kayınvalidemler bendeydi giremedim...

hayırlısı inşallah kuzum yaa..sıkma canını sende...seni sefiyom unutma cano:38:
Hee anladım olsun başka akşam bol bol konusuruz erken gelebilirsem..bnim kayınvalidemler bendeydi giremedim...

hııııı,gelin pozisyonundaydın bu gece,iyi,güzel.
Sana bilmediğin bişey daha söylim,ben diyetisyene gittim,hafif kilolu çıktım,diyet yapıyorum,listem var.:56:hasret kalcam artık böyle şeylere

canım,aramızda sorun oluyo,sadece onun işleri varken müsade ediyo,ama yoksa çok kızıyo.
aslında benimkide hoşnut degil cnm bende aynı kafam kütük gibi oluyo çok oturursam..sen kızdırma kocişi olsun şaka ediyom ben...
:5: :5: yaklaşık yıldır evliyim ama bana cok baskı veriyorlar cocuk istiyor kayınvalidem eşimm bende ne yapacamımı şaşırdımm :5: cok caresizimm
Allah yardımcın olsun cnm..öyleside zor..millet için degil kendimiz için yapıcaz çocugu onlar halden anlamaz boşver..sen tedavine odaklan..
hııııı,gelin pozisyonundaydın bu gece,iyi,güzel.
Sana bilmediğin bişey daha söylim,ben diyetisyene gittim,hafif kilolu çıktım,diyet yapıyorum,listem var.:56:hasret kalcam artık böyle şeylere
iveettt az yoruldum ama olsun napim..
diyetisyene benide yönlendirdi doktor ama gitmedim cnm..bende kiloluymuşum :57:
git cnm inşallah faydası olur.

aslında benimkide hoşnut degil cnm bende aynı kafam kütük gibi oluyo çok oturursam..sen kızdırma kocişi olsun şaka ediyom ben...

Allah yardımcın olsun cnm..öyleside zor..millet için degil kendimiz için yapıcaz çocugu onlar halden anlamaz boşver..sen tedavine odaklan..

Iveettt az yoruldum ama olsun napim..
Diyetisyene benide yönlendirdi doktor ama gitmedim cnm..bende kiloluymuşum :57:
Git cnm inşallah faydası olur.

beni bugüne kadar hiç bi dr yönlendirmedi,ama diyetisyen,belkide iyi gelir,hamile kalman kolaylaşır dedi ve bu bana çok büyük motivasyon sağladı,görsen nasıl sıkı sıkıya uyuyorum listeye.

beni bugüne kadar hiç bi dr yönlendirmedi,ama diyetisyen,belkide iyi gelir,hamile kalman kolaylaşır dedi ve bu bana çok büyük motivasyon sağladı,görsen nasıl sıkı sıkıya uyuyorum listeye.

canım inşallah faydası olacak..gerçektende vermemiz gerek ama..benim pkodan dolayı göbek çok yanlar bide:(((bide çok yiyen biri olsam vay halime...ben diyet hiç yapamıyorum ama uyamıyorum yani..kafama göre yapıyorum bişeyler bazen ama çok kısa sürüyo:31:

canım inşallah faydası olacak..gerçektende vermemiz gerek ama..benim pkodan dolayı göbek çok yanlar bide:(((bide çok yiyen biri olsam vay halime...ben diyet hiç yapamıyorum ama uyamıyorum yani..kafama göre yapıyorum bişeyler bazen ama çok kısa sürüyo:31:

bende uyamam diyodum,hatta eşim bile şaşırıyo,ne kadar dikkat ediyosun diye.
bilmiyorum,inşallah faydası olur,bebek için olmasa bile,zaten zayıflamam lazım,öyle biyerlerimden bi yerlerimden fazlalık görünmüyo ama,iri kıyım bişey oldum.:82:

kızlar nasılsınız coktandır görüşemedik ya özledim sizleri:38:
sagol cnm hoşgeldin sen nasılsın aleynam..sorma ya toplaşıp konuşamadık ne zamandır..
bende uyamam diyodum,hatta eşim bile şaşırıyo,ne kadar dikkat ediyosun diye.
bilmiyorum,inşallah faydası olur,bebek için olmasa bile,zaten zayıflamam lazım,öyle biyerlerimden bi yerlerimden fazlalık görünmüyo ama,iri kıyım bişey oldum.:82:

inşallah olur canım.dedigin gibi bebek için olmasada bende aynen zayıf olmak istiyom yaaa:92:olmuyo ama...benim bel kısmım taşıyo işte..düşük bel giyinmektende daha çok fırladı sinir oluyom.

kardelen sen niye selamımı almıyon ya kız:19:

hayrlı olsun diyete başlamışsın

ablacım hasta olmuşsun cok gecmiş olsun İNŞALLAH adet olmamışsındırda bebek vardır cünkü artık grip te hamilelik belirtisi cok istiyorum senin burda hamileyim demeni canım benim:49:

Son düzenleme:
kardelen sen niye selamımı almıyon ya kız:19:

hayrlı olsun diyete başlamışsın

ablacım hasta olmuşsun cok gecmiş olsun İNŞALLAH adet olmamışsındırda bebek vardır cünkü artık grip te hamilelik belirtisi cok istiyorum senin burda hamileyim demeni canım benim:49:

eşim yardıma çağırdı da,cevap yazma butonuna bastım,öylece açık kaldı,yoksa niye yazmim kız:82:

bugün geçmiş çok kısaydı sagolun kıslar:1:
halada kimseler yok alacagınız olsun valla bıraktınız bizi bi başımıza dimi kıs kardeloş:43:

Back
X