Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

allah iyilik versin cnm hep.
Evet yaptırmak istiyorum canım..bişey oldugundan degil ama içim rahat etsin..adet oldugum halde içime kurt düşüyo bu ay.sen neler yaptın?
amin canım cümlemize

bende 6 ocagı bekliyorum büyük bi sabırsızlıkla bide presed sipariş verdik eşimle bugün bakalım ne olcak
yaptır canım içinde kalmasın herşey olabilir
hoş geldin aleyna,bizde seni özledik.
hoşbuldum
eşim yardıma çağırdı da,cevap yazma butonuna bastım,öylece açık kaldı,yoksa niye yazmim kız:82:
hımmmm anladım takılıyom ya kız sen napıyon tedaviye başlıyomusun bu ay aşılamaya
bugün geçmiş çok kısaydı sagolun kıslar:1:
Halada kimseler yok alacagınız olsun valla bıraktınız bizi bi başımıza dimi kıs kardeloş:43:

ben varım ya kız

cidden kimse yok yaaaaa

tamam kardeloşum güle güle taklım öpüyom seni Allah rahatlıklar versin..:54:

ebrarım hasta gelemdi heralde cnm benim:((

aleynam hayırlısı olsun cnm presed inş işe yarar..yumurtlama günlerini iyi takip et boşa harcama..yanında ovulasyon testleride geliyomu onların.

tamam kardeloşum güle güle taklım öpüyom seni allah rahatlıklar versin..:54:

Ebrarım hasta gelemdi heralde cnm benim:((

aleynam hayırlısı olsun cnm presed inş işe yarar..yumurtlama günlerini iyi takip et boşa harcama..yanında ovulasyon testleride geliyomu onların.
amin sagol canım
derin sipariş verdiyimizin yanında 25 tanede test var

almak istersen sana linkini veririm canım

hamile değilim evlide değilim ama bir sevdiğim var bebekleri o kadar çok seviyorumki bebeğim olsun istiyorum sevdiğim kişiden bu kadar istememe rağmen evlendikten sonrada olmaz diye çok korkuyorum :14:

GÜNAYDIN :71::71::71::71::71:
GÜZELİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:66::66::66::66::66::66:
İYİ GÜZEL HABERLERLE DOLU BİR HAFTA DİLİYORUMMMMM:49::49::49:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:nazar::nazar::nazar:

Günaydın kızlar,
derinim kuşun için çok üzüldüm canım:59:Sanırım test yaptıracaksın umarım seni şüphelendiren şey doğru çıkar canım yaa,inşaallah bebişin seninledir
Boncuğum cnm sende görmişsin kırmız kartı,hayırlısı olsun cnm sen iki ay peşpeşe klomen kullandın bu ay onun etkisi sürer sanırım,ocak ayında güzel hbrler verirsin inşaallahh,bu arada liste çok güzel olmuş emeğine ellerine sağlık cnm bnm
ebrarım cnm bnm parmağına ne oldu ben uzak kaldım birde hastaymışsın çok geçmiş olsun ablamm,dikkat et kendine yorma kendini
kardeloşum diyete başlamışsın cnm helal olsun sana,bnmde başlamam lazım ama işyerinde yapamam malesef:)ne yiyip içiyorsun nasıl bi diyet bahsetsene birazcık...
Kayram iyiyim canım sağolasın,sen nasılsın?
Sevtunum anneciğin gelmiş,hasret gidermişsniz ohh ne güzell,ev işin ne oldu bitmedi sanırım...
Semracım Rabbim arkadaşına dayanma gücü versin,çok üzüldüm cnm ya,sen nasılsın
Tugcem,derdam,birsenim bebişleriniz nasıl,cinsiyetlerini ne zaman öğreneceksiniz nasipse..
Flanım oğlun nasıl oldu cnm,çok geçmiş olsun
Kardelenbhrm,kardelen49,afedim,halem,aleynam,pelincim,samyelim,garib,nanelişeker,yeter,selina,elixsir kızlar sizler nasılsınız ne var ne yok?
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar aklımda kalanı yazdım:emir_bebek:

Günaydın kızlar,
derinim kuşun için çok üzüldüm canım:59:Sanırım test yaptıracaksın umarım seni şüphelendiren şey doğru çıkar canım yaa,inşaallah bebişin seninledir
Boncuğum cnm sende görmişsin kırmız kartı,hayırlısı olsun cnm sen iki ay peşpeşe klomen kullandın bu ay onun etkisi sürer sanırım,ocak ayında güzel hbrler verirsin inşaallahh,bu arada liste çok güzel olmuş emeğine ellerine sağlık cnm bnm
ebrarım cnm bnm parmağına ne oldu ben uzak kaldım birde hastaymışsın çok geçmiş olsun ablamm,dikkat et kendine yorma kendini
kardeloşum diyete başlamışsın cnm helal olsun sana,bnmde başlamam lazım ama işyerinde yapamam malesef:)ne yiyip içiyorsun nasıl bi diyet bahsetsene birazcık...
Kayram iyiyim canım sağolasın,sen nasılsın?
Sevtunum anneciğin gelmiş,hasret gidermişsniz ohh ne güzell,ev işin ne oldu bitmedi sanırım...
Semracım Rabbim arkadaşına dayanma gücü versin,çok üzüldüm cnm ya,sen nasılsın
Tugcem,derdam,birsenim bebişleriniz nasıl,cinsiyetlerini ne zaman öğreneceksiniz nasipse..
Flanım oğlun nasıl oldu cnm,çok geçmiş olsun
Kardelenbhrm,kardelen49,afedim,halem,aleynam,pelincim,samyelim,garib,nanelişeker,yeter,selina,elixsir kızlar sizler nasılsınız ne var ne yok?
Unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar aklımda kalanı yazdım:emir_bebek:
canım öncelikle maşallah diyorum sana:81::81::81:
diyetim 1645 kalorilik bi diyet,sabahları iki kibrit kutusu büyüklüğünde peynir,veya bir haşlanmış yumurta,iki dilim ekmek,4 5 tane zeytin ve mevsim sebzeleri(sınırsız)
iki saat sonra iki porsiyon meyve(bir avuç dolduracak kadarı bi porsiyon)
öğlende bir buçuk avuç içi büyüklüğünde et gibi maddeler,yada bir haşlanmış yumurta,sınırsız ve yağsız salata,üç dilim ince dilim ekmek ve altı yemek kaşığı sebze,yarım kase yoğurt
iki saat sonra,bir porsiyon meyve ve bi kase yoğurt,yada bi bardak süt.
akşam,öğle nin aynısı.
iki saat sonrada bi porsiyon meyve,yarım kibrit kutusu kadar peynir ve bir etimek büyüklüğünde ekmek.
işte canım,listem bu,çok aç kalmıyorum,ama iştahımda kesildi,bazen öğünlerde zorlayarak yiyorum,bu miktarları almassam,sağlıklı zayıflamazmışım çünkü.

GÜNAYDIN :71::71::71::71::71:
GÜZELİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:66::66::66::66::66::66:
İYİ GÜZEL HABERLERLE DOLU BİR HAFTA DİLİYORUMMMMM:49::49::49:
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:nazar::nazar::nazar:

günaydııınn agıüünnaayyyddıınn haturnlarr yeterin bu güzel dileklerine katılıyoruumm tabekiiiiiiiii
adtt dönemlerimiz yaklaşııoooo güzel haberler olsuunnnnn inşallahh hayırlısıylan nasip olsunn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh................ (amin:49: :49: :49: :49: :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::52::52::52::52::52::52:)

tutişim,moralin daha iyidir inşallah,resminiz gördümde,ne kadar neşelisin maşallah,rabbim bozmasın hiç bi zaman inşallah.

kızlar bişe soracam yahuu ben gecen ayın 12 sinde adet olmustum şimdi yumurtlama zamanı dedkleri şeyy ne zaman oluo :9:

Back
X