Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kızlar nasılsınız osledım sızı ıkı gundur netım yoktu hatta ve hatta suresı bıtmıstı bugun tekrar baglattılar galıba sımdı var ınsallah gıtmez bıdaha gecmısteyımmm ınanılmaz bırıkmıs cok ısım var cevaplyamazsammm kızmayımmm

cnm nasılsın.geçmişi okudum başınız sağolsun cnm ALLAH sabırlar versin mekanı cennet olsun inş.yalan dünya işte herşey boş...:31::50::31::50::31::50:

kızlar nasılsınız coktandır takip edemiyorum sitresli gunler geciyorum aklımda atamıyorum bu cocuk olayını tabi başka sorunlarda var ALLAHIM yardım etsin bize ama sizlerle konuşmayaı cok özledim

gecmişe cok dalamadım ama

hale düşük yapmış cok gecmiş olsun canım demekki hamile kalabilkiyosun İNŞALLAH tekrar kalırsın

ademilehatice sendeoperasyon gecirmişsin enle cok konuşamadık ya ama ekledim seni meseneme capada günlerin nasıl geciyo bi ara konuşalaım canım

boncugum eşin amaliyat olayım diyosa hiç durmasın bebeyimiz bu amaliyatla gelceksa senin eşinde benin eşimde amaliyat olsunlar onlarda kurtulsun bizde:14: bu dertten hakkımızda hayırlısı olsun İNŞALLAH
senin eşinde agrısı var galiba benimkinde yok ama cok fazla sıcaklık:14: oldugunu söylüyo ALLAHIM yardımcımız olun bizim
bide liste cok hoş olmuş güller içinde ellerine saglık

derin sende yaptımamışsın ama aklın kalcak ama olsun bidaha idrar testi yap ondada silik cıkarsa kesin kan testi yaptırsın

abla sen nasıl oldun canım daha iyisin umarım

diyer kızlar sizlerde iyisiniz İNŞALLAH

gülcüm biraz alınmışsın ama bunun senle alakası yok canım bazen dalgınlık oluyo derin dogru demiş alıntı yaparak gecmişi okursan bizde seni alıntı yaparız yazdıklarını ozamn konuşmuş oluruz

kayra deden vefat etmiş başın sagolsun canım mekanı cennet olsun

aklımda cok kişi vardı unuttum amma cok yazmışım şimdi farkettim

kızlar ben cıkıyorum kandinize iyi bakın hoşcakalın

cnm yapıyorum tabiki yapmaz olurmuyum ama çok sık giremediğim için çok sık yok bnm yazdılarım neyse sadece üzüldüm...tşk edrm düşündüğün için.ii bak kendine cnm grşmek üzere a.e.ol hoşçakal:80::80::80:

selam canım benim...yerleşme kanamasından ziyade rahim anomalisinden dolayı kanama olmasın diye korktum aslında ama..adet oldugum kesin gibi çünkü kesintisiz olmaya başladı kanama..bilemiyom tabi kanamalı hamileliklerde sürekli oluyomu böyle adet gibi..kafam karışık..:31:
sen naptın cnm kocişle gezmeye çıkmışsınız umarım güzel birgün geçirmişindir öptüm kayram:54:
saolasın canım evet cok guzel bır gundu takı geceye kadar neyse adte se de uzulme ne olur ınsallah bır dahakı aya ama ınsallah bebeıstır de saglıkla gelır dunyaya
geldim kızlar sayfalara ara ara bakabildim çünkü çok uykusuzum ve başım fena ağrıyor malum 2 gün hiç uyumadım oğlan hastaydı demiştim ya zaten her sene bir posta böyle oluruz boğaz enfeksiyonu yine çok ateşleniyor o zaman da haliyle bizde başındayız iğne ilaç derken toparladık biraz şükür geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı çoooook teşekkür ederim geçmişi tam okuyamadım o yüzden konulara çok hakim değilim ama yavaş yavaş hallederim sanırım bu arada dua için de baktım ama göremedim ama bundan sonra takip edebilirim inşallah hepinize kacaman kocaman öpücükler:54:
ablacım ogluna tekrar sıfalar dılıyorum
canım arkadaşlarım beni merak etmişsiniz ben daha iyiyim çok şükür
buarada test yaptımm bugün malesef negatif yani ümidim tamamen bitti
buarada KARDELEN49UM çok özür dilerim ya teldede konuştuk unuttum ben ya DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN bitanem dilerim yeni yaşın hayırlı bir evlat getirir sana .iyki tanımışım seni canım:54::54:
ablacım negatıf cıkmıs testın uzulme ne olur bu ay olacak allahın ıznıyle mesenede de yazmıssın basın saolsun dıye ablacım saolasın ıste topıcın dert anası gıbı oldum sızı de sıkmıyorum ınsallah ıyıyım ben cok sukur sen nasılsın
selam canım,iyidir,sen naptın?
ya kızlar,kayra gelmemiş hiç,dün konuşurken ona telefon gelmişti,dedesi vefat etmiş,çok üzüldü.
canımın ıcı yoklugumu hısseden yegane ınsan bıtanem benım evet o gun baya kotu oldum ertesı gunde netım gıttı suresı bıtmıs yenı yazabıldım sen nasılsın kusummm
yok canım yarın inşallah izin günüme ayarladım...

yapma yaaa Allah rahmet eylesin iyidir inş dicem ama bu durumda ne kadar iyi olunur ki:(
aynen ole bıtanem dedem cok ıyı bırı degıldı dunyalık yonuyle annemı tansıyon hastası ettı ama yıne de cok kotu oldum yaaa
Ebrarcı nabıyosun canım ben hastalandım 10 gün sonra tekrar kanamam oldu dedim ya doktora gittim gecen gün megerse ben üstüne görmüşüm adetimi ve 5 haftalık düşük yapmışım haber vereyim dedim
canım cok gecmıs olsun rabbım saglıklı sıhhatlısınden nasıp etsın en kısa zamanda
:14::14::14:iyi geceler geliyorum dakikalarca geçmişi okuyorum ama beni hatırlayıp,düşünüp yazan kimsecikler yok:14::14::14::14:
askım bıtanecık gulcum bensenı dusundugumu kanıtlıcam ama bı ara meseneye gel bebısım bıseyler dıcem sana
ah canım çok üzüldüm ya başı sagolsun canım ya tüh kaçırmışım desene işşallah yakalarsam baş saglıgı dilerim artık allahım yattıgı yerleri nur yapsın işşallah ne deyim:14::14:
saol canım allah razı olsun
nerelerdesin kıss sen özledik beaaaa:16:

saol kuzummm nerelerde olayım kı
kardelen49 um dun dogum gunundu bılıyorum ama gıremedım ıste ne yapayım elımde degılde dogum gunun kutlu olsun canım benım seneye bebegınle kutlarsın ınsallah
boncugum sen de benı sormussun bıtanem ıyı olmya calısıyorum bı keyıfsızlık var uzerımde benım yıne
kızlar bu hepınıze ogleden sonra netım geldı dıye yazmıstım ve tam gecmısı okudum alıntı yaptımmm ve elektrık gıttı yazamadım

saolasın canım evet cok guzel bır gundu takı geceye kadar neyse adte se de uzulme ne olur ınsallah bır dahakı aya ama ınsallah bebeıstır de saglıkla gelır dunyaya

ablacım ogluna tekrar sıfalar dılıyorum

ablacım negatıf cıkmıs testın uzulme ne olur bu ay olacak allahın ıznıyle mesenede de yazmıssın basın saolsun dıye ablacım saolasın ıste topıcın dert anası gıbı oldum sızı de sıkmıyorum ınsallah ıyıyım ben cok sukur sen nasılsın

canımın ıcı yoklugumu hısseden yegane ınsan bıtanem benım evet o gun baya kotu oldum ertesı gunde netım gıttı suresı bıtmıs yenı yazabıldım sen nasılsın kusummm

aynen ole bıtanem dedem cok ıyı bırı degıldı dunyalık yonuyle annemı tansıyon hastası ettı ama yıne de cok kotu oldum yaaa

canım cok gecmıs olsun rabbım saglıklı sıhhatlısınden nasıp etsın en kısa zamanda

askım bıtanecık gulcum bensenı dusundugumu kanıtlıcam ama bı ara meseneye gel bebısım bıseyler dıcem sana

saol canım allah razı olsun

saol kuzummm nerelerde olayım kı
kardelen49 um dun dogum gunundu bılıyorum ama gıremedım ıste ne yapayım elımde degılde dogum gunun kutlu olsun canım benım seneye bebegınle kutlarsın ınsallah
boncugum sen de benı sormussun bıtanem ıyı olmya calısıyorum bı keyıfsızlık var uzerımde benım yıne
kızlar bu hepınıze ogleden sonra netım geldı dıye yazmıstım ve tam gecmısı okudum alıntı yaptımmm ve elektrık gıttı yazamadım

cnm giriyorum ama bak deminde yazdım ya geç giriyorum ama sizler gitmiş oluyosunuz hep eşimin yüzünden gelsin göstercem ona:57::57::57::57::57: artık ben oturcam o gece otursun...seni kocaman öptüm kayrammmmmmmmmm:48::48::48::48::48::48::48::48::70::70::70::70::70:

boncugum bıtanem esının amelıyat olcagını yenı gordum tatlım gecmıs olsun ınsallah hemencık sıfa bulurda bebısın gelır balım
aleynam saolasın canım benımmm zor gunler gecırıyorum ama gececek esınde de aynı dertten var galıba o da sıfa bulsun ınsallah canım

ayyyyyyyyyyyyy korktum yaaa....... Kızzzzzzz bana nie bağırıyosun ben burdayım amaaa...

yok sana deği:48::48:l kız al sana :71::71::71::71::71::71::71::71:
Ben gelmeyenler diyorum :74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Topiği bulamadılar sanırım :60::60::60::60::60::60:

şekersiz bir kahve ii gidicek sanırım çünkü bu gün pirinç lapası diytetine başladım ama şimdi yedim zor dayanıyorum mahvetti offfffffffff:31::31::31:

kız gül bende başladım bu gün ikinci gün nasıl olurblmiyorum ama
inşş başarırım

ciddimisin sendemi pirinç lapasına başladın.nasıl dayandın cnm ayyy bnm midem fena oldu bide karabiber çok kaçmış yaktı kavurdu:19::19::19::19:

yok kız piriçlapası değil ben normal diyet yapıyorum bol bol salata açım aç:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

pirinc lapası dıyetı nasıl oluyo banada cwp werırımısınz :3:

cnm walla bnm ilk günüm 2 çay bardağı pirinci yıkadım süzdüm tencerede 4 su bardağı suyla pişirdim içine az tuz bide karabiber ve yarım et bulyon attım pişirdim.haşanmış sebzelerle yedim.sadece 2 gün bunu yiyicem ne olucak bakalım....:31::31::31:

Back
X