Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hıı buarada kızlar bısıy söylemedende gecemıcem okadar sey yazdım üzgünüm esım amelyat olcak haftaya falan dıye sız msjımda onu alıp gecmıs olsun dıcegınıze bızı unutuyorsunuz dıyorsunuz cok üzüldüm cıdden

canım beni geçmiş olsun üzülme herşeyin çaresi var hatırlarsan ben sana yazmıştım ameliyat filan diye allahım şifa versin ne deyim beni yanlış tanımışın sen ben inan çok özüldüm genemi başlıcem ben üzülmeye bebem herkez unutabilir ben bile bazen unutuyorum şu an okadar mahçup oldumki yanlış anlaşıldım diye :43::43::43::43::43::43:

kızlar nasılsınız osledım sızı ıkı gundur netım yoktu hatta ve hatta suresı bıtmıstı bugun tekrar baglattılar galıba sımdı var ınsallah gıtmez bıdaha gecmısteyımmm ınanılmaz bırıkmıs cok ısım var cevaplyamazsammm kızmayımmm

canım başın sagolsun dedecin ölmüş bu arada allahım kalanlara ömür versin bebem takdiri ilahi işte önüne geçilmiyo hiç birşeyin alahım mekanını cennet etsin :14::14::14::14: ne var ne yok görüşmeyeli:69::69::69:

copyoffloresro8.gif
miscellaneous_349.gif
HAYIRLI OLSUN
miscellaneous_349.gif
copyoffloresro8.gif

Blume1003.gif
bsm.gif
Blume1003.gif

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
ARALIK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

*****************************AFED****************************7 ARALIK]********************
******************************FLAN***************************20 ARALIK********************
*****************************EBRAR_53************************20 ARALIK********************
*****************************GUL-TAMER***********************20 ARALIK********************
*****************************SUNGER*************************20 ARALIK*********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
OCAK AYI LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

***************************ZEYNEPKAYGİN**********************4 OCAK***********************
*****************************NANELİŞEKER*********************4 OCAK***********************
*****************************YETERRRRR**********************6 OCAK***********************
*****************************ELİXSİR*************************7 OCAK***********************
*****************************TURKUAZ************************9 OCAK***********************
*****************************ALEYNA*************************10 OCAK**********************
*****************************KAYRAM************************16 OCAK***********************
*****************************SAMYELİ26**********************17 OCAK***********************
*****************************SELİNA23***********************18 OCAK***********************
*****************************KARDELEN5223*******************19 OCAK***********************
*****************************SEMRAOZSOY********************20 OCAK***********************
*****************************SEVTUN2***********************24 OCAK************************
*****************************DERINSU************************24 OCAK***********************
*****************************UGURBONCUGUM******************27 OCAK***********************

fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif
fleur1fo3.gif

**********************BERSUU*******************/******************AZİZE******************
**********************YABADABADU**************/*****************GÜNDOĞMADAN***********
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*****************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK******************
**********************TUĞCAL*****************/******************DERDANUR****************
**********************BULUT83****************/*******************E-S-R-A*****************

post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif
post17611474257137bg.gif

merhaba arkadaşlar benim yazdıklarım yanlış anlaşılıyosa burda ne işim var benim ya hep yanlış anlaşılıyorum ya ben yanlış anlatıyorum ya siz yanlış anlıyosunuz he kafayı sıyırmak üzereyim yane :14::14::14::14::14:

Selam kızlar nasılsınız...elektrıkler yok telden yazıyorum gecmıse gıdemedım ...havada kararmadan gelır ısıklar ins evde yanlızım

annecim nasıl olsun iyi çok şükür beni sıkması olmasa daha iyi olcemde:1::1::1::1:
kız bende eşime atkı bere başladım ama nerde örmüyorumki :57::57::57::57::57::57:
adamın iki tel saçı var oda kapamıyoyo garibimin kafası üşücek be kıyamam :69::69::69::69:
sen ne örüyosun bebem :32::32::32:

kız sen o atkı bereyi bitirmedinmi daha neyse seneye takar adam cağız şunun şurasında ne kaldı kışaaaaaaa :60::60::60::60::60::60:
ebrarcım ayetel kursi

30 demiştim ama 100 tane okudum zaten ezberimdee:34:

100 tanede yunus suresi okudum

inş kabul olur leylanın da bebeği tutnur:16:

amin canım inşallah
rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktanvar ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünküben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye etve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }
:14::14::14::14:
amin amin amin
evet bebem aman çaktırma kiralı evlere bakıyorum sanıyo garibim bir yandanda ablamla görşüyorumda bir yandanda kiralık evlere bakıyorum facede açık 4 işi birlikte götürmeye çalışıyorum ne yapem:1::1::1::1::1::1:

seni seni kadırma kadını bakıyomda baya bi maharelisin helal olsun kız sana :46::46::46::46:
hıı buarada kızlar bısıy söylemedende gecemıcem okadar sey yazdım üzgünüm esım amelyat olcak haftaya falan dıye sız msjımda onu alıp gecmıs olsun dıcegınıze bızı unutuyorsunuz dıyorsunuz cok üzüldüm cıdden

çok geçmiş olsun canım rabbim şifasını versin inşallah ben alıntı yapmıştım ama gırafiklerim çok muş falan filan mesaj ların hiç birini yolluyamadım canım
merhaba arkadaşlar benim yazdıklarım yanlış anlaşılıyosa burda ne işim var benim ya hep yanlış anlaşılıyorum ya ben yanlış anlatıyorum ya siz yanlış anlıyosunuz he kafayı sıyırmak üzereyim yane :14::14::14::14::14:

canımsın yaaaaaaaaa niye öyle düşünü yosun ki deme öyle kızarım haaaaaaaaaaaa:20::20:

kardeloşum esıme agrı yapıyor cnm aklı hep orda daha kötü sonuclar doğurmasından korkuyor stres yapıyor nekadar erken amelıyat olursa okadar ıyıymıs bıde ben burda verdıgımız testlere pek güvenmıyorum kruger sıstemı yok esım ısrar edıyor su sorun gıtsın bıyerden baslayalım dıyor aslında haklıda sımdı olmadı ılerde yıne sorun yaratıcak bu varıkosel en ıyısı bastan kurtulmak bakalım ısyerıyle konusmus ne duruyorsun demısler gıt hemen ol demısler varıkoselı olanın cocugu olmaz demısler hem basıt bı opersyonmus degerın ıyı cıkmasıda belkı esım süreklı kür kullanıyor ondandır varıkoselde ısı derecesı 40 a kadar cıkıyormus bu durumda spermlerde yasayamıyormus neyapım eger fayda edıcekse beklerım 3 ay daha bunca zaman beklemısım hafyata allah ızın verırse gün alcak yrn:14:esım cok umutlu ınsallah rabbım onu sevındırır :5:
ebrarım ben ıyıyım cnm dünden berı herkes üstüme gelıyor o ayrı konu agla agla harap oldum bgn :5::5:koca bı yıl gectı yıne yok bu velet :43:
leyla arkadasımızı ben hatırlayamadım rabbım cocugunu kendısıne bagıslasın adetlı olmasaydım bende katılırsım seve seve duaya:16:
halecıgım saglık olsun cnm ınsallah en kısa zamanda yıne verırsın müjdeyı baka artık bılıyorsun hamıs kalabıldıgını:54:
gül tamercgım alınmıssın cnm bıze kusurabakma cnm yalnıs anlama sakın nasılsın buarada:16:
unuttugum varsa kusurabakmayın canlarım bgn kafam yerınde degıl:59::58:

cnm yok alınmak değil ama üzüldüm biraz eşimin yüzünden akşam oturamıyorum ki yosa daha sık karşılaıcaz sizlerle ama malesef o oturunca geç kalkıyo o saattede ben giriyorum kimse olmuyo gündüzde ew iş gelen giden o nedenle yani.. tşk edrm cnm düşünmen yeter:54::54::54:

kızlar nasılsınız coktandır takip edemiyorum sitresli gunler geciyorum aklımda atamıyorum bu cocuk olayını tabi başka sorunlarda var ALLAHIM yardım etsin bize ama sizlerle konuşmayaı cok özledim

gecmişe cok dalamadım ama

hale düşük yapmış cok gecmiş olsun canım demekki hamile kalabilkiyosun İNŞALLAH tekrar kalırsın

ademilehatice sendeoperasyon gecirmişsin enle cok konuşamadık ya ama ekledim seni meseneme capada günlerin nasıl geciyo bi ara konuşalaım canım

boncugum eşin amaliyat olayım diyosa hiç durmasın bebeyimiz bu amaliyatla gelceksa senin eşinde benin eşimde amaliyat olsunlar onlarda kurtulsun bizde:14: bu dertten hakkımızda hayırlısı olsun İNŞALLAH
senin eşinde agrısı var galiba benimkinde yok ama cok fazla sıcaklık:14: oldugunu söylüyo ALLAHIM yardımcımız olun bizim
bide liste cok hoş olmuş güller içinde ellerine saglık

derin sende yaptımamışsın ama aklın kalcak ama olsun bidaha idrar testi yap ondada silik cıkarsa kesin kan testi yaptırsın

abla sen nasıl oldun canım daha iyisin umarım

diyer kızlar sizlerde iyisiniz İNŞALLAH

gülcüm biraz alınmışsın ama bunun senle alakası yok canım bazen dalgınlık oluyo derin dogru demiş alıntı yaparak gecmişi okursan bizde seni alıntı yaparız yazdıklarını ozamn konuşmuş oluruz

kayra deden vefat etmiş başın sagolsun canım mekanı cennet olsun

aklımda cok kişi vardı unuttum amma cok yazmışım şimdi farkettim

kızlar ben cıkıyorum kandinize iyi bakın hoşcakalın

Son düzenleme:
herkes napıyo acaba nerdesiniz kızlarrr ay eşim oturdumu gece saat 1-2 ye kadar kalkmıyo ya bende geç girebiliyorum o saattede kimse yok gündüze ew iş gelen giden koştur dur giremiyorum ahhh ahhh..hadi gelin kızlarrr yaaaa....

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Back
X